Dodaj do ulubionych

Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ekspert

26.08.09, 20:20
Totalny brak kompetencji.Chloptas wypowiada sie tak jakby to on
wszystko pouchwalal a przeciez do niedawan latal po targu w swojej
firmijce.Teraz wbil sie w gajer, zalozyl jakies patrzalki i struga
kozaka.Totalne d...Chcialbym kiedys debaty jego z Wikinskim.
Obserwuj wątek
    • Gość: ass Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 20:34
      I to ty mówisz pisiorze?!
    • Gość: korwin Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 20:35
      Po co o nich pisać.Przecież są bez szans w wyborach.
      • sono_andrzej Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 20:39
        Typowa zawiść i zazdrość. Ja jestem dumny z posła Witkowskiego.
        Młody i zdolny. Wiele osiągnął i stanowi niewątpliwie symbol sukcesu
        młodego pokolenia.
        Pokazał, że jednak można coś osiągnąć w Radomiu, a nie uciekać za
        granicę lub na drugi koniec kraju.
        Poseł Witkowski jest młody, nie ma dużej siły przebicia, a mimo to
        nie spoczywa na laurach jak np. Suski Marek z PIS (członek zarządu
        krajowego tej partii).
        • Gość: korwin Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 20:43
          A zechciej mi przypomnieć jego działania i sukcesy.
        • axel-1033 Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 21:04
          >>a to ciekawe co wćpan (sono_andrzej} tu wypisujesz w tym poście
    • naiwny_cynik Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 20:42
      To jakiś fetysz! Was naprawdę kręcą takie tematy? ;)
      • sono_andrzej Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 20:58
        Korwin! Zacznij Ty wreszcie czytać gazety, a nie tylko spędzać czas
        trzymając słuchawki z Radiem Maryja na uszach.
        Może wreszcie ruszy się w Radomiu czytelnictwo prasy.
        • roch_z_po Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 21:03
          No daj konkretna odpowiedz skoro cie pytaja!Witkowski naobiecywal
          Kosztowniakowi nieoceniona pomoc.Okazalo sie ze Witkowski jest taki
          sam jak cala PO - bez honoru, rzucajace slowa na wiatr, wycofujacy
          sie z danych slow i obietnic.Widocznie to nowa moda wprowadzana
          przez PO - ANTYHONOR.
        • Gość: korwin Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 21:07
          A jak tam Twoje argumenty o ktore pytałem?
      • roch_z_po Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 20:59
        Witkowski to uosobienie wszystkiego co najgorsze w
        PO.Zacietrzewienie, buta, chamswo, arogancja.Tak, wybil sie a raczej
        mial swoje 5 minut.Gleboko wierze ze juz nigdy przypadki sie nie
        przydarza i nie dostnie sie juz nigdy wiecej do Sejmu nawet
        przypadkiem tak jak teraz POmimo ferowania go przez Dami.Nieudacznik
        sila oderwany... i zadufany w sobie.I to jest moja osobista opinia
        podzielana przez wielu Radomian.Wole 1000 razy Wikinskiego.
    • granatnik_przeciwpancerny Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 26.08.09, 22:16
      Witkowski obiecywał wielką forsę dla lotniska. Niestety jest
      cieniasem który nic nie umie załatwić. Wikiński ma lepsze wejścia w
      PO niż Witkowski co widac na przykładzie tego kto załatwił w tym
      roku pieniądze na obwodnicę południową. Witkowski - daj Pan spokój
      sobie, wstydu oszczędź!
      • Gość: tylko lewica Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 22:33
        Radzio może Markowi buty pastować
        • Gość: mała Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.internet.radom.pl 26.08.09, 22:34
          zamknij sie pisuarze robicie tak marne prowokacje jak cala wasza
          partia.dopiero w innym watku kazales czyscic urzad z lewicy i z
          sbekow a teraz udajesz ze jestes za wikinskim.zalosne.
          • Gość: Glos z SLD Re: Prosto z Sochaczewa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 00:04
            Poseł PO - R.Witkowski to musi byc super poseł z Radomia skoro go
            tak wyborcy SLD-owcy w Radomiu na forum atakuja.Swoja droga poseł
            Witkowski jest z Radomia a Wikiński z Sochaczewa i niech wyborcy w
            Radomiu o tym pamietaja.
            Co Wikinski poseł od 1997r. zrobil dla Radomia?Nic i tyle w tym
            temacie.Ciekawe czy Wikinski wystartuje na radnego w 2010r.
            zdobywajac mandat radnego automatycznie nie bedzie juz posłem.Jego
            miejsce zajmie Grabowska byla poslanka z SLD wiceminister w rzadzie
            SLD od edukacji w latach 1993-1997r.
            Wikinski jako Prezydent Radomia to juz koniec Radomia dla ludzi
            ktorzy cos chca tu osiagnac , to koniec rodowitych radomian w
            Radomiu.A po za tym Radomianie nie dadza sie oszukac i Wikinski juz
            i tak w 2011r. poslem nie bedzie.

Pamietacie kadencji 2001-2005r. ile wtedy Wikinski dla Radomia robił?
            Mial wszystko wtedy jako poseł dla miasta nie zrobil
            NIC!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Witek Lepszy z Sochaczewa niż "swojak" z pola siłą oderw IP: *.31.radom.pilicka.pl 27.08.09, 06:24
              Tu się z tobą nie zgodzę.Wikiński wychodził kasę właśnie w PO choćby na
              obwodnicę.Witkowski obiecywał pomoc w pozyskaniu kasy na ważną dla miasta
              modernizację wszystkich ulic dojazdowych do lotniska i okazało się że tylko
              obietnice pozostały.Nie wiem czy okazał się za cienki czy tylko tak czarował ale
              przynajmniej nie powinien obiecywać.
              • Gość: mała Re: Lepszy z Sochaczewa niż "swojak" z pola siłą IP: *.internet.radom.pl 27.08.09, 08:39
                ja wole wikiego z sochaczewa niz buraka z radomia.
                • Gość: ego Re: Lepszy z Sochaczewa niż "swojak" z pola siłą IP: *.radom.pilicka.pl 27.08.09, 08:54
                  tylko Marek Wikiński
                  • Gość: ela Re: Lepszy z Sochaczewa niż "swojak" z pola siłą IP: *.radom.pilicka.pl 27.08.09, 10:54
                    Pan Marek Wikiński to doświadczony polityk i porównywanie go z
                    Posłem Witkowskim, to tak jak porównywać BMW z Trabantem
                    • Gość: klos Re: Lepszy z Sochaczewa niż "swojak" z pola siłą IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.09, 10:59
                      Obaj są nie do przyjęcia chociaż, Witkowski to rzeczywiście Trabant
                      • Gość: Radomiak Re: sochaczew w Radomiu nie bedzie rzadził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:38
                        Wikiński taki super polityk a w 1997 r. został posłem z listy
                        krajowej SLD.W 2001r. fuksem został posłem z 7 miejsca.W 2005r. i
                        2007r. miał 1 miejsce na liscie SLD czy LiD wiec nic dziwnego ze
                        zdobył mandat.To człowiek który uaktywnia sie tylko w kampani
                        wyborczej.Politycznie jest bardzo marnym politykiem , rzadko kiedy
                        potrafi powiedziec 2 zdanie od siebie z sensem na temat miasta ,
                        slynie za to z tzw. ,, wodomowy politycznej " - czyli mowi o
                        wszystkim i o niczym!

A co do posła Witkowskiego to on nigdy pierwszego miejsca na liscie
                        nie miał wiec trzeba tym bardziej docenic to ze w 2006r. z 2 miejsca
                        na liscie PO został radnym na Ustroniu i ze w 2007r. z 2 miejsca na
                        liscie PO został Posłem RP.

A swoja droga posel Witkowski jest z Radomia a Wikiński z Sochaczewa
                        wiec co tu porównywac.40 tys. Sochacew nie podskoczy do 224 tys.
                        Radomia!A ci co go tak sztucznie lansuja w Radomiu sami z Radomia
                        nie sa.W kampani wyborczej całe miasto bedzie wiedziało skąd jaki
                        kandydat jest!

A pamietacie jak Marek Wikiński z SLD wspierał Prezydenta
                        Włodarczyka w latach 1998-2002r.Tym co pamietaja niech da to duzo do
                        myślenia.
                        • Gość: frak Re: sochaczew w Radomiu nie bedzie rzadził IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.09, 13:52
                          W nastepnych wyborach żaden z nich nie zdobędzie mandatu więc szkoda
                          pisać.
                          • Gość: Brand Re: sochaczew w Radomiu nie bedzie rzadził IP: *.31.radom.pilicka.pl 27.08.09, 16:36
                            Dlaczego Dami lata do niego z kamerą?Przecież on może mówić o pewnych sprawach
                            udając że się na tym zna (totalny ignorant).Przecież jeżeli Dami chce zasięgnąć
                            rzetelnej informacji to powinni zgłosić się z kamerą do odpowiedniego wydziału
                            czy resortu i zapytać.A oni pytają tego pyszałka.A skąd pyszałek ma wiedzieć czy
                            urzędnik przyjmujący jakiś wniosek przyjął go dobrze albo czego w nim
                            brakuje?Lansują go na siłę tak jak Wybiórcza Kluzińskiego.
                            • Gość: Jan Re: sochaczew w Radomiu nie bedzie rzadził IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.09, 17:38
                              moze ma tam swego wujka
            • Gość: Jan Re: Prosto z Sochaczewa... IP: *.radom.vectranet.pl 27.08.09, 19:34
              A ja tam jestem zadowolony, ze w Radomiu LSD jest reprezentowana
              przez Wikińskiego i Karasia. Są gwarantem pogrzebu partii.Chociaż i
              tak ona powoli umiera.To oni dzięki swojej taktyce sprawiają, ze
              umacnia się w Polse dwupartyjny system. Szczegolne podziękowania za
              atakowanie PIS. Róbcie tak dalej.
              • brodacz_z_klewek Re: Prosto z Sochaczewa... 27.08.09, 20:14
                ja zgadzam sie z brandem.Nie wiem czemu dami pyta sie o pewne
                sprawy posla ktory nie ma nic wspolnego z praca w instytucjach gdzie
                sklada sie wniosku.Skad taki posel wie czy wniosku sa kompletne czy
                tez nie?A jesli wie od urzednikow tzn ze ci zlamali prawo ujawniajac
                poufne dane.Najgorsze jest to ze dami z cala powaga cytuje wszystko
                co Witkowski powie bez weryfikowania czy to jest prawdziwe.Lansuja
                go jako kandydata na prezia?
                • Gość: Jan Re: Prosto z Sochaczewa... IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.09, 09:35
                  Jak może kogoś lansować ktory jest bez najmiejszych szans? To raczej
                  takie dziennikarskie niedomowienie.
              • Gość: mała Re: Prosto z Sochaczewa... IP: *.internet.radom.pl 29.08.09, 00:18
                tako rzecze wojtek sympatyk pis!
    • Gość: MJWPU Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.31.radom.pilicka.pl 28.08.09, 06:43
      Panie Witkowski proszę opowiedzieć co się dzieje w Mazowieckiej Jednostce
      Wdrażania Projektów Unijnych.Tą działką kieruje PO i jest to najgorsza jednostka
      w skali kraju.Proszę odpowiedzieć ilu już wymieniliście dyrektorów i dlaczego
      wciskacie tam swoje takie słabe kadry?
    • Gość: kult Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.tktelekom.pl 28.08.09, 18:05
      Swiete slowa.Prosze zapytac Witkowskiego o MJWPU
      • Gość: bezpartyjna Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.acn.waw.pl 31.08.09, 23:28
        A co Witkowski wie o MJWPU? Tam trzeba żyć żeby coś wiedzieć, a nie
        tylko słuchać opowieści na dobranoc.
    • Gość: mała Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.internet.radom.pl 29.08.09, 00:17
      kiepska prowokacja pisuaru choc napisali prawde.
      • Gość: IiiI Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.31.radom.pilicka.pl 29.08.09, 08:33
        To prowokacja czy prawda bo jedno wyklucza drugie.Ja uważam że Witkowski nie
        powinien wypowiadać się w sprawach tematach którymi się nie zajmuje.On jest od
        spraw poselskich a nie od tego żeby sprawdzać (na jakiej podstawie) czy ktoś
        złożył podpis czy też nie.Widać Tyczyński ma swoje macki w Dami skoro tak go
        lansują na prezia.
        • sld_nie_ma_sumienia Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek 29.08.09, 16:04
          Witkowski bije na głowę Wikińskiego!
          • Gość: Jan Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.09, 12:25
            Na głowę to moze i rzeczywiście go bije. Niech sobie rozalaja te łby
            jak mają ochote
            • Gość: Spr. Re: Witkowski to slabizna.Wikinski przy nim to ek IP: *.xdsl.centertel.pl 01.09.09, 17:13
              Wielu wieśniaków myśli że jak wbiją się w gajer to są już kozakami.Zapominają
              tylko wyciągnąć sobie słomę wystających z butów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka