Gość: turkusowy IP: *.dami-rz.pl 13.01.04, 08:42 Ja okolo 1:30 widzialem lisa przy zamku rzeszowskim i tez nie uciekal wiec nalezy sie spodziewac ze niedlugo bedziemy mieli je na 3 maja !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiekdela Re: Lisy w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:22 Ja widziałem lisa w na przystanku MPK koło cmentarza na Wilkowyji. Szukał w smietniku resztek pożywienia i nie reagował na ludzi i przejezdzajace samochody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa Re: Lisy w mieście IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 13.01.04, 12:09 na Nowym Mieście ,na Zaporze ...dość często widywany jakiś zdezorientowany osobnik z rudą kitką hehe może to ten sam !? a może ...LISY ATAKUJĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Lisy w mieście IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 12:51 Wyępić to paskudstwo!!!!!!! To wszysrtko wściekłe!! ani tego włożyć w garnek ani nie da się wydoić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: Lisy w mieście IP: *.prz.rzeszow.pl 13.01.04, 12:59 Widziałem lisa na osiedlu Krakowska-Południe.Na ul.Zbyszewskiego,przebiegał przez ulice wolnym truchtem-to było ok.22. Jak nie robią nikomu krzywdy to nie mam nic przeciwko ich obecności w mieście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpx Re: Lisy w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 19:39 W dniu 13.01.2004 roku o godz. 01.00 widziałem lisa przy wejściu do Szpitala Wojewódzkiego przy ul. Lwowskiej. Niewiele sobie robił z tego, że przechodziłem obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoolog Re: Lisy w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 21:20 ja też widziałem lisa jak wychodził z gabinetu wojewody pewnie chciał wręczyć lapówke bo to chytry zwierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisu Re: Lisy w mieście -ad fpx IP: *.ds16.agh.edu.pl / *.ds16.agh.edu.pl 13.01.04, 22:44 Fpx ciesz się ,że nie skopał ci dupy ,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aszartur Re: Lisy w mieście IP: *.dami / 213.76.164.* 14.01.04, 18:09 i ja i ja, ja tez widziałem ale jeszcze w grudniu na wspolnej tylko ze dwa, przechodzily przez ulice i widac bylo ze wcale sie niespieszyly :] Odpowiedz Link Zgłoś