stasiobalen 17.12.08, 16:28 Podobno robią meble kuchenne, czy ktos może korzystał z ich usług? Ciekawi mnie jakość wykonania i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axel-1033 Re: studio sto procent ? 17.12.08, 19:09 >>Meble kuchenne robiłem 2 lata tamu i jestem naprawdę zadowolony.>>.Polecam -p.Guza firma z Radomia , tel kom..505166930,proszę mi wierzyć ,facet solidny, gracis-w domu na komputerze oblicza i pokazuje jak można sobie życzyć rozmieszczania.>>>Facet godny uznania ,mnie go polecili to i ja go polecam.>>>Nie zwracaj uwagi na pozytywkę która postu nie dotyczy >>>>Dzwoń a nie pożałujesz.Napiszesz do mnie po wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oOo Re: studio sto procent ? IP: 82.139.35.* 18.12.08, 12:03 www.studiostoprocent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: studio sto procent ? IP: *.internet.radom.pl 18.12.08, 12:30 mam od nich mebelki fajne rzeczy robia i w miare niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiobalen Re: studio sto procent ? 18.12.08, 14:09 Ale co to znaczy niedrogo? Ile mniej więcej wychodzi za metr? Bo dla Ciebie może być niedrogo,a mnie może wogóle na nich nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: studio sto procent ? IP: *.internet.radom.pl 18.12.08, 16:08 takie ceny sie po prostu negocjuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: studio sto procent ? IP: 78.88.17.* 18.12.08, 16:31 Omijajcie SZEROKIM ŁUKIEM firme ALFA i ich studio przy ulicy Warszawskiej w Radomiu. Niedokładny montaż mebli + śmiesznie dlugie terminy montażu bo zawsze im czegoś brakuje a SIANO chcą od zaraz jak zaczną montować. Własciciel PRZEMILY tylko szkoda ze kity wciska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kuchnie ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.09, 18:51 Możesz powiedzieć coś więcej na temat firmy kuchnie ALFA. Mam u nich zamówiąną kuchnię i teraz się trochę obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Kuchnie ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 12:21 Projekty robią w 3D i całkiem fajne,może tylko cena za projekt trochę wysoka,ale przy zakupie zwracają całą kwotę.jest to ok z ich strony.istotne dla mnie było że całą kuchnię mogą zrobić z nietypowych wymiarów i nie doliczają do kwoty za nietypy. Naprawdę polecam. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 12:03 Robiłam kuchnie w ALFIE sa bardzo terminowi i solidną firmą.Ceny mają umiarkowane zalezy co chcemy miec w naszej kuchni.Bardzo wiele pomysłów na kuchnie retro,i wiele materiałów z litego drewna.Ja jestem bardzo zadowolona i polecam tą firmę innym znajomym. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Roman ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 14:02 Robiłem meble firma ALFA bardzo solidna,profesjonalnie podchodząca do tematu.Jestem B-zadowolony.Będę z pewnością polecał. Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: ALFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 15:29 Może ktoś wie gdzie mogę kupić kuchnię z frontami szklanymi ze stalową ramką? Byłam w kilku salonach i nie mają niczego takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: ALFA IP: *.mobile.playmobile.pl 13.11.09, 16:29 Takie fronty widzialem w firmie Tomi II na ul. Skaryszewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: ALFA IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 22:34 No nie gadaj,bylam chyba wszedzie w Radomiu i okolicy, ze mnie już zemdliło od tych kuchni, przyznam że w ALFA mają bardzo duży asortyment i bardzo ciekawe propozycje. W rezultacie zdecydowałam się na projekt i realizację w Alfie.Mebelki będą w Grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient złosliwy Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 06.06.09, 21:57 A jeszcze bardziej omijajcie SZEROKIM ŁUKIEM FIRMĘ STUDIO STO PROCENT przy ul. Slowackiego w Radomiu. Ceny zaporowe + chyba z kosmosu,jeszcze bardziej długie terminy montażu bo ciągle im czegoś brakuje.Wlasciciel PRZEMIŁY tylko szkoda, że oni wszyscy kity wciskają.Właściwie to wszystkie FIRMY w Radomiu to JEDNA WIELKA ŚCIEMA. Jak odwiedzę wszystkie salony to więcej napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: studio sto procent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:50 Jak możesz pisać coś takiego?:)) Tak się składa, że na temat firmy Studio Sto Procent masz mało wiarygodnych informacji. Na naszym osiedlu domków wykonali cztery kuchnie i wszyscy byli zadowoleni. Termin 6 tygodni i nikomu niczego nie brakowało. Jeden polecał drugiemu bo wszystko było ok. Jeśli chodzi o ceny to byłam w kilku radomskich salonach i jak na niemieckie kuchnie ceny mieli porównywalne do polskich producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość złosliwy Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.09, 20:45 A coś Ty taka MATKA TERESA" za darmo Ci zrobili,a może masz w tym INTERES ????? widzę ze te FORA to jedna wielka kicha. Sami znajomi,albo SAMI na to odpisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 09:20 do Gość złośliwy - nigdy nie bedzie tak, że uda się wszystkich zadowolić. Nie odpowiada Ci cena kup gdzieś indziej, konkurencja na rynku jest duża. Później napisz gdzie dokonałeś zakupu i podziel się swoimi uwagami. Do tego właśnie jest forum. Tak czy inaczej życzę Ci udanych zakupów i dobrego wyboru. Pamiętaj jednak, że za ceną przeważnie stoi jakość produktu. Wiem to po sobie, dwa lata temu kupiłem lakierowane meble do łazienki. W sklepie wycenili cały zestaw na 4500 zł. Stolarz ostatecznie zrobił je 2700 zł. Niestety to była zła decyzja. Póki były nowe wszystko było wporządku. Fronty lakierowane nie powiem nadal są ładne ale cała reszta nie trzyma się kupy. Mam nadzieję, że trafisz lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielo ALFA IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 23:34 a ja robiłem meble w salonie ALFA z Radomia, jestem zadowolony,firma uczciwa, terminowa,ludzie odpowiedzialni za to co robią.Wiele Mi doradzili i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.Będę polecał firmę innym.A ceny -jak to ceny jak chcesz ful-wypas to płacisz, jak chcesz zaoszczędzić to nie liczmy na nowinki i cuda technologiczne.Tak jest ze wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtal Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 22:41 Masz rację byłem w wielu salonach,proponowali ceny z kosmosu...tak mi sie wydawalo wtedy, w koncu zdecydowałem się na prywatnego majstra DO DZISIAJ MNIE KREW ZALEWA TO CO ZROBIŁ, ale było taniej. Teraz wiem że nie warto D----y lisciem podcierać. Jak to piszę to jeszcze mnie nerwy telepią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: studio sto procent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:56 Firma studio sto procent jest bardzo dobra. Wcześniej o niej nie wiedziałem, lokalizacja w centrum miasta ale trudno ich znaleść. Jeśli chodzi o same meble to rewelacja. Każdy detal jest dopracowany i profesjonalny montaż. Ceny oczywiście dość wysokie ale w granicach akceptacji. Muszę powiedzieć, że nie są najdroższą firmą w Radomiu. Robiłem kilka wycen u konkurencji i stosunek jakość do ceny w porównaniu do innych jest ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: studio sto procent ? IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.09, 10:48 Przede wszystkim właściciel firmy to facet konkretny i dobry fachowiec, zna się na rzeczy, korzysta tylko z dobrych sprawdzonych i renomowanych firm towar ma pierwszorzędny i potrafi być elastyczny w kwestii cen. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoelka Re: studio sto procent ? IP: 78.88.19.* 22.01.09, 09:06 to sa meble niemieckie a jakosc ich wykonania jest na 100procent!!!!Fachowa obsługa, wizualizacje komputeowe a i sprzet AGD mozna kupic duzo taniej niz "w nie dla idiotów".sprawdzone polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeepDiving Re: studio sto procent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:27 Polecam, mam od nich kuchnię, znakomita jakość i ciekawe wzornictwo, ceny można negocjować, a czasem jakiś czajnik w prezencie... Odpowiedz Link Zgłoś