heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 21:47 W Radomiu powinna byc ulica im.Tadeusza Nalepy .Był to swietny wokalista , ktory łączył rock z bluesem najdoskonalej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 21:51 To przewspaniała myśl!!!!!!!! Tadeusz Nalepa nie tylko był wspaniałym wokalistą, ale i znakomitym człowiekiem,ktory był aktywny do samego końca. Pomimo chorób nękających go przez ostatnich kilkanaście lat ciągle myślał o nowych płytach, nagraniach i piosenkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:03 Wysłuchaj mojej pieśni Panie ! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine --> heroes 29.03.07, 22:31 mógłbyś nie spamować? tzn nie zakladac co 5min kolejnego identycznego watku? sa juz minimum dwa - styknie. z gory serdeczne dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:34 a co ty o tym sądzisz? sam bys troche pomógł w tym pomysłe Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:49 heroes5 napisał: > a co ty o tym sądzisz? sam bys troche pomógł w tym pomysłe napisałem juz dawno. jestem za. ale nie na zasadzie zeby komus ulice odbierac. nowozbudowana ulica, symbol sukcesu, symbol rozwijajacego sie Radomia XXIw :) Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:06 oczywiscie,ze ma to byc nowa ulica moze ta ktora bedzie budowana koło lotniska Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:26 a jakas ma byc budowana kolo lotniska? nie slyszalem ... Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:29 cos ma byc burzone sa domy.wiem bo moj wujek tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:35 Własnie jako administrator dał bys moze jakis pomysł lub napisał co o tym sadzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:37 ludzie piszcie to był bardzo dobry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:38 moim zdaniem ten pomysł nie ulega zadnej dyskusji.ta ulica juz powinna byc. Odpowiedz Link Zgłoś
phodopus Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:39 Popieram, ale obawiam się, że nasze obecne władze pewnie musiałyby go wpierw zlustrować :) Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:44 musimy wywalczyc te ulice to proste Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:42 moze byc to prawda lecz musimy wierzyc ze nam sie uda wywalczyc ta ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:07 tak ta nowa ulica ,ktora ma byc budowana koło lotniska bedzie idealna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: 82.139.61.* 30.03.07, 07:27 ulicę Armii Ludowej przemianować na T. Nalepy! Za kilka lat (gdy zostaną wybudowane) w pobliżu będą się łączyć 2 obwodnice miejsce to nabierze znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 07:53 to bardzo dobry pomysł. Nareszcie ktos sie tym zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 07:55 Mam nadzieje ze tak sie stanie w najblkizszej przyszłosci ,bo dla Tadeusza Nalepy jest warto. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 12:09 Ulica nazwana jego imieniem musi byc. Jest to bardzo wazne dla mlodych ludzi ,ktorzy choc nie znali tego wokalisty to spewnoscia sluchali jego muzyki,a jest ona bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 12:12 Zgadzam sie!!!! Jak tylko zostanie wybudowana nowa ulica , to własnie ja musza nazwac imieniem tego artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 12:56 Panie wyusłuchaj mej piesni!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 16:24 hej! musimy cos działac z ta ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 17:15 Taka ulica moze byc bardzo dobrym rozwiazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 18:21 Dla tego swietnego wokalisty, nowa ulica nazwana jego imieniem to pomysł genialny,nie wymagjący komentarza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 18:23 To jest szczera prawda.Nie potrzeba komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 18:25 nareszcie ktos sie ze mną zgadza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:51 No i o to chodzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 07:56 Mimo tak pięknej wiosny ,świat bez Niego jakiś pusty się wydaje.Radio ,poza Trójką puszcza cudacznych sznsonistów.Ostał się aby Maleńczuk.Panie Maćku zagraj Pan coś dla Nalepy. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 31.03.07, 16:54 Tadeusz Nalepa na 1000% sobie na to zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:42 Wiem z pewnych żródeł,że Tadeusz NALEPA był kibicem RADOMIAKA. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 31.03.07, 19:51 Przynajmniej widzał jak grał w pierwszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIątek Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 13:59 Uczniowie GIMNAZJÓW, LICEÓW i PODSTAWÓWEK RADOMSKICH.Domagajcie się na FORUM Ul.Tadeusza NALEPY.Dzięki z góry.Stary nauczyciel(kumpel T.Nalepy z dawnych lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frys Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:51 Mocą najwyższego KRÓLIKA nakazuję pisać.W naszej Królikarni wszyscy słuchamy POLSKIEGO BLUSA,a NALEPA był NAJLEPSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 02.04.07, 00:08 wierze ze niedlugo nasze zyczenia zostana spełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ zwany JARZĄBEM Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:26 Zaprawdę powiadam WAM,że jak mój TATA się zabrał za to,to drżyjcie narody. Ulica Tadeusza NALEPY będzie w RADOMIU. Przynajmniej to uda się w tym zaczarowanym mieście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata MISIA Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:24 Oj wziąłem się za to,chociaż nijakiej pomocy ,ani odzewu do chwili obecnej nie uzyskałem.Mimo to nie tracę wiary w mądrość Tych,którzy tejże pomocy udzielić mi powinni,co daj Boże niech się jak najrychlej stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frys Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:32 Amen !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:02 Panowie,niejaki KIKUT zarzuca nam na sąsiedniej ul. Tadeusza Nalepy śmieszność.O brak argumentów oskarża,szydząc poniekąd z Naszej inicjatywy ,tak przecież szlachetnej i bezinteresownej zarazem.Cóż więc możemy odpowiedzieć niejakiemu Kikutowi na takie dictum acerbum.Odpowidamy najprościej ,aby choć to pan Kikut pojąć raczył-WAŁA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikut Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:38 no i widzisz. wreszcie odkryles karty. szkoda ze nie dla mnie bezposrednio. a ja po prostu czekam na argument, ktory przekona mnie o slusznosci Waszego postepowania. i nikogo jeszcze nie obrazilem, a smieszni jestescie bo na razie wyglada to na dziecinade i zbiorke kumpli na podworku, ktorzy maja zamiar uczcic Johna Rambo zabawa w wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:53 Panie kikut.Ten wał to dygresja,broń Boże nie pod pańskim adresem.A tak wogóle to BREAKOUT wziął się z takich chłopaków z rzeszowskich podwórek,którzy też się chcieli w coś bawić.Zabrali ze Sobą przynajmniej dwa pokolenia Polakow,którym dzięki ich muzyce łatwiej Tu było żyć.To truizmy i dlatego tych i podobnych im argumentów używać nie chciałem.Odkrył w wielu z nas to o czym niekiedy nie mieliśmy nawet pojęcia.W jednych sztukę,w innych bunt na otaczającą ich rzeczywistość itd,itd.A już zupełnie prywatnie to domniemywana przez pana zabawa w Rambo obraża moją inteligencję.Życzę pięknych , spokojnych ,POLSKICH Świąt Wielkanocnych.Z poważaniem Rabsztok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyzentlaya Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:30 Mości Rabsztoku.Ja stara królica HYZENTLAYA obiecuję poparcie Waszej inicjatywy przez RFPK.Mokrego ŚMIGUSA.H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:44 Wzystkim fanom Tadeusza NALEPY i nie tylko-WSYSTKIEGO kurza stopa NAJLEPSZEGO życzy bardzo BIEDNY MIŚ z Radomia.Z okazji ŚWIĄT oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:30 Zapomniałem dodać smacznego jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokiet Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:53 A jak by one smakowały w cichej knajpce przy ul. TADEUSZA NALEPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:04 A w Rzeszowie walczą o pomnik dla Tadeusza Nalepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Buchanan Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:22 Każdy król musi mieć swoją ulicę,a już KRÓL BLUESA obowiązkowo.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muddy Waters Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:33 Aż się dziwię i mam nadzieję,że ulica powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Page Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:33 Co te ludzie w Tym Radomiu myślą sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:58 To co one myślą to pikuś, istotne jest to,że nic nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:26 ...Najważniejsze to być silnym,wicher silne drzewa głaszcze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donovan Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:35 ATLANTIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś zwany jarząbem Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:23 Kamienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 20:16 Wróciłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczynek Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:21 Na najbliższej sesji radny K. zobowiązał się podjąć temat.Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 09.05.07, 02:07 asd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 09.05.07, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:02 Jezeli już windujesz,to zrób jakiś sensowny wpis dla potomności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balek Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: 82.139.53.* 10.05.07, 17:04 napewno nie jestem za zmianą istniejących uli.można nazwać ulicę tak czy inaczej ale nie zmieniać to jest manipulowanie historią i uczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś