Gość: shary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 21:34 Niewidzialna ręka rynku może być w Twojej kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Restauracja Sphinks przenosi się do IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 07:43 A co z najstarszym sklepem na ul. Żeromskiego 7. Właśnie obchodzi 15 - lecie istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Restauracja Sphinks przenosi się do 22.11.03, 08:43 a nich siedliska dresiarswa przenosza sie do supermarketow .... jakos mi tego Sphinxa nie zal .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY NAJEMCA Nikt nie powiedział....... IP: *.udn.pl 22.11.03, 15:20 Nikt nie powiedział o dodatkowych opłatach za tak zwaną ochrone. No chyba że to już się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koklusz Re: Restauracja Sphinks przenosi się do IP: *.udn.pl 23.11.03, 01:08 Administrator to oszuści i żdziercy z najdroższymi czynszami. Radom miasto umarłe.Niedługo wyludnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: Restauracja Sphinks przenosi się do IP: *.radom.pl 23.11.03, 13:56 boję się koklusz że możesz miec rację :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Restauracja Sphinks przenosi się do IP: *.udn.pl 24.11.03, 12:13 Może markety przenieść z Radomia. Wtedy do Radom tętniłby życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Restauracja Sphinks przenosi się do 'M1' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 13:02 może wreszcie będzie można zjeść w innym towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: Restauracja Sphinks przenosi się do 'M1' 24.11.03, 15:38 > może wreszcie będzie można zjeść w innym towarzystwie Oby!!! Karki obrzmiałe siedziały tam nonstop. Strach było przejść z rodziną przed wejściem jak stoły były powystawiane bo mięsem rzucali i zjełczałym przepitym i zdegenerowanym od sterydów testosteronem jechało na 50 metrów. Banda mutantów. Ciekawe czy w M1 będzie tak samo. Z tym, że jak żyję wszystkie knajpy w Radomiu prędzej czy później takie typy okupują. Od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin A może trzeba było postawić ochronę, Policję IP: *.radom.pilickanet.pl 25.11.03, 08:23 po co jest moitoring? Ostatnio podróżowałem po różnych miastach i w większości jest SPHINX lub STEAK HOUSE (podobny) i w większości jest on na rynkach lub deptakach a u nas będzie w M1 bo ono ma ochronę a deptak nie.... Może wystarczyłby patrol całodobowy policji na deptaku, żeby chodzili w tą i z powrotem. Trzbea utrudniać życiem dresiarzom bo inaczej to wkrótce powstanie tam getto debili i Żeromka stanie się rynkiem lub jeszcze gorzej a normalnym ludziom pozostanie tylko emigracja.... Odpowiedz Link Zgłoś
fnx1 Re: A może trzeba było postawić ochronę, Policję 25.11.03, 09:27 Gość portalu: Radomianin napisał(a): > po co jest moitoring? Ostatnio podróżowałem po różnych miastach > i w większości jest SPHINX lub STEAK HOUSE (podobny) i w > większości jest on na rynkach lub deptakach a u nas będzie w M1 > bo ono ma ochronę a deptak nie.... Może wystarczyłby patrol > całodobowy policji na deptaku, żeby chodzili w tą i z powrotem. > Trzbea utrudniać życiem dresiarzom bo inaczej to wkrótce > powstanie tam getto debili i Żeromka stanie się rynkiem lub > jeszcze gorzej a normalnym ludziom pozostanie tylko emigracja.... AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: A może trzeba było postawić ochronę, Policję 25.11.03, 10:30 w Krakowie caly rynek jest 24h strzezony przez firme ochroniarska, a oprocz tego non stop kreca sie tam (cala dobe) policjanci .... efekt ? widocznyy golym okiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupol Re: Restauracja Sphinks przenosi się do IP: *.udn.pl 25.11.03, 09:59 Tak,tak.Do marketów niechaj wszyscy pędzą.Tam czeka kilientów i konsumentów idylla. Gdy znajdziesz się w markecie czeka cię piękny, kolorowy świat.Już za kilka groszy kupisz sobie troszeczkę zachodu. A i napełnisz swój brzuch wszelkimi wynalazkami kuchni.W markecie poczujesz powiew wielkiego świata.Ale gdy wyjedziesz z pełnym wózkiem i najedzony. Pędzisz szybko do domu z jedną myślą.Szybko usiąść na kiblu.I folgując sobie oglądasz metrowy paragon.Po kiego grzyba ja tam się znalazłem? Po co mi to jednorazowe badziewie za duże pieniądze.No,ale głowa do góry.Jestem przecież nowobogackim i należę do szpagatowej inteligencji.A nazywam się, polski Głupol Odpowiedz Link Zgłoś