Gość: kibic IP: *.131.unknown.vectranet.pl 25.03.07, 21:46 ustawiony mecz brawo rosabud za utrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 25.03.07, 22:50 byles na meczu pie..ij sie w leb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.tkdami.net 25.03.07, 22:56 Kapturski umie grać w koszykówkę !!! To chyba najważniejsze odkrycie tego meczu. To co pokazal w I kwarcie to naprawdę gra jakiej od niego należy oczekiwać zawsze. Walczyl,wchodzil pod kosz, tak powinien grać non stop, a nie jakieś rzuty z dalekiego dystansu a zbierać nie ma kto. Ignatowicz mimo slabszego dnia w ataku byl ojcem zwycięstwa. Pewność w przeprowadzaniu pilki,zbiórki,podpora. Urbaniak to jeździec bez glowy. Sam doprowadzil do gry na styk, zamiast pozwolić drużynie na odskoczenie od rywali. Cale szczęśćie że byl w końcówce Kogut i dzięki jego celnym osobistym udalo się wygrać ten mecz. AZS na pewno nie odpuścil choć sprawial wrażenie pewnych siebie. W sumie bardzo slaby mecz grany jak na podwórku Kiepska ta nasza koszykówka Ale jednak radomianie górą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.131.unknown.vectranet.pl 25.03.07, 23:44 kogut wygrał mecz,a ignatowicz dał d.... gwiazdor , chłopaki bez niego go wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 09:06 i znow pierdoly pisza pseldo gwiazdy ku....a co za ludzie przeanalizuj kwarty gwiazdeczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 09:09 i co sw...o 3 ligowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 09:28 do aaa miales byc gwiazda a pozostales na poziomie 3 ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.tkdami.net 26.03.07, 09:36 do kogo piszesz , bo ja już jestem poza basketem i patrzę na to życzliwie z dalekiej perspektywy, co nie znaczy bezkrytycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.chello.pl 26.03.07, 09:59 Mam takie pytanie do ludzi z AZSu: w przerwie meczu wyszedłem na papierosa przed halę i chciałbym żeby mi ktoś wyjaśnił dlaczego prezes AZSu już w połowie meczu był nawalony jak stodoła??To trochę dziwne ale widocznie takie są zwyczaje w AZSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:47 Dziwne, że dotrwał tak długo. Zazwyczaj już przed meczem, był poza światem. To nie jestczłowiek AZSu, ale Polmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.136.unknown.vectranet.pl 26.03.07, 15:45 Czy na mecze chodza jacys ludzie co sie znaja na koszykowce czy tylko sami przyszli wuefisci??? wezcie popatrzcie na caloksztalt a nie tylko na to kto, ile i kiedy rzucil punktow... jedyny ktory troche sie tu zna to aaa - chociaz nie zgodze sie z tym ze mecz byl slaby i slaba jest koszykowka w radomiu, to byly derby i wygladaly jak typowe derby - przepychanki, duzo walki fizycznej, walka punkt za punkt i to tez jest piekne dla kogos kto sie zna na baskecie, nie tylko finezja i rzucanie po 100 pkt no ale moze kiedys powstanie tu silniejsza druzyna i z czasem sie co niektorzy naucza, ale to musieliby zaczac chodzic na mecze i bacznie przygladac temu co sie dzieje na placu gry a nie tylko zawistnie krytykowac wszystko i wszystkich... A dla fanow AZS (badz graczy wypisujacych bzdury na forum) to mam tylko do powiedzenia ze era wyzszosci waszej ukochanej druzyny w Radomiu sie konczy, a wasze frustracje wylewajcie na treningach lub zajeciach na AWF dla wuefistow, a nie na forum internetowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.03.07, 16:14 jakie trochę się tu zna.... po prosru się zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:20 Zna się... I tylko siedzi w necie o od razu dopisuje komentarz, a może by tak coś z praktyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.49.udn.pl 27.03.07, 09:15 co chcesz praktycznej nauki basketu? prywatne lekcje są drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:55 Na pewno mnie stać, ale wybacz tyle nie wypiję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.49.udn.pl 28.03.07, 08:30 jakiś monotematyczny jesteś dupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 20:07 aa to anonimowy alkoholik i to jest jego wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.49.udn.pl 27.03.07, 09:11 to są trzy a forum dotyczy artykulu o sporcie a nie obelg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:55 Obejrzałem wczorej w TV Vektra relacje z meczu i omało nie spadłem z krzesła jak usłyszałem komentarz dziennikarza. Mecz był nudny, nie emocjonujący, na niskim pozimie i nie cieszył się zainteresowaniem kibiców ( pokazane zbliżenie na pusty boczny sektor). Czy my byliśmy na jakimś innym meczu, czy jest to celowa robota dziennikarza chcącego zdyskredytowąć pnącą się w górę po krótkim kryzysie dyscyplinę. Przecież było dokładnie odwrotnie niż to co zostało powiedziane. Nic z tego nie rozumiem. Komu i dlaczego na tym zależy. Przecież to jawna manipulacja informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.tkdami.net 27.03.07, 21:03 podzielam ostatnią opinie widocznie wypowiadający nie był na meczu lub końcówce materiał filmowy nijaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.32.radom.pilicka.pl 01.04.07, 09:03 Rosabud wygral zasluzenie, a w przyszlym sezonie bbedzie walczyl o wyzsza lige, mysle,ze nastapia wzmocnienia i zmiana trenera, na meczy bylo ponad pol tysoiaca ludzi,a mecz byl meczem zacietej walki Odpowiedz Link Zgłoś