Gość: kika IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.01.04, 16:06 Jak wysłać tego samego maila do kilku osób, nie ujawniając przy tym wszystkim adresatom adresów mailowych innych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris1970 Re: maile 28.01.04, 16:29 Gość portalu: kika napisał(a): > Jak wysłać tego samego maila do kilku osób, nie ujawniając przy tym wszystkim > adresatom adresów mailowych innych? Jest taka opcja "ukryta kopia". Adresat widzi tylko swój adres. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: maile 28.01.04, 19:21 Gość portalu: aaaaa napisał(a): > a gdzie jest ta opcja? na przykład w programie pocztowym MS Outlook, Outlook Express. Niektóre skrzynki pocztowe na portalach też mają takie opcje (na przykład Onet). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: maile IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 28.01.04, 22:01 Tylko w Outlook nie mogę znaleźć tej opcji... Co oznaczają skróty DW i UDW przy redagowaniu maila? Dzięki z góry za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: maile 29.01.04, 06:07 Gość portalu: kika napisał(a): > Tylko w Outlook nie mogę znaleźć tej opcji... Co oznaczają skróty DW i UDW przy > > redagowaniu maila? > Dzięki z góry za odpowiedź. Do Wiadomości Ukryte Do Wiadomości (tak mi się przynajmniej wydaje) Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: maile 29.01.04, 06:07 Gość portalu: kika napisał(a): > Tylko w Outlook nie mogę znaleźć tej opcji... Co oznaczają skróty DW i UDW przy > > redagowaniu maila? > Dzięki z góry za odpowiedź. Do Wiadomości Ukryte Do Wiadomości (tak mi się przynajmniej wydaje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 11:24 W netscape i w sylabie (polskiej wersji netscape) jest to BCC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: maile IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 29.01.04, 14:44 czyli co trzeba zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:54 zależy jakiego programu pocztowego używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: maile IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 29.01.04, 21:40 Uzywam Outlook Express, gdzie mam wpisac te adresy, aby nie były widoczne dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 09:11 Zamiast DO używaj UDW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: maile IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 30.01.04, 11:20 Gdy wpisuję adresy w UDW faktycznie inni nie widzą adresów, ale równoczesnie ja w elementach wysłanych również nie widze, do kogo wysłałam danego maila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: maile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 11:24 Zainstaluj Netscape lub Sylabę. To o wiele lepsze programy pocztowe i nie będzie takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś