Gość: Zdziwiony IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 18.09.09, 22:30 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds16 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 79.97.225.* 18.09.09, 22:43 no cóż, takie trendy w dzisiejszej sztuce hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hartmut brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... IP: *.acn.waw.pl 18.09.09, 22:51 Poza tym należy obniżyć dopuszczalny wiek współżycia z obecnych 15 lat do bardziej życiowego poziomu 14-lat. Nie będzie tylu "afer". Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... 18.09.09, 23:09 Należy obniżyć do 13, żeby juz całkiem był spokój, bo takie sprawy to kupa śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też warszawa Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... IP: *.acn.waw.pl 18.09.09, 23:52 dla niektórych to zbrodnia na niewinności dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... IP: 88.220.99.* 19.09.09, 10:46 Są niektórzy którym od dzieciństwo niewiele rozumu przybyło więc nie dziwi takie stwierdzenie. Z artykułu wyraźnie wynika że ta "niewinna" 14 latka poszła tam sama z własnej i nie przypuszonej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze_olsztyn Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... 19.09.09, 02:03 Jesteś socjalistycznym kretynem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies_pszczelarza Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 08:58 Dostęp do antykoncepcji to socjalizm? Można w ten sposób uniknąć wielu nieszczęść, takich jak ta ciąża. A jak gó...ary chcą się pruć to żadna bariera prawna nie pomoże, więc lepiej dostosować nieżyciowe prawo (granica wieku przyzwolenia) do realiów dnia codziennego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... IP: 88.220.99.* 19.09.09, 10:48 Sprawiasz wrażenie strasznego zazdrośnika. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 17:00 Gość portalu: hartmut napisał(a): Poza tym należy obniżyć dopuszczalny wiek współżycia z obecnych 15 lat do bardziej życiowego poziomu 14-lat. Nie będzie tylu "afer". Najlepiej w ogóle dokonać depenalizacji pedofilii to „afer” w tym temacie nie będzie wcale.Sprawę schowa się pod dywan i będzie kolorowo. Awangarda postępu w Europie- hiszpańscy socjaliści, których przywódcę za wzór stawia sobie nasz głąb Napieralski, już rozpoczęli potrzebne do tego urabianie opinii publicznej. Pisząc też o obniżeniu wieku do 14 lat obnażasz jedynie swoje zacofanie w tym temacie. Prawdziwi postępowcy mówią już o 9-cio latkach www.rp.pl/artykul/11,346802_Dzieciom_o_aborcji_.html Jednak i w naszym polskim ciemnogrodzie pojawiają się, w tym względzie,pierwsze promyki światła. pl.webbleu.net/malyksiaze/art27.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 18:02 > Najlepiej w ogóle dokonać depenalizacji pedofilii Rzecz w tym, że pedofilia sama w sobie nie jest nielegalna więc nie można jej zalegalizować. > Pisząc też o obniżeniu wieku do 14 lat obnażasz jedynie swoje > zacofanie w tym temacie. Prawdziwi postępowcy mówią już o 9-cio > latkach Wiek przyzwolenia w Hiszpanii w Hiszpanii to 13-lat, dwa lata mniej niż w Polsce a jeżeli chodzi o zmiany to obserwuje się raczej zaostrzanie przepisów dotyczących granicy wieku przyzwolenia. Podniesiono ją niedawno w krajach m.in. skandynawskich, w Holandii. Ugrupowania lewicowe, które oskarżasz o dążenia do rozluźnienia obyczajów pod wpływem środowisk feministycznych i tzw. obrońców praw dziecka deklarują wręcz walkę z zachowaniami pedofilskimi, więc bzdury wypisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 18:25 Gość portalu: made_in_germany napisał(a): Ugrupowania lewicowe, które oskarżasz o dążenia do rozluźnienia obyczajów pod wpływem środowisk feministycznych i tzw. obrońców praw dziecka deklarują wręcz walkę z zachowaniami pedofilskimi, więc bzdury wypisujesz Nie wiem czy przeczytałeś zalinkowane przeze mnie artykuły.Jeśli nie to poniżej zamieszczam, zaczerpnięte z jednego z nich, pomysły szwdzkiego postępowca.Oczywiście nie jest napisane,że jest to lewak.Jednak dla każdego przeciętnie rozgarnietego człowieka jest oczywiste ,która z opcji politycznych dąży do destrukcji społeczeństwa z jego tradycyjnymi wartościami. DRUGA REWOLUCJA SEKSUALNA Z programem zmierzającym do maksymalnego umożliwienia zaspokojenia potrzeb seksualnych ludziom z dewiacjami seksualnymi wystąpił doktor M. Ullerstam, szwedzki psychiatra. Program jego, pozbawiony przesądów seksualnych, jest tak nowatorski, że zaskoczył nawet społeczeństwo szwedzkie. Niektórzy nazywają jego program "drugą rewolucją seksualną". Przewiduje on: 1. Całkowitą swobodę seksualną, dostępną dla wszystkich, wynikającą z osiągnięcia wysokiego stopnia uświadomienia, które na dłuższą metę mogłoby równoważyć bigoterię i obskurantyzm. 2. Zorganizowanie instytucji, które pomagałyby w nawiązywaniu kontaktów "mniejszościom erotycznym" mającym bardzo nikłą szansę spotkania odpowiednich partnerów (np. dziecko obsesyjnie pożądające seksu - są takie dzieci - byłoby kojarzone z pedofilem, dzięki czemu wszyscy byliby szczęśliwi - także "nie-dewianci", bo pedofil mając swojego dzieciaka nie podrywałby innych dzieci - przypis Misiaczek). 3. Utworzenie funkcjonariuszy higieny seksualnej, których zadaniem byłoby udzielanie maksymalnej pomocy ludziom z dewiacjami seksualnymi (wzajemne kontaktowanie ich ze sobą, zalecanie odpowiedniej lektury itp.). 4. Założenie odpowiednich kin, gdzie wyświetlano by filmy zadowalające gusty podglądaczy, (ooo - ten postulat został już spełniony przez nasze stacje telewizyjne - przypis Misiaczek), sadystów, masochistów i innych. Zaspokojenie dewiacyjnych potrzeb pod wpływem oglądania filmów obniżałoby potencjalne możliwości zachowań antyspołecznych. 5. Zapewnienie maksymalnej informacji ludziom z dewiacjami seksualnymi o istocie ich skłonności oraz informowaniu ich o różnorodności wariantów i sposobów zaspokojenia seksualnego nie naruszającego norm współżycia w społeczeństwie. Drukowanie przewodników pomagających w nawiązywaniu więzi partnerskich oraz nauczających technik zaspokajania seksualnego w przypadkach różnorakich dewiacji seksualnych. 6. Utworzenie dużej liczby domów publicznych, również "sprofilowanych" (a więc osobnych dla homoseksualistów, masochistów itp.). Możliwość zaspokojenia potrzeb seksualnych w domach publicznych pozostających pod kontrolą medyczną mogłyby pozytywnie wpłynąć na obniżenie się liczby ciąż pozamałżeńskich i przedmałżeńskich oraz przestępstw na tle seksualnym. 7. Założenie klinik, w których cierpiący z powodu swoich skłonności ludzie mogliby się leczyć i liczyć na to, że ulegną one złagodzeniu lub zostaną całkowicie wyleczone. Program przedstawiony przez Ullerstama wywołał szok w wielu ludziach - zwłaszcza w tych, którzy nie byli dostatecznie zorientowani w celach jego propozycji i intencjach. Trzeba podkreślić, że aczkolwiek niektóre punkty programu Ullerstama mogą budzić zastrzeżenia, to same jego propozycje nie są znów taką przerażającą nowością. Badacz życia seksualnego bowiem, nawet mniej doświadczony, wie, że wiele punktów tego programu jest od dawna realizowanych w praktyce, lecz są one osłonięte tajemnicą, a więc realizacja ta przebiega w sposób nie kontrolowany, improwizowany i dyletancki. Może warto się zastanowić, jakie szanse oraz jakie ryzyko kryją w sobie propozycje Ullerstama i czy powinniśmy je odrzucać tylko dlatego, że zmuszają nas do zasadniczych rewizji zagadnień związanych z seksem. Każda propozycja powinna przede wszystkim doprowadzać do potrzeby jej należytego zrozumienia, w pełnym kontekście informacji, czego ona dotyczy. Odrzucenie propozycji może następować jedynie w wyniku przewagi kontrargumentów racjonalnie uzasadnionych. Jeśli takich kontrargumentów nie znajdujemy, propozycja powinna być przyjęta, nawet jeśli emocjonalnie - ze względu na głęboko zakorzenione w naszej psychice stereotypy myślenia i reakcji uczuciowych - jest trudna do akceptacji. Tylko wtedy można mówić o kształtowaniu naukowego poglądu na świat, życie i człowieka. W tym zaś aspekcie propozycje Ullerstama, mimo że stanowią pewne ustępstwo w zakresie możliwości rozwoju człowieka, są warte zastanowienia się. Ich realizacja mogłaby wydatnie obniżyć liczbę ludzi nieszczęśliwych, którym pomóc może już tylko klinika seksuologiczna, oraz tych, których społeczeństwo, ze względu na działania antyspołeczne, zmuszone jest izolować (czyli zmniejszyłaby się liczba gwałtów i agresywnych przestępstw seksualnych wywołanych niemożnością legalnego rozładowania napięcia seksualnego! - przypis Misiaczek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 18:34 To co prezentujesz należy do absolutnie skrajnych przykładów a oszołomów nie brakuje również po prawej stronie. Jednocześnie przypominam, że komentowany artykuł nie dotyczy czynów o charakterze pedofilskim, więc nawiązywanie do takich rzeczy jest nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 18:59 40 lat temu mówienie o małżeństwach homoseksualnych z możliwością adopcji przez nie dzieci też uważano za absolutnie skrajne poglądy. Wówczas każdy kto by to zaproponował zostałby wyśmiany i potraktowany gestem Kozakiewicza. Wystarczyło jednak kilka dekad urabiania opinii publicznej poprzez zdominowane przez lewaków „postępowe” media oraz zastosowanie taktyki małych kroków, aby ta sprawa była już prawie powszechnie akceptowana. Myślę że podobną taktykę socjaliści zastosują w przypadku pedofilii, od której dzisiaj oficjalnie się odżegnują . Bo niby dlaczego tę sprawę mieliby pominąć ludzie ,których celem jest walka z kultura zachodu, wyzwolenie człowieka ze wszelkich krępujących go norm i obyczajów i wprowadzenie totalnego permisywizmu. Poza tym napiętnowanie