Dodaj do ulubionych

RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI !

31.05.03, 20:25

Radomiak pokonał na wyjeździe 2:0 GLKS Nadarzyn. Dzięki temu zwycięstwu
podopieczni Włodzimierza Andrzejewskiego po rocznej absencji wrócili do III
ligi. Pierwszego gola dla "zielonych" już w 19. minucie zdobył Ryszard
Krześniak. Jednak kropkę nad "i" Marcin Rosłaniec postawił dopiero w 81.
min. W 34. min. rzut karny obronił Edward Minda.

gas, greg
Obserwuj wątek
    • Gość: jablko Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.wat.edu.pl 31.05.03, 20:57
      bardzo dobra wiadomosc :) gratulacje dla RADOMIAKA !
      • Gość: Sceptyk Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.internet.radom.pl 01.06.03, 00:45
        To kiedy wracają do IV ?
        • isoxazolidine Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! 01.06.03, 11:31
          Teraz awansuja do II ligi.

A przede wszystkim GRATULACJE !!!!!
        • Gość: Greengo Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 08:44
          Nigdy więcej IV ligi!!

Zapraszam na radomiak.na.pl
    • Gość: ja Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 15:50
      :)
    • Gość: Polek Polinski Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: 64.107.2.* 02.06.03, 19:02
      Tak trzymac chlopcy ! W Chicago tez o tym wiedza !
      • isoxazolidine Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! 02.06.03, 19:04
        Forza RKS !!!!!!!!!!!!!!!
    • raa1 Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! 03.06.03, 00:07
      GRATULACJE!!!!!
      • Gość: Qter Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.ds.univ.gda.pl 03.06.03, 22:10
        Gratulacje z Gdańska do boju Zieloni!!
        • Gość: Gela Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 08:31
          czas na odnowę piłki w Radomiu, za rok będę mieszkał w pobliżu stadionu,
          chcę II ligi

Pzdr
          • Gość: Qter Re: RADOMIAK AWANSOWAŁ DO III LIGI ! IP: *.ds.univ.gda.pl 06.06.03, 19:19
            e tam 2 bzdury gadasz ja Ci powiem chcemy 1-ej!!
            • isoxazolidine Re: Jaki jest wynik meczu z Łomiankami ??? 07.06.03, 11:19
              Mamy jak by nie patrzec porachunki jeszcze z zeszłego sezonu. Niestety w tym zapyziałym Krakowie niczego nie
              mozna sie dowiedziec. Mam nadzieje ze dokopalismy im zdrowo !
              • Gość: Qter Re: Jaki jest wynik meczu z Łomiankami ??? IP: *.ds.univ.gda.pl 08.06.03, 21:59
                Isoxaodolin nie wiem czy dobrze pisze nawet w krakowie dziala chyba
                www.radomiak.na.pl tam sie dowiesz wyniku od razu po zakonczeniu meczu!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka