Gość: jhgil Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl IP: 82.139.52.* 09.09.08, 11:53 z peeselem bo to wieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraft Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl IP: *.31.radom.pilicka.pl 09.09.08, 12:24 wydaje mi się że związana z PO bo to PO obsadza dyrektora tego muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl 09.09.08, 23:12 Wow jakaś cisza w temacie?Może sympatyk piz coś powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbicie Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 00:51 Gościu z PO, Ty to masz refleks! I to ma być nius? Hehe! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl IP: *.radom.vectranet.pl 10.09.08, 09:11 Brawo dobry REFLEX to podstawa! Odpowiedz Link Zgłoś
ikozak82 Do Platformera 10.09.08, 09:22 Wydaje mi się, że i Ty wiesz i ja wiem i większość użytkowników tego forum wie ... że Ci się nudzi i wrzucasz takie retoryczne pytania w celu sprowokowania jałowej dyskusji. A tak poza tym to myślę, że powinniście z twoim ulubionym adwersarzem wymieniać się mailami poza publicznym forum. I Wy bylibyście zadowoleni i na forum byłoby mniej spamu. P.S. Możecie się nawet spotkać w realu i napluć sobie w oczy. Mnie to nie bardzo interesuje. Gdybyś poczuł się urażony lub miał inne zdanie to proszę o kontakt ikozak82@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figi Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:49 Awiesz kto robił to w 2007,2006,2005,2004 roku ??? co szkoda Ci, że już nie weźmiesz za to prowizji ? czemu nie pytałeś o to rok temu lub dwa lata temu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jaka firma i z kim związana ochraniała Św.Chl IP: *.radom.vectranet.pl 10.09.08, 22:38 nie ochroniala a zabezpieczeala ochrona radowozow policjii byla pod galeria rosa Odpowiedz Link Zgłoś