pedofilii w świecie zachodnim jest następstwem przyjęcia chrześcijaństwa (w czasach antycznych pedofilia była akceptowana), więc jako jego spuścizna także znajdzie się na celowniku wszelakiej maści lewaków. W tym względzie ,jak z resztą i w wielu innych ,zapewne będą mogli oni liczyć na sojusz z coraz liczniejszymi w europie muzułmanami, dla których związki z kilkulatkami nie są niczym zdrożnym. Na przytoczonej przeze mnie stronie znajduje się nawet konkretny przykład reklamy „społecznej” mającej na celu urabianie opinii publicznej: Nadejdzie czas, gdy prawo stanie się sprawiedliwsze. Zniknie zapis zrównujący dobrowolne kontakty z gwałtem, zniknie lub obniży się granica przyzwolenia seksualnego i ścigani będą tylko negatywni pedofile gwałcący dzieci. Ale ścigani będą na równi z gwałcicielami osób dorosłych, bo prawo nie będzie tych rzeczy rozgraniczać. Zmieni się prawo w zakresie stwarzania rodzin zastępczych i adopcji. Pozytywni pedofile, po przejściu odpowiednich badań u biegłego psychologa (który będzie musiał określić, czy pedofil ma na punkcie dzieci obsesję seksualną, czy też jest prawdziwym pozytywnym pedofilem kochającym dzieci) będą mogli wychowywać dzieci zabrane z domów dziecka, które wyrażą zgodę, aby z nimi mieszkać, bez konieczności posiadania żony. W telewizji pojawią się informacyjno-edukacyjne spoty. Spot będzie wyglądać następująco: widoczne na pierwszym planie dwie dłonie, dziecka i dorosłego, zaciskają się. Następnie dłonie stają się coraz mniejsze, ponieważ ich właściciele oddalają się i wtedy okazuje się, że to chłopiec i mężczyzna, którzy idą ku horyzontowi. Nie widać ich twarzy, lecz plecy. Wtedy pojawia się hasło: "Co piąte dziecko z domu dziecka ma rodzica kochającego inaczej". Zadaniem tych spotów będzie krzewienie tolerancji i zadośćuczynienie krzywdom poniesionym przez pozytywnych pedofili. źródło: pl.webbleu.net/malyksiaze/red20.htm Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 19:12 stawo73 napisał: > 40 lat temu mówienie o małżeństwach homoseksualnych z możliwością > adopcji przez nie dzieci też uważano za absolutnie skrajne poglądy. Wiele rzeczy kiedyś uważano za złe po czym poglądy podlegały ewolucjii. Pytaniem jest które poglądy na pewne zachowania ludzkie są stałe i niezmienne. Czy potępianie czynów pedofilnych do nich należy? Wydaje mi się, że tak. > Wówczas każdy kto by to zaproponował > zostałby wyśmiany i potraktowany gestem Kozakiewicza. Wystarczyło > jednak kilka dekad urabiania opinii publicznej poprzez zdominowane > przez lewaków „postępowe” media oraz zastosowanie taktyki małych > kroków, aby ta sprawa była już prawie powszechnie > akceptowana. I bardzo dobrze. Mi związki partnerskie homoseksualistów czy możliwości adoptowania przez nich dzieci (wyrażona wprost) nie przeszkadza. Zostałem urobiony? Jak tylko ktoś mnie przekona, że to zło to zacznę to uważać za zło. Tylko to nie mogą być argumenty z pozycji religijnych :D Resztę twoich opowieści o socjalistach pominę bo to raczej przypomina jakiś skręt anty-cośtam i jest mało sensowne. Odniosę się tylko do jednego: pl.webbleu.net/malyksiaze/red20.htm Ten koleś, piszący od lat o tzw. "pozytywnej pedofilii" nie może być w żaden sposób brany jako przykład na cokolwiek :) A już na pewno nie jako wskaźnik poglądów tak dużej i zróżnicowanej grupy ludzi którą określasz mianem "socjalistów" :) Poszukaj jeszcze w Internecie innych obrzydliwych stron i na ich podstawie zacznij sobie wyrabiać opinię o całym świecie - to bardzo inteligentne :D Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 19:56 > Wiele rzeczy kiedyś uważano za złe po czym poglądy podlegały ewolucjii Zawsze w ten sposób można odwrócić kota ogonem i przywołać szereg przykładów na „złe rzeczy”, które dzisiaj są uważane za zupełnie nieszkodliwe i porównać to do pedofilii. To właśnie jest relatywizm moralny , który w konsekwencji prowadzi do totalnego permisywizmu i upadku społeczeństwa > I bardzo dobrze. Mi związki partnerskie homoseksualistów czy możliwości > adoptowania przez nich dzieci (wyrażona wprost) nie przeszkadza. Zostałem > urobiony? Jak tylko ktoś mnie przekona, że to zło to zacznę to uważać za zło. > Tylko to nie mogą być argumenty z pozycji religijnych :D Mi związki homoseksualistów tez nie przeszkadzają w przeciwieństwie do możliwości adopcji przez nich dzieci. Nie obchodzi mnie bowiem co dorośli ludzie robią w łóżku, ale nigdy nie zgodzę się by dla jakiejś chorej inżynierii społecznej poświęcano dobro dzieci.(tylko nie pisz ,że lepiej jest by dziecko trafiło do homoseksualistów niż do alkoholików, bo możliwości jest znacznie więcej.) A czy jesteś urobiony to nie wiem, jednak dobre pranie mózgu polega na tym aby osoba mu poddana uważała przedstawiane jej poglądy za własne. Gdyby bowiem wiedziała, że są jej narzucone to naturalnie by je odrzucała. > Ten koleś, piszący od lat o tzw. "pozytywnej pedofilii" nie może być w żaden > sposób brany jako przykład na cokolwiek :) A już na pewno nie jako wskaźnik > poglądów tak dużej i zróżnicowanej grupy ludzi którą określasz mianem > "socjalistów" :) Mógłbym uznać argument, że jest to odosobniony przypadek jakiegoś chorego zboczeńca, gdyby nie konkretne przykłady promocji pedofilii w wielu krajach, opisywane na jego stronie. Przeczy temu także stanowisko hiszpańskich socjalistów , którzy poprzez Ministerstwo Równości(nazwa prawie jak z orwellowskiego„Roku 1984”) w poradniku seksualnym dla dziewczynek od lat 9-ciu(słownie dziewięciu) stwierdzają: Nie ma wyznaczonego wieku ani momentu dzielenia się naszą seksualnością. Nie narzucaj sobie tego i nie pozwalaj, by inni ci to narzucali. To twoja decyzja...Jesteś panią twoich uczuć, twojego ciała, twojej przyjemności i twojego życia http://www.rp.pl/artykul/11,346802_Dzieciom_o_aborcji_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 19:12 Po co cytujesz te bzdury? Nie ma czegoś takiego jak pozytywna czy negatywna pedofilia. Naukowe podejście do jakiegokolwiek zagadnienia wymaga neutralności. Zresztą nie wiem co to ma wspólnego z tematem artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 19:16 Gość portalu: made_in_germany napisał(a): > Po co cytujesz te bzdury? Nie ma czegoś takiego jak pozytywna czy negatywna > pedofilia. Naukowe podejście do jakiegokolwiek zagadnienia wymaga neutralności. > Zresztą nie wiem co to ma wspólnego z tematem artykułu. Strona "mały książę" nie pozostawia obojętnym :) Szkoda, że jej czytelnicy po lekturze tracą zdolność racjonalnego rozumowania. Próbowano kolesiowi stronę blokować, ganiał po różnych serwerach jak wściekły pies a jak się dobrze zastanowić to nielegalnych treści tam nie ma. Prawo do głoszenia swoich poglądów to jednocześnie obowiązek pozwalania na ich głoszenie nawet takim indywiduom. Ale wyciąganie z treści tej strony jakichkolwiek wniosków poza tym, że jej autor powinien jednak pogadać z lekarzem jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 19:23 Jednak niektóre z jego przemyśleń dają do myślenia (uwagi na temat rzetelnego dziennikarstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 20:24 > Strona "mały książę" nie pozostawia obojętnym :) Ja myślę ze dla każdego przyzwoitego człowieka, który ma w sobie choc odrobinę sumienia,ta strona jest obrzydliwa i wstrząsająca. ...a jak się dobrze zastanowić to nielegalnych treści tam nie ma. Prawo do > głoszenia swoich poglądów to jednocześnie obowiązek pozwalania na ich głoszenie > nawet takim indywiduom. Pewnie gdyby były tam jakieś nielegalne treści to ta strona dawno zostałaby zablokowana a gościu poszedłby siedzieć.Nie chodzi mi więc o to że są tam jakieś nielegalne treści, ale o to że jawnie promuje ona pedofilie, wobec której każdy przyzwoity człowiek powinien się jednoznacznie i zdecydowanie odciąć.Ty zaś zamiast tak zrobić to stajesz po stronie forumowego(oby tylko)pedofila, który jak może stara się usprawiedliwiać poglądy wyrażane na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 20:51 > Nie chodzi mi więc > o to że są tam jakieś nielegalne treści, ale o to że jawnie promuje > ona pedofilie, wobec której każdy przyzwoity człowiek powinien się > jednoznacznie i zdecydowanie odciąć.Ty zaś zamiast tak zrobić to > stajesz po stronie forumowego(oby tylko)pedofila, który jak może > stara się usprawiedliwiać poglądy wyrażane na tej stronie. Na drugi raz nie wycinaj tego co ci nie pasuje do teorii? Napisałem, że strona jest obrzydliwa a jej autor powinien udać się do lekarza ale ci to nie pasowało do koncepcji. Jesteś żałosnym typkiem z którym próby jakiejkolwiek rzeczowej są wyłącznie stratą czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 21:31 Przejrzałem Twoje post jeszcze raz i jedyne co znalazłem to stwierdzenie: Poszukaj jeszcze w Internecie innych obrzydliwych stron i na ich podstawie zacznij sobie wyrabiać opinię o całym świecie - to bardzo inteligentne :D To zaś można tłumaczyć dwojako. Można to rozumieć tak, że to inne strony są obrzydliwe, ale tez tak jak Ty to teraz interpretujesz ,że inne oraz ta także. To prawda ,iż napisałeś, że „jej autor powinien jednak pogadać z lekarzem”, by jednak chwilę wcześniej usprawiedliwiać ją pisząc „a jak się dobrze zastanowić to nielegalnych treści tam nie ma”. To zaś w żaden sposób nie można nazwać zdecydowanym odcięciem. Padłeś zwyczajnie ofiarą swojego lewicowego światopoglądu , który najpierw nakazał Ci zaprzeczać promocji pedofilii przez lewaków, później półgębkiem ją usprawiedliwiać, by ostatecznie ją potępić. Mam nadzieję że przyczyną tej ewolucji było obudzenie się w Tobie sumienia. Jeśli tak, to rozumiem te inwektywy pod moim adresem. Myślę że są one usprawiedliwioną reakcją na uczucie wzajemnej sprzeczności pomiędzy sumieniem a wyznawanymi poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 22:26 A co, są tam nielegalne treści? Nieprawdę napisał? Swoją drogą rzuciłem okiem na tę stronę. Podsumowując: autor nie może się pogodzić z tym, że najzwyczajniej w świecie jest pedziem :-) I próbuje to sobie tłumaczyc gadając coś o przyjaźni, mentorstwie itp. bzdurach. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna 19.09.09, 22:56 three-gun-max napisał: > A co, są tam nielegalne treści? Nieprawdę napisał? Ale to jest standard. Co jakiś czas ktoś komu wizyta na tej stronie przyćmiła rozum zaczyna ją reklamować. Trwa kilkutygodniowa burza z której nic nie wynika (bo i wyniknąć nie może) aż do następnej akcji jakiegoś oburzonego. > Swoją drogą rzuciłem okiem na tę stronę. Podsumowując: autor nie może się pogod > zić z tym, że najzwyczajniej w świecie jest pedziem :-) I próbuje to sobie tłum > aczyc gadając coś o przyjaźni, mentorstwie itp. bzdurach. Może powinien się zgłosić do Camerona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W watykanie jest Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna IP: 212.180.168.* 20.09.09, 07:41 No a w stolicy piotrowej, można już z 12latką/kiem legalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajto Re: Wkrótce pedofilia będzie legalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 00:15 ooo Misiaczek powrócił? xD Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-dom Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... 20.09.09, 22:08 Gość portalu: hartmut napisał(a): > Poza tym należy obniżyć dopuszczalny wiek współżycia z obecnych 15 lat do > bardziej życiowego poziomu 14-lat. Nie będzie tylu "afer". Aleś głupi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: brak dostępu do antykoncepcji się kłania.... 20.09.09, 22:41 fajny-dom napisała: > Gość portalu: hartmut napisał(a): > Aleś głupi!!! Ale argument. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prababka44 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 193.138.241.* 18.09.09, 23:10 No Sorbona i Gomoria moja pani ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznaps Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.09.09, 14:35 Jak mówię żonie że małżeństwo to nudziarstwo,zaraz wystawia rajzen tasze z moimi ciuchami na klatkę schodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 06:54 Ciekawe czy zapytali ile dostała za te 3 razy.... 14 lat - to wiek mocno doświadczonych galerianek Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn liczby mi sie nie zgadzaja 19.09.09, 07:03 Artykul mowi, ze w czerwcu byla w siodmym miesiacu, urodzila kilka tygodni temu. Czyli zaszla w listopadzie. A wspolzyla z tamta dwojka na przelomie sierpnia i wrzesnia. Wiec kto ja zaplemnil? Wynika, ze ktos inny. Czyli w najlepszym wypadku dziwka i puszczalska. A jak jeszcze brala kase, to .... nie bede pisal, bo mi znowu wpis skasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
tilatekila Re: liczby mi sie nie zgadzaja 19.09.09, 09:46 moze przelom sierpnia wrzesnia to byl 1 raz, potem bylo jeszcze kilka, mopze i w listopadzie Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Re: liczby mi sie nie zgadzaja 20.09.09, 20:26 Nieprawda. Artykul mowi, ze wspolzyli na przelomie sierpnia i wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.range86-176.btcentralplus.com 19.09.09, 09:27 Pomine temat artukulu, bo ciezko bylo mi sie skupic na tym co wydarzylo z uwagi na kiepskie pioro autora. Czy ten artykul pisal nieopierzony licealista, ktoremu marzy sie kariera dziennikarska? Szanowna Gazeto, prosze, nie obrazaj nas takim poziomem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Polak Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.80-202-34.nextgentel.com 19.09.09, 10:08 a ja ciagle namawiam żone do zorganizowania trójkącika, ale cholera nie chce i mówi, że porąbało mi się w głowie na stare lata, że zwaryjowałem, a trójkącik i tak sobie zorganizuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 19.09.09, 10:35 "Żona mężczyzny miała początkowo opory do seksu w trójkącie, ale stwierdziła, że bardzo kocha męża i godziła się na wszystko" Żałosne. GŁUPIA baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 10:39 W końcu ją urobił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.09, 11:10 Wystarczy przeczytać nie sam artykuł, ale komentarze wyżej zamieszczone. Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że stado debili na dobre opanowało forum internetowe "Gazety Wyborczej". Ale jak gazeta, takie forum i jego uczestnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varsovia Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 13:17 Zaprezentuj więc swój wysoki poziom niedebila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznaps Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.09.09, 14:42 Obiektywny zmień ksywę na moherowy beret,a Polska stała się normalnym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 82.45.96.* 19.09.09, 11:32 a mnie to podnieca.. sama jestem mloda mezatka i oboje z mezem jestesmy w podobnym wieku jak tamto malzenstwo. tez mi sie marzy trojkacik :) nie dziwie sie im - mieli fajna zabawe i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 19.09.09, 11:44 Być może prowokujesz swoim wyznaniem w imieniu policji, która pragnie wyłapać tego typu zboczeńców, którzy później działają na szkodę mniej czy bardziej winnych nastolatek i nastolatów. Więc należałoby Ci nadać pseudonim TW "Anna". W innym przypadku jesteś debilką, a Twoje prywatne sprawy powinny rozgrywać się w zaciszu twojego i męża, czyli waszego łóżka. Oczywiście do czasu, gdy wyjdzie na jaw, że zwabiliście jakąś nastoletnią ofiarę, aby wam było fajnie i zabawnie. Utwierdzasz mnie w przekonaniu: jaka gazeta, takie w niej dominują tematy na forum, ale dzisiaj komputer może mieć każdy i nikt nikomu nie zabrania marzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 82.45.96.* 19.09.09, 11:48 a czy ja napisalam, ze marzy mi sie cos takiego z nastolatka ?? chodzilo mi ogolem o "trojkacik" i to w innej wersji (tzn. 2 facetow, jedna kobieta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuzia ochłoń IP: 89.108.217.* 19.09.09, 11:53 stawiam stówę że gó...ara zaszła z jakimś rówieśnikiem a nie po zabawach z małżeństwem, co się okaże jak już urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liloo Re: ochłoń IP: 82.160.135.* 19.09.09, 12:00 Kłania się czytanie ze zrozumieniem... Dziewczyna już urodziła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktyw! Re: ochłoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 12:50 małżonek taki seksaktywny; ciekawe jakiej orientacji będzie po opuszczeniu ZK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varsovia Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 13:19 Pech, że nastolatka miała 14 lat. Gdyby wybrali sobie piętnastoletnią byłoby to legalne. Następnym razem lepiej będzie dla nich sprawdzać wiek w dowodzie lub legitymacji szkolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.pools.arcor-ip.net 19.09.09, 14:52 Jestescie jak zwierzaki.Nie ma w was nic ludzkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquaminerale Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 14:58 Gość portalu: akuku napisał(a): > Jestescie jak zwierzaki.Nie ma w was nic ludzkiego Tak?? Bo co?? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Areszt wydobywczy? 19.09.09, 12:57 Areszt z założenia ma być środkiem zapobiegającym. W tej sprawie przed czym zapobiega? Przed ucieczką? Przed zastraszaniem świadków? Na to miał już kupę czasu, co miał zrobić to zrobił! No i czemu w takim razie żonka nie dostała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Areszt wydobywczy? IP: *.opera-mini.net 19.09.09, 13:18 Bo jej nie zapłodniła... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Areszt wydobywczy? 19.09.09, 14:07 No i? Areszt to (podobno) nie kara a środek zapobiegawczy. Czemu on ma teraz zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varsovia Re: Areszt wydobywczy? IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 13:24 W Polandii areszt to środek wyjątkowo często nadużywany i chyba nie zmieni się to do czasu wysypu wysokich odszkodowań za takie praktyki. Ludzi zamyka się u nas równie chętnie jak w ZSRR za czasów Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Areszt wydobywczy? 19.09.09, 14:07 Odszkodowania nic nie zmienią - w końcu to nie sędzia ani prokurator je wypłacają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varsovia Re: Areszt wydobywczy? IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 14:09 Pozostaje mieć nadzieję, że zmieni się mentalność przedstawicieli polskiego wymiaru sprawiedliwości. Prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Areszt wydobywczy? 19.09.09, 15:29 Zawsze kiedy przy jakiejś okazji posadzą do aresztu prokuratora to wtedy jest ciężko pokrzywdzony :-)) Pamiętacie Kaczmarka? Sam wsadzał ludzi do aresztu wydobywczego a jak to na jego łapach zatrzasnęły się kajdanki to od razu był wielce oburzony, że jakto tak można traktować człowieka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Areszt wydobywczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 09:54 Zapobiega przed kolejnym popełnieniem przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Areszt wydobywczy? 20.09.09, 11:53 Doprawdy? Facet z policją na karku dalej by się w to bawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Nasi królowie pykali mlodsze xd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.09, 14:01 Nauczka na nastepny ,raz sprawdzac dowodziki i pykac gorące 16- nastki :d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Jestem w szoku!!! IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 14:12 Domagam się wieloletniego więzienia dla pary zwyrodnialców-pedofilów, którzy dopuścili się zbrodni na psychice niewinnego dziecka! Oburza mnie, że mogą istnieć zboczeńcy, którzy bronią takich kanalii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosieocknij Re: Jestem w szoku!!! IP: *.chello.pl 19.09.09, 14:41 W innych krajach nie było by tego problemu bo tam 14 latki moga sie bez problemu bzykać, tylko w naszym zdewociałym kraju sex to ciagle temat tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka musisz być pedofilem skoro cię to nie oburza!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 14:57 Widocznie inne kraje są już na tyle zdegenerowane, że akceptują zwyrodniałą pedofilię ale póki co w Polsce pedofilia jest karalna!!!! To DZIECKO miało 14 lat!!!! a ty jesteś jednym z tych zboczeńców przed którymi należy chronić nasze dzieci, bo DZIECI TO NASZ NAJWIĘKSZY SKARB i wara od nich śliniącym się czterdziestoletnim zwyrodnialców. Gdybyś dotknął moją córkę urwała bym ci przyrodzenie degeneracie. Mam nadzieje że policja zrobi z takimi jak ty porządek żeby dzieci mogły chodzić bezpiecznie po ulicy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: musisz być pedofilem skoro cię to nie oburza! 19.09.09, 15:30 Weź babo sprawdź w słowniku co oznacza słowo pedofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: musisz być pedofilem skoro cię to nie oburza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 22:13 > Widocznie inne kraje są już na tyle zdegenerowane, że akceptują zwyrodniałą > pedofilię ale póki co w Polsce pedofilia jest karalna!!!! Cytując wikipedię "Pedofilia – rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym" Skoro ta 14 latka zaszła w ciąże to nie może być mowy o pedofilii tylko co najwyżej o współżyciu z nieletnią. Warto poznać znaczenie słów których się używa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: musisz być pedofilem skoro cię to nie oburza! IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 11:41 Skoro ta 14 latka zaszła w ciąże to nie może być mowy o pedofilii Z artykułu wynika, że dziewczyna urodziła dziecko, zapewne w sposób bezproblemowy, gdyż w przeciwnym razie dziennikarskie hieny chętnie by o tym napisały. Żeby dopatrywać się tutaj pedofilii trzeba być kompletnym ignorantem lub też mieć złą wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogi Re: musisz być pedofilem skoro cię to nie oburza! IP: *.echostar.pl 20.09.09, 14:06 Zapomniał wół jak cielęciem był? Nie komentuje zachowania tej pary. Ja w wieku 13 lat bardzo interesowałem się seksem, 2/3 nocy kolonijnych przespałem ze swoją dziewczyną i choć były to tylko pieszczoty, mogły być uznane za czynności seksualne (jak się to dzisiaj ładnie nazywa). Wielu rodziców może się poczuć urażonych, kiedy im się usiłuje wbijać do głowy, że dzieciaki w tym wieku naprawde interesują się seksem. To nie jest "wymysł" naszych czasów. Dzisiaj poprostu się o tym mówi. Kiedyś to było wielkie tabu. Tylko od dobrego kontaktu z rodzicami oraz ich mądrosci w przekazywaniu tej ważnej wiedzy zależy, czy dziecko nieświadome konsekwencji pójdzie na całośc, czy skończy się na pieszczotach i poznawaniu ciała. Od tamtej kolonii minęło juz prawie 20 lat, a ja nadal z uśmiechem wspominam moją pierwszą dziewczynę :) Nie da się dzieciaków trzymać w ciemnocie przy dzisiejszej dostępności informacji. To od rodziców zależy jak te informacje wpłyną na dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: musisz być pedofilem skoro cię to nie oburza! 20.09.09, 16:36 Gość portalu: Ogi napisał(a): > Zapomniał wół jak cielęciem był? Nie komentuje zachowania tej pary. > Ja w wieku 13 lat bardzo interesowałem się seksem, 2/3 nocy > kolonijnych przespałem ze swoją dziewczyną i choć były to tylko > pieszczoty, mogły być uznane za czynności seksualne (jak się to > dzisiaj ładnie nazywa). To był petting proponowany w wielu, wydawanych nawet w zapyziałym PRL'u książeczkach dla młodzieży (seria "Tylko dla dziewcząt" i "Tylko dla chłopców" jako całkiem satysfakcjonująca alternatywa stosunków seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
adamschodowy czyli zamykać z urzędu obrońców z urzędu? 19.09.09, 14:55 czy mleko ci nie wyparło szarych komórek przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Jestem w szoku!!! 19.09.09, 15:31 Niewinne dziecko hehe :-) Do tego auta to pewnie ją za kudły wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Jestem w szoku!!! IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 15:53 Bawi cię krzywda dziecka??? Przyzwoity człowiek by czegoś takiego nie napisał! Domyślam się jakie masz skłonności i jakie rzeczy trzymasz na komputerze. Pseudonimy osób próbujących kwestionować zbrodnię pedofilii popełnionej na niewinnej dziewczynce przekazuję fundacji kidprotect a oni we współpracy z policją potrafią wyplenić takie chwasty jak ty zanim dojdzie do tragedii z udziałem kolejnego dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk ta biedne dziecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.09, 16:09 co ty za przeproszeniem p..l jakie niewinne dziecko? wiązali ja ,zmuszali? NIE.Poogladaj sobie chocby nasza klase, co kawalek jakas małolata w nie dwuznacznej pozie:].Mozna by napisac takie czasy, tylko ,ze kilkadziesiąt, kilkaset lat temu to była norma:].Coz ta parka i nastolatka byl siebie warci:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: ta biedne dziecie IP: 89.204.248.* 19.09.09, 20:37 dziwi mnie podejscie niektorych osob, zwlaszcza facetow.. zastanawiam sie czy jakbyscie sami mieli corke w tym wieku tez byscie tak ochoczo glosili ze sex w tym wieku to norma. w wieku 14 lat dziewczynka nie jest w pelni dojrzala zwlaszcza jesli chodzi o rozwoj psychiczny i emocjonaly. to ze juz jej piersi urosly i hormony szaleja nie znaczy ze wie co robi i do konca zdaje sprawe z zyciowych konsekwencji. 14 lat to nie wiek zeby zostawac matka. A nawet jesli wczesnei wspolzycie nei skutkuje ciaza obija sie to na psychice. takie dziewczyny maja problem z budowaniem zdrwocyh zwiazkow i czesto wpadaja w patogogie ( badania przeprowadzone w Wlk, Brytanii) Mozna tu krytykowac brak edukacji seksualnej i dostepu do antykoncepcji. Zastanowcie sie wiec co mowicie na temat seksu "malolatek". Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: ta biedne dziecie 19.09.09, 21:30 A gdybyś miała córkę w wieku 18 lat (czyli dorosła!) to chciałabyś, aby robiła trójkąty, ćwiczyła kamasutrę i zabawiała się z drużyną koszykarską? Pewnie nie. Ale jej wolno jeśli ma ochotę. Za to to co ty chcesz z każdym rokiem przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikee Re: ta biedne dziecie IP: *.echostar.pl 20.09.09, 16:33 three-gun-max masz moje pełne poparcie! Jakby ta laska miała 15 lat to by w ogóle nie było tematu. Dojrzałość fizyczną i psychiczną różni ludzie osiągają w różnym wieku, więc jakaś 14-latka nie musi być już dzieckiem, podczas gdy jakaś 16-latka jeszcze tak. Ktoś sobie uśrednił i ustalił granicę 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: ta biedne dziecie 20.09.09, 17:16 Gość portalu: mikee napisał(a): > jakaś 14-latka nie musi być już dzieckiem, podczas gdy jakaś > 16-latka jeszcze tak. Moja dwudziestoletnia córka też jeszcze jest dzieckiem jeśli o rozwój umysłowy chodzi, więc jej adoratorzy są zwyrodniałymi pedofilami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulamżółwia Re: ta biedne dziecie IP: *.xdsl.centertel.pl 21.09.09, 10:00 czasami i dojrzała 30stka zaszaleje jak jej hormony się burzą ;-) ja stawiam na wychowanie, bo nie jestem w stanie 24 godziny na dobę trzymać dziecka za rękę. Jeśli sie uda, bedzie grzeczna, jeśli nie- coż widać byliśmy złymi rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Jestem w szoku!!! 19.09.09, 20:44 Gość portalu: matka napisał(a): > Bawi cię krzywda dziecka??? Przyzwoity człowiek by czegoś takiego nie napisał! > Domyślam się jakie masz skłonności i jakie rzeczy trzymasz na komputerze. > Pseudonimy osób próbujących kwestionować zbrodnię pedofilii popełnionej na > niewinnej dziewczynce przekazuję fundacji kidprotect a oni we współpracy z > policją potrafią wyplenić takie chwasty jak ty zanim dojdzie do tragedii z > udziałem kolejnego dziecka! ================================== Ty mamuśka nie złość się, bo złość piękności szkodzi. Gdybyś wiedziała, co potrafią czternastki, a niejednokrotnie i młodsze, to musiałabyś długo leczyć swoją traumę. Przecież możesz nie mieć zielonego pojęcia, co w szkole i wolnym czasie wyprawia córuchna. Wiem to z racjii zawodu. Napewno żadna małolatka nie będzie spowiadać się rodzicom ze swoich seksualnych doświadczeń. Chyba, że sama jesteś z tych hipokrytek, co to: "...panną byłam, dziecko miałam, ale co to, to nie...", a teraz próbujesz udawać Dziewicę Orleańską. --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Jestem w szoku!!! 19.09.09, 21:25 Przekazuj sobie mój pseudonim nawet proboszczowi jeśli chcesz ;-)) Raz jeszcze: wiesz co oznacza słowo pedofilia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Jestem w szoku!!! IP: *.range86-160.btcentralplus.com 27.09.09, 14:24 kobieto, nikt ich nie broni. Ta dziewczyna nie była taka niewinna skoro sama dobrowolnie się na to zgodziła, a jej matka? Nawet nie zawiadomiła prokuratury...co za rodzinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 89.234.192.* 19.09.09, 16:37 "Dziewczątko-niewiniątko" szukało chyba nowych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margherita_22 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 17:02 Niedługo pewnie z własnymi dziećmi zaczną to robić... a co tam...i tak jakiś forumowicz napisze "a co w tym złego?, ważna jest antykoncepcja", no taaaak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margherita_22 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 17:03 Niedługo pewnie z własnymi dziećmi zaczną to robić... a co tam...i tak jakiś forumowicz napisze "a co w tym złego?, ważna jest antykoncepcja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 19.09.09, 18:06 > Niedługo pewnie z własnymi dziećmi zaczną to robić... a co tam...i > tak Tak a później zaczną to robić z pieskami i kotkami. Zastanów się dwa razy zanim napiszesz jakąś bzdurę... > jakiś forumowicz napisze "a co w tym złego?, ważna jest > antykoncepcja" jeżeli nikomu nie dzieje się krzywda to wara takim jak ty od tego co kto robi w sypialni a antykoncepcja i edukacja seksualna to absolutna podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 19.09.09, 19:10 Tak a później zaczną to robić z pieskami i kotkami. Zastanów się dwa razy zanim napiszesz jakąś bzdurę... To nie jest żadna bzdura to tylko kwestia czasu. jeżeli nikomu nie dzieje się krzywda to wara takim jak ty od tego co kto robi w sypialni a antykoncepcja i edukacja seksualna to absolutna podstawa. Nikomu nie dzieje się krzywda? Obłąkany, zboczony lewaku, a dziecku to niby co się dzieje? Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 19.09.09, 19:22 stawo73 napisał: > Tak a później zaczną to robić z pieskami i kotkami. Zastanów się > dwa razy zanim napiszesz jakąś bzdurę... > > To nie jest żadna bzdura to tylko kwestia czasu. Śmierć naszego słońca to też tylko kwestia czasu :) Ocena dla osoby niewierzącej różnych zachowań powinno mieć racjonalne podstawy. > > jeżeli nikomu nie dzieje się krzywda to wara takim jak ty od tego > co kto robi w sypialni a antykoncepcja i edukacja seksualna to > absolutna podstawa. > > Nikomu nie dzieje się krzywda? Obłąkany, zboczony lewaku, a dziecku > to niby co się dzieje? Dobrze? I w ten sposób obłąkańcu przeszedłeś sam siebie. Skąd pomysł, że twój interlokutor pisał o pedofilii? To tobie najwyraźniej lektura strony owego "pozytywnego pedofila" skrzywiła psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 19.09.09, 20:06 I w ten sposób obłąkańcu przeszedłeś sam siebie. Skąd pomysł, że twój > interlokutor pisał o pedofilii? Stąd ,że odnosił się on do fragmentu komentarza zamieszczonego przez margherittę_22, a który brzmiał: Niedługo pewnie z własnymi dziećmi zaczną to robić... a co tam...i tak jakiś forumowicz napisze "a co w tym złego?, ważna jest antykoncepcja" Problemy z rozumieniem czytanego tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
karlakarla Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 19.09.09, 19:39 Wczoraj się urodziłeś??? takie gó...ary kłamia że mają co najmniej 17 lat.Wystarczy przejść sie po dyskotekach co druga ma 15 lat (i do tego jest pijana) a może wyglądać na 20! Poszła z własnej woli i nie zdziwiłabym się jakby wyszło że to małżeństwo nie wiedziało ile ona naprawdę miała lat... > Nikomu nie dzieje się krzywda? Obłąkany, zboczony lewaku, a dziecku > to niby co się dzieje? Dobrze? widocznie dobrze jej było skoro na jednym razie się nie skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 12:06 Najwyraźniej masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu.Przytaczam fragment z artykułu: W śledztwie oboje potem zeznali, że dziewczynka im powiedziała, że ma 17 lat, choć i tak jej nie uwierzyli. - Oboje mieli świadomość, że współżyją z małoletnią - twierdzi prokurator Nyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 12:12 Albo pismaki coś przekręciły albo pan prokurator nie zna się na swoim fachu, bowiem małoletni – w rozumieniu polskiego prawa cywilnego to osoba, która nie ukończyła lat 18 i nie zawarła małżeństwa a współżycie z taką osobą jest jak najbardziej legalne pod warunkiem, że ma 15 lat. Tymczasem wypowiedź: "Oboje mieli świadomość, że współżyją z małoletnią - twierdzi prokurator Nyzio" sugeruje, że w każdym wypadku jest to karalne co jest ewidentną bzdurą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 22:18 > Tak a później zaczną to robić z pieskami i kotkami. Zastanów się > dwa razy zanim napiszesz jakąś bzdurę... > > To nie jest żadna bzdura to tylko kwestia czasu. Pewnie, bo od zboczenia jakim jest seks w trójkącie już niedaleko do zoofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 19.09.09, 22:40 Ja nie uważam aby seks w trójkącie był zboczeniem, ale gdy choć jednym z boków tego trójkąta jest dziecko, to juz tak. Nie obchodzi mnie bowiem co dorośli ludzie robią w łóżku (oczywiście przy założeniu ich dobrowolności), ale nigdy nie zgodzę się na włączanie w to dzieci w imię jakiejś zboczonej chęci zaspokojenia swojej wyuzdanej chuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 23:28 ale nigdy nie zgodzę się na włączanie > w to dzieci w imię jakiejś zboczonej chęci zaspokojenia swojej > wyuzdanej chuci. Też jestem temu przeciwny. Tyle, że 14 latka już od kilku lat, w sensie biologicznym, nie jest dzieckiem. Co innego jeśli brać pod uwagę dojrzałość umysłową, ale nawet niektóre 20 latki są niedojrzałe pod tym względem. I jak tu stwierdzać kto kiedy może? Wypadało by każdy przypadek rozpatrywać indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 12:00 Tyle, że 14 latka już od kilku lat, w sensie biologicznym, nie jest dzieckiem. A co rozumiesz przez określenie „ w sensie biologicznym”. Co według Ciebie jest granicą między dzieciństwem a dorosłością? Pierwsza miesiączka, pojawienie się włosów łonowych, czy bycie w okresie pokwitania? A może biologiczna zdolność zajścia w ciążę i urodzenia dziecka? Jeśliby przyjąć takie kryteria to można znaleźć nawet „dorosłe” kilkulatki, i to by pasowało do Twojego określenia „już od kilku lat”. Poza tym nie wiem dlaczego wyłączasz z rozwoju biologicznego rozwój umysłowy. Zgadzam się co do podziału na rozwój fizyczny i umysłowy, ale oba one zachodzą na skutek zaprogramowanego w nas przez naturę (biologię)procesu dojrzewania, przed zakończeniem którego absolutnie nie można mówić o dorosłości. Można wówczas, co jedynie, rozróżnić okres nastoletni, który przez większość społeczeństwa(w sensie prawnym sprawa jest oczywista) , jest zaliczany do ostatniego okresu dzieciństwa, a nie pierwszego dorosłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 12:08 A może biologiczna zdolność zajścia w ciążę i urodzenia dziecka? Zdolność zajścia w ciążę i porodu bez powikłań jest sensownym kryterium. Gdyby brać pod uwagę dojrzałość emocjonalną znaczna część osób przed 25 rokiem życia by się nie zakwalifikowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 194.156.48.* 21.09.09, 10:46 Dodałabym jeszcze zdolność do zajęcia się dzieckiem, jego utrzymania i wychowania. Bo z seksu bywają dzieci. Trudno ponadto zakładac dojrzałość emocjonalną u 14-letniego dziecka, bo jest to dziecko nawet jesli już miesiaczkuje. Jezli godzi sie na coś takiego to ma do tego jeszcze najprawdopodobniej popapraną sytuacje emocjonalno - rodzinną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citroen Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 21.09.09, 17:07 > Dodałabym jeszcze zdolność do zajęcia się dzieckiem, jego utrzymania > i wychowania. Bo z seksu bywają dzieci. No to większość 20-latków odpada Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 Patologia 19.09.09, 20:05 25 letni facet musi szukać takich udziwnień z dziećmi... to już jest naprawdę obrzydliwe...a żonka to jakaś też nienormalna że się godzi na takie akcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Patologia IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 10:17 Tam nie było żadnego dziecka, na pewno nie w sensie biologicznym mającym odniesienie w seksualności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elle Re: Patologia IP: 194.156.48.* 21.09.09, 10:53 Normalny człowiek nie poprzestaje na odniesieniu biologicznym zwłaszcza w stosunku do dziecka. Bo gdyby to nie było dziecko, żaden disclamer (który zastosowałeś) nie byłby konieczny. Co się dzieje na tym świecie, skoro takie oczywiste rzeczy trzeba jeszcze tłumaczyc. Mam wrażenie , ze dla niektórych zdegenerowanych forumowiczów, fakt że ktoś budzi u nich pożądanie jest juz wystarczającym dowodem na to ,ze nie jest to dziecko. Pomyślcie o tym, że to moze być Wasza córka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citroen Re: Patologia IP: *.acn.waw.pl 21.09.09, 17:06 > Normalny człowiek nie poprzestaje na odniesieniu biologicznym Ty najlepiej wiesz jak się zachowuje człowiek normalny... > tym, że to moze być Wasza córka. a spróbuj podejść do tego bez emocji i osobistych odniesień Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Chyba dawno czternastolatek nie widziałeś. 20.09.09, 12:17 mrufka_86 napisała: > 25 letni facet musi szukać takich udziwnień z dziećmi... Nie bronię faceta, ale chyba dawno czternastolatek nie widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 wiem jak one wyglądają 20.09.09, 22:18 co nie zmienia faktu ze to dzieci. A dzieci trzeba chronić przed sexem... bo to pedagogicznie, moralnie, etycznie nie do przyjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 czego? 21.09.09, 17:13 sexu z żonatymi facetami? pewnie na dodatek zerami? ciąży i nie posiadania wykształcenia? tu nie ma czego zazdrościć jest czego współczuć..... Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: wiem jak one wyglądają 20.09.09, 22:45 Nie ma w języku polskim słowa takiego jak sex istnieje za to słowo młodzież, bo o młodzieży tu mowa a nie o dzieciach chyba że młodzież chcesz chronić przed "sexem" ale jeśli tak to do jakiego wieku? Do 18 lat a może też młodzież akademicką objąć ochroną żeby było pedagogicznie, moralnie i etycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka_86 Re: wiem jak one wyglądają 21.09.09, 17:27 kocham_cygana_jana napisała: > Nie ma w języku polskim słowa takiego jak sex istnieje za to słowo młodzież, bo > o młodzieży tu mowa a nie o dzieciach chyba że młodzież chcesz chronić przed > "sexem" ale jeśli tak to do jakiego wieku? Do 18 lat a może też młodzież > akademicką objąć ochroną żeby było pedagogicznie, moralnie i etycznie? > Niestety... słowo seks to tylko spolszczenie... z łaciny "sexus". jeszcze jakieś pytania?skoro się ograniczasz do języka polskiego to musisz mieć bardzo ograniczone życie kulturalne i towarzyskie w sumie też. A w prawie POLSKIM współżycie z osobą poniżej 15 roku życia jest zabronione. I dla mnie nie ma wytłumaczenia, że ktoś wygląda na 20. Chcecie państwa opiekuńczego, które będzie utrzymywało wszelkie sieroty, półsieroty, dzieci w domach dziecka i inne tego typu "atrakcje". i nie interesuje mnie to, że dziewczynka 14 letnia nie potrafi się zająć tym dzieckiem, nie potrafi zapewnić bytu, mieszkania... no ale ok.... niech dzieci mają dzieci... zmienić prawo niech pedofile będą już totalnie bezkarni Odpowiedz Link Zgłoś
janatur 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 19.09.09, 23:16 Mężczyzna ponosi odpowiedzialność za brak rozsądku i przewidział finału zabawy.Z resztą są różne środki zaradcze przeciw ciąży i to nie uwzględniła jego żona,a zabawa taka to wspaniały ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 09:14 Cóż chcesz, dobrzy chrześcijanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 10:52 Prymitywie, nie obarczaj tym chrześcijan. Zwyrodnialcem trzeba się urodzić, lub zdeprawować z latami. Poczytaj powyższe wypowiedzi, abyś zrozumiał ile zwierząt i ze zwierzęconych postaw jest wśród wypowiadających się w tym temacie. Wszyscy wypowiadajacy się, którzy czerpią radochę z tragedii 14-letniej, być może nawet zdeprawowanej dziewczyny, zostali wychowani na lekturze "Gazety Wyborczej", a nie poprzez nauki w Kościele. Tam o przyzwoleniu na trójkąty i zachodzenie w ciąży 14-latek nie słyszałem. Nawet jeżeli dopuszczają się tego pseudokatolicy, to z pewnością nie wynieśli tego z Kościoła. Dwadzieścia lat istnienia "Wyborczej" i naśmiewania się z polskiego Ciemnogrodu zrobiły swoje. A więc Europejczycy, macie słuszne powody do zachodzenia się śmiechem i do snucia swoich fantazji, jak pseudonim Anna o podniecających trójkatach. Macie na to miejsce w postaci szmatławego forum "Gazety Wyborzej" w Rzeszowie... Odpowiedz Link Zgłoś
karlakarla Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 10:59 To nie czytaj wypowiedzi zwierząt tylko biegusiem do kościoła sie pomodlić!! Jest niedziela ! Co taki chrześcijanin spragniony nauk kościelnych robi przed komputerem !? 14 lat to już nie dziecko zrozum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 11:25 A co robi przed komputerem taki prymityw jak Ty? Nie przyszło Ci na myśl, że byłem już w Kościele? A Ty, jak Ci to odpowiada i denerwuje Cię Kościół i przeszkadza Ci w nurzaniu się tego typu tematami, biegiem marsz do Agencji Towarzyskiej! Jak Cię nię stać na normalnego partnera i masz ukryte kompleksy, które musisz rozładowywać zagłębianiem się w tego tego typu tematy, tam jest Twoje miejsce, a nie przed komputerem. Czytam i przeglądam, aby mieć świadomość kogo wokół mogę spotykać. Nie dziwię się później informacji o współżyciu z własnymi córkami i tragedii tych, którym wmawia się, że brak tolerancji dla gejów, lesbijek i innych zboczeń to Ciemnogród! W Agencji Towarzyskiej znajdziesz podobnych sobie i nie szukaj ich na internetowym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.cable.ubr06.gill.blueyonder.co.uk 20.09.09, 11:48 "obiektywny" tez sobie nick wybrales... chyba bardziej pasowaloby "subiektywny" do Twoich wypowiedzi ? (o ile w ogole wiesz co te slowa oznaczaja) wyobraz sobie, ze w normalnym cywlilizowanym swicie wszystko co dotyczy doroslych ludzi i dzieje sie za ich zgoda jest DOZWOLONE. Co Ciebie obchodzi jak "ktos zaspokaja swoje chucie" ?? Ja uwazam, ze tak jak jest, jest w porzadku, granica wieku 15 lat a potem wara Ci od tego co kto robi, o ile robi to z wlasnej woli !!!!!!! dziewczyna miala pecha, ze zaszla w ciaze, a tamci mieli pecha, bo nie sprawdzili ile ona ma lat. Gdyby byla rok starsza nie byloby problemu, w koncu z tekstu wynika, ze nikt jej nie zmuszal do niczego (gdyby tak bylo po co spotykalaby sie z nimi ponownie ??..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 12:04 Gdyby miała swobodny dostęp do pigułek antykoncepcyjnych dramat nie miałby miejsca. Ale gdzie tam na polskiej prowincji edukacja seksualna i antykoncepcja. Przecież to wynalazek rozwiązłego seksualnie zgniłego zachodu. A udostępnianie takich rzeczy czternastoletnim dziewczynom? Dla ciemnoty to przyzwolenie na "pedofilię" (i nieważne, że większość społeczeństwa nie ma pojęcia co oznacza to słowo) i demoralizację. Jednym słowem żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 12:46 Żenadą to można nazwać postawę tych formowych postępowców, którzy zaślepieni lewacką ideologią, skupiają się na krytyce opinii moich czy Obiektywnego , zamiast jasno i dobitnie powiedzieć ci kim jesteś. A jesteś zboczonym pedofilem, który pisze „Zdolność zajścia w ciążę i porodu bez powikłań jest sensownym kryterium” uznania za dorosłość (marzy ci się bezkarne wkładanie swoich obleśnych łap dzieciom między nogi). Jesteś zwyrodnialcem doszukującym się pozytywnych aspektów strony „mały książę” pl.webbleu.net/malyksiaze/art23.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 13:02 Zdolność zajścia w ciążę i porodu bez powikłań jest sensownym kryterium” uznania za dorosłość Gdzie tam padło słowo dorosłość? Ponadto nienawiść do ludzi o odmiennych poglądach, których zaliczasz do "lewaków" najwyraźniej odebrała ci rozum skoro wypisujesz takie bzdury na dodatek nie rozumiejąc znaczenia słów( pedofilia) , których używasz. Poza tym szkoda mojego czasu na dyskusję z zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 14:31 Gdzie tam padło słowo dorosłość? Mój komentarz: Co według Ciebie jest granicą między dzieciństwem a dorosłością? Pierwsza miesiączka, pojawienie się włosów łonowych, czy bycie w okresie pokwitania? A może biologiczna zdolność zajścia w ciążę i urodzenia dziecka? https://forum.gazeta.pl/forum/w,69,100452389,100495279,Re_14_latka_w_t rojkacie_z_mlodym_malzenstwem.html i twoja na niego odpowiedź: Zdolność zajścia w ciążę i porodu bez powikłań jest sensownym kryterium. https://forum.gazeta.pl/forum/w,69,100452389,100495509,Re_14_latka_w_t rojkacie_z_mlodym_malzenstwem.html Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 13:26 Ty facet tak nie przeżywaj bo niedługo cały dzień na tym forum spędzisz :-) Brakuje ci argumentów więc zaczynasz wyzywać innych. Tak pozatym czemu ciągle reklamujesz tę stronę? Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 14:21 Niniejszym ,tym wpisem potwierdziłeś tylko moją opinię o zindoktrynowanych lewackich postępowcach Ty facet tak nie przeżywaj… Może ty potrafisz przejść niewzruszenie obok ewidentnego zła jakim jest pedofilia, może to nie robi na Tobie żadnego wrażenia. Ja jestem człowiekiem. … bo niedługo cały dzień na tym forum spędzisz :-) Jeśli będzie trzeba to spędzę więcej niż cały dzień. Żeby Ci to wytłumaczyć posłużę się cytatem z ksiązki pani Oriany Fallaci, który wprawdzie odnosi się do innego kontekstu, jednak dla tego także pasuje jak ulał: „Są jednak chwile w Życiu, gdy milczenie staje się grzechem, a mówienie jest nakazem. Obywatelskim obowiązkiem, moralnym wyzwaniem, imperatywem kategorycznym, przed którym nie ma ucieczki”. Tak pozatym czemu ciągle reklamujesz tę stronę? Twoja? Pokazuje tę stronę aby uzmysłowić, być może niektórym nieświadomym osobom , do czego w konsekwencji doprowadza prezentowany na tym forum relatywizm moralny. Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 17:27 stawo73 napisał: > Może ty potrafisz przejść niewzruszenie obok ewidentnego zła jakim > jest pedofilia Już było tłumaczone czym jest pedofilia. Podana nawet została definicja ale do ciebie to nie dociera. Mówisz białe na coś co jest ewidentnie czarne. "Pedofilia – rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym" stawo73 napisał: > Pokazuje tę stronę aby uzmysłowić, być może niektórym nieświadomym > osobom , do czego w konsekwencji doprowadza prezentowany na tym > forum relatywizm moralny. Stronę jakiegoś idioty traktujesz jako poważne zagrożenie to znaczy, żeś przewrażliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 18:10 Porownaj zatem definicję pedofilii ze stroną o której mówię: pl.webbleu.net/malyksiaze/poglady00.htm a potem sam sobie odpowiedz do kogo nic nie dociera.A może potrafisz mi wytłumaczyść stanowisko hiszpańskich socjalistów, ktorzy zwracaja się do 9-letnich dziewczynek tak: "Nie ma wyznaczonego wieku ani momentu dzielenia się naszą seksualnością. Nie narzucaj sobie tego i nie pozwalaj, by inni ci to narzucali. To twoja decyzja.Jesteś panią twoich uczuć, twojego ciała, twojej przyjemności i twojego życia” Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:30 No jak misiu, przeczytałeś już definicję pedofilii? Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:52 Ja nie widzę związku między wypocinami jakiegoś oszołoma a definicją WHO. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:29 Jak ja lubie takich internetowych "wojowników" :-) Ciągle piszesz o pedofilii. Czytałeś już definicje tego słowa? Czy może tylko piszesz piszesz a wszelkie argumenty odbijają się od betonu umysłowego? Pozatym to fajne strony czytasz. Czy przypadkiem nie jest z Tobą jak z Haiderem, który sam byl świętszy od papieża aż w końcu zabił się po pijaku wracając z imprezy gejowskiej? