Dodaj do ulubionych

studio sto procent ?

17.12.08, 16:28
Podobno robią meble kuchenne, czy ktos może korzystał z ich usług?
Ciekawi mnie jakość wykonania i ceny.
Obserwuj wątek
    • axel-1033 Re: studio sto procent ? 17.12.08, 19:09
      >>Meble kuchenne robiłem 2 lata tamu i jestem naprawdę zadowolony.>>.Polecam -p.Guza firma z Radomia , tel kom..505166930,proszę mi wierzyć ,facet solidny, gracis-w domu na komputerze oblicza i pokazuje jak można sobie życzyć rozmieszczania.>>>Facet godny uznania ,mnie go polecili to i ja go polecam.>>>Nie zwracaj uwagi na pozytywkę która postu nie dotyczy >>>>Dzwoń a nie pożałujesz.Napiszesz do mnie po wykonaniu.
    • Gość: oOo Re: studio sto procent ? IP: 82.139.35.* 18.12.08, 12:03
      www.studiostoprocent.pl/
      • Gość: mała Re: studio sto procent ? IP: *.internet.radom.pl 18.12.08, 12:30
        mam od nich mebelki fajne rzeczy robia i w miare niedrogo.
        • stasiobalen Re: studio sto procent ? 18.12.08, 14:09
          Ale co to znaczy niedrogo? Ile mniej więcej wychodzi za metr? Bo dla
          Ciebie może być niedrogo,a mnie może wogóle na nich nie stać.
          • Gość: mała Re: studio sto procent ? IP: *.internet.radom.pl 18.12.08, 16:08
            takie ceny sie po prostu negocjuje.
            • Gość: klient Re: studio sto procent ? IP: 78.88.17.* 18.12.08, 16:31
              Omijajcie SZEROKIM ŁUKIEM firme ALFA i ich studio przy ulicy Warszawskiej w
              Radomiu. Niedokładny montaż mebli + śmiesznie dlugie terminy montażu bo zawsze
              im czegoś brakuje a SIANO chcą od zaraz jak zaczną montować. Własciciel PRZEMILY
              tylko szkoda ze kity wciska
              • Gość: Tomek Re: Kuchnie ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.09, 18:51
                Możesz powiedzieć coś więcej na temat firmy kuchnie ALFA.
                Mam u nich zamówiąną kuchnię i teraz się trochę obawiam.
                • Gość: Joanna Re: Kuchnie ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 12:21
                  Projekty robią w 3D i całkiem fajne,może tylko cena za projekt
                  trochę wysoka,ale przy zakupie zwracają całą kwotę.jest to ok z ich
                  strony.istotne dla mnie było że całą kuchnię mogą zrobić z
                  nietypowych wymiarów i nie doliczają do kwoty za nietypy. Naprawdę
                  polecam. Joanna
              • Gość: Joanna Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 12:03
                Robiłam kuchnie w ALFIE sa bardzo terminowi i solidną firmą.Ceny
                mają umiarkowane zalezy co chcemy miec w naszej kuchni.Bardzo wiele
                pomysłów na kuchnie retro,i wiele materiałów z litego drewna.Ja
                jestem bardzo zadowolona i polecam tą firmę innym znajomym. Joanna
                • Gość: Klient Roman ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 14:02
                  Robiłem meble firma ALFA bardzo solidna,profesjonalnie podchodząca
                  do tematu.Jestem B-zadowolony.Będę z pewnością polecał. Roman
                  • Gość: Sandra Re: ALFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:29
                    Może ktoś wie gdzie mogę kupić kuchnię z frontami szklanymi ze stalową ramką? Byłam w kilku salonach i nie mają niczego takiego.
                    • Gość: Rafał Re: ALFA IP: *.mobile.playmobile.pl 13.11.09, 16:29
                      Takie fronty widzialem w firmie Tomi II na ul. Skaryszewskiej
                      • Gość: Iga Re: ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 22:34
                        No nie gadaj,bylam chyba wszedzie w Radomiu i okolicy, ze mnie już
                        zemdliło od tych kuchni, przyznam że w ALFA mają bardzo duży
                        asortyment i bardzo ciekawe propozycje. W rezultacie zdecydowałam
                        się na projekt i realizację w Alfie.Mebelki będą w Grudniu.
              • Gość: Klient złosliwy Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 06.06.09, 21:57
                A jeszcze bardziej omijajcie SZEROKIM ŁUKIEM FIRMĘ STUDIO STO
                PROCENT przy ul. Slowackiego w Radomiu. Ceny zaporowe + chyba z
                kosmosu,jeszcze bardziej długie terminy montażu bo ciągle im czegoś
                brakuje.Wlasciciel PRZEMIŁY tylko szkoda, że oni wszyscy kity
                wciskają.Właściwie to wszystkie FIRMY w Radomiu to JEDNA WIELKA
                ŚCIEMA. Jak odwiedzę wszystkie salony to więcej napiszę.
                • Gość: Kasia Re: studio sto procent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:50
                  Jak możesz pisać coś takiego?:)) Tak się składa, że na temat firmy Studio Sto Procent masz mało wiarygodnych informacji. Na naszym osiedlu domków wykonali cztery kuchnie i wszyscy byli zadowoleni. Termin 6 tygodni i nikomu niczego nie brakowało. Jeden polecał drugiemu bo wszystko było ok. Jeśli chodzi o ceny to byłam w kilku radomskich salonach i jak na niemieckie kuchnie ceny mieli porównywalne do polskich producentów.
                  • Gość: Gość złosliwy Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.09, 20:45
                    A coś Ty taka MATKA TERESA" za darmo Ci zrobili,a może masz w tym
                    INTERES ????? widzę ze te FORA to jedna wielka kicha. Sami
                    znajomi,albo SAMI na to odpisujecie.
                    • Gość: Obiektywny Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 09:20
                      do Gość złośliwy - nigdy nie bedzie tak, że uda się wszystkich
                      zadowolić. Nie odpowiada Ci cena kup gdzieś indziej, konkurencja na
                      rynku jest duża. Później napisz gdzie dokonałeś zakupu i podziel się
                      swoimi uwagami. Do tego właśnie jest forum. Tak czy inaczej życzę Ci
                      udanych zakupów i dobrego wyboru. Pamiętaj jednak, że za ceną
                      przeważnie stoi jakość produktu. Wiem to po sobie, dwa lata temu
                      kupiłem lakierowane meble do łazienki. W sklepie wycenili cały
                      zestaw na 4500 zł. Stolarz ostatecznie zrobił je 2700 zł. Niestety
                      to była zła decyzja. Póki były nowe wszystko było wporządku. Fronty
                      lakierowane nie powiem nadal są ładne ale cała reszta nie trzyma się
                      kupy. Mam nadzieję, że trafisz lepiej:)
                      • Gość: zielo ALFA IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 23:34
                        a ja robiłem meble w salonie ALFA z Radomia, jestem zadowolony,firma
                        uczciwa, terminowa,ludzie odpowiedzialni za to co robią.Wiele Mi
                        doradzili i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.Będę polecał
                        firmę innym.A ceny -jak to ceny jak chcesz ful-wypas to płacisz, jak
                        chcesz zaoszczędzić to nie liczmy na nowinki i cuda
                        technologiczne.Tak jest ze wszystkim .
                      • Gość: Wojtal Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 22:41
                        Masz rację byłem w wielu salonach,proponowali ceny z kosmosu...tak
                        mi sie wydawalo wtedy, w koncu zdecydowałem się na prywatnego
                        majstra DO DZISIAJ MNIE KREW ZALEWA TO CO ZROBIŁ, ale było taniej.
                        Teraz wiem że nie warto D----y lisciem podcierać. Jak to piszę to
                        jeszcze mnie nerwy telepią.
    • Gość: Paweł Re: studio sto procent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:56
      Firma studio sto procent jest bardzo dobra. Wcześniej o niej nie
      wiedziałem, lokalizacja w centrum miasta ale trudno ich znaleść.
      Jeśli chodzi o same meble to rewelacja. Każdy detal jest dopracowany
      i profesjonalny montaż. Ceny oczywiście dość wysokie ale w granicach
      akceptacji. Muszę powiedzieć, że nie są najdroższą firmą w Radomiu.
      Robiłem kilka wycen u konkurencji i stosunek jakość do ceny w
      porównaniu do innych jest ok.
      Polecam
      • Gość: rene Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.09, 10:48
        Przede wszystkim właściciel firmy to facet konkretny i dobry
        fachowiec, zna się na rzeczy, korzysta tylko z dobrych sprawdzonych
        i renomowanych firm towar ma pierwszorzędny i potrafi być
        elastyczny w kwestii cen. POLECAM!!!
    • Gość: zoelka Re: studio sto procent ? IP: 78.88.19.* 22.01.09, 09:06
      to sa meble niemieckie a jakosc ich wykonania jest na 100procent!!!!Fachowa obsługa, wizualizacje komputeowe a i sprzet AGD mozna kupic duzo taniej niz "w nie dla idiotów".sprawdzone polecam!!!
    • Gość: DeepDiving Re: studio sto procent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:27
      Polecam, mam od nich kuchnię, znakomita jakość i ciekawe wzornictwo,
      ceny można negocjować, a czasem jakiś czajnik w prezencie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka