jaksa_o 19.12.07, 13:11 Gdzie zwałowana jest ziemia z budowy Centrum Słonecznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eldi Re: Ziemia z budowy Centrum Słonecznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 14:25 Zakopują obok. A tak poważnie, to widziałem duże hałdy koło szpitala na Józefowie, ale nie wiem czy to stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Ziemia z budowy Centrum Słonecznego IP: 195.3.153.* 19.12.07, 16:06 A może miasto by nam zrobiło gdzieś stok narciarski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Ziemia z budowy Centrum Słonecznego IP: 82.139.37.* 19.12.07, 18:08 A może na planowany KOPIEC na Zielonej.Na sankach i na nartach można by z niego zjeżdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Ziemia z budowy Centrum Słonecznego 19.12.07, 21:37 Kiedyś wysunąłem pomysł by ziemię z budowy metra warszawskiego przeznaczyć na kopiec Jana Pawła II. Pomysł ten nie był jednak trafiony z uwagi na koszty transportu ziemi z Warszawy do Radomia. Teraz mamy inną sytuację. Myślę, że przy zaangażowaniu władz miasta spokojnie można byłoby tą ziemię przeznaczyć na budowę kopca na Zielonej. A jeżeli rzeczywiście tej ziemi nie jest dużo to można zaryzykować budowę dobrej górki saneczkowej lub małego stoku narciarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duubil Re: Ziemia z budowy Centrum Słonecznego IP: *.rad.vectranet.pl 19.12.07, 22:34 a jakie to ma znaczenie ,tylko by jatrzyc ,a gdzie sa wysypywane moje smieci i.....to Odpowiedz Link Zgłoś