Dodaj do ulubionych

sprzedam komputer, pilne!

25.09.08, 19:45
Sprzedam komputer:) PILNE!

sempron 2800+ na płycie ASRock RAM 512MB, HDD 200GB, zintegrowany dźwięk 7.1, grafika GeForce Fx5200-128MB 4xUSB 2.0 FDD, DVD-RW, mysz, klawiatura, monitor LCD17(uszkodzona wtyczka, a naprawa może kosztować z 50zł)

tel. 723969188
Obserwuj wątek
    • Gość: enter Re: sprzedam komputer, pilne! IP: *.internet.radom.pl 25.09.08, 20:06
      ile za to?
      • suzi-es Re: sprzedam komputer, pilne! 25.09.08, 20:17
        oczywiscie, że do uzgodnienia:)
        • Gość: spacja Re: sprzedam komputer, pilne! IP: *.internet.radom.pl 25.09.08, 20:40
          to jak nie chcesz powiedziec naciagaczu to kij ci w oko zebys go nie sprzedal a
          najlepiej zeby ci sie spalily pozostale czesci
          • Gość: kupiec Re: sprzedam komputer, pilne! IP: *.udn.pl 26.09.08, 08:29
            Dokładnie.
            Cena powinna być podana.
            • suzi-es Re: sprzedam komputer, pilne! 26.09.08, 08:51
              przyzwyczaiłam się do chamstwa i drobnomieszczaństwa na tym forum, jeżeli kogoś interesuje komputer to po to jest podany nr telefonu, proszę zadzwonić i się dowiedzieć, gorrrrąco pozdrawiam:)
              • Gość: niekupię! Powinna być orientacyjna cena! IP: *.internet.radom.pl 26.09.08, 10:19
                Ja mam taki zwyczaj:na targu jeśli jest nie wystawiona cena na warzywa/owoce to
                nawet nie pytam.
                Po co ktoś ma wydawać pieniądze na telefon jeśli może się okazać ,że cena mu nie
                odpowiada.
                • suzi-es Re: Powinna być orientacyjna cena! 26.09.08, 10:37
                  orientacyjna cena 800zł, ale jak powiedziałam jest to do dogadania:) mam nadzieję, że zaspokoiłam Państwa ciekawość:) proszę wybaczyć, że dopiero teraz ale ja tylko miałam ogłosznie zamieścić:)
                  • Gość: CIP Re: Powinna być orientacyjna cena! IP: *.internet.radom.pl 26.09.08, 15:07
                    buahahhaa 800PLN toz to nie jest warte nawet 700 i to jeszcze z uszkodzonym
                    monitorem :) pewnie telefony sie urywaja po podaniu ceny :) i do tego
                    rewelacyjna plyta asrocka :D restarty 10x czestrze od uderzen piorunow podczas
                    burzy 100lecia :)
              • Gość: cwaniak cwaniak IP: *.internet.radom.pl 26.09.08, 15:02
                gnij cwaniaku, nie bedziemy ci doladowywac konta z polaczen przychodzacych
                wymiennych na wychodzace

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka