patsy79 18.07.08, 07:18 jak to dobrze,że już piątek, dopiero dwa dni jestem w pracy po urlopie a już mam dość ;) Jak tam Wasze plany na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_mierz Re: weekend... 18.07.08, 10:17 ja dzis rano przyjechałam do rodziców i posiedzimy tu myśle do srody. pogoda straszna -mży cały czas, jakos tak chłodno jest...ale z drugiej strony niech ten deszcz pada -moze wreszcie bedą grzyby??? moze jutro rano z M wybierzemy sie w nasze "stałe miejsca" i sprawdzimy czy jakies prawdziweczki nie urosły;))) miłego piatku i łikendu wam życzę:) Asia Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: weekend... 18.07.08, 12:12 ja w sobotę będę się imprezować w okolicach Iłży , a niedziela też imprezowa urodziny męża i imieniny dziadka męża. Odpowiedz Link Zgłoś
mezi6 Re: weekend... 18.07.08, 13:35 Ja już dziś wysprzątałam żeby weekend mnieć wolny, jedziemy do Puław do szwagierki w odwiedziny. Także będzie imprezowo, no i na powrót znów sprawdzą się moje umiejętności jazdy samochodem wrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mateusza_i_niny Re: weekend... 18.07.08, 20:13 :))) W wakacje jakoś tak więcej okazji jest do imprez,nie?Ja jeszcze nie wiem co w sobotę,liczę na spontan.Ale w niedzielę plany precyzyjne,do Iłży jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: weekend... 18.07.08, 22:01 W sobotę grill z babeczkami z mojej "naszej-klasy" a w niedzielę grill z najbliższymi przyjaciółmi. Jednym słowem zdrowa kuchnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
martilia Re: weekend... 19.07.08, 11:13 A ja się napaliłam na wycieczkę do Wieliczki, bo nigdy tam nie byłam, a podobno jest super. Więc jak wszystko pójdzie dobrze to cała niedziela wieliczkowa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś