Gość: agusia_najlepsza IP: 94.254.230.* 10.07.09, 19:53 Ponawiam pytanie, czy w Radomiu lub okolicach macie namiar na auto retro w stylu 20-lecia międzywojennego, al capone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Retro samochód do ślubu IP: *.acn.waw.pl 21.07.09, 21:18 Witam, my wynajęliśmy samochód z okolic Warszawy- starodawna limuzyna austin princess- super, przyjechał po nas miły i elegancki szofer, więc naprawdę całość wyglądała profesjonalnie! właściciel- Pan Marek Bala b.miły i znosił tysiące moich pytań i próśb, więc tym bardziej godny polecenia, tylko nie wiem, czy obsługują okolice Radomia... namiary na Pana Marka www.balamusic.pl jakbyś potrzebowała zdjęć samochodu, mogę podesłać nasze zdjęcia ślubne mikey@hot.pl. pozdrawiam:) i powodzenia! monika&michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megiii Re: Retro samochód do ślubu IP: *.radom.pilicka.pl 25.07.09, 17:32 nie jestem pewna czy to jest al capone dzika kaczka bo auto jest z lat 50tych a nie 20tych - sama go jeszcze nie widzialam ale siostra mowi ze prezentuje sie w rzeczywistosci bardzo przyzwoicie i jest zadbane (na tyle ze mi je zamowila) moto.allegro.pl/item692475944_do_slubu_zabytkowy_daimler_jaguar_db18_saloon_1949.html Odpowiedz Link Zgłoś