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 13:23 Przykład Wielkiej Brytanii, gdzie jest edukacja seksualna i dostęp do środków antykoncepcyjnych pokazuje,że to nie wystarczy, bo jest tam najwięcej nastolatek w ciąży. Wytłumaczysz to jakoś? Poza tym proponowanie tak młodej nastolatce pigułek jest chore. Nawet takich o mniejszej zawartości hormonów. To nie są witaminy i pigułki powinny być dobrane właściwie po wykonaniu szeregu badań. PS. Nie jestem tą "anną" z wpisów powyżej. To mój pierwszy wpis w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:41 > Przykład Wielkiej Brytanii, gdzie jest edukacja seksualna i dostęp do środków > antykoncepcyjnych pokazuje,że to nie wystarczy, bo jest tam najwięcej > nastolatek w ciąży. Wytłumaczysz to jakoś? poczytaj o swiadczeniach spolecznych dla mlodych (nieletnich) matek, za urodzenie dziecka moze sobie spokojnie pozyc, na pieluchy i wodke w klubie starczy, dochodzi do takich absurdow gdzie 16-latka z 2 dzieci dostaje mieszkanie socjalne!!!! spytaj ile mlodych polakow na dorobku, ktorzy wiedza co to antykoncepcja marzy o takich grantach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: made_in_germany Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.acn.waw.pl 20.09.09, 11:37 abyś zrozumiał ile zwierząt i ze zwierzęconych postaw jest wśród wypowiadających się w tym temacie. Sam jesteś nieźle skrzywiony skoro z taką agresją wypowiadasz się o ludziach mających odmienne zdanie. Wszyscy wypowiadajacy się, którzy czerpią radochę z tragedii 14-letniej, być może nawet zdeprawowanej dziewczyny Jaką radochę? Dobrze się czujesz? A więc Europejczycy, macie słuszne powody do zachodzenia się śmiechem i do snucia swoich fantazji, jak pseudonim Anna o podniecających trójkatach. Masz jakieś kompleksy a może problemy z własną seksualnością, że tyle jadu w tobie? Może jesteś homoseksualistą toczącym beznadziejną walkę z własną tożsamością seksualną i stąd tyle agresji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 13:25 Istotnie, może mieli pecha, że dziewczynka była o rok młodsza... W świcie (rzeczej świecie?) wszyscy robią to co uważają za słuszne... Z dziećmi także, mając pecha, że nie sprawdzili z legitymacji szkolnej ile ma lat oraz, że zaszła w ciążę??? Trudno o większa degenerację. To wszystko jest moje niezłe skrzywienie, albo ukryty homoseksualizm w dodatku toczony z własną tozsamością seksualną??? Gdyby nie ten język i wyrażne zboczenia, pomyślałbym, że naczytaliście się Freuda. Każdy ma problemy na własną miarę made in germany. To chyba kompleksy nakazały Ci sygnowanie swojej wypowiedzi takim podpisem? Powodzenia w ich leczeniu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 13:28 Co jest cytatem a co twoja wypowiedzią? Zrobiłeś w tym poście taki śmietnik że teraz to wygląda jakbyś dyskutował sam ze sobą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 16:57 Nic nie zrozumiesz, bo jesteś zboczona, albo zboczonym świrem, który szuka usprawiedliwień dla swoich dewiacji. Z resztą, nie tylko Ty na tym forum. Ale dość dyskusji z przychlastami. Macie komputery więc je penetrujcie, aby się podniecać informacjami o trójkatach z udziałem 14-latki, którym będziecie proponować pigułki i uważać, że pech 26 letniego zboczeńca i jego żony polegał na tym, iż dziewczynka nie była starsza o rok! Dość tych dyskusji, pomyliliście adresy. Macie swoje pisemka, telefony i SMS dość często reklamowane w różnych pismach i nie tylko. Zostawcie tylko biedne nieświadome zagrożeń dzieci, a sami możecie kopulować, lub snuć marzenia o kopulacji nie tylko w trójkątach, lecz nawet ze stadami wieprzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 17:12 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Macie swoje pisemka, telefony i SMS dość często reklamowane > w różnych pismach i nie tylko. Brzmi ciekawie. Możesz rozwinąć temat? Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Zostawcie tylko biedne nieświadome zagrożeń dzieci tak, te aniołki bez skazy na sumieniu Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > kopulacji nie tylko w trójkątach, lecz nawet ze stadami > wieprzy... nie dość, że to obrzydliwa zoofilia to jeszcze molestowanie tych biednych, nieświadomych zagrożeń wieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 17:31 Ależ dowcip po ciekawej analizie, prawie rozbiórce każdego zdania!!! Zoofilia, czy pedofilia, to jakby bratnie określenia, chociaż tak się różniące... Sądzę, że Tobie raczej przydałaby się łopatologia, bo kocham cygana jana jest za zbyt barokowe, aby odrobina jakiegokolwiek pomyślunku tam się jeszcze zmieściła, czyli w Twojej łepetynie. I nie zbaczaj z tematu łaskawy pochlebco zboczeńców... Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 17:36 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > I nie zbaczaj z tematu łaskawy pochlebco zboczeńców... Zerwanie kontaktu z dziewczyną po jej zajściu w ciąże było draństwem ale dlaczego od razu zboczeńcy? Bo trójkąty lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 18:42 Dla mnie jest to ewidentne wykorzystanie 14 latki, bo chyba nie powiesz,że 14 latka lubi seks grupowy. Co do zboczeń to uważam za zboczeńców ludzi, którzy płacą za seks nawet z 15 latkiem(czyli zgodnie z prawem już jest)korzystając z jego głupoty lub prawdziwej albo wydumanej(typu:brak na najnowszy model komórki) biedy. I za zboczeńców uważam turystów seksualnych jeżdżących do Azji południowo-wschodniej. Co do trójkątów to z tekstu wynika,że to facet lubi, żona niekoniecznie. Na pewno są małżeństwa czy pary, które tego chcą i to oboje choć ciężko to zrozumieć jeśli ludzie tworzą jakąś emocjonalną więz. Trójkąty to układy wyłącznie seksualne, przedmiotowe i wybieranie sobie do trójkąta 14, 15,16 a nawet 17 latki jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:50 Wcześniej "obserwator" teraz "anna". Cierpisz na rozdwojenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 20:01 Porównaj sobie styl wypowiedzi, niuanse językowe. Jesteśmy różnymi osobami, choć akurat w tym wątku trochę zgadzam się z Obserwatorem. Trochę. Multimedia to popularny dostawca internetu w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:52 Obiektywny: IP: *.rzeszow.mm.pl Anna: IP: *.rzeszow.mm.pl Czyżby ego nie mieściło się w jednej osobowości? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:31 Jak dotąd to ty cały dzień przesiadujesz tu na forum więc nie jestem pewien kto tu jest zboczony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 17:32 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Istotnie, może mieli pecha, że dziewczynka była o rok młodsza... Mając na uwadze, że w wielu cywilizowanych krajach jest to legalne to mieli pecha rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
stawo73 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 17:54 przykłady takich "cywilizowanych" krajów masz tuataj: www.euroislam.pl/index.php/2009/08/arabia-saudyjska-10-latka-zwrocona-swojemu-80-letniemu-mezowi/ www.euroislam.pl/index.php/2009/02/autobiografia-nojoud-ali-mialam-8-lat/ www.euroislam.pl/index.php/2009/09/pakistan-przymusowe-malzenstwo-z-brytyjskim-paszportem/ Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:33 Ciekawa osobowość tu się ujawnia. Oriana Fallacci, euroislam.pl Co jeszcze, ONR? Odpowiedz Link Zgłoś
kocham_cygana_jana Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:53 Podajesz skrajne przykłady wykorzystywania dzieci. Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 17:59 Właśnie, że w niewielu. Oczywiście, że są kraje dopuszczające kontakty seksualne dorosłego z 14 latkiem czy nawet 13 latkiem(o 9 latkach nie wspominam , bo rozmawiamy o krajach cywilizowanych). Polska z tym wiekiem 15 lat jest dość liberalna. To,że taka nastolatka godzi sie nie ma nic do rzeczy. Roman Polański do dziś nie ma prawa wjazdu do USA (nawet na Oscary kiedy dostał nagrodę nie przyjechał) , bo w latach 70 wspołżył z 13 latką, za co grozi mu kara. I doprawdy nie ma znaczenia, że dziewczynka była w tym wieku już dość doświadczona. Dura lex sed lex. Nie sadzę,by w Polsce z powodów kulturowych lub jakichkolwiek innych istniał powód obniżenia tego wieku, skoro w większosci cywilizowanych krajów jest to 15-16-17 lat. Polecanie pigułek 14 latkom to kolejny absurdalny pomysł. Brytyjskie nastolatki mają dostęp(bo państwo wydaje krocie na opiekę socjalną), a i tak zachodzą w ciążę najcześciej w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 19:36 To, że nastolatka się godzi jak najbardziej ma dużo do rzeczy IMO ;-) Bo jak się nie godzi to raczej trochę inny paragraf jest. Ta sprawa z Polańskim to jest szczyt głupoty. Jemu to nie przeszkadza, jej to nie przeszkadza (mimo iż minęło kupę lat) ale władzy przeszkadza :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 20:07 Jeśli 14 latka się godzi to często może nie zdawać sobie sprawy z konsekwencji dla swojej psychiki pewnych zachowań. I dojrzali ludzie są od tego,żeby nie wykorzystywać głupoty i naiwności. Dojrzałość fizyczna nie oznacza dojrzałości psychicznej, a chyba do seksu grupowego jest takowa wymagana szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 20:20 > Dojrzałość fizyczna nie oznacza dojrzałości > psychicznej, a chyba do seksu grupowego jest takowa wymagana szczególnie. Dlaczego [b]szczególnie[b]? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 21:51 Czym innym jest seks 14 latki z jej 15 letnim kolegą, a czym innym seks- trójkąt 14 latki z parą dorosłych ludzi. Do wyrafinowanych form współżycia nadaje się garstka ludzi. Tzn bez uszczerbku dla zdrowia psychicznego czy dla związku jeśli w takowym są. Większość ludzi podejmuje to przeliczając się. I kolejny raz warto wspomnieć Polańskiego, tym razem film Gorzkie gody. Na pewno nie nadaje się do "wyrafinowanego" seksu nastolatek z nieukształtowaną jeszcze psychiką. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 22:30 A może predewszystkim należy przestać traktować seks z tak straszliwą powagą jakby to było coś godnego co najmniej broni atomowej ;-) Ludzie, to zwykłe bzykanko a wy tu od razu o zrujnowanej psychice itp. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 22:46 Seks od seksu się różni. Seks grupowy, prostytucja często rujnują psychikę. A w przypadku 14 latki, która w tym uczestniczy to duże prawdopodobieństwo. To nie to samo co "zwykle bzykanko" z kolegą ze szkolnej ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 23:06 O no prosze, seks grupowy dla Ciebie stoi w jednym rzędzie z prostytucją :-) Wreszcie wychodzi szydło z wora. Przyznaj. Jedyna słuszna pozycja to "na misjonarza" a reszta to zboczenie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.09, 23:11 Nie w jednym rzędzie tylko po przecinku. Obie te formy uprawiania seksu wymagają odporności psychicznej i nie są dla nastolatek, a o tym chyba wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem 20.09.09, 21:00 Jak już powiedziano - dojrzałość psychiczna to rzecz względna. Idąc tym tokiem rozumowania, na uprawianie seksu powinni wydawać licencje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.multi-play.net.pl 20.09.09, 23:12 No bo cóż mają młodzi ludzie robić w takim miasteczku jak Ropczyce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porno jest winne Niech mi ktoś jeszcze powie, że pornografia IP: 86.46.58.* 21.09.09, 00:23 nie jest szkodliwa, nawet dla dorosłych? No bo niby skąd ten koleś miał pomysł na trójkąt i był tak zdesperowany, że był w stanie spełnić swoją dewiację za wszelką cenę, nawet używając do tego dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Cale sczescie ze to nie byl 21.09.09, 03:00 trójkat bermudzki wtedy trzy osby by zniknely Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.244.136.218.mielec136.tnp.pl 21.09.09, 10:33 Polska idiotyzmami stoi!!!! Po takiej decyzji sadu z naszyxh podatkow bedziemy utrzymywac 5 osob!!!! Wypuscic typa i niech placi alimenty oraz rodzine utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz fotka.pl-przeciez wystarczy wejść na ten portal... IP: *.marketing-house.pl 21.09.09, 10:53 Przecież wystarczy wejść na portal fotka.pl i zobaczyć jakiego typu zdjęcia tam są - przecież tam każda laska ma zdjęcia w bieliźnie, a ustawienia są typu czy jest się bi, hetero czy homo i jakiego typu seksem jest się zainteresowanym... To po cholerę ta 14-stka tam wchodziła i się z kimś umawiała? Od samego początku wiedziała o co chodzi, a teraz kłamie jak zaszła w ciążę... Ale tak to jest gó...ara najpierw pokazuje cycki na portalu, podaje się za 17-stke a potem mówi że nie wiedziała o co chodzi... To czemu mówiła że ma 3 lata więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: fotka.pl-przeciez wystarczy wejść na ten port IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.09, 17:28 Gość portalu: mz napisał(a): >Ale tak to jest gó...ara najpierw pokazuje cycki na portalu, podaje > się za 17-stke a potem mówi że nie wiedziała o co chodzi... To czemu mówiła że > ma 3 lata więcej?? Bo gó..ara była głupia i ma prawo do głupoty, nieodpowiedzialności. Za dużo wymagasz od dziecka. To,że jej "cycki" urosły i wygląda na dorosłą nie oznacza, że taką jest. Piszesz o niej jakby to była osoba z ukształtowana psychiką, a ja parę razy sugerowałam Wam, że tak nie jest. Skoro uważasz, że 14 latka wie co robi to dlaczego dzieci w tym wieku nie idą do więzienia? Z powodów jakie podałam czyli zakłada sie, że mogą jeszcze być głupie, nieświadome. Ty analizujesz jej zachowanie jakbyś pisał o 25 latce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 11:05 jedynie szkoda dzieci tych zwyrodnialców - bo w pierdlu każdy pedofil i tak dostanie za swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 21.09.09, 17:30 Gość portalu: sprawiedliwy napisał(a): > w pierdlu każdy pedofil i tak > dostanie za swoje!!! Uporczywie powielany mit. Pedofile dostają często pojedyncze cele albo są umieszczani z innymi pedofilami więc krzywda im się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: 77.255.111.* 21.09.09, 20:20 pewnie znasz to z autopsji...ile za pedofilie siedziałaś ( siedziałeś)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 00:27 widzisz pajacyku są ludzie którzy potrafią korzystać z internetu po to żeby znaleźć jakieś informacje. Widać nigdy z tej opcji nie skorzystałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.rzeszow.mm.pl 22.09.09, 08:59 Masz rację. Policja ma dosyć materiałów, aby teraz z bliska przyjrzeć się większości dewiatów, którzy prawie z lubością lub lubieżnością pochwalali trójkąt dorosłych z udziałem 14-latki. Jesteście naiwni, jeżeli sądzącie, że ukryjecie sie pod pseudonimami typu Anna, made in germany i innymi. Oczywiście w samej dyskusji nie ma nic złego. Ale opowiadanie, że w większości krajów dopuszczany jest seks z nastoletnim dzieckiem, (my żyjemy w Polsce i rozpatrujemy nasze prawo!) szydzenie, że pechem jest wpadka zboczonej pary, gdyż nastoletnia jest młodsza o rok, wulgarność w traktowaniu nastoletniej może i zepsutej, ale w sumie dziecka!, najwyraźniej świadczą o ukrytych, lub skrytych dewiacjach, które zdradzone zostały w ferworze zaciętej dyskusji. Teraz policja z pewnością przeanalizuje tego typu wypowiedzi, wróci do innych spraw i będzie miała także materiał na przyszłość. W sumie policja niczego nowego nie odkryje, bo w każdym z nas jest odrobina człowieka i trochę zwierzęcia. Sens w tym, że człowiek zaspokaja instynkty z równymi sobie partnerami przy ich zgodzie i akceptacji. A zwierzę wykorzytuje słabość i niedojrzałość upatrzonej ofiary, która nawet gdy wyraża zgodę na tego typu praktyki, nawet jakby udawała dorosłą i zepsutą w gruncie rzeczy nie jest do końca świadoma swoich czynów. Dlatego prawo rozgranicza wiek i dopuszczalność popełniania tego typu czynów. Inaczej traktuje się osoby dorosłe, które kopulują jak zwierzęta (chociaż przepraszam, zwierzęta tego nigdy nie czynią w przeciwieństwie do ludzi!) w trójkątach, czworokątach i uprawiają seks grupowy, a inaczej traktuje się to z udziałem dzieci obojętnie na ile lat wyglądają. Już sam fakt szukania podniet poza parą małżeńską jest zubożeniemu czucia. Bo właściwie po co ludzie budują związki? Aby dopingować się i wspomagać w obecności innych obcych ludzi? Należałoby raczej iść do lekarza po poradę i leczenie. Teraz mam prośbę do domorosłych dewiatów. Przestańcie analizować, rozbierać każde zdanie na pojedyncvze i szukać słabych punktów w moich i podobnych wypowiedziach. Każdy człowiek ma prawo do indywidualnej oceny faktów, ja też! Ale indywidualna ocena, jeżeli chcemy obiektywnej prawdy, musi być oparta na prawie i konkretnych przepisów obowiązujących w kraju dyskutanta. A nie w przykładach ze świata. Świat niech się sam martwi o swoje zboczenia, a przykłady tego zboczenia nie mogą usprawiedliwiać tego, co dzieje się u nas w Polsce. Skończcie więc dyskusje, które was niepotrzebnie podniecają, bo problem tkwi nie tylko w zaspokajaniu poprzez tego typu dyskusję waszych ukrytych (często poza świadomością) zboczeń.I na tym kończę czcigodni i pseudointelegenci - zboczeńcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: 14-latka w "trójkącie" z młodym małżeństwem IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 09:44 no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Jagiełło byl pedofilem:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 13:35 widzisz my mamy cala historie namaszczona takimi zboczencami:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Jagiełło byl pedofilem:D IP: *.rzeszow.mm.pl 22.09.09, 20:55 Nie uda Ci się pociągnąć dyskusji w proponowym stylu, bo bredzisz. Widocznie Ty masz całą historię swojego życia namaszczoną takimi zboczeniami i mów tylko za siebie. Zboczenie ojca i męża z Austrii, trzymającego w więzieniu córkę i współżyjącego z nią, nie świadczą o namaszczeniu tym zboczeniu całego narodu Austrii. Podobnie jak w polskich i innych przypadkach. Nie ma odpowiedzialności zbiorowej pseudofilozofie i nie uda Ci się rozmydlić problemu, który dotyka, albo chorych ludzi, albo dewiatów z własneg wyboru, aby było im dobrze kosztem innych. W pierwszym przypadku takich ludzi należy leczyć, a nie karać. W drugim przypadku należy się od nich trzymać daleko, a i tak odnajdą się w gronie podobnych sobie. Dyskusje na tym forum to udowodniła. Podpisująca się jako Anna też by chciała popróbować w trójkąciku... Jej sprawa; niech da ogłoszenie do stworzonych demokracją i pozorną wolnością odpowiednich pism i do innych tego typu skrzynek kontaktowych. Jeżeli myśli, że kogoś zaszokuje, to jest biedną i naiwną kobietą, której uczucia (jeżeli takie posiada) sprowadzają się jedynie do spraw łóżkowych. Może podniecać takich, którzy uważają, że mamy cała historię namaszczoną zboczeniami... Są jednak ludzie, którzy tęsknią do prawdziwej miłości, a w niej miłość fizyczna jedynie wzbogaca człowieka, a nie czyni w nim spustoszenie. Może ta 14-latka, która zdecydowała sie współżyć z drosłym ogierem i jego klaczą, nigdy nie doznała uczucia prawdziwej miłości? Może szukała w trójkątnej orgii namiastki prawdziwego uczucia? W przeciwieństwie do Ciebie zonk, nie mam gotowych odpowiedzi i człowiek ciągle mnie zdumiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 21:48 Stwierdzilem tylko fakt:] ,takich przykladow mozna znalezc cala mase, ale nikt larum nie podnosi, wrecz przeciwnie .Widze tu tylko hipokryzje nic wiecej, podobnie jak teraz sytuacja z Polanskim, elity go bronia, ba Polska ma prosic o ułaskawienie?co do k,wy ma to znaczyć?Oo .Albo sprawe nazywamy po imieniu, bez stawiania wyjątków !albo co? pozwalamy sie bzykac z 14 latkami ? :/ zdecydujcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś