Gość: lala 36 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 15:44 ..wspaniała wiadomość THORN się reaktywuje i gra na jubileuszu IRY...apeluję do wszystkich metalowców...do zobaczenia 25 września w Amfiteatrze!!!Będzie czad THORN POWRACA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: THORN gra z IRĄ IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 08.09.03, 18:44 bedziemy, bedziemy..kraków juz zarezerwowal bilety !! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine THORN !!!!??????? 08.09.03, 22:05 W jakim składzie ???? kufel, łyli .... ???? thorn był kiedys debets ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala 36 Re: THORN !!!!??????? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:07 ..tak praktycznie w oryginalnym składzie: kufel, rolf, byko...i dwóch nowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: THORN !!!!??????? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:13 ...Będziemy tam na 1000%...THORN jest Wielki....To co robi Kufel w Muzyce Ziemi jest dobre, ale THORN to podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:10 ..Kurde..ale wiadomość THORN się reaktywuje....ale czad...METALOWCY!!!!!!! RUSZAJMY W POGO RAZEM Z THORNEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co to thorn? Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 09.09.03, 01:56 A co to thorn? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 09.09.03, 10:59 człowieku - skąd ty mieszkasz ????!! A przy okazji - nadal poszukuje wszelkich mp3 Thornów - "Never Forget", pielgrzymi z eternitu etc. FORZA THORN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulavik Re: THORN gra z IRĄ IP: 213.199.199.* 09.09.03, 15:19 poszukujesz poszukujesz.... ble ble ble jak powiedzialem ze mam to dla Ciebie to sie wiecej nie odezwales... koniec tematu POZDRAWIAM;) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 09.09.03, 17:10 sorki ... jakos mi to wypadlo w nawale pracy ..... bardzo mi na "thornach" zalezy. jesli chcialo by ci sie to dla mnie zalatwic to bede dozgonnie wdzieczny. mozesz napisac do mnie na priva ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:06 ...to najlepsza wiadomość muzyczna w Radomiu THORN ALIVE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulavik Re: THORN gra z IRĄ IP: 213.199.199.* 10.09.03, 07:50 Fan, Lopez, Lala 36 macie taki sam adresik hmmmm czy to przypadek czy jedna osoba z wieloma twarzami? heheh pozdrawiam a na koncert i tak przyjde nie trza sciemy... a ty Isoxo.... holera nie zapamietam tego jak ci zalezy to znajdziesz namiar na mnie dla chcacego nic trudnego ja tez jestem zabiegany...:) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 10.09.03, 11:25 pewnie ze mi zalezy. podaj kawalek adresu emaliowanego to skrobne do ciebie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co to thorn? Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 12.09.03, 01:16 ponawiam pytanie. jak nie rozumiesz to nie mów o wszechwiedzący. > człowieku - skąd ty mieszkasz ????!! > > A przy okazji - nadal poszukuje wszelkich mp3 Thornów - "Never Forget", pielgrz > ymi z eternitu etc. > > FORZA THORN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 12.09.03, 08:05 Najlepszy bez watpienia zespol ThrashMetalowy jaki urodzil sie w Radomiu. Szczyt dzialalnosci kapeli przypada na moment ukazania sie plyty "Never Forget" ktora zebrala wsedzie mase rewelacyjnych recenzji. Plyta dzis jest unikatem - zdobycie tych nagran graniczy prawie z cudem mimo, ze naklad wcale nie byl maly. Kapela zagrala wowczas w skladzie (kufel, rolf, byko, beny). Wczesniej (jeszcze z łylim na wiosle) nagrywala kilka mniejszych ukladow w studiu nagran Teatru Powszechnego ("pilgrims of eternity" ....). pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giza Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 12:39 ..a swoją drogą to ciekawe jak THORN zostanie przyjęty przez piszczące małolatki, które nie więdzą co to "metal" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: THORN gra z IRĄ IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 11.09.03, 21:04 krakow tez bedzie, wawa, rzeszów, katowice,gdańsk itd. jesli was nie bedzie - zalujcie zajebistej zabawy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 12.09.03, 17:06 z calego swiata będą się ldzie d Radmia walić na Thron... czy Kuflwi skończyła się kasa z mzyki ziemi i postanwił reaktywować Thorn??? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: THORN gra z IRĄ 12.09.03, 17:21 Muzyka Thorn jest przynajmniej 20000000000000 razy wartosciowsza niz techno-bełkot ulubiony przez dresow z zeromy i innych prymitywów. To bylo cos z haryzmą i charakterem - dobrze ze wraca. Moze reaktywuja sie tez inne niegdyys całkiem dobre radomskiie zespoly ??? Hevimetaljuniwers !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 12.09.03, 19:10 oczywiście, ze dobrze - ale nie pasuje mi osoba Pana Kufla... nie warto mu wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 12:12 ..znasz Kufla osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 13.09.03, 12:38 niestety znam.... od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molo Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 13:07 ..ale nie możesz zarzucić Kuflowi, że jest dobrym muzykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 11:58 ..informacja dla THORNOWCÓW....proszę was dajcie takiego czadu na koncercie..żeby Amfiteatr wyleciał w powietrze!!!!! THORN forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptos Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 14.09.03, 15:49 ja też mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: THORN gra z IRĄ IP: *.fema.pl / 193.193.75.* 14.09.03, 17:29 jeśłi połączymy siły to i na Thornnie (choć szczerze się przyznam nie znam..ale chetnie poznam) i w szczególności na IRA damy czadu !!!!! ojej będa musieli wybudować new całkiem amfiteatr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuullaaa Re: THORN gra z IRĄ IP: *.tkdami.net 14.09.03, 19:17 Gość portalu: magda napisał(a): > jeśłi połączymy siły to i na Thornnie (choć szczerze się przyznam nie znam..ale > > chetnie poznam) i w szczególności na IRA damy czadu !!!!! ojej będa musieli > wybudować new całkiem amfiteatr :-) a to fajne zalozenie... isc na koncert zeby juz wiecej koncertow nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: THORN gra z IRĄ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 15:00 ..wiem ..słuchałem Kufla w poniedziałek na Rekordzie..puszczał numery z płyty Never Forget..zajebioza Odpowiedz Link Zgłoś