Gość: markus IP: *.31.radom.pilicka.pl 04.12.07, 16:51 witam jdziemy na sylwestra do casello ,sale widziale oki, moze ktos byl tam na sylwesra w 2006r lub weselu -jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: sylwester w casello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:34 takze bylam tam na sylwestrze i na paru weselach. jedzenie bardzo pyszne mozna tylko dziekowac kucharzowi.za to obsluga koszmar niby mili ale maja takie miny jak niosa ci herbate jakby mieli cie zabic. jeden monus tej sali to klima. po prostu oszczedzaja!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: sylwester w casello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:57 jak sie tańczy to wszedzie goraco , hehee, juz tam sie bawiłem i jeszcze bedee a obsluga ok i do mnie sie usmiechali , jedzonko wszstkim smakowało ,sala fajna i nie taka jak wszystkie w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tynciarz Casello IP: 78.88.133.* 11.07.09, 23:20 Ej słuchajcie nie ma co najeżdżać. Byłam i świetnie się bawiłam. Wszystko przygotowane na piątkę z plusem, a wy tu takie denne komentarze wystawiacie. Heh.. polecam ;-) i właściciel nie brzydki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.0 Re: Casello 12.07.09, 21:30 najlepszy lokal w miescie, a obsluga THE BEST, smaczne jedzenie, a wlasciciele wporzadku. swoje wesele napewno tam zorganizuje! gorocą polecam ten lokal Odpowiedz Link Zgłoś