Dodaj do ulubionych

Pokochałam Radnego

25.05.07, 22:39
Pokochałam radnego..Taki miły uśmiechnięty chłopiec w okularkach.Czesto mówi,że kocha Radom.To dziwne ..Przecież Radom to bynajmniej rodzaj męski.Ma on kilku kolegów,też mili chłopcy.Podobno chcą władzy,bo na wielu rzeczach się znają ,a szczególnie na rowerach.Pomnik podobno jakiś kupili,ludzie mówią że dla sławy..Niewierzę,przecierz to bardzo skromni chłopcy.Buziaczki ślę Panie Radny.
Obserwuj wątek
    • Gość: dede Re: Pokochałam Radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 22:42
      ucz się ortografii. Bo inaczej bedzie to miłość bez wzajemności
    • Gość: k Re: Pokochałam Radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 22:47
      No to masz problem, Sandro
      • Gość: sandra Re: Pokochałam Radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:27
        Jak jesteś taki ,to cie nie kocham.Kolegów też nie kocham.Nawet rowerka nie chcę od was!!
        • Gość: :) Re: Pokochałam Radnego IP: 83.14.207.* 26.05.07, 06:55
          i całe szczęści koleżanko forum.jest.do.dupy
          • forum.do.czterech.liter Re: Pokochałam Radnego 26.05.07, 14:11
            Gość portalu: :) napisał(a):
            > i całe szczęści koleżanko forum.jest.do.dupy

oprócz tego forum to do dupy jest jeszcze z ciebie detektyw.
            bo niestety to nie ja pisałam
    • Gość: Bronek Re: Pokochałam Radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:42
      ja też go kocham choć nie jestem dziwdczyną ;-)
      • Gość: Paweł Re: Pokochałam Radnego IP: *.tkdami.net 26.05.07, 13:52
        Brawo za odwagę Bronku. Nie sądzę, żeby Kuba odwzajemnił Twoją miłość, ale mimo
        odmiennej orientacji sexualnej możesz spokojnie maszerować po radomskich
        ulicach, przecież to miasto tolerancji i zrozumienia. Pozdrawiam.
        PS: I nie przejmuj się nieodwzajemnioną miłością, jestem przekonany, że wkrótce
        znajdziesz odpowiedniego partnera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka