14.06.07, 10:03
co powstanie na miejscu trwania budowy obok M1? czyżby nastepny market
budowlany czy może coś zupełnie innego??
Obserwuj wątek
    • Gość: Konrad Re: M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:54
      Sklepy z ciuchami.Pierwotny projekt zakladal ze ta hala bedzie piętrowa,lecz jak
      zwykle w Radomiu bywa skonczylo sie to fiaskiem
      • Gość: sidak M1, klocek nad klockami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:29
        Totalnie dziadowski market, zero klimatyzacji, sklepy takie sobie, architektura
        budynku - dno totalne. Liczą tylko na zyski, od siebie dają niewiele. A
        pracownicy to dopiero są tam dowartościowywani. Sklep dla naiwnych. Parę razy
        się sparzyłem i nie polecam.
        • Gość: y Re: M1, klocek nad klockami. IP: *.tkdami.net 14.06.07, 13:07
          łojej piszesz z leclerca?
          • Gość: sidak Re: M1, klocek nad klockami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:11
            No nie. Mieszkam naprzeciwko i obrzydła mi totalnie ten gniot :)
            • Gość: Annonim Re: M1, klocek nad klockami. IP: 82.139.40.* 14.06.07, 13:49
              Gość portalu: sidak napisał(a):

> No nie. Mieszkam naprzeciwko i obrzydła mi totalnie ten gniot :)

to tak jak ja, pewnie mieszkamy obok siebie ;)
        • teta1985 Re: M1, klocek nad klockami. 14.06.07, 17:01
          Ciekawe, czy kiedyś powstanie w Radomiu wielkopowierzchniowy sklep albo galeria
          na wysokim poziomie, tak jak to:

fotoforum.gazeta.pl/3,0,697653,2,1.html
          fotoforum.gazeta.pl/3,0,692984,2,15.html
          fotoforum.gazeta.pl/3,0,687748,2,16.html
          fotoforum.gazeta.pl/3,0,687749,2,17.html
          Na pierwszej fotce to w tle to naturalny kamień (!)

Pozdrawiam
      • Gość: KY Re: M1 IP: *.128.udn.pl 14.06.07, 14:22
        Też sie właśnie nad tym zastanawiałem, bo ten budynek wyglądał mi na więcej niż
        parterowy. Wg mnie sufit na takiej wysokości przytłoczy.
    • Gość: Łukasz Re: M1 IP: 193.24.24.* 14.06.07, 12:25
      TESCO
      • Gość: driver Re: M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:07
        od siebie daja niewiele. LOL a co maja od siebie dawac haha
        • tomus2221 Re: M1 14.06.07, 13:09
          Gość portalu: driver napisał(a):

> od siebie daja niewiele. LOL a co maja od siebie dawac haha
          A przynajmniej klimatyzacje.
          • Gość: MlodyRadomianin Re: M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:40
            M1 powstało w 1998r. wtedy to był obiekt wybitny jak na Radom.Inne miasta typu
            Kielce czy Lublin bardzo nam zazdrościły M1.Dziś M1 to dziadostwo moim skromnym
            zdaniem z utesknieniem czekam na otwarcie Galerii Słonecznej na 150 sklepów 2
            poziomowej z multipleksem prawdopodobnie sieci Cinema City.A co do m1 to
            klimatyzacji tam bardzo brakuje i jest tam niestety tylko około ponad 50
            sklepów na 55 tys. metrów kwadratowych.W Lublinie 2 dni temu otworzono Plaze na
            110 sklepów na 80 tys. metrów kwadratowych z Cinema City właśnie na 3 poziomach
            są sklepy.

MlodyRadomianin dawny KR!
            • Gość: te Re: M1 IP: *.tkdami.net 14.06.07, 14:15
              no i co z tego i tak tam chodzi najwięcej ludzi,
            • Gość: M3 Re: M1 IP: 82.139.38.* 14.06.07, 14:47
              w 97 roku...
              Swoją drogą nowy budynek ma 2 kondygnacje, a co do klimatyzacji skąd wiecie czy będzie czy nie jak jeszcze jest nie skończony?
              takich urządzeń nie montuje się w fazie budowy budynku tylko po zakończeniu.
              • Gość: Paula Re: M1 IP: *.infoplus.com.pl 14.06.07, 15:27
                czyli kto z Was wie dokladnie co powstanie i kiedy otwarcie?
              • tomus2221 Re: M1 14.06.07, 15:39
                Gość portalu: M3 napisał(a):

> w 97 roku...
                > Swoją drogą nowy budynek ma 2 kondygnacje, a co do klimatyzacji skąd wiecie
                czy
                > będzie czy nie jak jeszcze jest nie skończony?
                > takich urządzeń nie montuje się w fazie budowy budynku tylko po zakończeniu.
                Czytaj uwaznie,chodzi o to ze w istniejacym M1 nie działa klimatyzacja.
                • Gość: M3 Re: M1 IP: 82.139.38.* 14.06.07, 16:22
                  > Czytaj uwaznie,chodzi o to ze w istniejacym M1 nie działa klimatyzacja.

Bo jej nie ma <lol>
                  • teta1985 Re: M1 14.06.07, 16:33
                    A ja nie lubię lokali z klimatyzacją. Zawsze (no może w 99%) jest w nich za
                    zimno. Wchodząc z dworu, gdzie jest 30* do pomieszczenia schłodzonego do 20*
                    czuję się jakbym wchodził do lodówki. Co mam jakiś sweter ze sobą brać, czy
                    kurtkę? Ani to nie zdrowe, ani tanie no, ale taka moda do nasz przyszła ze
                    Stanów. Napoje z automatu na granicy zamarznięcia i klima wszędzie. Tu w
                    Krakowie wchodząc do Tesco dostaje gęsiej skórki. Jak w chłodni dla trupów.
                    Dziesiątki otwartych lodówek, zamrażarek i jeszcze ta klima
                    dopełniająca "cudownego" efektu. Brrrr
                    • tomus2221 Re: M1 14.06.07, 16:56
                      teta1985 napisał:

> A ja nie lubię lokali z klimatyzacją. Zawsze (no może w 99%) jest w nich za
                      > zimno. Wchodząc z dworu, gdzie jest 30* do pomieszczenia schłodzonego do 20*
                      > czuję się jakbym wchodził do lodówki. Co mam jakiś sweter ze sobą brać, czy
                      > kurtkę? Ani to nie zdrowe, ani tanie no, ale taka moda do nasz przyszła ze
                      > Stanów. Napoje z automatu na granicy zamarznięcia i klima wszędzie. Tu w
                      > Krakowie wchodząc do Tesco dostaje gęsiej skórki. Jak w chłodni dla trupów.
                      > Dziesiątki otwartych lodówek, zamrażarek i jeszcze ta klima
                      > dopełniająca "cudownego" efektu. Brrrr
                      No tak najlepiej niech bedzie zaduch i smrodek.
                      • teta1985 Re: M1 14.06.07, 17:05
                        1.) Od tego jest wentylacja
                        2.) Jak klima jest dobrze nastawiana to niech będzie, ale jak napisałem powyżej
                        mało gdzie to rozumieją.
                        • tomus2221 Re: M1 14.06.07, 17:08
                          W Leclerku jest w Carrfour jest i jakos wcale nie jest zimno.Chyba ze miedzy
                          lodówkami:),ale to wiadomo:)
              • Gość: Konrad Re: M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:52

Nowy budynek ma 2 kondygnacje??Nie badz smiszny pracuje przy budowie tej hali
                • Gość: M4 Re: M1 IP: 82.139.38.* 15.06.07, 11:05
                  Robisz za beton?
                  • Gość: Konrad Re: M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 15:09
                    Na konwersacje z takimi jotejami to nie mam czasu.
              • Gość: GT Re: M1 IP: *.pr.radom.net 16.06.07, 00:34
                > w 97 roku...

W grudniu 1997 postawili dopiero tablicę "tu powstanie centrum handlowe..."
            • tomus2221 Re: M1 14.06.07, 15:39
              Gość portalu: MlodyRadomianin napisał(a):

> M1 powstało w 1998r. wtedy to był obiekt wybitny jak na Radom.Inne miasta
              typu
              > Kielce czy Lublin bardzo nam zazdrościły M1.Dziś M1 to dziadostwo moim
              skromnym
              >
              > zdaniem z utesknieniem czekam na otwarcie Galerii Słonecznej na 150 sklepów 2
              > poziomowej z multipleksem prawdopodobnie sieci Cinema City.A co do m1 to
              > klimatyzacji tam bardzo brakuje i jest tam niestety tylko około ponad 50
              > sklepów na 55 tys. metrów kwadratowych.W Lublinie 2 dni temu otworzono Plaze
              na
              >
              > 110 sklepów na 80 tys. metrów kwadratowych z Cinema City właśnie na 3
              poziomach
              >
              > są sklepy.
              >
              > MlodyRadomianin dawny KR!
              A gdzie to wszystko sie tam pomieści???
              • Gość: kielczok Re: M1 IP: *.tkdami.net 16.06.07, 20:10
                m1-real
                jestem z kielc i zazdroszczę WAM ładnego (parkin,dojazd)
                centrum M1!
                u nas (w kielcach to jest dopiero dziadostwo)!!!
                pozdro
                • Gość: d3 Re: M1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:27
                  A skąd pisałeś :)
                  • Gość: ala Re: M1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:52
                    zaraz wybuduje sie słoneczne centrum na tyłach Notu i wtedy porozmawiamy o
                    jakości i nastawianiu sie na zyski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka