Dodaj do ulubionych

technikum"czerwone" Pionki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:16
A może znajdzie sie ktoś kto tam chodził ?
Lata 91-97 wychowawczyni Pani Anna Sokołowska - super babka ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: barti7k Re: technikum"czerwone" Pionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 13:26
      ja chodzilem..w latach 91-96 do klasy bT wych. J. siek tez spoko facet
      • Gość: marteczka Re: technikum"czerwone" Pionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:30
        aha...siek...fizyki uczył ?
        • Gość: barti7k Re: technikum"czerwone" Pionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:35
          ja bym powiedzial ze historii...fizyki wtedy uczyla fredka albo deja
          • marteczka271 Re: technikum"czerwone" Pionki 13.07.07, 13:17
            no tak...jejku skleroza...mnie tez uczył historii a fizyki i informatyki
            Deja...pomyliłam ich obu.
            Pozdr.
            • Gość: barti7k Re: technikum"czerwone" Pionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:36
              a zkim ty chodzilas do klasy..albo wymien jakis znajomych...bo mam dziwne
              wrazenie ze sie znamy..pozdro
              • marteczka271 Re: technikum"czerwone" Pionki 10.08.07, 10:03
                chodziłam do klasy z wieloma dziewczynami...hm...zapomniałam ;-(
                Oczkowska - pamietam - Tatiana ..nie wiem nazwiska z Pionek.
                Z kozienic dziewczyny...Pluta Agnieszka...
                Studniówke miałam w 1991 roku.
                • marteczka271 Re: technikum"czerwone" Pionki 10.08.07, 10:04
                  no tak..studniówka...była w 1997 roku - hm....
                  • Gość: barti7k Re: technikum"czerwone" Pionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 23:23
                    no to mialas studniowke rok pozniej niz ja...a chodzilas do at czy
                    do ht czy moze do innej..ta tatiana to mi sie cos kojarzy
                    • Gość: marteczka Re: technikum"czerwone" Pionki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:50
                      chodziłam do atz ,technikum po zasadniczej.skończyłam w 98 roku.
                  • Gość: ANDRZEJ Re: technikum"czerwone" Pionki IP: 195.116.183.* 14.09.07, 00:44
                    chodziłem do klasy bt wychowawcą był Rysio Popis. bardzo miło wspominam szkolne czasy. było nas w klasie 36. matura 1992.
                    byli w klasie m in.:
                    paweł stępień, marek chmielewski, marcin zagrzejewski, robert walos, robert wojnowski, zbyszek sot , sobol sławek, tomaszewski sławek, siejka tomek, jacek szurnik , artek jasik, artur mazur, daniel mazur, ozga jarek, ozga tomek, sławiński sławecki wojtek, rogala piotrek, retmańczyk hieronim, artek smal ...........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka