Gość: gosc IP: *.chello.pl 08.11.07, 08:45 chcę tam organizowc wesele napiszczcie czy warto bo ja juz nie wiem zastanawiam sie jeszcze nad lesnym dworem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: sala casselo lesny dwór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 14:59 w leśnym dworze jest bardzo fajnie a tej drugiej sali nie znam,ale jak juz myślisz o leżnym dworze to przejedz sie 3 km dale do skaryszewa i obejrzyj cyganerie tez jest pięknie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: sala casselo lesny dwór IP: *.rad.vectranet.pl 08.11.07, 17:40 Mieliśmy wesele w Casello we wrześniu tego roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Poczytaj zresztą inne opinie na temat tego lokalu na tym forum. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa żonka Re: sala casselo lesny dwór IP: *.manc.adsl.virgin.net 16.11.07, 16:32 Byłam u Ewy w cassello na weselu we wrześniu, sala bardzo ładna, jedzenie pyszne, natomiast jestem świeżo po swoim weselu w Leśnym Dworze - zachwycona salą, jedzeniem, obsługą i ogólnie profesjonalizmem - gorąco polecam. Muszę przyznać że wybór trudny, ale może liczba gości Ci pomoże - Leśny Dwór jest zdecydowanie większy. Odpowiedz Link Zgłoś