Dodaj do ulubionych

zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie"

21.03.07, 16:41
Zmarł Jan Markowski przez ostatnie 8 lat prezes Techniczny SM "Ustronie" w
dość specyficzny sposób zwolniony ze spółdzielni przed ok m-cem .Pogrzeb
odbędzie się w sobotę a msza za zmarłego o godz 13 (kościół Farny ).
Jest to informacja tylko dla prawdziwych przyjaciół i byłych (normalnych)
współpracowników .
Obserwuj wątek
    • Gość: Regina Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:01
      Hej Golku a czemu tyś taki wściekły ? Chyba nie należych to ludzi do których
      zaadresowano komunikat , więc zamilcz.
      • Gość: Ciekawy W jakim wieku był śp. Pan Prezes ? IP: *.tkdami.net 21.03.07, 20:02
        Czy prawdą jest że został posłany na tamten świat przez obecne władze
        Spółdzielni ????
        • Gość: ??????? Re: W jakim wieku był śp. Pan Prezes ? IP: 82.139.39.* 21.03.07, 22:43
          Sońtę trzeba rozliczyć za jego działania, myslę,że nie będzie zadowolony z
          siebie jak do tej chwili. A gdzie prawo i sprawiedliwość>?
        • Gość: Wolek Re: W jakim wieku był śp. Pan Prezes ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:35
          Czy w pogrzebie uczesticzyły nowe władze Ustronia?
    • Gość: szuman2 Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: *.tkdami.net 23.03.07, 00:19
      Smierć jako nierozerwalny element naszego istnienia zapukała do drzwi.
      Usłyszała ,że Jan jest już nie potrzebny i ze musi odejść. Spełniła życzenia.
    • Gość: Pred Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 09:42
      A ja się zastanawiam skąd w takich małych ludziach jak ten Szuman tak wielkie
      pokłady prymitywnej nienawiści.Może to rany z dzieciństwa ?
      • Gość: ??????? Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: 82.139.39.* 25.03.07, 00:02
        Nowychwładz nie było.
      • Gość: szuman2 Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: *.tkdami.net 25.03.07, 00:16
        Nie wiem czy prymitywnie ale nienawidzę ludzi, którzy przyczynili się do
        śmierci Jana.
        • Gość: w Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:16
          Przy okazji, to historia się powtarza, w Spółdzielni Mieszkaniowej „ Budowlani”
          wkrótce po objęciu stanowiska przez Krześniaka zmarł wieloletni zastępca
          Prezesa śp inż. Stanisław Niedzielski (dusza człowiek, o dużej wiedzy i klasie,
          kompetentny itd.), udział w pogrzebie a w zasadzie zachowanie tego ignoranta
          (Krześniaka) w tej smutnej uroczystości pozostawiła u mnie i innych niesmak, o
          którym będziemy pamiętali do końca życia. Zachowanie tego pana było poniżej
          wszelkich zachowań w chwili i miejscu, nie przystoi człowiekowi w ogóle.
          Mam i mam taką nadzieję, że pozbędziemy się tego pana i jego popleczników z
          Ustronia raz na zawsze.!!!!. Trzymam Pana senatora ŁUCZYCKIEGO za dane
          publicznie słowo.
          To znamienny cytat z innego postu
      • Gość: Kati Re: zmarł Prezes Jan Markowski "Ustronie" IP: *.winn.adsl.virgin.net 28.03.07, 22:38
        Pred jak czytam to co pisz tacy ludzie jak ty to jestem za aborcja, wiem...wiem
        pewnie ktos z rodziny grzeje 4litery na posadzce u nowego prezesa Ustronia....oj
        stary jeszcze zaplaczesz........i nie obrazaj ludzi maly to jest twoj.........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka