Dodaj do ulubionych

A`propos Sympatyka PiS

28.05.07, 16:13
Co mnie obchodzi czerwona banda , złodzieje z SLD itp., których Sympatyk notorycznie wymienia, jako przyczynę wszelkich nieszczęść ? Nic. Chce żyć w państwie, gdzie szanuje się prawo, gdzie nie ma kumoterstwa, w państwie w którym liczy się kompetencja, a nie znajomości, w państwie w którym człowiek skazany prawomocnym wyrokiem nie może pełnić funkcji premiera w państwie w którym jest rzeczywisty rozdział religii od państwa. Obiecano mi to ( może poza rozdziałem państwa od Kościoła ) w kampanii wyborczej. I co z tego pozostało ? Słowa, puste słowa... Teraz głównym trendem jest rozliczenie i nienawiśc do innych ludzi, tych mających inne, niż władza poglądy. Czy rzeczywiście społeczeństwu zależy na grzebaniu się w historii ? Lekarze starjkują, wkrótce dołącza do nich nauczyciele i prawdopodobnie kolejarze. Tylko patrzeć, jak górnicy dojdą do wniosku, że i na nich pora. I co wtedy zrobi rząd ? Da im listy agentów, dla uspokojenia nastrojów ? Zobaczymy, czy lustracja jest najważniejszym problemem Polski.
Obserwuj wątek
    • czlonek_z_pisu Re: A`propos Sympatyka PiS 03.06.07, 22:31
      Święte słowa!
      • Gość: xyz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Tak Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:02

Gość portalu: Lonia napisał(a):

> Won czerwone ścierwa!

Czy tak ma wyglądać merytoryczna dyskusja na ważne tematy Polski?
      • Gość: mag Re: A`propos Sympatyka PiS IP: 82.139.60.* 05.06.07, 14:42
        Pan "kojonkowski" podpisując się, dał wyraz swoim poglądom...Wyraz troski o Kraj
        w którym mieszka. Odciął się wprawdzie od nagonki na pewną grupę społeczną, ale
        ma do tego prawo. Natomiast zwolennicy PiSu, pod zmieniającymi się nickami, jak
        zwykle mówią inwektywami i wyzwiskami. To są naprawdę paranoicy chorzy z nienawiści!
    • Gość: WukaG Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.pr.radom.net 12.06.07, 00:52
      Sympatyk PiS to radny Wojcik Dariusz szef PiS-u w Radomiu.
      • Gość: Kojonkowski Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:39
        Do mnie też dotarły głosy, że to radny Wójcik w swej odwadze, którą nabył walcząc z czerwonymi, ukrywa się pod nickiem Sympatyk_PiS. Co za powalająca inteligencja, wyrobienie, chamstwo i nietolerancja bije z tego człowieka. Gratuluje PiS-owi takiego Przewodniczącego klubu. Niech budują razem IV RP. Ja wyjeżdżam z tego kraju, w którym ludzie, niczego sobą nie reprezentujący, poza zadufaniem, mogą zrobić kariery.
        • Gość: baba Re: A`propos Sympatyka PiS IP: 193.111.144.* 12.06.07, 14:33
          Zamiast wyjeżdżać proponuję wytrwać do następnych wyborów. Wiecie co jest
          szczytem bezczelności? Na forum onetu ktoś napisał... cytuję "zagłosować na PIS
          i wyjechać z kraju" :)
    • Gość: fu fu Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:27
      sypatyk PIS to tuba propagandowa.

Jest blisko władzy i ponosi pełną odpowiedzialność za władszę w Radomiu.
      Dlatego szuka usprawiedliwienia
      • forum.do.czterech.liter Re: A`propos Sympatyka PiS 12.06.07, 14:24
        w swoich wypowiedziach na temat sympatyka_pis - a właściwie osoby która się
        kryje pod tym nickiem jesteście bardzo "odkrywczy"
        pękam ze śmiechu czytając te wasze bzdury ...
        prymitywne gadki szmatki ...
    • sympatyk_pis Re: A`propos Sympatyka PiS 12.06.07, 14:57

Cieszę się ogromnie, że moja skromna osoba dostarcza Wam tyle uciech, radości i
      rozrywki z łamigłówką włącznie. Oczywiście nie mówię tu o tych, którzy nie mogą
      spać z mojego powodu jak np. ten, który już nigdy w życiu nie zostanie prezesem
      Ustronia!!! Przypominacie mi trochę ruskich żołnierzy z pepeszami na sznurku.
      Wystrzeliwując kilka krążków magazynku zawsze kogoś tam ranili.
      Na zakończenie powtórzę się: rzeczowo i merytorycznie mogę podjąć dyskusję
      z każdym, łącznie z SLD. Ale na plucie zawsze będę odpowiadał pluciem!!!
      ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!
      • sympatyczka_pis Re: A`propos Sympatyka PiS 12.06.07, 16:05
        Darek dałbys już spokój tym forumowym utarczkom, przecież nie przekonasz ich
        podążając za myślami naszego Wodza, że "białe jest białe, a czarne jest czarne"
      • Gość: baba Re: A`propos Sympatyka PiS IP: 193.111.144.* 13.06.07, 10:47
        a ja nie uważam, że trzeba być lepszym od innych. Jak ktoś chce się taplać w
        błotku to jego sprawa. Jestem ponad tym.
      • Gość: Zaloguj sie Re: A`propos Sympatyka PiS IP: 82.139.38.* 13.06.07, 22:29
        sympatyk_pis napisał:

>
        > Cieszę się ogromnie, że moja skromna osoba dostarcza Wam tyle uciech, radości i
        > rozrywki z łamigłówką włącznie. Oczywiście nie mówię tu o tych, którzy nie mogą
        > spać z mojego powodu jak np. ten, który już nigdy w życiu nie zostanie prezesem
        > Ustronia!!! Przypominacie mi trochę ruskich żołnierzy z pepeszami na sznurku.
        > Wystrzeliwując kilka krążków magazynku zawsze kogoś tam ranili.
        > Na zakończenie powtórzę się: rzeczowo i merytorycznie mogę podjąć dyskusję
        > z każdym, łącznie z SLD. Ale na plucie zawsze będę odpowiadał pluciem!!!
        > _______________________________________________________________________________
        > _
        >
        > ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - PREZYDENTEM RADOMIA WIELU KADENCJI!!!
        >
        > RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO NIE ZNACIE!!!

Dżizzz, stary, ty jesteś gorszy od alkajdy... Gdybyś mógł, tobyś najchętniej
        kogoś zastrzelił, co? taka nienawiść z ciebie bije.
    • sympatyczka_sld Re: A`propos Sympatyka PiS 12.06.07, 16:21
      Darek wypijmy brudzia i jakieś małe co nie co.Ja jestem gotowa na wszystko.
      • Gość: baba Re: A`propos Sympatyka PiS IP: 193.111.144.* 12.06.07, 16:24
        buhahaha, to będzie takie małe conieco ponad podziałami.
        • Gość: Jolka Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:35
          A ja myślę, że sympatyk pis na prawdę jest tylko sympatykiem PIS i nie należy do
          tej partii. Tylko zastanawiam się DLACZEGO?
          Jeżeli tak bardzo kocha PIS to dlaczego się do nich nie zapisze?

A może oni po prostu go u siebie nie chcą?
          Może mają dość zażartej "obrony" PISu w jego wydaniu i dobrych uczynków w stylu
          przeprowadzania staruszki przez jezdnię wbrew jej woli?
          ________________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 31 - SKAZANY NA SYMPATIE SYMPATYKA PRZEZ WIELE KADENCJI!!!

RADOM - CUDZE CHWALICIE SWEGO SYMPATYKA NIE ZNACIE!!!
          • Gość: ant Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:36
            Jest proste wyjaśnienie tego zjawiska.
            Pewny nadchodzącej katastrofy woli stać z boku by nie utonąć razem.
            -----------------------
            Dziś podnosi rękę, jutro powie, że go tutaj nie było.
    • Gość: Gadzina Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 09:25
      Ile można zarobić dzięki rekomendacji partii walczącej z korupcją? Markowi Makuchowi, liderowi warszawskiego PiS, udało się w ubiegłym miesiącu dojść do 22 tys. zł. Tyle dostał na dwóch posadach w państwowych spółkach nadzorowanych przez PiS-owskiego wojewodę.wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4220626.html. A jak to wygląda u nas w Radimiu, dzie na urzędniczych stołkach zatrudniono fachowców mających praktykę w Radiu Ave lub biurach poselskich ?
      • Gość: jj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Gadzina Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:20
          Poproszę o konkrety a nie o ogólniki. Który syndyk ? A swoją drogą skąd wiadomo, że był czerwony i co jest kryterium decydującym o " czerwoności " ? Zresztą miało być w IV RP inaczej, niż za starego układu.
          • Gość: gfd Re: A`propos Sympatyka PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:04
            i jest inaczej.Pobierają zdecydowanie mniej a i tak ci najwięksi to pryszcz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka