czwartek.r 28.09.07, 08:45 Kolejny sondaż w Echu: www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070928/WYBORY/70927320/-1/radomskie PiS - 40% PO - 18% LiD - 13% PSL - 11% SAM - 10% itd... Brawo PiS. 4 mandaty do Sejmu i 2 do Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: PiS 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:06 Brawo PIS Tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traper Re: PiS 40% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:18 p.Kosztowniak co z lotniskiem na Sadkowie,co z trasą s-12,co ze stadionem na Koniówce,co z przystankiem PKP przy ulicy Struga.Przypominam wziął pan odpowiedzialność za Radom.Ja uważam że radomian stać na więcej po rocznych rządach pis-u w Radomiu partia ta powinna w naszym mieście osiągnąć około 50% poparcia.Brawo mądrzy radomianie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: PiS 40% 28.09.07, 09:44 Ciemny radomski lud w zacofanym mieście = 40% poparcia.To chyba zadne inne miasta tej wielkości tak nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
iontichy Re: PiS 40% 28.09.07, 11:18 Szczęściem dla Polski, że w naszym pięknym grodzie i regionie nie mieszka wiecej ludzi, więc ten tragiczny wynik nie będzie miał takiej wagi dla całego kraju. Natomiast sondaż jasno pokazuje, że to roszczeniowe i podatne na populizmy miasto i zawsze będzie rozwijało się wolniej od reszty kraju. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczki górą! Re: PiS 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 09:52 taki wynik jest wielce prawdopodobny w samym Radomiu,ale w całym okregu(tj.w przybliżeniu stare woj. radomskie bez drzewicy) bedzie to trzydzieści pare procent-co przełożyć sie może na 4 mandaty poselskie i 2 senatorskie. POLSKA W TWOICH REKACH-GŁOSUJ NA PRWO I SPRWIEDLIWOŚĆ-NA RODOWITYCH RADOMIAN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor13 Re: PiS 40% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:19 Czekamy, aż PiSuaria osiągnie 110% poparcia, a najlepiej tak ze 140%. To dopiero będzie HIT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Re: PiS 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:42 na bank nie bedzie takiego wyniku, nie podniecajcie sie PiSuary. Echo dnia to kieleckie pisemko i nijak sie ma do rzeczywistosci.Prawie wszyscy moi znajomi glosuja na PO (ja tez) wiec ja nie panikuje bo to po prostu jest jakis sondaz niestarannie przeprowadzony.Pewnie zapytali 10 osob telefonicznie i 4 z nich na pis chce glosowac i wyszlo im 40 % wiec nie ma sie co podniecac tylko glosowac przeciw pisowi.A to haslo u gory ktos zamiescił - baaardzo mnie rozbawilo."glosuj na pis rodowitych radomian" buhahahahah .Rydzyk jeszcze bedzie premierem a PIS wejdzie z samoobrona i lprem do koalicji.Kaczynski powie : to co mowilem na Leppera wczesniej to bylo zartobliwe i pieszczotliwe sformułowania, tak naprawde bardzo go cenie bedzie bardzo dobrym ministrem.Giertych? tez zartowalem mowiac ze to byla pomylka biorac go do rzadu rok temu.teraz bedzie innaczej :) Kaczynscy sie smieja nam w twarz, nie maja szacunku dla Polakow .wciskajac wam te bzdury ma was za polglowkow i debili niemyslacych.a wy idziecie i glosujecie na nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emugarcha Re: PiS 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:26 ja mam 3 rodziny na piętrze w bloku i wszyscy głosują na PIS:) cieszy nas sukces Prawa i Solidarności, a kyż z radomskimi oligarchami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziak bestia Re: PiS 40% IP: 217.67.195.* 28.09.07, 16:15 > ja mam 3 rodziny na piętrze w bloku Widać, żeś biedny, a czemu? Boś głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PiS 40% IP: *.dsl.pipex.com 28.09.07, 17:49 a tym miescie juz same mochery zostaly...cala mlodzierz uciekla z tego miasta gdzie nie ma ani pracy ani przyszlosci....a wiec podrawiam srodkowy palcem fanow pisu:).... Odpowiedz Link Zgłoś
gregor13 Re: PiS 40% 28.09.07, 17:58 b-ania, nie czujesz ironii?? Gdzie to Echo robiło ten sondaż? Pewnie pod kościołem po mszach porannych. W głowie mi się nie mieści, czemu ta fałszywa partia ma takie grono ślepych wyznawców. I to jeszcze w Radomiu, który dostał od PiS-u mocnego kopa. Niestety, nie był to kop, który by nasze miasto pchnął do przodu, raczej kop pogardy - "Radomiu, zagłosowałeś na naszą partię, a teraz... spieprzaj dziadu". Smutne to,ale niestety prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PiS 40% IP: *.dsl.pipex.com 28.09.07, 18:38 www.youtube.com/watch?v=lFM6sWbYdI0 co wy na to? www.youtube.com/watch?v=TQWsQVUhYc4&mode=related&search= Giertych nie jest super ale film ciekawy ...co ten Pis zrobil dla kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: like Re: PiS 40% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 21:15 jakbys zadał sobie trud przeczytania tego "kieleckiego pisemka" to byś zobaczył - cytat "W sondażu przeprowadzonym 25 i 26 września przepytaliśmy 640 osób, proporcjonalnie do liczby miesdzkańców w Radomiu powiecie radomskim i wszystkich powiatach regiionu". Akyrat sodaże Echa ostatnio się sprawdzały: weź sobie np. ich dodatki z wyborów samorządowych - zwłaszcza poniedziałkowy po niedzieli wyborczej - i porównaj z oficjalknymio wynikami PKW. W ogóle uwazam ,ze na tym forum wiele osob nie mialo echa w ręku nigdy ale sa "najmądrzejsi". Jedyna gazeta w regionie robi sondaz, ale im się itak nie podoba - ciekawe czego GW nie robi podobnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: PiS 40% IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.09.07, 21:57 Jak by tak pis dostał ok 40-42% w wyborach + kalicja z PSL i juz ma wiekszośc :) www.3dwhite.pl/?click=a9170483f3be82ab1dc3427e605e144d Odpowiedz Link Zgłoś