Dodaj do ulubionych

Rosabud lepszy w koszykarskich derbach

IP: *.131.unknown.vectranet.pl 25.03.07, 21:46
ustawiony mecz brawo rosabud za utrzymanie
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 25.03.07, 22:50
      byles na meczu pie..ij sie w leb
    • Gość: aaa Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.tkdami.net 25.03.07, 22:56
      Kapturski umie grać w koszykówkę !!!
      To chyba najważniejsze odkrycie tego meczu.
      To co pokazal w I kwarcie to naprawdę gra jakiej od niego należy oczekiwać
      zawsze. Walczyl,wchodzil pod kosz, tak powinien grać non stop, a nie jakieś
      rzuty z dalekiego dystansu a zbierać nie ma kto.
      Ignatowicz mimo slabszego dnia w ataku byl ojcem zwycięstwa. Pewność w
      przeprowadzaniu pilki,zbiórki,podpora.
      Urbaniak to jeździec bez glowy. Sam doprowadzil do gry na styk, zamiast
      pozwolić drużynie na odskoczenie od rywali. Cale szczęśćie że byl w końcówce
      Kogut i dzięki jego celnym osobistym udalo się wygrać ten mecz.
      AZS na pewno nie odpuścil choć sprawial wrażenie pewnych siebie.
      W sumie bardzo slaby mecz grany jak na podwórku
      Kiepska ta nasza koszykówka
      Ale jednak radomianie górą
    • Gość: kibol Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.131.unknown.vectranet.pl 25.03.07, 23:44
      kogut wygrał mecz,a ignatowicz dał d.... gwiazdor , chłopaki bez niego go wygrali
    • Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 09:06
      i znow pierdoly pisza pseldo gwiazdy ku....a co za ludzie przeanalizuj kwarty
      gwiazdeczko
    • Gość: eeee Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 09:09
      i co sw...o 3 ligowa
    • Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 09:28
      do aaa miales byc gwiazda a pozostales na poziomie 3 ligi
      • Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.tkdami.net 26.03.07, 09:36
        do kogo piszesz , bo ja już jestem poza basketem i patrzę na to życzliwie z
        dalekiej perspektywy, co nie znaczy bezkrytycznie
    • Gość: jan Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.chello.pl 26.03.07, 09:59
      Mam takie pytanie do ludzi z AZSu: w przerwie meczu wyszedłem na papierosa przed
      halę i chciałbym żeby mi ktoś wyjaśnił dlaczego prezes AZSu już w połowie meczu
      był nawalony jak stodoła??To trochę dziwne ale widocznie takie są zwyczaje w AZSie.
      • Gość: aa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:47
        Dziwne, że dotrwał tak długo. Zazwyczaj już przed meczem, był poza światem. To
        nie jestczłowiek AZSu, ale Polmosu.
    • Gość: kos Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.136.unknown.vectranet.pl 26.03.07, 15:45
      Czy na mecze chodza jacys ludzie co sie znaja na koszykowce czy tylko sami
      przyszli wuefisci??? wezcie popatrzcie na caloksztalt a nie tylko na to kto,
      ile i kiedy rzucil punktow... jedyny ktory troche sie tu zna to aaa - chociaz
      nie zgodze sie z tym ze mecz byl slaby i slaba jest koszykowka w radomiu, to
      byly derby i wygladaly jak typowe derby - przepychanki, duzo walki fizycznej,
      walka punkt za punkt i to tez jest piekne dla kogos kto sie zna na baskecie,
      nie tylko finezja i rzucanie po 100 pkt no ale moze kiedys powstanie tu
      silniejsza druzyna i z czasem sie co niektorzy naucza, ale to musieliby zaczac
      chodzic na mecze i bacznie przygladac temu co sie dzieje na placu gry a nie
      tylko zawistnie krytykowac wszystko i wszystkich... A dla fanow AZS (badz
      graczy wypisujacych bzdury na forum) to mam tylko do powiedzenia ze era
      wyzszosci waszej ukochanej druzyny w Radomiu sie konczy, a wasze frustracje
      wylewajcie na treningach lub zajeciach na AWF dla wuefistow, a nie na forum
      internetowym
      • Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.03.07, 16:14
        jakie trochę się tu zna....
        po prosru się zna
        • Gość: eee Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:20
          Zna się... I tylko siedzi w necie o od razu dopisuje komentarz, a może by tak
          coś z praktyki...
          • Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.49.udn.pl 27.03.07, 09:15
            co chcesz praktycznej nauki basketu?
            prywatne lekcje są drogie
            • Gość: ffff Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:55
              Na pewno mnie stać, ale wybacz tyle nie wypiję...
              • Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.49.udn.pl 28.03.07, 08:30
                jakiś monotematyczny jesteś dupku
    • Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.promax.media.pl 26.03.07, 20:07
      aa to anonimowy alkoholik i to jest jego wiedza
      • Gość: aaa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.49.udn.pl 27.03.07, 09:11
        to są trzy a
        forum dotyczy artykulu o sporcie a nie obelg
    • Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 11:55
      Obejrzałem wczorej w TV Vektra relacje z meczu i omało nie spadłem z krzesła
      jak usłyszałem komentarz dziennikarza. Mecz był nudny, nie emocjonujący, na
      niskim pozimie i nie cieszył się zainteresowaniem kibiców ( pokazane zbliżenie
      na pusty boczny sektor). Czy my byliśmy na jakimś innym meczu, czy jest to
      celowa robota dziennikarza chcącego zdyskredytowąć pnącą się w górę po krótkim
      kryzysie dyscyplinę. Przecież było dokładnie odwrotnie niż to co zostało
      powiedziane. Nic z tego nie rozumiem. Komu i dlaczego na tym zależy. Przecież
      to jawna manipulacja informacją.
    • Gość: kibic Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.tkdami.net 27.03.07, 21:03
      podzielam ostatnią opinie
      widocznie wypowiadający nie był
      na meczu lub końcówce
      materiał filmowy nijaki
    • Gość: rosa Re: Rosabud lepszy w koszykarskich derbach IP: *.32.radom.pilicka.pl 01.04.07, 09:03
      Rosabud wygral zasluzenie, a w przyszlym sezonie bbedzie walczyl o wyzsza lige,
      mysle,ze nastapia wzmocnienia i zmiana trenera, na meczy bylo ponad pol
      tysoiaca ludzi,a mecz byl meczem zacietej walki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka