Dodaj do ulubionych

gdzie na sylwestra w radomiu

12.11.08, 18:54
gdzie w radomiu można spędzić milo sylwestra
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.08, 14:02
      ja też czekam na jakieś oferty, bo przeciez juz blisko...
      • Gość: MADA Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:21
        W Fanaberii ul. struga 7a , konkretne informację pod tel. 048 369 01
        43.
      • Gość: gkjd Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.08, 22:14
        u mnie będzie bardzo miło
      • Gość: wiem wszystko Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 93.105.150.* 13.12.08, 20:17
        Na deptaku ;-)
    • Gość: lil Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:22
      A jaka to gwiazda zaszczyci nas swoim występem na placu?
      • Gość: www Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 23:22
        Obstawiam Leszcze albo Jola Rutowicz
    • Gość: KIRKOR Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 82.197.42.* 14.11.08, 13:26
      Wie ktoś coś na temat sylwestra w hotelu Aviator.
      • Gość: Robert Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.gprs.plus.pl 15.11.08, 14:47
        W Aviatorze mają podobno w Sylwestra wesele
        • Gość: REJF1 Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 17:28
          Robert napisał(a):

W Aviatorze mają podobno w Sylwestra wesele

Nieprawda - byłem, rozmawiałem, dowiadywałem się - Sylwester jak najbardziej
          jest planowany, szykują różnorakie atrakcje i niespodzianki...
          Planowany koszt 700 PLN / parę
          Planowana ilość osób: 150

Darz bór
          Rafin
          • Gość: Sylvester Stalovy Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.internet.radom.pl 17.11.08, 08:11
            U mnie w chacie jest balanga będzie można zjeść,wypić i
            wciągnąć.Laski mile widziane!
            • Gość: zapytywacz Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 88.156.226.* 17.11.08, 20:45
              A czy to ekskluzywna impreza i są pewne wymagania czy taka 15cm też może być?
              • matii124-4 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 20.11.08, 20:07
                karszówka przy Limanowskiego organizuje bal sylwestrowy juz trwaja
                zapisy
                • Gość: u Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 16:01
                  ktoś wie ile kosztuje sylwester w karszówce na limanowskiego?
                • zolza.1979 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 28.12.08, 18:40
                  znam jego on jest starszy od właścicielki o rok a ma 30 to o czym
                  piszecie może ktoś sie zdecyduje on czy ona leci na kasę bo macie
                  sprzeczne informacje to ciekawe
            • Gość: ja Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 21.12.08, 16:02
              heh:P to adres dawaj
      • Gość: Onaaa Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 93.105.151.* 28.12.08, 10:46
        Będzie tam wesele !
    • Gość: aza Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 193.111.147.* 21.11.08, 11:48
      Mam do wyboru: Maxim(Wolanów); pod Różami (Jedlnia); Hotel Wsola.
      Czy macie doświadczenie i uwagi. Gdzie warto wydać około 500 zł.
      • Gość: K Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 82.139.35.* 21.11.08, 14:51
        Na to co wymienilas chyba nie warto wydawac, no ale jak ktos chce
        sie 'bawic'...
        • Gość: murzin Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.230.udn.pl 23.11.08, 02:03
          no i się zaczęło. Nie żebym był przeciw, ale niechte wszystkie wsole
          awiatory zamówią sobie reklamę za niewielkie pieniądze, a nie będą
          tu pieprzyć o bezstronnej informacji na temat zarobienia kasy na
          sylwestra. A ja polecam bar krakus na limanowskiego, można
          zorganizoweać dla grona przyjaciół drobnego sylestra przy
          mechanicznej muzyczce i dobrwj wyżerce. Trzeb po prostu mówić prawdę
          a nie bułkę przez bibułkę a małego gołą ręką.
          Pozdrawiam admina wiem co zrobi.
        • Gość: Renia Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 12:48
          Niski poziom jak dla Ciebie ? To w takim razie co ?
      • Gość: anek Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.31.radom.pilicka.pl 13.12.08, 16:23
        a o casello słyszałas ,koszt 420 i ja ze znajomymi tam jdziemy
    • Gość: :) Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 02:51
      Na Placu Jagiellońskim z preziem Kosztowniakiem, PiSowską ekipą i
      dresami :)
      • Gość: sylwester Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 18:52
        na Sołtykowie otrganizują sylwestra w domu weselnym tel. 512-207-368
        • manchesterunited00 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 20.12.08, 17:46
          Kto mnie zechce wziąć na Sylwka!! bo ja nie mam gdzie iść. A taka fajna
          dziewucha ze mnie...naprawde!
      • Gość: POrąbaniec Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 93.105.144.* 23.11.08, 20:59
        ... i mendą platformersem.
        • Gość: P Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 82.139.35.* 02.12.08, 13:16
          ^ debil
          |
          • Gość: judzia Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 18:53
            czy ktos wie ile kosztuje sylwester w fanaberii i jak tam jest
      • Gość: Gościówa Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 93.105.151.* 28.12.08, 10:45
        Taaa Na plac Jagieloński. Ja to lece do G2 xD
    • coolli Re: gdzie na sylwestra w radomiu 13.12.08, 17:49
      na starówce
    • matii124-4 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 13.12.08, 19:00
      w Karszówce na Limanowskiego organizowany jest sylwester właśnie
      kupiłam zaproszenie całkiem tanio tylko 350zł /pary całkiem miła
      obsługa polecam
      • Gość: he Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 10:37
        ale brednie gadzasz - nie byłas na sylwestrze nie widzialas sie z
        obsluga a juz chwalisz - idiotyzm
      • k_karolinaaa Re: gdzie na sylwestra w radomiu 14.12.08, 16:21
        ja słyszałam ze ma nie być sylwestra w karszówce, ale ile w tym prawdy? skoro
        kupiłaś zaproszenie tzn że jest impreza, ach te plotki
        • Gość: AAA Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 08:42
          Ja tez tak słyszałem .
        • Gość: Bungi Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.31.radom.pilicka.pl 21.12.08, 16:12
          A czy to prawda że gość poleciał na właścicielkę (bardzo brzydka baba) i dla
          kasy roziwódł się po raz trzeci?
          • Gość: bebe Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.08, 11:47
            masz racje ze wstretna, a tak wogole to zostawil dla takiej
            materialistki zone z dwojka pieknych dzieci!!!gdzie tu glowa?
            • zolza.1979 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 29.12.08, 12:33
              kotku kim on jest dla ciebie ze go tak dobrze znasz zostawił bo może
              miał powód
      • Gość: bomba Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 11:46
        to pewnie sama wlascicielka sobie tak pisze. a tak na prawde to jest
        tam slabo, kiepska atmosfera
        • Gość: kasinka Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 88.156.226.* 16.12.08, 18:42
          w karscvhowce to jest sylwester ale za 550zl od pary a 350zl jest w tym grzybku
          obok.Bylam tam sie pytac ,zreszta mowia nawet w radiu.
        • matii124-4 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 21.12.08, 15:46
          wykupiłam zaproszenie bo w tamtym roku tam się bawiliśmy i bardzo
          nam się podobało a właścicielki nie znam
    • Gość: telesfor Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.08, 07:01
      Witam! Wybieram sie na sylwestra do m.Lesiów Kolonia - lokal JAWOR.
      Dojazd jest bardzo prosty. Trzeba dojechac do Lesiowa i zaraz za miejscowością na zakrecie w prawo wjechać w droge po lewej. 800 metrów w prawo i po lewej stronie wjechac na plac. Dużo miejsca do parkowania. Chociaż pewnie tak samo jak ja niewielu gości przyjedzie swoim autkiem. Fajna sala z dużym parkietem do tańca. W cenie zaproszenia tj. 450,- za parę gwarantowane: 0,75 rozmownej wody, szampan, 5 posiłków ciepłych, zakąski, herbata i kawa ile kto chce. Pokaz sztucznych ogni o dwunastej. Ma grać zespół muzyczny na żywo. W tym lokalu nie płaci sie za szatnię, parking i toalety. Uważam to za plus bo ostatnio w radomskich lokalach to nie wiadomo czego się spodziewać. Telefon kontaktowy pod którym zdobyłem informacje o imprezie: 509 504 202. To tyle konkretnych informacji. Pozdrawiam!
      • Gość: gosc Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.31.radom.pilicka.pl 27.12.08, 18:23
        hej telesfor co ty tak reklamujesz ten Lesiów ,cos z tego masz?
        • Gość: ewka Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 21:02
          Czy wiecie może, wieczorem 31.12. czy jakis lokal jest otwarty ot tak po prostu,
          żeby pójść na kolację. powiedzmy ok. godz.20-21.Czy wszędzie bale?
    • zolza.1979 Re: gdzie na sylwestra w radomiu 29.12.08, 12:40
      jak jesteś na forum ?
      • Gość: l. Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.08, 13:28
        Ja sie tam wybieram, polecam www.dworzbozenna.pl/
        • Gość: fo Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 30.12.08, 09:25
          Sylwester w stylu reggae w Privie (Limanowskiego 32)
          Zagrają:
          TALLIB /Lublin/
          ANTIKINGS Soundsystem /Kraków/
          JUNGLE FEELINGS /Wawa/
          FOFU /Radom/
          MISTA I.R.O.N /Radom/

w zwiazku z tym ze do tej pory na tak zwany "full serwis" zapisalo sie niewiele
          osob tworzymy jeszcze jedna opcje:
          wjazd 40zł przy czym nie przysluguja dania gorace, darmowy alkohol itd

wiem ze sporo ludzi szykuje sie na ostatnia chwile - to taki maly uklon w ich
          kierunku
          zapraszam goraco niezdecydowanych

dorzucam nowe video talliba - w wiekszosci robione w radomiu

www.youtube.com/watch?v=FEHcrOl0twA
          • Gość: czardasz Co sądzisz o sylwku w Balatonie na Focha?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 11:05
            Ktoś zaproponował wybranie się do tej restauracji.Nie mam zdania.A
            jakie mają uwagi stali bywalcy?????
    • Gość: aza Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 193.111.147.* 30.12.08, 14:26
      Tylko Maxima - Wolanó
      • Gość: proboszcz Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 09:39
        Byłem w Balatonie na placku wegierskim był lepszy niż ten na
        Wierzbickiej 96/98 koło Lidla.Tam był słabiutki.Niech jadą do
        Skaryszewa tam najlepszy placek po węgiersku.Palce lizać.
        • Gość: barman Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 11:53
          Przez takie barrrry ,
          Masz takie barrrrry.
          Przez taką zuuuuupęęęę
          Masz takąąą dupppppeeeee.
          • Gość: mała Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.internet.radom.pl 31.12.08, 17:18
            a ja juz sie podmywam i maluje na sylwka w teatrze.oj bedzie
            skrzypialo na dachu!a wy sie bawta w rytm dysko polo na platzu z
            preziem albo w roznych mordowniach!
            • Gość: Karol Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.146.218.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 00:42
              Gdzie idziecie w tym roku? Trochę strach po zeszłorocznych odwolaniach Sylwestrowych, imprezy nie odbyły sie u paru miejscach: restauracja Rozmaryn odwołała pare dni przed sylwkiem, Stylowa 2 tygodnie przed, Leśny Dwór tez 2 tygodnie przed. W dworku Saskim było podobno 350 osób... i nie było sie jak ruszyć, sala taneczna na 100osob a jedzenie lipa. Nie chce znaleźć sie w takiej sytuacji żeby na pare dni prze sylwestrem zostać na lodzie, macie juz plany? Gdzie jest fajnie i impreza jest pewna?
              • Gość: loeilduspectateur Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.ntlworld.ie 30.10.13, 00:48
                Najbliżej na dobrą imprezę to do Kielc, później Warszawa, a później Kraków.
                • Gość: pifpaf Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.13, 10:50
                  pozwolę się nie zgodzić. bliżej kielc jest zdecydowanie pałac domaniowski nad zalewem. w zeszłym roku zabawa był full wypas
                  • Gość: kaka Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 12:40
                    a jeszcze bliżej milejowice i fantazja, w zeszłym roku zabawa była przednia i jedzenie super
                    • Gość: loeilduspectateur Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.ntlworld.ie 30.10.13, 14:33
                      To zależy czego się szuka - czy prawdziwego sylwestra, czy wiejskiej potańcówy z wódą, ogórkiem i schabowym.
                      • Gość: kaka Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 11:43
                        ha....ha....ha..........
                        • Gość: ania Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.204.81.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.13, 14:43
                          najlepsze lody to...GLASS
                    • Gość: BeJot Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.wroclaw.mm.pl 02.12.13, 21:23
                      NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ TYLKO REZERWOWAĆ W ,,FANTAZJI,,-MILEJOWICE :):):)
                  • Gość: Marta Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.rwe.com 12.12.13, 10:07
                    Ja wlasnie wybieram sie do Palacu Domaniowskiego - w zeszlym roku tam bylam i bylam w szoku, tak bylo fajnie. Moj maz po kuligu na drugi dzien wcale nie chcial stamtad wyjezdzac :-).
              • Gość: Marek Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 12:36
                Arbiter Hotel, przy Kieleckiej . Byłem w zeszłym roku i w tym też idę Polecam!!
                • Gość: jubilatka Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.ntlworld.ie 24.11.13, 13:38
                  Lepsza jest Jubilatka przy słowackiego/radomskiej w Skaryszewie. Zabawa przednia, wodka sie leje, lale sie rozbieraja, ogorki kiszone daja. Muza spoko - tylko Bayer full, hej...No, ale w hotelu lepiej. Zawsze z lalą można wyskoczyć "na piętro". Tu tylko wucet.
    • Gość: Madzia Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.13, 13:45
      Polecam Cyganerie w Skaryszewie, 100% satysfakcji i nie ma czegoś takiego jak odwołany sylwester
      • Gość: lemi g Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.205.93.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.12.13, 15:30
        w cyganerii...jedzenie zawsze zimne...
        • Gość: madzia Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.13, 11:24
          hmmm jak może być zimne jak jest serwowane na szwedzkich stołach w podgrzewaczach, ach po co wypisywać takie mity
          • Gość: ania Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.180.180.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.13, 11:56
            nie warto cyganeria ...cygani ...
    • Gość: rgvgtr Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 04.12.13, 03:21
      do parku
      • Gość: Grace Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.12.13, 10:45
        Ja w tym roku wybieram się do Aviatora. Byłam w tamtym roku było super- jedzenie, obsługa, open bar, muzyka. Może dlatego że byliśmy w dużym gronie znajomych. Wiem, że jeszcze są wolne miejsca. My już zapłaciliśmy i dostaliśmy zaproszenia.
        • Gość: lemi g Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.205.24.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.13, 10:53
          dajcie spokój z aviatorem...jakby bylo super...nie byloby wolnych miejsc...spróbujcie alkoholi...lepiec miec swoją pod stołem...
          • Gość: Grace Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.12.13, 11:40
            ja byłam i jestem zadowolona :)
            a alkohol ? nie wiem o co Ci chodzi lemi g?
            • Gość: lemi g Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: 213.158.221.* 09.12.13, 12:10
              no na tę klasę hotelu takie g....o dawać szok ...niestety aviator mi strasznie przypomina tę knajpkę z wolanowa gilewskiego...tam to już takie dziadowstwo ze szok..zamiast desuru z truskawek dali ...truskawki z kompotu...
              • Gość: Grace Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.12.13, 12:59
                Tak czy siak polecam Sylwestra w Hotelu Aviator. Plusem jest to, że jak się idzie grupą to dają nawet niezly rabat :)
                • Gość: lemi g Re: gdzie na sylwestra w radomiu IP: *.147.133.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.13, 14:20
                  ja tez uwazam ze nie jest to takie dno...ale wódka musi byc swoja ...
    • Gość: Fela [...] IP: *.centertel.pl 01.01.14, 15:53
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: gość nie polecam arbitra IP: *.radom.vectranet.pl 01.01.14, 17:51
        NAJGORSZY LOKAL JAKI MÓGŁ SIĘ TRAFIĆ TO "ARBITER" RADOM,
        Sylwester 2013/14 to totalna katastrofa, kucharz wychodzący w strasznie brudnym fartuchu (wyglądał bardziej jak mechanik samochodowy) jedzenie hmmmm.... jakie jedzenie można powiedzieć że go nie było, dodatkowo trzeba było się o nie upominać, a jak już było podawane to oczywiście zimne i w ilości tak naprawdę żadnej, kelnerzy to dzieciaki z gimnazjum. Muzyka to totalna katastrofa-jak przestawała grać a puszczali coś z płyty to wtedy można było zatańczyć. Za 350 zł nie dostaliśmy tak naprawdę niczego oprócz pół litra wódki.
        OSTRZEGAM PRZED TYM LOKALEM I ODRADZAM KAŻDEMU KTO CHCIAŁBY SIĘ TAM WYBRAĆ NA COKOLWIEK!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka