Gość: at IP: *.radom.pilickanet.pl 11.08.03, 13:02 "W Radomiu skontrolowano 68 samochodów. Zatrzymani kierowcy popełnili ponad 430 wykroczeń" - niezły wynik 6,32 wykroczenia na zatrzymanego kierowcę. A jaka spostrzegawczość policjantów. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gert Kapitan Zbik im pomagal IP: 62.87.157.* 11.08.03, 13:18 a tak na serio to skontrolowali tylko te kilkadziesiat aut a reszte wykroczen to tylko obserwowali z okien radiowozu bo odjezdzajac na miejsce kontroli wyjezdzili miesieczny limit paliwa haha i tylklo mogli ogladac pedzace auta i z zazdroscia spogladac na przejezdzajacych kierowcow, potem po zjedzeniu kanapki z zoltym serem i kaszanka widziano ich jak pchali policyjny radiowoz spowrotem do komendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Efekty policyjnej akcji IP: *.tkdami.net 11.08.03, 14:28 A ja mam w swojej skarpecie taki antyradar że mnie mogą...... 9 razy przejeżdżałem z prędkością około 140/h i nic.Cha,cha. Odpowiedz Link Zgłoś