sono_andrzej 10.12.07, 20:55 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4750037.html i od kogoś takiego zależą finanse publiczne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
succour Re: Zbigniew Chlebowski puścił z torbami gminę!!! 10.12.07, 21:09 Widzę, że sono_andrzej zaczyna mówić ludzkim głosem. To dobrze. Może gospodarka nasza nie da się tak wpędzić w głupotę rozwojową jaką proponuje pan Chlebowski, może nie wszyscy parlamentarzyści z PO uciekną do rezerwatów za panią Waltzową i się opamiętają bo przyjdzie im nadal żyć w mieście Radom i regionie radomskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Re: Zbigniew Chlebowski puścił z torbami gminę!!! 10.12.07, 22:14 Nie pisz Chlebowski bo on sam w pojedynkę mógłby puścić co najwyżej bąka. On zrobił to za przyzwoleniem PO w tym radomskich posłów PO!!! ________________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem tutaj Re: Zbigniew Chlebowski puścił z torbami gminę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 09:52 w PO jest najwięcej speców od nowego(początek lat 90) kierunku w "ekonomii inaczej" tj. MACHERINGU. zobacz artykuł w Gazecie Polskiej z dnia 4 grudnia 2007 r. pod znamiennym tytułem "kopacz zadłużyła gminę(chodzi o szydłowiec-mój dopisek)na ok. 3,5 mln zł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polikarp Re: Zbigniew Chlebowski puścił z torbami gminę!!! IP: *.infoplus.com.pl 11.12.07, 11:55 "Chlebowski: - Odszedłem z Żarowa 7 lat temu zostawiając miasto w świetnej kondycji finansowej. To za moich rządów w mieście powstała specjalna strefa ekonomiczna, w której zainwestowały największe firmy, takie jak Bridgestone czy Electrolux. W niewielkim mieście 3500 nowych miejsc pracy powstało w ciągu czterech lat. Na koniec mojej kadencji, w 2000 roku, gmina otrzymała "Dolnośląski Klucz Sukcesu", jako jedna z najbardziej gospodarnych gmin na Dolnym Śląsku." Rzeczywiście, macher nie z tej ziemi. Żeby tak u nas jakiś macher przyciągnął inwestorów, którzy dadzą 3500 miejsc pracy (wg wikipedii 31 grudnia 2004 miasto miało 6836 mieszkańców). Zastanawiam się też, czy skoro gość odszedł ze stanowiska siedem lat temu, to można go obarczać winą za obecną sytuację gminy. Skoro miałby coś za uszami, to by chyba nie przyjeżdżał na sesję. Gdyż mogłyby go chłopy zatłuc cepami. Odpowiedz Link Zgłoś