Dodaj do ulubionych

THORN gra z IRĄ

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 15:44
..wspaniała wiadomość THORN się reaktywuje i gra na jubileuszu IRY...apeluję
do wszystkich metalowców...do zobaczenia 25 września w Amfiteatrze!!!Będzie
czad THORN POWRACA!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: THORN gra z IRĄ IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 08.09.03, 18:44
      bedziemy, bedziemy..kraków juz zarezerwowal bilety !!
    • isoxazolidine THORN !!!!??????? 08.09.03, 22:05
      W jakim składzie ????
      kufel, łyli .... ????

thorn był kiedys debets .....
      • Gość: lala 36 Re: THORN !!!!??????? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:07
        ..tak praktycznie w oryginalnym składzie: kufel, rolf, byko...i dwóch nowych
        • Gość: Metal Re: THORN !!!!??????? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:13
          ...Będziemy tam na 1000%...THORN jest Wielki....To co robi Kufel w Muzyce Ziemi
          jest dobre, ale THORN to podstawa
    • Gość: Lopez Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:10
      ..Kurde..ale wiadomość THORN się reaktywuje....ale czad...METALOWCY!!!!!!!
      RUSZAJMY W POGO RAZEM Z THORNEM!!!!!
      • Gość: a co to thorn? Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 09.09.03, 01:56
        A co to thorn?
        • isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 09.09.03, 10:59
          człowieku - skąd ty mieszkasz ????!!

A przy okazji - nadal poszukuje wszelkich mp3 Thornów - "Never Forget", pielgrzymi z eternitu etc.

FORZA THORN !!!
          • Gość: kulavik Re: THORN gra z IRĄ IP: 213.199.199.* 09.09.03, 15:19
            poszukujesz poszukujesz.... ble ble ble jak powiedzialem ze mam to dla Ciebie
            to sie wiecej nie odezwales... koniec tematu
            POZDRAWIAM;)
            • isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 09.09.03, 17:10
              sorki ... jakos mi to wypadlo w nawale pracy ..... bardzo mi na "thornach"
              zalezy. jesli chcialo by ci sie to dla mnie zalatwic to bede dozgonnie
              wdzieczny. mozesz napisac do mnie na priva ??

pozdrawiam
            • Gość: Fan Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:06
              ...to najlepsza wiadomość muzyczna w Radomiu THORN ALIVE!!!!!!
              • Gość: kulavik Re: THORN gra z IRĄ IP: 213.199.199.* 10.09.03, 07:50
                Fan, Lopez, Lala 36 macie taki sam adresik hmmmm czy to przypadek czy jedna
                osoba z wieloma twarzami? heheh pozdrawiam a na koncert i tak przyjde nie trza
                sciemy... a ty Isoxo.... holera nie zapamietam tego jak ci zalezy to znajdziesz
                namiar na mnie dla chcacego nic trudnego ja tez jestem zabiegany...:)
                • isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 10.09.03, 11:25
                  pewnie ze mi zalezy. podaj kawalek adresu emaliowanego to skrobne do ciebie

pozdr.
          • Gość: a co to thorn? Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 12.09.03, 01:16
            ponawiam pytanie.
            jak nie rozumiesz to nie mów o wszechwiedzący.

> człowieku - skąd ty mieszkasz ????!!
            >
            > A przy okazji - nadal poszukuje wszelkich mp3 Thornów - "Never Forget",
            pielgrz
            > ymi z eternitu etc.
            >
            > FORZA THORN !!!
            • isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 12.09.03, 08:05
              Najlepszy bez watpienia zespol ThrashMetalowy jaki urodzil sie w Radomiu.
              Szczyt dzialalnosci kapeli przypada na moment ukazania sie plyty "Never Forget"
              ktora zebrala wsedzie mase rewelacyjnych recenzji. Plyta dzis jest unikatem -
              zdobycie tych nagran graniczy prawie z cudem mimo, ze naklad wcale nie byl
              maly. Kapela zagrala wowczas w skladzie (kufel, rolf, byko, beny). Wczesniej
              (jeszcze z łylim na wiosle) nagrywala kilka mniejszych ukladow w studiu nagran
              Teatru Powszechnego ("pilgrims of eternity" ....).

pozdr
    • Gość: giza Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 12:39
      ..a swoją drogą to ciekawe jak THORN zostanie przyjęty przez piszczące
      małolatki, które nie więdzą co to "metal"
    • Gość: mala Re: THORN gra z IRĄ IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 11.09.03, 21:04
      krakow tez bedzie, wawa, rzeszów, katowice,gdańsk itd. jesli was nie bedzie -
      zalujcie zajebistej zabawy :-)))
      • Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 12.09.03, 17:06
        z calego swiata będą się ldzie d Radmia walić na Thron... czy Kuflwi skończyła
        się kasa z mzyki ziemi i postanwił reaktywować Thorn???
        • isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 12.09.03, 17:21
          Muzyka Thorn jest przynajmniej 20000000000000 razy wartosciowsza niz techno-bełkot ulubiony przez dresow z
          zeromy i innych prymitywów. To bylo cos z haryzmą i charakterem - dobrze ze wraca. Moze reaktywuja sie tez inne
          niegdyys całkiem dobre radomskiie zespoly ???

Hevimetaljuniwers !!!!!!!!!
          • Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 12.09.03, 19:10
            oczywiście, ze dobrze - ale nie pasuje mi osoba Pana Kufla... nie warto mu
            wierzyć...
            • Gość: molo Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 12:12
              ..znasz Kufla osobiście?
    • Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 13.09.03, 12:38
      niestety znam.... od dawna...
      • Gość: molo Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 13:07
        ..ale nie możesz zarzucić Kuflowi, że jest dobrym muzykiem?
        • Gość: buullaaa Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 14.09.03, 00:57
          Ja mogę.
          • Gość: maniak Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 11:58
            ..informacja dla THORNOWCÓW....proszę was dajcie takiego czadu na
            koncercie..żeby Amfiteatr wyleciał w powietrze!!!!! THORN forever
            • Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 14.09.03, 15:49
              ja też mogę...
              • Gość: magda Re: THORN gra z IRĄ IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 14.09.03, 17:29
                jeśłi połączymy siły to i na Thornnie (choć szczerze się przyznam nie znam..ale
                chetnie poznam) i w szczególności na IRA damy czadu !!!!! ojej będa musieli
                wybudować new całkiem amfiteatr :-)
                • Gość: buuullaaa Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 14.09.03, 19:17
                  Gość portalu: magda napisał(a):

> jeśłi połączymy siły to i na Thornnie (choć szczerze się przyznam nie
                  znam..ale
                  >
                  > chetnie poznam) i w szczególności na IRA damy czadu !!!!! ojej będa musieli
                  > wybudować new całkiem amfiteatr :-)

a to fajne zalozenie... isc na koncert zeby juz wiecej koncertow nie bylo...
    • Gość: słuchacz Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 15:00
      ..wiem ..słuchałem Kufla w poniedziałek na Rekordzie..puszczał numery z płyty
      Never Forget..zajebioza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka