anula2209 09.04.08, 20:47 Czy macie namiar na dentystę z prawdziwego zdarzenia w naszym mieście? Czeka mnie generalny remont i chcę,żeby zabki były super zrobione.Kogo byście polecili? Żeby nie było widać plomb,ktoś to potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: już po Re: Dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 22:21 Daj meila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Dobry dentysta IP: *.24.radom.pilicka.pl 09.04.08, 22:33 anulka2209@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Re: Dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 22:46 Polecam doktor Bińkowską - przyjmuje w przychodni na Michałowie, ma też prywatny gabinet tez na Michałowie). Korzystam z jej usług już od 10 lat i jestem baaardzo zadowolona. Co do plomb, ktorych nie widac - polecam swiatloutwardzalne (to juz standard!!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefa Re: Dobry dentysta IP: 82.139.48.* 10.04.08, 19:22 A ja polecam dr Iwonę Waniek-Łobko.Przyjmuje w prywatnym gabinecie w budynku ZUTE (wejście od banku BISE). Poleciłam juz wielu osobom,sąsiadom i wszyscy są zadowoleni. Bardzo delikatna,ciepła, skromna,ale niewiarygodnie precyzyjny i uczciwa kobieta. Polecam z ręką na sercu. Aha, kiedy słyszę, ile znajomi płacą za zrobienie jednego zęba (100 zł) to łapię się za głowę. Ja płacę jakieś 35%-50% mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Dobry dentysta IP: *.jjs-isp.pl 10.04.08, 19:46 ja rowniez w radomiu place 30 zl za plombe, i nigdy mi nie wypadla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 16:32 30zł za plombę? Ciekawe, takie ceny były daaawno temu. Możesz napisać gdzie i u kogo? Nie chce mi się wierzyć, że to gabinet prywatny jak i w wysoką jakość usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Dobry dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:57 Polecam dr Frysiak na Chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . do k IP: *.jjs-isp.pl 11.04.08, 18:43 Dr kepa na ustroniu, od zawsze placilam 30 zl a za kanal 50 i tak place aktualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . oto adres IP: *.jjs-isp.pl 11.04.08, 18:45 www.rynekmedyczny.pl/pl/radom/armii_krajowej/ZOZ/1564068,,/prywatna_przychodnia_stomatologiczna_aldent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula2209 Re: Dobry dentysta IP: *.24.radom.pilicka.pl 11.04.08, 19:55 nie chodzi mi o zalepienie "dziury"za trzy dychy(powiem szczerze,że dziwne,że lekarz tak nisko się ceni,tańszy niż strzyżenie głowy mojego męża maszynką,a jeszcze daje matariały-pewnie super dobre:).Chciałabym,żeby mój ząb trzonowy na dole wyglądał jakby dopiero się wyrżnął-miał guzki i zagłębienia,a nie był płaskim ,równym plackiem upchniętym palcem.Szukam po prostu dentysty artysty,był tak jeden,ale wyjechał do Lublina.Może są i inni i ich szukam,może TAKICH znacie.I mogę zapłacić proporcjonalnie do nakładu pracy,w końcu plombę robi się raz na parę lat.I miło być w pełni usatysfakcjonowanym po szczerzeniu się do lustra-bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry dentysta IP: *.jjs-isp.pl 11.04.08, 20:59 nie zawsze jakosc przeklada sie na cene:) myslisz ze zpalacisz 300 zl to bedzie lepiej zrobione???? to smieszne rzeczy opowiadasz Sproboj udac sie to tego "zalepiacza dziur" za 30 zl, polecam-zobaczysz ile sobie w kolejce postoisz-idz z ciekawosci. Czeka cie czekanie od 16 do do minimum 20 i nie bedziesz miala gdzie w poczekalni usiasc Eh ludzkie pojecie im wiecej kasy tym lepiej:)) To samo robocie z radomskimi lekarzmi-dajecie lapowki bo myslicie ze was "lepiej" wyleczy za kase- a jestescie w bledzie Pozdrawiam i zycze zdrowych zebow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dobry dentysta IP: *.jjs-isp.pl 11.04.08, 21:01 aaaa i ten "zalepiacz dziur" jest szefem na chirurgii szczekowej w radomiu-wiec pewnie neizly z niego partacz-zyj dalej w bledzie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś