zylwia1987 29.12.08, 17:17 Byłabym wdzięczna za opinię tej sali weselnej. Nie znam nikogo, kto miałby tam wesele. Sala robi na mnie dobre wrażenie.Proszę o wasze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.vectranet.pl 29.12.08, 18:23 jak to sie mowi kazdy swoja sale chwali, a ze ja mialam tam wesele we wrzesniu to chwale. jedzenia duzo, i dobre jesli chcesz wiecej info i fotki jak to wyglada juz wszystko zrobione na luks to podaj maila nie chce tu robic reklamy bo pozniej bede o to posądzona. Odpowiedz Link Zgłoś
zylwia1987 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 29.12.08, 19:08 zylwia@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluem1 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 05.01.09, 11:07 Ja będę miała wesele w tej sali w lipcu 2010 r. Sala robi dobre wrażenie, a z właścicielką mozna wszystko dogadać. Jej atutem sa pieknie zadbane ogrody, i świetna obsługa. Chetnie jednak zobaczyłabym zdjęcia z wesela, aby sprawdzic jak ta sala sie prezentuje juz ustrojona. Za każde zjęcia serdecznie dziekuję!!! Mój e-mail: bluem@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 109.243.193.* 17.07.10, 12:44 kochana ja szukam sali na sierpień przyszłego roku. możesz mi powiedzieć, jakie mają tam ceny? z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:44 Ja też bym prosiła o fotki... anulka7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 90.241.189.* 19.03.09, 22:58 jesli masz jakies foty z tej sali to proszę przeslij mi ja mam tam wesele w lipcu 2010. jestem ciekawa jak to wszystko wyglada. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 23:43 hej mój mail to m.kurys@interia.pl. bardzo chciałabym zobaczyć fotki z tego domu weselnego. jeśli to możliwe to jak najszybciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:37 Poproszę o zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:38 Witam, poproszę o zdjęcia sali Merit, bardzo mi zależy, nie mogę znaleźć w Internecie zdjęć. izzaj@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaa Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.09, 21:56 Hej. byłabym bardzo wdzięczna jeśli dałabyś mi te zdjęcia. Masz tu mojego maila: Blondynaa666@gmail.pl . z góry dziękujęę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.winn.adsl.virginmedia.com 19.11.09, 01:57 hej czytałam twoja wypowiedz na temat sali meri i mam prośbę mogłabyś przeslac mi fotki z wesela bardzo jestem ciekawa jak to wygląda, powiedz mi czy było wystarczajaco miejsca bo ja tak czasem myślę że lepiej byłoby gdyby sala taneczna była osobno. dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.winn.adsl.virginmedia.com 19.11.09, 01:58 katie84@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisza-a3 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 13:38 Proszę o jakieś fotki! Będę bardzo wdzięczna joanna19781@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 82.139.48.* 09.01.09, 16:50 a ile placicie od talerzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka654 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.aster.pl 23.03.09, 14:06 ja mam wesele 2 maja 2009. Od talerzyka płacimy 145 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka7 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:10 kilka zdjęć można znaleźć na stronie merit.strona.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.radom.vectranet.pl 05.05.09, 17:59 TRAGEDIA!! Miałam tam dopiero chrzciny w święta. Właścicielom chyba zależy tylko na tym żeby zgarnąć kasę i narazie. Jedzenie nieświeże, na drugi dzień wszystko było skwaśniałe i się nie nadawało, właściciele nawet nie wyszli nam na powitanie a już nie wspomnę o obsłudze weszliśmy na salę i od razu rozczarowanie, obsługa niemiła, dania docierały niemalże zimne, obsługi trzeba było szukać, żeby herbaty się napić. Najlepsze było pod koniec imprezy kiedy mieliśmy płacić, właściciele nagle się pojawili o dziwo i stanęli przy ścianie jakby się rozglądając żeby ktoś podszedł i zapłacił, nawet nie raczyli sami ruszyć czterech literek.... FATALNIE!! No i na dodatek jedzenie kiepskie. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enn Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.09, 18:29 hej, jak miałas tam wesele to napisz o swoich odczuciach? jak jedzonko i obsluga? I czy wszystko bylo tak jak rozmawialas z wlascicielka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.197.17.169.threembb.co.uk 24.05.09, 12:50 moja kolezanka robila tam weselei wszystko bylo do d... sala nie zaspecjalna chodzi mi o wystroj wiecej ja 130 tam nie wejdzie bo bedzie scisk,jedzenie bylo okropne i malo podawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 85.222.92.* 01.08.09, 20:24 Witam Cz moge prosic o przeslanie zdjec? Bylam na ich stronie ale neistety skonczyl sie limit transferu i nic nie mozna zobaczyc ;/ agis@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 80.249.5.* 20.11.09, 11:32 Sala nie była modernizowana od paru lat-wystój mało elegancki i tandetny, jedzenie niesmaczne...naprawdę trudno wyszukać pozytywy!!! Parę lat temu była to sala na poziomie, jedna z nielicznych z klimatyzacją...ale teraz jest tyle przyjęć weselnych, że zawsze znajdzie się jakaś chętna para...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc weselny Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 23:58 Dno i kupa dziadostwa a wlascicielka wiecznie pijana ,Porażka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.radom.vectranet.pl 25.02.10, 14:22 człowieku co ty wąchałeś na tym weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.uni.lodz.pl 06.01.10, 14:49 A czy oni mają w ogóle jakąś stronkę? tak żeby było można zdjęcia najpierw przejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 07:20 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 16:09 Stanowczo odradzam ten dom weselny. Płaci się grube pieniadzę,a przewały są takie ze szok! przykładowo,włascicielka wstawia pierroty na stół. Niby ok...z Tym że jeżeli jest jakis napoczęty,to poprostu napoje są zlewane do butelek i podawane na następne przyjęcie. Ponadto przykładowo są równiez wystawiane napoje takie jak coca-cola,sprite itp w malych szklanych butelkach...pozniej jezeli przychodzi do płacenia wlascicielka zamiast 5 skrzynek,liczy 6 lub 7 bo de facto nikt jej nie udowodni ile poszło. Jezeli chodzi o np wode niegazowana w dzbankach...wlascicielka liczy za kupioną wodę a jest to zwykla kranówa do ktorej jest dorzucana poprostu cytruna i natka pietruszki... wystrój tez nie jest powalający. Więc nie wiem,czy warto płacić grube pieniądzę za byle co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 188.33.119.* 28.06.10, 11:49 a kiedy były takie napoje? możesz podać date?. a mi się wydawało że napoje są wliczone w cene od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.10, 18:54 napoje sa liczone osobno zawsze!z tym pierotem też prawda a jedzenia naprawde nie polecam,nic z mięsa, pracowałem tam kiedyś, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.as13285.net 15.12.11, 22:14 witam , skoro masz takie informacje i są prawdziwe to musisz chyba pracowac w tamtejszej kuchni i bardzo nie lubic swoich pracodawcow ;] ...ja zamawialam tam wesele w maju tego roku i napoje samemu sie kupuje, chyba ze ktos chce aby wlascicielka zorganizowala, wtedy tez sam wybiera ich jakosc, to samo z ciastami czy tortem lub wiejskim stolem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia28 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.radom.vectranet.pl 07.12.10, 10:16 sala bardzo ładna i z monitoringiem, ale właścicielka.... bezczelna!!!! Po weselu wyliczała który stolik za głośno się bawił, który stolik dużo pił, itd.... Pytam się: Co ją to obchodzi?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 18:18 Nie rozumiem tyle krytyki a terminy zajęte prawie wszystkie na 2011 to co ludzi tak przyciąga ??? Może ktoś powie jakieś pozytywy ??? jestem bardzo ciekawa .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 94.166.63.* 14.12.10, 20:02 super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł5645 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.10, 08:32 ludzie nie idźcie na tą salę , ja kiedyś tam pracowałem właścicielka wciubia nos we wszystko i wszystko każe robić jak najtańszym kosztem kłaść pełno sałaty żeby wydawało się dużo a jedzenia troszeczkę a z tego co wiem to jest bardzo droga w porównaniu do innych sal a o rozliczaniu nie wpomnę jakie są problemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia123-3 Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 04.01.11, 18:50 Czegoś tu nie rozumiem? -tyle krytyki a prawie wszystkie terminy zajęte na 2011 z dużym wyprzedzeniem , może ktoś podpowie co tak przyciąga ludzi na tą salę ??? skoro tak złe opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilu Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: 94.254.202.* 11.01.11, 14:27 skoro wszystkie sa zajęte, to dlaczego jak idziesz pytać o salę to jeszcze dla Ciebie termin się znajdzie?, poprostu to ściema że są zajęte żeby przyciągnąć klienta. a tak naprwde to połowa terminów jest wolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokal Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.11, 08:36 Wokalistka do zespołu w Radomiu potrzebna , Praca na terenie całej polski w wekendy. (zajęte terminy na cały rok 2011 i prawie cały 2012). Oferta tylko dla osób z Radomia i okolic. Wymagania: odpowiedzialność, dyspozycyjność czasowa, sumienność, zaangażowanie w pracy, przede wszystkim talent i umiejętności. Wynagrodzenie od 400 do 550 zł. za imprezę. Kontakt: mailmoj2@o2.pl Proszę napisać coś o sobie oraz podać swój telefon, na pewno oddzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
szynszylicaaa Re: Sala weselna Merit- Małęczyn,ul. Makowska 45 30.12.11, 16:47 Ja tam byłam w sierpniu na urodzinach znajomego i było świetnie. Obsługa rewelacyjna, sala super, jedzenie bardzo dobre i bardzo duży wybór - wykwintnie było. Więc ja polecam - z perspektywy goscia. A co do problmeów z rozliczaniem to sądzę,że warto wszystko dokąłdnie spisać i ustalić każdy najmniejszy detal żeby nie było niejasnosći że idzie 7 skrzynek napojów a było wtsepnie 5 zamawianych. To wg mnie kwestia ustaleń - jak najbardziej dokłądnych. Mój znajomy był bardzo zadowolony z tej sali, drugą imprezę tam robił i było wszystko git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka "Merit" IP: *.play-internet.pl 25.09.13, 07:11 Byłam kilkakrotnie na weselach w Mericie w Małęczynie. Rewelacja. Wesele dopięte w szczegółach. Kuchnia wyśmienita. Gratuluję wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś