Dodaj do ulubionych

Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!!

29.03.07, 21:45
Obserwuj wątek
    • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 21:47
      W Radomiu powinna byc ulica im.Tadeusza Nalepy .Był to swietny wokalista ,
      ktory łączył rock z bluesem najdoskonalej w Polsce.
    • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 21:51
      To przewspaniała myśl!!!!!!!! Tadeusz Nalepa nie tylko był wspaniałym
      wokalistą, ale i znakomitym człowiekiem,ktory był aktywny do samego końca.
      Pomimo chorób nękających go przez ostatnich kilkanaście lat ciągle myślał o
      nowych płytach, nagraniach i piosenkach.
      • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:03
        Wysłuchaj mojej pieśni Panie !
    • isoxazolidine --> heroes 29.03.07, 22:31
      mógłbyś nie spamować?
      tzn nie zakladac co 5min kolejnego identycznego watku?
      sa juz minimum dwa - styknie.
      z gory serdeczne dzieki :)
    • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:34
      a co ty o tym sądzisz? sam bys troche pomógł w tym pomysłe
      • isoxazolidine Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:49
        heroes5 napisał:

> a co ty o tym sądzisz? sam bys troche pomógł w tym pomysłe

napisałem juz dawno. jestem za. ale nie na zasadzie zeby komus ulice odbierac.
        nowozbudowana ulica, symbol sukcesu, symbol rozwijajacego sie Radomia XXIw :)
        • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:06
          oczywiscie,ze ma to byc nowa ulica moze ta ktora bedzie budowana koło lotniska
          • isoxazolidine Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:26
            a jakas ma byc budowana kolo lotniska?
            nie slyszalem ...
            • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:29
              cos ma byc burzone sa domy.wiem bo moj wujek tam mieszka.
    • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:35
      Własnie jako administrator dał bys moze jakis pomysł lub napisał co o tym
      sadzisz.
    • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:37
      ludzie piszcie to był bardzo dobry człowiek.
    • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:38
      moim zdaniem ten pomysł nie ulega zadnej dyskusji.ta ulica juz powinna byc.
    • phodopus Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:39
      Popieram, ale obawiam się, że nasze obecne władze pewnie musiałyby go wpierw
      zlustrować :)
      • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:44
        musimy wywalczyc te ulice to proste
    • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 22:42
      moze byc to prawda lecz musimy wierzyc ze nam sie uda wywalczyc ta ulice.
      • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 29.03.07, 23:07
        tak ta nowa ulica ,ktora ma byc budowana koło lotniska bedzie idealna
    • Gość: jm Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: 82.139.61.* 30.03.07, 07:27
      ulicę Armii Ludowej przemianować na T. Nalepy! Za kilka lat (gdy zostaną
      wybudowane) w pobliżu będą się łączyć 2 obwodnice miejsce to nabierze znaczenia.
      • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 07:53
        to bardzo dobry pomysł. Nareszcie ktos sie tym zainteresował.
        • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 07:55
          Mam nadzieje ze tak sie stanie w najblkizszej przyszłosci ,bo dla Tadeusza
          Nalepy jest warto.
          • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 12:09
            Ulica nazwana jego imieniem musi byc. Jest to bardzo wazne dla mlodych
            ludzi ,ktorzy choc nie znali tego wokalisty to spewnoscia sluchali jego
            muzyki,a jest ona bardzo dobra.
            • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 12:12
              Zgadzam sie!!!! Jak tylko zostanie wybudowana nowa ulica , to własnie ja musza
              nazwac imieniem tego artysty.
              • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 12:56
                Panie wyusłuchaj mej piesni!!!!!!!!!!!!!!
    • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 16:24
      hej! musimy cos działac z ta ulica.
      • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 17:15
        Taka ulica moze byc bardzo dobrym rozwiazaniem.
        • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 18:21
          Dla tego swietnego wokalisty, nowa ulica nazwana jego imieniem to pomysł
          genialny,nie wymagjący komentarza!!!!!!!!
          • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 18:23
            To jest szczera prawda.Nie potrzeba komentarza.
            • homba Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 30.03.07, 18:25
              nareszcie ktos sie ze mną zgadza!!!!!!!!
              • Gość: rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:50
                • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:51
                  No i o to chodzi !!!!
                  • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 07:56
                    Mimo tak pięknej wiosny ,świat bez Niego jakiś pusty się wydaje.Radio ,poza
                    Trójką puszcza cudacznych sznsonistów.Ostał się aby Maleńczuk.Panie Maćku
                    zagraj Pan coś dla Nalepy.
                  • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 31.03.07, 16:54
                    Tadeusz Nalepa na 1000% sobie na to zasłużył.
                    • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:42
                      Wiem z pewnych żródeł,że Tadeusz NALEPA był kibicem RADOMIAKA.
                      • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 31.03.07, 19:51
                        Przynajmniej widzał jak grał w pierwszej lidze.
                        • Gość: PIątek Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 13:59
                          Uczniowie GIMNAZJÓW, LICEÓW i PODSTAWÓWEK RADOMSKICH.Domagajcie się na FORUM
                          Ul.Tadeusza NALEPY.Dzięki z góry.Stary nauczyciel(kumpel T.Nalepy z dawnych lat)
                          • Gość: Frys Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:51
                            Mocą najwyższego KRÓLIKA nakazuję pisać.W naszej Królikarni wszyscy słuchamy
                            POLSKIEGO BLUSA,a NALEPA był NAJLEPSZY.
                            • heroes5 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! 02.04.07, 00:08
                              wierze ze niedlugo nasze zyczenia zostana spełnione.
                              • Gość: MIŚ zwany JARZĄBEM Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:26
                                Zaprawdę powiadam WAM,że jak mój TATA się zabrał za to,to drżyjcie narody.
                                Ulica Tadeusza NALEPY będzie w RADOMIU. Przynajmniej to uda się w tym
                                zaczarowanym mieście .
                                • Gość: Tata MISIA Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:24
                                  Oj wziąłem się za to,chociaż nijakiej pomocy ,ani odzewu do chwili obecnej nie
                                  uzyskałem.Mimo to nie tracę wiary w mądrość Tych,którzy tejże pomocy udzielić
                                  mi powinni,co daj Boże niech się jak najrychlej stanie.
                                  • Gość: Frys Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:32
                                    Amen !!!
                                    • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:02
                                      Panowie,niejaki KIKUT zarzuca nam na sąsiedniej ul. Tadeusza Nalepy
                                      śmieszność.O brak argumentów oskarża,szydząc poniekąd z Naszej inicjatywy ,tak
                                      przecież szlachetnej i bezinteresownej zarazem.Cóż więc możemy odpowiedzieć
                                      niejakiemu Kikutowi na takie dictum acerbum.Odpowidamy najprościej ,aby choć to
                                      pan Kikut pojąć raczył-WAŁA!!!!
                                      • Gość: kikut Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:38
                                        no i widzisz. wreszcie odkryles karty. szkoda ze nie dla mnie bezposrednio.

a ja po prostu czekam na argument, ktory przekona mnie o slusznosci Waszego
                                        postepowania. i nikogo jeszcze nie obrazilem, a smieszni jestescie bo na razie
                                        wyglada to na dziecinade i zbiorke kumpli na podworku, ktorzy maja zamiar
                                        uczcic Johna Rambo zabawa w wojne.
                                        • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:53
                                          Panie kikut.Ten wał to dygresja,broń Boże nie pod pańskim adresem.A tak wogóle
                                          to BREAKOUT wziął się z takich chłopaków z rzeszowskich podwórek,którzy też się
                                          chcieli w coś bawić.Zabrali ze Sobą przynajmniej dwa pokolenia Polakow,którym
                                          dzięki ich muzyce łatwiej Tu było żyć.To truizmy i dlatego tych i podobnych im
                                          argumentów używać nie chciałem.Odkrył w wielu z nas to o czym niekiedy nie
                                          mieliśmy nawet pojęcia.W jednych sztukę,w innych bunt na otaczającą ich
                                          rzeczywistość itd,itd.A już zupełnie prywatnie to domniemywana przez pana
                                          zabawa w Rambo obraża moją inteligencję.Życzę pięknych , spokojnych ,POLSKICH
                                          Świąt Wielkanocnych.Z poważaniem Rabsztok.
                                          • Gość: hyzentlaya Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:30
                                            Mości Rabsztoku.Ja stara królica HYZENTLAYA obiecuję poparcie Waszej inicjatywy
                                            przez RFPK.Mokrego ŚMIGUSA.H.
                                            • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 19:44
                                              Wzystkim fanom Tadeusza NALEPY i nie tylko-WSYSTKIEGO kurza stopa NAJLEPSZEGO
                                              życzy bardzo BIEDNY MIŚ z Radomia.Z okazji ŚWIĄT oczywiście.
                                              • Gość: rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:30
                                                Zapomniałem dodać smacznego jaja.
                                                • Gość: Krokiet Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:53
                                                  A jak by one smakowały w cichej knajpce przy ul. TADEUSZA NALEPY
                                                  • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 10:04
                                                    A w Rzeszowie walczą o pomnik dla Tadeusza Nalepy.
                                                  • Gość: Roy Buchanan Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 20:22
                                                    Każdy król musi mieć swoją ulicę,a już KRÓL BLUESA obowiązkowo.!!!!
                                                  • Gość: Muddy Waters Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:33
                                                    Aż się dziwię i mam nadzieję,że ulica powstanie.
                                                  • Gość: J.Page Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:33
                                                    Co te ludzie w Tym Radomiu myślą sobie.
                                                  • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:58
                                                    To co one myślą to pikuś, istotne jest to,że nic nie robią.
                                                  • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:26
                                                    ...Najważniejsze to być silnym,wicher silne drzewa głaszcze hej!
                                                  • Gość: Donovan Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 21:35
                                                    ATLANTIS
                                                  • Gość: miś zwany jarząbem Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:23
                                                    Kamienie
                                                  • Gość: Rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 20:16
                                                    Wróciłem!
                                                  • Gość: Leszczynek Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:21
                                                    Na najbliższej sesji radny K. zobowiązał się podjąć temat.Zobaczymy.
    • Gość: al Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 09.05.07, 02:07
      asd
    • Gość: 4 Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net 09.05.07, 17:09
      • Gość: rabsztok Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:02
        Jezeli już windujesz,to zrób jakiś sensowny wpis dla potomności.
        • Gość: balek Re: Ulica im. Tadeusza Nalepy!!!!!!!!!!! IP: 82.139.53.* 10.05.07, 17:04
          napewno nie jestem za zmianą istniejących uli.można nazwać ulicę tak czy inaczej
          ale nie zmieniać to jest manipulowanie historią i uczuciami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka