reserch 12.07.07, 13:41 Witam, znacie moze zespol Kart Project? Jest to zespol chyba z Ustronia. Sklad 3 facetow+ mloda wokalistka. Prosze o jakies opinie na ich temat. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lanta Re: Zespol KART Project!!! IP: *.tkdami.net 15.07.07, 11:35 dokładnej opini to nie przedstawię, ale byłam u nich jak szukalam zespołu, to nie jest tylko trzech facetów mają też wokalistkę, grają poprostu w różnych składach, podobało mi się jak grają. Jak zostały mi dwa zespoły do wyboru to sugerowałam się ceną. Jeśli chcesz ich posłuchać grają czasami w Country na Potoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w temacie Re: Zespol KART Project!!! IP: *.tkdami.net 13.08.07, 23:24 niezły, czy z Ustronia to nie wiem, pewnie zależy do którego z członków zespołu masz kontakt. 3 wykształconych muzycznie facetów plus młoda dziewczyna śpiewająca zaskakująco dojrzałym głosem.Repertuar raczej ambitny, sporo aktualnych hitów, ale nie brakuje też tradycyjnych weselnych piosenek. Jak na radomski rynek cena całkiem przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: Zespol KART Project!!! IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 18:37 Moge tylko potwierdzic w 100% slowa przedmowcy. Mialem przyjemnosc byc na weselu, gdzie grali i faktycznie wszyscy wlacznie z wokalistka maja wyksztalcenie muzyczne, co widac, slychac i czuc ;)!!! Z disco polo, ktore zreszta kazdy glupi potrafi zagrac i zaspiewac (usia siusia) zagrali jedynie "jestes szalona" i .... tyle, bo i po co wiecej. Graja muzyke od lat 60 az do wspolczesniej, a glos, jak ma wokalistka, moze pozazdroscic nie jedna piosenkarka. Na koniec jeszcze taka uwaga, slyszalem bardzo wiele zespolow, lecz na uwage zasuguje jedynie kilka, do których zaliczylbym z calym przekonaniem KART Project!! Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka1984 Re: Zespol KART Project!!! 15.08.07, 17:19 Można prosic o namiary na ten zespół.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol KART Project!!! IP: 217.97.156.* 16.08.07, 14:01 Hej! Sprawdź skrzynkę gazetową - żeby nie było, że autoreklama zespołu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agateczka1984 Re: Zespol KART Project!!! 16.08.07, 21:57 Hej Nic mi nie doszło na pocztę.Proszę jeszcze raz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Zespol KART Project!!! IP: 82.197.39.* 06.02.08, 16:30 hej, właśnie sie zastanawiam nad zespołem na wesele i ciekawia mnie jakies wrazenia po weselu na temat wlasnie Kart Project i Partner. Bardzo dziekuje z gory za odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś