Dodaj do ulubionych

uwaga SMS 74500 *****

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.01.10, 16:15
Jest to banda oszustów żerujących na naiwności ludzkiej.Domagają się wysyłania
pustych sms nawet o 12 w nocy.Kierownik loterii ma już gotowy czek na 10.000
zł.Tymi sms powinien zająć się prokurator.
Obserwuj wątek
    • Gość: NM Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 02.01.10, 16:25
      dalas sie zrobic w konia, trudno.
      w regulaminie loterii masz napisane co zrobic aby juz smsow nie dostawac
      • Gość: Kaźmirz Tys prowda! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 02.01.10, 20:25
        Wszystkie numery zaczynające się od „7” - to jeden WIELKI KANT.
        Problem polega na tym, że w tym dziwnym kraju jeszcze nie narodził
        się prokurator, który by się tym zajął. Wszystko do czasu.
        • Gość: 72052caritas Re: Tys prowda! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.05.10, 18:47
          dla powodzian caritas 72052 też oszuści? ty sie lepiej zastanów
          • Gość: zgred Re: Tys prowda! IP: *.ostnet.pl 27.05.10, 03:20
            A nie oszuści ?
      • olias Re: uwaga SMS 74500 ***** 01.07.10, 20:07
        i co? mamy czytać wszystkie kretyńskie regulaminy? osobiscie olałbym
        szybko i krótko - dać w ryło i już. jednak ten internet, komórki,
        etc., etc. mają swoje wady (brak dostępnego do obicia ryła).
        • Gość: gość Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.cable.smsnet.pl 08.07.10, 11:23
          ja to bym tego co to reklamuje utopił w bagnie
    • Gość: lll Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.10, 16:38
      Przecież nikt ci z konta tej kasy nie kradnie, jak sama wysyłasz toś tępa po
      prostu i tyle.
    • Gość: anna Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.mm.pl 02.01.10, 16:43
      Za naiwność trzeba płacić.
    • Gość: Ewa zmusili cię??? w jaki sposób??? n/tx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 18:09
      • Gość: gosc Re: zmusili cię??? w jaki sposób??? n/tx IP: *.elpos.net 28.12.10, 16:39
        jak ku... jeszcze raz pokarza tego h...a chajzera oszusta jebanego to znajde h...a i go zajebie za 10 czy z 15 LAT ALE HUJA ZAJEBIE
    • Gość: tola Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 13:01
      Jest to świeta prawda tak robią.otrzymałam smspieniądze w kwocie
      500.000zlprzygotowane do przelewu osoba z mój numer proszęsię
      zgłosić na 74500 gratuluje ma Pani rację coś trzeba z tym
      zrobić .MOŻE NAM KTOŚ POMOŻE
      • Gość: jam Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.01.10, 13:16
        Jak można być takim kretynem. Kto ci wysyła pieniądze i to jeszcze 500000 zł.
        Ludzie nikt was nie zmusza do wysyłania sms, pomóż sobie sama na drugi raz i nie
        wysyłaj sms.
        No nie mogę nadziwić się głupocie i chytrości ludzi.
        • Gość: ziom Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.10, 18:14
          Tu nie chodzi o 50000 tys czy inne gowno chodzi o ten cholerny spam.
          Takie sms przychodza po kilka razy na dobe i to wlasnie w tym jest problem.
      • Gość: NM Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 04.01.10, 13:35
        jezeli nie chcesz juz otrzymywac smsow z tego numeru sprawdz w regulaminie loterii co musisz zrobic, tam jest jasno napisane
        • Gość: shop Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: 79.139.59.* 04.01.10, 14:07
          smiac mi sie chce jak czytam co piszecie, jak mozna byc takim frajerem zeby sie
          dac nabrac na takie coś ;D
        • Gość: jam Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.01.10, 14:41
          W tym regulaminie jest napisane że należy wysłać sms o treści STOP, następnym razem chociaż przejrzyj regulamin.
          • Gość: jam Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.01.10, 14:44
            Zrobiło się mi przykro że ludzie są bezradni, dodaję jeszcze regulamin tej firmy. Czytać starannie.
            www.pusty-sms.pl/regulamin.html
            • Gość: ktoś Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 13:28
              Gość portalu: jam napisał(a):

> Zrobiło się mi przykro że ludzie są bezradni, dodaję jeszcze regulamin tej firm
              > y. Czytać starannie.
              > www.pusty-sms.pl/regulamin.html

po co mi ich durnowaty regulamin,przecież też musisz odesłać do nich sms-a aby
              zablokować nadchodzące wiadomości i płacisz za to. Mnie interesuje coś innego,
              jakim prawem wysyłają do mnie te sms ? Czy ja wyrażałam na to zgodę ?
            • Gość: kris Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 14:26
              To banda złodziej i oszustów , nie dajcie się zwieść ich zapewnieniami i przysięgami ,że to już ostatni sms za 4,88zł po każdym wysłanym pojawia się kolejny o podobnej treści wysłałem już 12 sms i nic , tą bandą powinien zająć się prokurator .Proponuję się skrzyknąć i wsadzić tych wyzyskiwaczy za kraty .
              • Gość: ira Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 21:41
                Macie wszyscy rację, pusty-sms 74500 jest obrzydliwym oszustwem i okradaniem uczciwych ludzi. Ja wysłałam 20 takich smsów i dalej mnie nękają. Doradca operatora Orange poinformował mnie, że to Firma Avantis zajmuje się tymi smsami. Przeczytajcie o tej Firmie w internecie, ja zapoznałam się z ich sukcesami biznesowymi i panami dyrektorami (są fotografie). Postanowiłam zgłosić sprawę do Prokuratury. Przecież nie każdy ma internet i n nie każdy może przeczytać ich regulamin. Wysyłają do mnie smsy nawet póżnym wieczorem i już od rana. Nie mogę się od nich "odczepić". Będę żądać zwrotu pieniędzy za te smsy, za to okradanie. Masz rację, trzeba się "spiknąć" i w końcu niech zakażą wysyłania fałszywych smsów bez mojej zgody. Wzywam wszystkich poszkodowanych do przeciwstawienia się takim praktykom. Pozdrawiam. ira.
            • Gość: antoni Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rtk.net.pl 09.02.11, 20:37
              Hajzera tego frajera miałem za porządnego gościa,ale to łachudra.!jeszcze pokazuje w telewizji chyba swoich bliskich.
          • Gość: Andrzej Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 13:22
            Wysłałem wielokrotnie smsy o treści "STOP" na bezpłatny 8043 - bo
            nie zamierzam (za wycofanie się z loterii) jeszcze dodatkowo płacić,
            wysyłając rezygnację na płatny 74500. NIE POMOGŁO. Wysłałem więc do
            operatora mailem żądanie zablokowania tego numeru z uwagi na
            UPORCZYWE NĘKANIE. Zabaczymy czy zadziała. Na razie minął tydzień i
            jest b.z.
      • Gość: wacław Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: 195.116.132.* 04.01.10, 19:54
        proponuję nie płacić operatorowi za te sms{odliczyć od rachunku} niech się
        hadryczy z organizatorami tego oszustwa w końcu operator miał z nimi umowę i
        nas wkręcił w ten interes. Ja jeszcze rozwiążę umowę z orange
      • Gość: marianna13 Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.173.3.78.tesatnet.pl 02.06.10, 11:47
        a mnie jeszcze lepiej zrobili dostawalam esemesy tresci jaw wszyscy
        wygrales 100.000zl i za któryms razem dopisali wygrales
        100.000zlotych losów
    • aimm Re: uwaga SMS 74500 ***** 05.01.10, 09:33
      Anno na takie SMSy po prostu się nie odpowiada.
      Nie wiem jak jest obecnie u innych operatorów , ale w Erze mam
      zablokowane tego rodzaju SMSy...i żadne bzdety mnie nie przychodzą.
    • Gość: sms Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:13
      Podaje numer telefonu i adres mailowy i siedzibę do cwaniaków z "Internatq"
      organizatorów
      loterii "Pusty sms".

Get in touch

Grzegorz Witerski

Country Manager, Poland

T: +48 22 596 69 00 begin_of_the_skype_highlighting +48 22 596 69
      00 end_of_the_skype_highlighting
      F: +48 22 596 69 39
      e-mail: g.witerski@internetq.com
      siedziba : www.internetq.com/contact/locations/poland

• Gość: Madzia Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: 188.33.15.* 16.07.10, 17:18
        Zadzwoniłam i poprosilam o wykasowanie mojegi numeru. czekam na
        efekt. Dzieki :)
    • Gość: R Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 16:58
      Jakie oszustwo?
      Czy gra w Lotto to też oszustwo?
      Zwykła loteria i tyle.
      Jedyna różnica, to taka że za kupon Lotto płacisz gotówką a tutaj
      SMA'em.

Nie chcesz brać udziału nie płacisz/nie wysyłasz SMS.
      Czy prokurator ma Ci zabrać telefon abyś sama nie wysyłała SMS'ów?
      Przecież nikt za Ciebie z Twojego telefonu nie wysyłał.
      Zrobiłaś to dobrowolnie.
      • Gość: gość Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.xdsl.centertel.pl 10.12.10, 22:21
        Oszustwo i sprawa pod Sąd bo w smsie nie pisze że szansa na wygraną tylko że wygrałeś i wyślij kolejnego smsa po odbiór kasy
    • Gość: Mirek zgłoszone do prokuratury IP: *.sta.asta-net.com.pl 16.05.10, 13:29

do wszystkich poszkodowanych sprawę zgłosiłem na komisariacie policji w pila
      64-920 piła obecnie sprawa trafiła do prokuratury proszę osoby poszkodowane aby
      też zgłosiły się trzeba ukarać tych co myślą że są nietykalni
      • Gość: R Re: zgłoszone do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 14:35
        Na jakiej podstawie zgłosiłeś sprawę do prokuratury?
        Czy ktoś wysłał SMS'a z twojego telefonu bez twojej wiedzy?
        • Gość: Gość xxy Re: zgłoszone do prokuratury IP: *.ostnet.pl 17.05.10, 13:43
          podstawa zgłoszenia jest bardzo prosta: wysłanie sms jest koszt
          około 30gr to za co płaci się reszte? płacąc określoną kwote powinno
          się otrzymac towar! kazda inna opłata jest wyłudzeniem i podlega
          ściganiu z urzędu!
          • Gość: beata Re: zgłoszone do prokuratury IP: 89.229.221.* 19.05.10, 17:15
            chetnie sie przylacze oszusci i tyle
            • Gość: gosc Re: zgłoszone do prokuratury IP: *.rz.izeto.pl 19.05.10, 17:45
              w jakim sensie oszusci ? ze nie potrafisz przeczytac regulaminu ?
              • Gość: mich Re: zgłoszone do prokuratury IP: 46.112.68.* 17.12.10, 16:45
                nie kretynie. za to że pisze wyraźnie iż mam wysłać esa i mam odebrać wygrane np.100tyś. i dopisują 100% że pieniądze dostaniesz..... nie ma żadnych regulaminów i nie wspominają o tym w esie?
            • Gość: Mirek Re: zgłoszone do prokuratury IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.05.10, 12:25
              jeśli chcesz się zemścić i złożyć sprawę do prokuratury lub już to zrobiłeś(aś)
              napisz do mnie na Gadu-Gadu jak najszybciej to mój numer 18113513
            • Gość: Mirek Re: pilne przeczytaj jeśli chcesz się zemścić IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.05.10, 12:27
              jeśli chcesz się zemścić i złożyć sprawę do prokuratury lub już to zrobiłeś(aś)
              napisz do mnie na Gadu-Gadu jak najszybciej to mój numer 18113513
              • Gość: Olga Kwiatkowska Re: pilne przeczytaj jeśli chcesz się zemścić IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 21.05.10, 23:42
                jak najbardziej jestem skłonna zgłosić tą sprawe do prokuratury -
                gdyż jest to nękanie i wyłudzanie pieniędzy. Nie odpowiadałam na te
                sms-sy az podirytowana wysłałam bardziej, żeby to uciąć bo i tak nie
                wierzyłam w te brednie ale myślałm , że wysłanie zmusi ich do
                spełnienia obietnicy więc chociaż z obawy przestana wysyłać te sms-
                y. No i dowiedziałam się jak to biega
                • Gość: goćś Re: pilne przeczytaj jeśli chcesz się zemścić IP: *.satfilm.net.pl 18.06.10, 08:54
                  Mnie tesz nacogli na ponat 100 zł jakim to treba być niwnym
      • Gość: oszukany Re: zgłoszone do prokuratury IP: 217.153.65.* 22.05.10, 22:38
        Też zostałam oszukana i nadal otrzymuje takie esy o przekazaniu mi pieniędzy
        tylko mam odpisać czy posiadam konto nie pytają o nr konta ani o moje dane.
        Jestem za ukaraniem takich oszustów bo takich ludzi jak ja to oszukali miliony
        na mili.zł.
      • brytnej1961 Re: zgłoszone do prokuratury 24.05.10, 02:10
        tak samo dałam się naciągnąć,tym bardziej że reklama była z TV.więc byłam pewna
        że to uczciwa loteria,straciłam 50 zł,
        • Gość: oszuści Re: zgłoszone do prokuratury IP: 85.222.87.* 24.05.10, 07:13
          Ja w tej loterii nie brałem udziału, ale niedawno na dzień kobiet wysłałem
          kartkę na dzień kobiet dla dziewczyny. Za tę kartkę miałem zapłacić wg tego co
          było napisane na stronie 2 złote. I jakie było moje zdziwienie gdy zapłaciłem 40
          złotych. echhh skurwieli jednak nie brakuje
      • bopster3210 Re: zgłoszone do prokuratury 15.11.10, 06:06
        Jestem w gotowy w każdej chwili osobiście ukarać wszystkich sku...synów którzy naciągli mnie i innych uczciwych ludzi na straty wysyłając oszukańcze esemesy całymi dziesiątkami tyygodniowo a które to mają na celu typowe wyłudzenie pieniędzy. KURWA!! LUDZIE!!! Kto jest chętny i mobilny proszę o kontakt tu na tym forum. Jestem gotów w każdej chwili wypie...ć w powietrze siedzibę tych naciągaczy i żeby było śmieszniej, to zrobię to w biały dzień na oczach wszystkich. Sprzętu (działającego) z okresu II wojny mam tyle, że mogę nie tylko wypie...ć w powietrze siedzibę XXXXX ale i ....... Polacy, nie dajmy z siebie robić frajerów!!!! Czekam na chętnych którzy mało mówią a dużo robią. HONOR. NIKT NIE BĘDZIE NASZYM KOSZTEM SIĘ BOGACIŁ OSZUKUJĄC NAS. ALBO KURWA WYGRAŁEM I JEBANY DYREKTOR PODPISAŁ PRZELEW ALBO KURWA NIE. Wysłałeś SMS-y???? czytałeś treść?. To jest prawda 100%. To teraz przy mnie i możliwe że przy chętnych którzy zechcą mi towarzyszyć "Pana" dyrektora który "podpisał" wypłatę 10,000PLN - będzie w dupe jebał najbardziej brutalny pedał jakiego uda mi się dla pana drektora załatwić a ja dotrzymuję słowa!!!! I przekonacie sięo tym bo w dupe jebanego "pana" dyrektora osobiście będę filmował w trakcie tej jakże niezwykłej przyjemności za moje ku... pieniądze które ode mnie wyłudzili te sku...syny. Oczywiście nie zapomnę tej komedi wrzucić do sieci żeby też ci mniej odważmi mogli się pośmiać jak dyrektor robi AŁA. Kto ma ochotę mi potowarzyszyć zapraszam, piszcie i dzwońcie Rozumiem wszystko ( zagrałem, niestety nie wygrałeś nic i wypie...j) ale ku... wygrałeś a nie dostaniesz to już oszustwo a ze mną nikt nie będzie sobie pogrywał trefnymi kartami. Kto nie wymięka to niech się kontaktuje bo np. ja dostanę to co wygrałem a dołączając do mnie i ty będziesz miał okazję otrzymać swoją wygraną!!! - czekam. Pamiętaj w razie kontaktu tel żeby twój numer komórki nie był zarejestrowany bo jak wiadomo to jest adres do domu a to my mamy złożyć wizytę im, a nie oni nam!!!!
    • Gość: janusz Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: 79.175.244.* 26.05.10, 17:23
      Oni powinni znaiść się w kryminale za te nacjąganie do mnie mieli
      dzwonić 21,15 aby im podać adres do wysłania i do dziś mnie nękają i
      straszą że wygraną otrzyma kto inny a wyciągli ponad 1000 zł
      • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 26.05.10, 19:05
        haha głupi czy naiwny ?
      • Gość: ? Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 01:07
        Hehehehe, a mówią ci co mówią, że amerykanie to durny naród nie mieli okazje
        poznać co niektórych polaków :D Jakim trzeba być idiotą, żeby w taki sposób dać
        się zrobić w ch.ja :D
        • Gość: ? Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 01:09
          Oczywiście miało być "Hehehehe, ci co mówią ...."

;]
    • Gość: konrad Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.gdynia.mm.pl 27.05.10, 12:00
      witam kochani ,sms 74500 to przemyslany i zorganizowany numer na
      ktory dajemy sie naciongnąć,prawnie nie do ruszenia,firma broni sie
      regulaminem i tym ze wszyscy powinnismy go przeczytac zanim wyslemy
      smsa ,firma działa wiele lat od 2004 roku ,dziwie sie tylko ze nikt
      do tej pory nie zainteresował sie naciongnientymi ludzmi w wielu
      krajach unii jest to zakazane a u nas jak w łesternach
      • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 27.05.10, 12:46
        ale to chyba oczywiste, ze przed wzieciem udzialu w jakims konkursie nalezy przeczytac regulamin ?
        • Gość: polo Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 13:12
          Ludzie kuszeni kasą nie potrafią czytać, a tym bardziej czytać ze zrozumieniem...
    • Gość: marekm Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: 195.187.253.* 30.05.10, 10:14
      Ten głupol Hajzer wzywa do nadania pustego darmowego sms na nr.8042 i obiecuje
      kase.wiem że to pic,ale wysłałem.Dostaje od nich sms z różnymi głupotam zebym
      tylko odpisał na 74500.wpadłem na pomysł że jak mi oni sms z zachętą odpowiedzi
      na 74500,to ja im wysyłam pustego darmowego sms na 8042.Musieli sie wk... ć bo
      po 2 dniach takiej zabawy w kotka i myszke dają sobie spokój.Wam też to
      polecam.oni muszą operatorowi zapłacić za wysłanie przez ciebie pustego
      darmowego sms.Poleca wam zablokowanie nar.zaczynających się na7xxxx.operator
      realizuje to za darmo.sami spróbujcie wysyłając sms o treści NIE na 2800.
      • Gość: as Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.tktelekom.pl 30.05.10, 10:43
        zgadza się.... ja też na każdy ich sms, wysyłałem 10sms pustych na
        darmowy numer.....to skutkuje!!!!!!
      • Gość: kolo Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 11:23
        WYSŁANIE SMS Z BLOKADĄ NIE nic nie daje. trzeba zadzwonić do operatora sieci.
    • Gość: Miro Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.ip.netia.com.pl 30.05.10, 12:41
      Tu jest dobra odp. :

Kodeks karny:

"Art.*286.*§*1.*Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
      (...)
      §*3.*W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
      §*4.*Jeżeli czyn określony w § 1-3 popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego."
      • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 30.05.10, 14:43
        to jest niedobra odpowiedz bo nikt nikogo w blad nie wprowadza. idac Twoim tokiem "rozumowania" trzeba by zaskarzyc wszystkie gry losowe, w tym zdrapki, lotto i cala reszte
        • Gość: ewa Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.05.10, 09:36
          Chyba nie wszyscy zrozumieli o co tak właściwie ludzie maja pretensje.Wyjaśniam
          .Dostaję sms że pieniądze są przygotowane do wypłaty warunek to wysłanie tylko 1
          sms ,jak się okazuje po wysłaniu 1 sms żądaja nadal tego samego .Czy nie jest to
          zwykłe naciąganie,są tak bezczelni że sms dostaję nawet o 12 w nocy.
    • Gość: krystyna Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.chello.pl 03.06.10, 17:26
      to sa wstretni naciagacze
      • Gość: songoqx Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.internetia.net.pl 07.06.10, 15:37
        Witam. Ta uciążliwa firma nazywa się AVANTIS i ma siedzibę w Warszawie. Właśnie
        zablokowałem sms-y z nr 74500 dzwoniąc pod nr 22 3121000 z prośbą o wstrzymanie
        wysyłania wiadomości na mój nr. tel. Powodzenia.
        • Gość: Matras Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:55
          Gratuluję, a starczyło poświęcić minutę na zerknięcie do regulaminu i wiedziałbyś, że zamiast dzwonić pod jakieś numery, szukac firmy itp, wystarczyło wysłać sms o treści stop:) Widzisz, jakie to poroste, gdy czasem się najpierw pomyśli, a potem wszczyna wojnę:)
          • Gość: kuba18 Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 20:25
            panie Matras!
            strona z regulaminem pusty-sms jest niedostępna. Czy świadomie?
            PZDR!
            • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 19.06.10, 22:16
              oczywiscie ze jest dostepna
              www.pusty-sms.pl/reg.html
              • Gość: zombie Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 12:36
                oczywiscie ze dziala i malo tego-wszystko jest w nim dokladnie opisane, wiec
                zalecam najpierw przeczytac regulamin zanim sie wysunie jakies bezpodstawne
                oskarzenia.
      • Gość: bevcia Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.10, 18:10
        Tu przekopiowałam tekst marekm:

"Ten głupol Hajzer wzywa do nadania pustego darmowego sms na nr.8042 i obiecuje
        kase.wiem że to pic,ale wysłałem.Dostaje od nich sms z różnymi głupotam zebym
        tylko odpisał na 74500.wpadłem na pomysł że jak mi oni sms z zachętą odpowiedzi
        na 74500,to ja im wysyłam ustego darmowego sms na 8042.Musieli sie wk... ć bo po
        2 dniach takiej zabawy w kotka i myszke dają sobie spokój.Wam też to polecam.
        Oni muszą operatorowi zapłacić za wysłanie przez ciebie pustego darmowego
        sms.Poleca wam zablokowanie nar.zaczynających się a7xxxx.operator realizuje to
        za darmo.sami spróbujcie wysyłając sms o treści NIE na 2800. "

A jeśli chodzi o regulamin, to jest to typowy regulamin spisany na kolanie i dla
        graczy ma taką wartość jak papier toaletowy.

Ja zaczynam wysyłać smsy 8042. Polecam. Jeśliby to zaczęło robić wiele
        oszukanych osób, to .... :)
    • bestrzeszowiak Re: uwaga SMS 74500 ***** 03.07.10, 09:28
      ale wszystkie te loterie to takie sobie i aby wygrać trzeba mieć
      niebywałe szczęście...
      • Gość: http://www.wykop.p Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.hypernet.biz.pl 17.12.10, 16:05
        www.wykop.pl/ramka/359082/lista-danych-wlascicieli-numerow-premium- z-ktorych-idzie-smsowy-spam-reklamowy/
    • stefan_6 Re: uwaga SMS 74500 ***** 07.07.10, 18:40
      Jest to banda oszustów żerujących na naiwności ludzkiej.Domagają się
      wysyłania
      pustych sms nawet o 12 w nocy.Kierownik,Dyrektor, Monika, Natalia
      loterii ma już gotowy czek na 10.000, 30 000
      zł.Tymi sms powinien zająć się prokurator.
      Są kur......a natrętni.Jeden wysłany pusty sms na nr 74500, a
      dostałem...proszę

1.KONIEC SWIATA! Przeciez decyzja o przekazaniu 30000PLN zapadla!
      PRZELEW ZABLOKOWANY!PROSZE O NADANIE PUSTEGO SMSA NA 74500!TO JEST
      PRAWDA!
      2.KOPERTA Z POTWIERDZENIEM 10.000ZL ZAPIECZETOWANA! KOMISJA
      CHCIALABY CI TE PIENIADZE WRECZYC! WYSLIJ PUSTY SMS NA 74500! PEWNIE
      NIE WIERZYSZ, ALE TO PRAWDA!
      3.KOPERTA Z POTWIERDZENIEM 30000ZL ZAPIECZETOWANA,ZALATWILISMY
      FORMALNOSCI. OSOBA Z NUMEREM xxxxx PROSZONA O WYSLANIE 1 PUSTEGO
      SMSA NA 74500!
      4.KOPERTA Z POTWIERDZENIEM 30000ZL ZAPIECZETOWANA,ZALATWILISMY
      FORMALNOSCI. OSOBA Z NUMEREM xxxxx PROSZONA O WYSLANIE 1 PUSTEGO
      SMSA NA 74500!
      5.Kupon przekazu 30.000zl ZALAKOWANY. BRAK POTWIERDZENIA OD ABONENTA
      xxxxx! WZYWAMY- WYSLIJ SMS TAK na 74500 Bedziesz skakal z radosci!
      OK?
      6.Kupon przekazu 30.000zl ZALAKOWANY. BRAK POTWIERDZENIA OD ABONENTA
      xxxxx! WZYWAMY- WYSLIJ SMS TAK na 74500 Bedziesz skakal z radosci!
      OK?
      7.Masz 1 nieodebrana wiadomosci z numeru 74500! Prosze ja pobrac-
      wyslij PUSTY SMS 74500! Czeka radosna nowina!
      8.MASZ 2 NIEODEBRANE WIADOMOSCI OD KIEROWNIKA LOTERII Prosi on o
      nadanie potwierdzenia Dotyczy odbioru nagrody Prosze wyslac OK na
      74500!
      9.Masz napisane prosto -przeciez decyzja o przekazaniu 30.000zl
      zapadla! PRZELEW ZABLOKOWANY! PROSZE O NADANIE 1 SMSA NA 74500! TO
      JEST PRAWDA!
      10.Masz napisane prosto- Przeciez decyzja o przekazaniu 30000PLN
      zapadla! PRZELEW ZABLOKOWANY!PROSZE O NADANIE PUSTEGO SMSA NA 74500!
      TO JEST PRAWDA!
      11.Masz napisane prosto- Przeciez decyzja o przekazaniu 30000PLN
      TO JEST PRAWDA!
      12.asz napisane prosto- Przeciez decyzja o przekazaniu 20000PLN
      TO JEST PRAWDA!
      13.Masz napisane prosto- Przeciez decyzja o przekazaniu 30000PLN
      TO JEST PRAWDA!
      14.Nie rozumiem? Rezygnujesz z odebrania GWARANTOWANEJ premii?
      Jezeli chcesz ja odebrac prosze o SMS o tresci ODBIOR na 74500 Z
      powazaniem, Dyrektor
      15.OSTATNI raz Kierownik Loterii wzywa posiadacza numeru xxxxx do
      wyslania 1 smsa o tresci ODBIOR na 74500 Blankiet przekazu 30.000zl
      jest
      16.PILNE! OSTATNI raz Kierownik Loterii wzywa posiadacza numeru
      xxxxx do wyslania 1 smsa o tresci ODBIOR na 74500 Blankiet przekazu
      30.000zl jest
      17.PILNIE! Decyzja o przekazaniu 20000zl zapadla! Wyslij 1 pusty SMS
      na 74500! DZIS UDANY DZIEN - TO JEST PRAWDA! PRZELEW ZOSTANIE
      WYKONANY!
      18.PILNE: CHCIELIBYSMY WPLACIC CI NA KONTO 10.000ZL. PO WYSLANIU
      SMSA NA 74500 OTRZYMASZ WIADOMOSC OD DZIALU WYDAWANIA NAGROD
      PIENIEZNYCH!
      19.PILNY KOMUNIKAT KOMISJI: Pani/Pan z NUMEREM xxxxx MUSI wyslac
      TYLKO 1 PUSTY SMS NA 74500! CZEKA WIADOMOSC Z DEP. WYDAWANIA
      GOTOWKI. GRATULACJE
      20.PO RAZ OSTATNI INFORMUJEMY, ZE 30.000 ZLOTYCH JUZ PRZELICZONE I
      ZAPAKOWANE! WYSLIJ 1 PUSTY SMS NA 74500! CZEKAMY 15 MIN!
      21.PO RAZ OSTATNI PROSIMY O WYSLANIE PUSTEGO SMSA NA 74500, BO
      SYSTEM WSKAZAL SZCZESLIWY NUMER xxxxx! 10.000ZL PRZYGOTOWANE DO
      ODBIORU!
      22.PILNY KOMUNIKAT KOMISJI: Pani/Pan z NUMEREM xxxxx MUSI wyslac
      GOTOWKI. GRATULACJE
      23.PO RAZ OSTATNI PROSIMY O WYSLANIE PUSTEGO SMSA NA 74500, BO
      SYSTEM WSKAZAL SZCZESLIWY NUMER xxxxx! 10.000ZL PRZYGOTOWANE DO
      ODBIORU!
      24.PO RAZ OSTATNI PYTAMY ABONENTA: czemu sie nie zglosiles?! PREMIA
      CZEKA NA ODBIOR! Prosze wyslac OK na 74500!
      25.PO RAZ OSTATNI PYTAMY ABONENTA: CZY NUMER xxxxx NALEZY DO
      PANSTWA? 20.000 ZL CZEKA NA ODBIOR! GRATULACJE4,88zl/sms
      26.PO RAZ OSTATNI PROSIMY O WYSLANIE PUSTEGO SMSA NA 74500, BO
      SYSTEM WSKAZAL SZCZESLIWY NUMER xxxxx! 10.000ZL PRZYGOTOWANE!
      27.PO RAZ OSTATNI PYTAMY ABONENTA: CZY NUMER xxxxx NALEZY DO
      PANSTWA? 30.000 ZL CZEKA NA ODBIOR! GRATULACJE Wyslij TAK na 74500!
      28.Posluchaj uwaznie! Abonent numeru xxxxx proszony o wyslanie tylko
      1 PUSTEGO SMSa na numer 74500!!! Odczytasz zawiadomienie!
      29.Posluchaj uwaznie! Bedziesz skakal z radosci! OSTATNI RAZ
      FORMALNIE APELUJEMY DO ABONENTA PLUS: Wzywamy do wyslania PUSTEGO
      SMSa 74500! Cuda sie zdarzaja!
      30.Posluchaj uwaznie! Dzial Nagrod prosi o nadanie potwierdzenia.
      Dotyczy odbioru nagrody. Prosze wyslac pusty SMS na 74500.
      Serdecznie gratulujemy!
      31.WLASCICIEL NUMERU xxxxx PROSZONY O WYSLANIE 1 SMSA NA 74500!
      CZEKA OFICJALNE ZAWIADOMIENIE O 10.000ZL. GRATULACJE!
      (4,88zl/1sms,www.pusty-sms.pl)
      32.PROSZE SIE ZGLOSIC! Wyslij SMS o tresci KASA na numer 74500!
      30.000zl czeka na odbior! POTWIERDZAM, MARIA Z DZIALU KONTROLI!
      33.POWTARZAMY- AUTOMATYCZNIE ZAMKNIEMY PRZELEW NA KWOTE 30.000zl za
      17 minut! DYREKTOR CZEKA NA SMS o tresci TAK na 74500. KONIEC!
      34.Sukces! Zakonczylismy poszukiwania potencjalnego ZWYCIEZCY
      20.000zl! TO NUMER xxxxx! Cieszmy sie! Czekamy na SMS o tresci TAK
      na 74500 BRAWO!
      35.Teczka z numerem tel xxxxx JUZ DOTARLA DO DZIALU FINANSOWEGO!
      Fakty potwierdzil PRZEWODNICZACY. Prosze odpisac PUSTYM SMSem do
      godziny 11:30 na 74500!
      36.TO JEST SZOK ALE PRAWDA! 30.000 zl na wlasnosc! Napisz nam SMS o
      tresci OK na 74500 i nie zdziw sie, jezeli do Ciebie zadzwonimy. OK?
      37.WITAM TU ANETA Z DZIALU NAGROD: DOKUMENTY 10.000zl JUZ SA W
      BIURZE. Przeslij szybko PUSTY SMS na 74500. Ta informacja jest ZA
      DARMO!
      38.Tu Maria w sprawie podatku od wygranej 30.000zl. Oplaca go
      organizator loterii. Prosze o 1 PUSTY SMS na 74500 Wyslemy SMS z
      powiadomieniem!
      39.TO JEST SZOK ALE PRAWDA! 30.000 zl na wlasnosc! Napisz nam SMS o
      40.TO JEST SZOK ALE PRAWDA! 30.000 zl na wlasnosc! Napisz nam SMS o
      41.TU MARIA: Nastawilam juz przelew. ODPISZ NA TEGO SMSA. SPRAWA
      JEST BARDZO PILNA, DOTYCZY 10.000ZL. CZEKAMY 9 MINUT. Pozdrawiam,
      Ksiegowa.
      42.WZYWAMY ABONENTA PLUS: MASZ NIEODEBRANA WIADOMOSC OD KIEROWNIKA
      LOTERII! WYSLIJ PUSTY SMS NA 74500 i lepiej usiadz, bo odpowiedz
      bedzie BARDZO SZOKUJACA!
      43.XXX XXXXXX XX - Tu zakodowalismy mila wiadomosc dla osoby z
      numerem xxxxx. Czy chodzi o to, ze ta osoba wygrala? Sprawdz!Wyslij
      PUSTY SMS na 74500
      44.Z OSTATNIEJ CHWILI: Pani lub Pan z NUMEREM xxxxx MUSI wyslac
      GOTOWKI. Cuda sie zdarzaja
      45.ZOBACZ! AUTOMATYCZNIE ZAMKNIEMY PRZELEW NA KWOTE 30.000zl za 17
      minut! DYREKTOR CZEKA NA SMS o tresci TAK na 74500. KONIEC!
      46.Zrozum to! SZCZESCIE USMIECHNELO SIE DO CIEBIE! Przeciez decyzja
      o przekazaniu 30.000PLN zapadla! DYREKTOR CZEKA NA SMS o tresci TAK
      na 74500.
      47.Zarzad Loterii wzywa posiadacza numeru do wyslania 1 pustego smsa
      na 74500! Przelew 30.000 zl zostanie wykonany! TO JEST PRAWDA!
      48.Zarzad Loterii wzywa posiadacza numeru do wyslania 1 pustego smsa
      na 74500! Przelew 30.000 zl zostanie wykonany! TO JEST PRAWDA!
      49.JESTEM PREZESEM LOTERII! Papiery juz przygotowane. Moglbys
      zobaczyc to na wlasne oczy- zaufaj mi i wyslij tylko jeden PUSTY SMS
      na 74500.
      50.Ze wzgledu na tajnosc danych ktore chcemy Ci przekazac PYTAMY:
      Czy jestes wlascicielem numeru xxxxx? Prosze nadac TAK na 74500.
      Bedzie radosc!
      51.JEST POLECENIE OD PREZESA,BY ZAPYTAC: czy chcesz ODEBRAC 10000ZL?
      Dzis o 17:29 numer xxxxx zostal wskazany przez Komisje. Prosimy
      wyslac SMS na 74500!
      52.Dzial Nagrod prosi o nadanie potwierdzenia. Dotyczy opcji odbioru
      nagrody. Prosze wyslac pusty SMS na 74500. Serdecznie gratulujemy!
      53.Definitywnie informujemy: 30.000zl czeka na odbior przez
      ZWYCIEZCE! Wyslij SMS TAK na 74500! Bedziesz sie cieszyc!
      54.AUTOMATYCZNI
      • Gość: anna Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.07.10, 19:49
        zapomniałeś dopisać że będziesz skakał z radości.Jeżeli czytając takie sms ktoś
        pisze o regulaminie i że nie widzi w tym nic co mogło by nadawać się do
        prokuratury to może być tylko sam organizator tej loterii,trzeba zwrócić sie do
        TVN i nagłośnić tą sprawę.
        • Gość: ZABIĆ ICH SMS 74500 IP: 193.238.180.* 09.07.10, 21:17
          Te ku... mi piszą nawet nie 30 000 ZL ale PLN! W końcu poświęciłem
          te 4,88zł - ch..., niech stracę. I co? Chcą kolejne sms-y (tak
          zresztą myślałem). Kto czyta regulaminy? I to takie dłuuugie?
          Barany, które doradzaja tu czytanie regulaminu to KURWY podstawione
          przez tych SKURWYSYNÓW. Jebcie się razem z nimi. Trzeba pojechać do
          siedziby tych ch...ów i ich podpalić, wymordować. Regulamin
          regulaminem, ale jak ktos pisze, że to prawda o ygranej, to jakim
          prawem pisze nieprawdę??? Och, wy ku... madrzy doradcy. Kto
          upowaznia ich do ciagłego wysyłania mi sms-ów? Nie chce tej kasy.
          Mam telefon w Play i ocd ch...a (tysiące) darmowych sms-ów. Więc będę
          im wysyłał w każdej wolnej chwili (w autobusie, na kiblu itd.),
          jezeli przez to tracą. Zyczę im długiej i bolesnej śmierci. Niech
          zdychają w bólu. A my jako sprawiedliwy naród pomózmy im w tym !!!
          • Gość: Melisa Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 17:13
            Czy nikt z Was nie czytał regulaminu? Wysłanie smsa jest równoznaczne z jego akceptacją, a w nim jest mowa ile dziennie i jakich smsów będa wysyłać. Nie chcę ich bronić, ale obiektywnie przyznajmy - to loteria, grając liczysz się z tym, że nie każdy wygrywa. I nie od razu.
            • Gość: Zwykły człowiek Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 13.07.10, 21:24
              Nie chcesz bronic? To nie bron !! Kto by czytal te regulaminy ?!
              Szalona?
              • Gość: Oszuści Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 14.07.10, 08:27
                No kurna nawet jak ich regulamin upowaznia do nękania kilkoma sms-
                ami dziennie osób, to dlaczego wolno im oszukiwać, że to prawda,
                wystarczy 1 pusty sms za 5zł i juz masz kase, po czym chca kolejne.
                Pisza nieprawdę, klamia i powinni być za to ukarani, a chajzer to cw... i wszystkie inne prostytutki celebryczne, które tych złodzieji
                reklamują - sa tacy sami. Chajzer ta ciota wiele razy dla kasy
                reklamował proszki, prowadził glupie teleturnieje dla prostaczków,
                za kase zareklamowałby krem, którym jak wysmaruje swoja matke to jej
                kal uszami będzie sie wylewał
                • ladypiglet Re: SMS 74500 14.07.10, 13:11
                  Nie rozumiem tych ostrych oskarzen. Skoro wszystko jest opisane w regulaminie a
                  regulamin jest zatwierdzony(jak napisano na stronie Loterii)przez Izbę Celną w
                  warszawie wiec nie moze tu byc mowy o oszustwie.
                • Gość: gosc Re: SMS 74500 IP: *.rz.izeto.pl 14.07.10, 14:02
                  wydaje mi sie, ze nie znasz znaczenia slowa "loteria"
              • Gość: melisa Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 13:40
                "kto by czytał te regulaminy?!" - dla mnie to oczywiste, ze jak w coś gram, to najpierw poznaję tego zasady. Nie wejdę do kasyna nie wiedząc na czym polega ruletka; nie wyślę sms'a, nie wiedząc czym to zaowocuje. Tak jak napisałem, nie bronię:) Uważam tylko, że nie można winić organizatora za niezapoznanie się z jego zasadami... to tak, jakby student nazywał dziekana szują, bo nie wiedział, że za oblanie sesji i nie przystąpienie do poprawek, zostanie skreślony z listy.
                • Gość: nie nie nie Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 11:30
                  dajesz zle porownania. w reklamie jest powiedziane ze wystarczy 1
                  sms na darmowy nr. regulamin jest baaaardzo dlugi. jak grasz w totka
                  tez czytasz regulamin? nie chodzi o to czy regulamin jest
                  zatwierdzony czy nie. duzo jest luk w prawie i legalnie dzialajacych
                  naciagaczy, oszustów itp (np. bioenergoterapeuci). powiedz, dlaczego
                  po kilku sms-ach ze teraz na pewno przelew zrobia i "to
                  prawda", "wystarczy 1 pusty sms za 4,88zł", gdy to uczynilem, to
                  chca kolejne sms-y za 4,88?? czy to nie klamstwo ??? a ze
                  zatwierdzone przez zlodzieji z wyzszej półki.... nie badzmy
                  formalistamui. ja stracilem 4,88zł i jestem nekany sms-ami
                  codziennie, ale sa naiwni (czytaj posty) ktorzy stracili duzo
                  wiecej. ta loteria to sciema.
                  • Gość: ? Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 11:38
                    Jeśli jesteś proszony o wysłanie kolejnego sms-a to jako inteligenta istota
                    możesz zrobić dwie rzeczy, po pierwsze nie wysyłać, po drugie poprosić operatora
                    żeby zablokował numer z którego przychodzą te smsy. Zresztą w taki sposób jak
                    opisałeś działają sami operatorzy, który organizują loterie. I co? Też wszyscy
                    są oszustami?
                    • Gość: bzdury opowiadasz Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 11:46
                      mam akurat telefon na karte wiec nie wiem czy da sie zablokowac te
                      numery. poza tym nie mam czasu i nie chce wydawac kasy na telefony.
                      loterie operatorów i telewizji polskiej sa prawdziwe, a te 74500 to
                      oszusci. i nie pisac mi qu... o regulaminach
                      • Gość: melisa Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:14
                        z każdej loterii można się wypisać... pusty sms, era, orange, nikt nie trzyma nas siłą:) w regulaminie (wiem, przepraszam, miałem się nie odwoływać) musi być napisane jak to zrobić. wysłać sms o treści "stop" lub coś w tym stylu.
                      • Gość: ? Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:20
                        Uczestnictwo w jakimkolwiek konkursie, jakiejkolwiek loterii itp. itd. jest
                        równoznaczne z tym, że się zgadzasz z regulaminem. Jeśli uważasz, że jest on
                        niezgodny z prawem to albo nie bierzesz udziału w zabawie, albo informujesz
                        policje. Co do blokowania numerów to możesz sobie życzyć zablokowania danego
                        numeru reklamowego niezależnie czy masz pre-paida czy abonament. I nie rozumiem
                        tłumaczeń, że nie chcesz płacić czy nie masz czasu. Połączenia z infolinią
                        danego operatora jest bezpłatne, a jeśli nie masz czasu żeby poświęcić 1-2
                        minuty i mieć spokój to przynajmniej miej odrobinę zdrowego rozsądku i nie
                        pier.ol na forum.
                        • Gość: nie ma Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 12:37
                          nie mądrzyj się pajacu, sam pewnie straciłeś kilka setek na tej
                          loterii. a moze jestes szczesliwym zwyciezca konkursu i wygrales 30
                          000 zł? zyje w wolnym kraju i nie zycze sobie robic cokolwiek zeby
                          sie wypisywac z jakiejs pojebanej jak ty sam loterii. nikt nie ma
                          prawa mnie niepokoic smsami. to sie skonczy lada chwila (<< zmiany w
                          prawie). i tacy jak ty i tobie podobni obroncy złodzieji
                          icwaniaczków juz sie nie będą mądrzyć na żadnym forum. niech cie
                          ch... strzeli
                          • Gość: gosc Re: SMS 74500 IP: *.rz.izeto.pl 15.07.10, 12:54
                            nikogo nie bronie ale jesli wziales udzial w konkursie to tym samym zaakceptowales regulamin wiec jezeli masz pretensje to powinienes je miec tylko do siebie samego
                          • Gość: ? Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 13:08
                            Jesteś zwykłym ujadającym kundlem i nikim więcej, który woli szczekać i ujadać
                            niż coś konkretnego zrobić. W dodatku kłania się brak umiejętności czytania ze
                            zrozumieniem (gdzie kogokolwiek bronie?). Nie mniej jednak mam dla ciebie
                            ostatnią radę, rozpędź się i walnij główką o kant stołu, może (aczkolwiek
                            wątpię) zmądrzejesz.
                            • Gość: Jurek TP SA W-wa Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 13:15
                              wiesz co, nie powiem ci kim jestes, bo tu kasują nieparlamentarne
                              słowa, które najlepiej oddawałyby istotę twojego jestestwa. widze ze
                              sie w pracy nudzisz (ja akurat mam wolne dzis). lepiej sie wez do
                              roboty, bo przez takich jak ty pkb nam maleje. i nie obrazaj mnie
                              pseudointeligencki cwaniaczku. dobrze, ze zawsze czytasz regulaminy
                              prze podjeciem kazdego kroku, szkoda tylko, ze twoj ojciec nie
                              przeczytal uwaznie, do kiedy jest termin waznosci prezerwatywy,
                              ktora zalozyl, nim przed laty pekla, gdy posuwal twoja stara. bez
                              odnioru. zegnam szanownych forumowiczow. tym, co zlozyli skarge do
                              prokuratury zycze szczescia.
                              • Gość: ? Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 13:25
                                Ja cie nie obrażam, ja stwierdzam fakt. Masz się za inteligentnego i mądrego i w
                                ogóle cacy, a dałeś się zrobić w ch.a jak mało rozgarnięty bachor :) Tym samym
                                również kończę w myśl powiedzenia "nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do
                                swojego poziomu i pokona doświadczeniem" :) Adios ujadaczu bezzębny :)
                                • Gość: JUREK Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 13:32
                                  NO QURVA MIAŁEM NIC NIE ODPOWIADAĆ, ALE JAK WIDZĘ TRAFIŁ SIĘ
                                  WYJĄTKOWY GRACZ W POSTACI CIEBIE. ALE JUZ NIE ODPOWIEM - W MYŚL
                                  INNEGO PRZYSŁOWIA - "NIE RUSZAJ GÓWNA, BO ŚMIERDZI".
                                  JA SIĘ NIE PRZECHWALAM I NIE MĄDRZĘ, JAK TY, CHOĆ MYSLĘ, ZE MOJE
                                  IQ=146 JEST OKOŁO 2X WYŻSZE OD TWOJEGO, ŚMIECIU UZĘBIONY. SZKODA
                                  TYLKO, ŻE MASZ STRASZNĄ PRÓCHNICĘ I WALI CI Z JAPY JAK Z TORBY
                                  APACZA CWEJU YEBANY. DOBRA RADA: IDŹ SIĘ WYSRAĆ, BO GÓWNO PRZEZ
                                  CIEBIE PRZEMAWIA. PAN JUREK NINIEJSZYM ŻEGNA CIĘ CWELU.
                                  • Gość: gosc Re: SMS 74500 IP: *.rz.izeto.pl 15.07.10, 13:40
                                    straszny prostak z Pana, Panie Jurku
                                    • Gość: do RZ.IZETO.PL Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 13:46
                                      Możliwe, że prostak, podobnie jak pański kolega z
                                      internetdsl.tpnet.pl Ale czy ktos prosił pana o ocenę mojej osoby?
                                      Myślę qrva że nie i dlatego VYPIERDALAJ CHUYU - tak Ci powie Pan
                                      Jurek, wsiurze spod Rzeszowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: gosc Re: SMS 74500 IP: *.rz.izeto.pl 15.07.10, 13:54
                                        tak sie zastanawiam, jak mierzyl Pan swoje IQ i jak jest ono powiazane z :
                                        1. brakiem umiejetnosci czytania (np. regulaminow loterii)
                                        2. pisaniem z bledami, mnostwem bledow
                                        3. nieumiejetnoscia dyskusji bez obrazania kogokolwiek

Ps. Spod Rzeszowa to może jest Pan, Panie Jurku
                                        • Gość: Pan Jurek Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 15.07.10, 14:26
                                          Gościu - bo tak się pan przedstawia na forum - proszę wskaż mi jakiś
                                          mój błąd. Nie zawsze piszę "ż, ó, ł" itp., ale tak jest przyjęte w
                                          internecie.
                                          Co do obrażania, to nauczono mnie tego na tym forum, co jest
                                          powszechne.
                                          Ja jestem z Warszawy, a nie z Rzeszowa. Pan może jest i z Brukseli,
                                          czy Nowego Jorku, ale to niczego nie zmienia w pańskim przypadku.
                                          Dlaczego mnie pan zmusza do kolejnego wpisu? Nie ma pan ciekawszych
                                          zajęć, niż krytyka bliźnich. Cieszę się, że pan czyta wszystkie
                                          regulaminy. I niech tak zostanie. Proszę się ze mną nie kłócić.
                                          • Gość: Przechodzień Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 16:33
                                            Czy pamiętacie jeszcze Panowie o co chodzi w tej dyskusji ?
                                            • Gość: ranom Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:15
                                              Początkowo chyba była mowa o loterii pusty sms, potem dwóch panów zaczeło się kłócić i wyzywac od kundli biegających po podwórku:) Ale gdzieś w ferworze walki padło mądre stwierdzenie, że wysyłając sms'a róznocześnie akceptuje się jego regulamin!
                                              • ladypiglet Re: SMS 74500 19.07.10, 14:34
                                                dokładnie,nawet bardzo mądre zdanie i nie przemawiają do mnie
                                                argumenty typu tylko pierwszys sms jest za darmo bo przeciez nikt nie
                                                mowil ze kolejne sa tez darmowe. Moim zdaniem loteria pusty sms dziala
                                                zgodnie ze wszelkimi prawami itp i nie ma co narzekać.
                                                • Gość: Pan Jurek comeback Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 19.07.10, 22:02
                                                  Tak, trzeba czytać regulaminy. Ja nie czytałem, szkoda mi na to
                                                  czasu. Straciłem 4,88zł i uważam za naiwnych frajerów tych, którzy
                                                  straculi setki czy tysiące na tej loterii. Jak można dalej wysyłać
                                                  sms-y za prawie 5zł, jak w jednym piszą "wystarczy jeden sms,
                                                  przelew zostanie zrealizowany, to prawada !!1" itp. bzdury i w
                                                  kolejnym sms-ie znów proszę o już ostatni sms. Czyw regulaminie
                                                  jest napisane, ze mozna tak oszukiwac ludzi, pisać nieprawdę,
                                                  obiecywac coś, a jednak kłamać, żadając więcej sms-ów za 5zł ?!! To
                                                  rzeczywiście uczciwa loteria i uczciwy regulamin. Wspaniała loteria.
                                                  A swoją drogą słyszałem, że kolegi wujek spod Sosnowca strącił
                                                  prąciem odrzutowca. TO PRAWDA !!! WIERZCIE MI BO INACZEJ ODDAM TEN
                                                  TEKST NA INNYM FORUM, A WAS TO OMINIE ;)
                                                  • ladypiglet Re: SMS 74500 20.07.10, 15:02
                                                    Ale przecież nikt nikogo nie oszukuje, skoro jest regulamin to oznacza ze
                                                    wszystko jest zgodnie z prawem a poza tym jest w nim opisany caly przebieg
                                                    loterii pusty sms wiec nie rozumiem skad takie negatywne podejscie.
                                                  • Gość: Oj kobieto kobieto Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 20.07.10, 18:19
                                                    I co? W regulaminie jest napisane, że mozna oszukiwać, że wystarczy
                                                    jeden, ostatni sms i będzie przelew na 30 000 PLN? Skoro tak jest,
                                                    to rzeczywiście regulamin ten jest zgodny z prawem. Oj kobieto, z
                                                    kim ty się na głowy pozamieniałaś...
                                                  • Gość: gosc Re: SMS 74500 IP: *.rz.izeto.pl 20.07.10, 18:55
                                                    a bylo napisane ze wystarczy wyslac 1 smsa zeby otrzymac 30 000 PLN czy wyslac jednego smsa zeby brac udzial w losowaniu 30 000 ? trzeba czytac troszke uwazniej
                                                  • Gość: p Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 20:48
                                                    No właśnie. www.pusty-sms.pl/reg.html szczególnej uwadze polecam rozdział
                                                    III punkty 6 i 13 i rozdział V.
                                                  • Gość: hehehe Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 20.07.10, 21:18
                                                    Patrzcie, jacy uczeni w pismie. Prawnicy może pracujący dla tych
                                                    złodzieji? Że też zawsze znajdzie się jakaś menda broniąca
                                                    złodzieji. Tak zawsze czytasz regulaminy mądralo? Zanim wsiądziesz
                                                    do autobusu czytasz regulamin transportu miejskiego, amoże zanim
                                                    zasiądziesz za kierownicą czytasz najnowsze zmiany w kodeksie
                                                    drogowym? Bałwany. Reklamują się ci z loterii, że wystarczy 1 sms by
                                                    wygrać 30 000 zł? Znacie kogoś takiego? A co z tym, że kłamią pisząc
                                                    wyślij sms o treści TAK, a zrobimy przelew i chcą więcej? To też
                                                    jest ok, bo sobie napisali tak w regulaminie? A może jak napiszą, że
                                                    w istocie opłata za darmowy sms na 8043 wynosi 10zł to też będzie
                                                    ok, bo w reg. pkt. 1 & 7 ust. 5c tak sobie napisali. Oj ludzie,
                                                    ludzie. Kogo wy bronicie. Zastanówcie się trochę. Czemu każą wysylac
                                                    kolejne sms-y jak piszą w poprzednich, by wyslac 1 sms o jakiejś tam
                                                    treści na 74500zł i zrobią przelew? Czemu kłamią ?????????
                                                  • Gość: p Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 21:37
                                                    Odnośnie kodeksu drogowego. Wątpię żeby policjant odstąpił od wymierzenia kary
                                                    słysząc tłumaczenie, że delikwent nie przeczytał najnowszych zmian w kodeksie
                                                    drogowym. Podobnie kierowca autobusu ma prawo wyprosić pasażera jeśli ten
                                                    zachowuje się niezgodnie z panującym regulaminem. Ogólnie nieznajomość
                                                    regulaminów szkodzi ... Więc radzę przeczytać całość regulaminu, do którego link
                                                    umieściłem wyżej, pewne rzeczy się wyjaśnią :)
                                                  • Gość: nie nie nie Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 20.07.10, 21:50
                                                    To zupełnie inne sprawy. Każdy wie, jak się zachować w autobusie, ze
                                                    np. nie mozna pić alkoholu itp. Zmiany w kodeksie drogowym wieszczą
                                                    wielokrotnie rózne media. A tu pośród wielu normalnych, uczciwych
                                                    loterii, np. TVP pojawili się cwaniacy bez etyki, drobni oszuści,
                                                    dzialający na granicy prawa. To co innego.
                                                  • Gość: p Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:17
                                                    Skoro zupełnie inne sprawy to dlaczego je wyciągnąłeś? :) Zresztą nieważne, to
                                                    są sprawy bardzo podobne bo we wszystkich przypadkach zasady zostały spisane i
                                                    udostępnione społeczności, a ich nieznajomość nie zwalnia od odpowiedzialności.
                                                  • Gość: gosc Re: SMS 74500 IP: *.rz.izeto.pl 20.07.10, 21:50
                                                    przeciez nikt nie gwarantuje, ze za 1 smsa dostaniesz 30tyś, za 1 smsa bierzesz udzial w loterii i tyle a kolejne smsy sa po to zeby zwiekszyc swoje szanse i nikt nie kaze Ci ich wysylac
                                                  • Gość: Jak to nie Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 20.07.10, 21:59
                                                    Mowią, że wystarczy 1 sms by wygrać, owszem o gwarancji nie mówią,
                                                    ale na tym świecie tylko Kopernik na pewno umarł synu.
                                                  • Gość: p Re: SMS 74500 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 22:19
                                                    No bo wystarczy jeden by wygrać ... jeśli będziesz miał szczęście w losowaniu o
                                                    czym zostało napisane w regulaminie :)
                                                  • ladypiglet Re: SMS 74500 21.07.10, 10:29
                                                    Dokładnie, a kto nie próbuje ten nie zyskuje więc pustego smsa zawsze
                                                    mozna wysłać i spróbować szcześcia:)
                                                  • Gość: klimczyk Re: SMS 74500 IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 17:53
                                                    naciągnął mnie na 50 zł proszę o zajęcie się tym złódziejem

do prokuratury klimczyk wiesław

sosnowiec ul , kielecka 44,17
                                                  • Gość: Sz Re: SMS 74500 IP: 77.236.26.* 27.12.10, 18:35
                                                    Witam. Wysłałem pustego smsa, na konkurs, który reklamował ibisz, myśląc, że rzeczywiście biorę udział w konkursie i to za darmo. Jednak…w odpowiedzi otrzymałem smsa od 74500, z prośbą o pilne odpisanie. Odpisałem, zapłaciłem. Ok. Przychodzi kolejny sms, tym razem „wygrałeś, przelewu dokonamy na 100%, tylko wyślij pusty sms na 74500”. Ok, wysyłam. Przychodzi kolejny sms „oto Twoje hasło, wyślij sms…”. Przychodzi kolejny sms…wszystko zaczyna się od nowa. Dlaczego prawo pozwala na takie zachowania?. A może jest to poza prawem?. Oprócz tego, teraz owy numer „nęka” mnie, smsami typu „żarty sobie robisz?. Powtarzam że uzgodniono!” i tym podobne. Jest to przecież w jakimś sensie obraza. Nie znam kogoś, a odzywa się w ten sposób…jak temu zaradzić?. Proszę o pomoc, pozdrawiam.
                                                    To jest oszustwo, bo wyraźnie piszą że wygrałeś, na 100%...
                                                  • Gość: Ewa Re: SMS 74500 IP: *.rtk.net.pl 09.02.11, 20:58
                                                    naiwnych niesieją,ale są.treści sms są tak powtarzjące się .i są tak beżczczelne inaiwne dla naiwnych
                                                  • Gość: J raz jeszcze Re: SMS 74500 IP: 193.238.180.* 20.07.10, 18:23
                                                    W ogóle słuchajcie nie rozumiem skąd to oburzenie (na innych forach
                                                    większe, tu widac duzo osób z "przeuczciwej" firmy popisuje sobie) ?!
                                                    Przecież to taka wspaniała loteria. Tyle osób już wygrało duże
                                                    pieniądze. Piękny, wspaniały, prawdomowny regulamin. Żadnych
                                                    kłamstw, sztuczek. Szczera prawda. Nic, tylko grajcie ludzie !!!
                                                    Wysyłajcie sms za sms-em. Przeciez każdy może wygrać. Pani Pigletowa
                                                    na pewno wygrała i to nie raz, a dodam, że wysłała tylko jeden
                                                    darmowy sms na nr 8043.
                                                  • Gość: K po raz pierwszy Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 11:24
                                                    Aha, czyli Ci, którym pusty sms się podoba, to od razu dla nich pracują, są
                                                    podstawieni itd?:)
                                                  • Gość: Gość portalu Re: SMS 74500 IP: 109.243.92.* 25.07.10, 16:11
                                                    Prosze Państwa mam propozycję zamiast się spierać kto ma rację
                                                    poprośmy znajomych rodzinę kolegów aby wysyłali co dziennie
                                                    przynajmniej 100 smsów bezpłatnych dziennie przeciez ktoś musi za
                                                    nie zapłacić w tym kraju niema nic zadarmo skali miesiąca nazbiera
                                                    sie tego troche jesli dostaną miliny smsów dziennie to troche im
                                                    kasy ubędzie przekażcie te informację dalej
                                                    Pozdrawiam i zyczę miłej zabawy w kotka i myszkę
                                                  • Gość: Robespieure Re: SMS 74500 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 15:20
                                                    No właśnie, dajmy spokój temu kto ma rację, kto jest podstawiony, kto dla kogo
                                                    pracuje. Jeśli się pusty sms nie podoba, to nie grajmy i tyle. Ja im wyślę 100
                                                    smsów, oni mi 600... i po co? Nie zbiednieją od tego, na pewno mają dużo większe
                                                    zyski.
                                                  • Gość: adas Re: SMS 74500 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 21:13
                                                    te ku... i bandyci naciagaja ludzi,ale moneta ma zawsze dwie strony gdyby ktos sprzedal mi patent jak pieniadze z sms-ow zamienic na kase tez bym obiecywal 30000zl kazdemu,
                                                  • Gość: pawel Re: SMS 74500 IP: *.chello.pl 28.07.10, 16:37
                                                    Jak nie chcecie otrzymywać tych sms-ow od tych je...ych pedalow to piszcie ile wlezie pustych sms-ow na darmowy numer 8043 oni za te sms-y musza za nas zapłacić naszemu operatorowi i w koncu dadza spokoj i nie beda nic wysylac. Oni bedą wysyłac sms z numeru 74500 a my dalej w kolko to samo pusty sms na nr 8043 i dadza sobie spokoj po kilku dniach. Jak tak zrobi milion polakow do moze wyjda na minusie i zamkna firme i pani basia ela ula marysia i inne ku...ska beda plakac :PPP
                                                  • Gość: kris Re: SMS 74500 IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 14:53
                                                    Zygmunta miałem za porządnego faceta , sprzedał się za parę srebników , kolejny Judasz .
                                                  • Gość: cosmogirl Re: SMS 74500 IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.10, 12:50
                                                    Ja wysłałam 10 pustych smsów i oni też przysłali mi tyle samo, niektóre sie trochę chamsko zaczynały, np. NO CO JEST? albo MASAKRA, PORAŻKA, CZŁOWIEKU WYŚLIJ SMSA.
    • Gość: Dawid Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.10, 12:39
      Witam wszystkich poszkodowanych.

Przygotowałem pozew przeciwko właścicielom numeru 74500 ,ktokolwiek byłby zainteresowany niech napisze do mnie email : dawid-dolinski@wp.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: GOSC Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.12.10, 18:13
        Uzyskałam adres tej firmy.Avantis SA Warszawa ul Królewska 16 tel + 48 22 3121000 to oni wysyłaja te sms.
      • Gość: Agnes Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.bik.pl 31.12.10, 15:34
        Podpisuję sie pod pozwem do prokuratury.
        Pozdrawiam
    • Gość: jas Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.10, 13:12
      Dostalem od nr 74500 takiego esa. (przepraszam za duze litery pisownia oryginalna) TU KIEROWNIK DEPARTAMENTU WYDAWANIA NAGROD PIENIEZNYCH PROSZE wyslac DARMOWY SMS na BEZPLATNY numer 8043. 20.000zl.GOTOWE DO ODBIORU (www.pusty-sms.pl)
      wyslalem darmowy sms teraz przyszedl drugi sms-CO JEST? NO JAK MAMY CI UDOWODNIC?! ODBIOR PIENIEDZY BEZPLATNY! Brakuje 1 SMSa.Pieniadze wydamy na 100%.Wyslij TAK na 74500 (dluuuuuuuga przerwa) 4,88

Co o tym myslicie jezeli wysle i wygranej nie bedzie to pod co to podpiac pod wyludzenie,oszustwo? co dalej z tym robic?
      • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 18.12.10, 13:49
        walnac sie w glowe i przeczytac znaczenie slowa LOTERIA
        • Gość: jas Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 10:41
          spiepszaj dziadu
          • Gość: aaa Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 11:14
            Takie są skutki eurosocjalizmu, w szkołach rodzice załatwiają swoim pociechom papier że są dys...cośtam, i taki człowieczek rośnie, połyka tlen. Czas leci... Potem wpada na pomysł że przysłowia to wielka mądrość i stwierdza że ponieważ głupi ma zawsze szczęście to on już z pewnością i wysyła smsa. Potem ośmiesza się w necie płacząc że został wydymany... Pamiętaj w życiu za darmo to możesz dostać kopa w tyłek od dresów... bajo
    • Gość: klimczyk Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 18:38
      wygrrałem 18,000 zł tylko sms cde mnie nie odbierają prezes niby zatwierdził

wygraną do odebrania wszystko zapisane na telefonie kto to mi ma

wypłacić pójdę chyba do prokuratora,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 20.12.10, 19:35
        skad sie biora ludzie tacy jak Ty ktorzy nie potrafia czytac i nie wiedza czym jest LOTERIA
        • Gość: jas Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 09:23
          Ty to skoro gosc wygral i ma potwierdzenie w telefonie o PRZYZNANIU WYGRANEJ 18.000zl to co wedlug ciebie mają mu napisac zebys ty sie nie bronił caly czas jednym słowem LOTERIA baranku?
          • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 21.12.10, 16:05
            zle go zrozumiales i on tez zle zrozumial. on poprostu ma szanse wygrac ale jeszcze nie wygral. loteria to loteria, twarde zasady, nie wszyscy moga wygrac.
      • Gość: Damian dostałem sms bez mojej zgody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 14:19
        Witam,
        kilka dni temu dostałem smsa od numeru 74500 o treści:
        "potwierdzono w 100%:
        natychmiast wyslij darmowy jeden sms na 8043 i czekaj na wynik losowania!
        Mamy dla ciebie mila wiadomosc!
        (www.pusty-sms.pl)"
        Mam zamiar napisać maila do organizatora na jakiej podstawie wysłał mi smsa skoro nie wysyłałem żadnych smsów na ten i na inny numer. Dla mnie jest to spam.
        Czy ktoś z Was miał podobny problem?
        • Gość: jas Re: dostałem sms bez mojej zgody IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 07:25
          wszyscy:)
    • Gość: m. Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 12:44
      Mój tata się w to wciągnął. Jest po 2 udarach, myśli jak dziecko - rachunek przyszedł na ponad 1000 zł, jestem załamana, ledwo wiążemy koniec z końcem a tu takie coś... Czy te smsy o treści stop na nr 8043 działaja? wiem że w przypadku orange "wygraj bmw" takie smsy o treści "stop" nie działały. Co ja mam zrobić aby zablokować wszystkie audiotele, konkursy w telefonie u taty w sieci orange? Czy to w ogóle mozliwe. Przecież nie długo nie będę miała za co dziecku dać jeść bo wszystko na rachunki telefoniczne pójdzie.
    • Gość: ela Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 23:34
      w tym kraju stalking i inne molestowanie to rodzaj biznesu... Nie wierzę,że żyję w państwie prawa,boję się
    • Gość: JakZatrzymacFree Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 12:14
      T: +48 (22) 489 54 11
      pl.sales@internetq.com

Trzeba zadzwonić do biura do Warszawy na powyższy nr i wtedy można za darmo wykasować się z rejestru klientów. Nie ma co płacić skru...synom za wykasowanie.
    • Gość: Wanado Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.214.200.89.otvk.pl 07.01.11, 17:25
      Prokuratorzy zajmuja sie pyskowkami politykow.Naciagacze maja si bardzo dobrze.Podobna sprawa ma sie z"Pobieraczek.pl" Zobacz co oni wyrabiaja z ludzmi.Wejdz na googlach i You Tube.
      Polecam.
      • Gość: gosc Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rz.izeto.pl 07.01.11, 19:12
        takich ludzi mi zal, akceptuja regulaminy bez ich czytania, biora udzial w konkursach bez czytania regulaminu. selekcja naturalna, jak znajda sie na ulicy niech maja pretensje do siebie
        • Gość: cosmogirl Re: uwaga SMS 74500 ***** IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.01.11, 15:35
          Jeżeli ktos chciałby aby przestano go nękać smsami zwiazanymi z tą loteria, wystarczy wysłać sms o treści STOP na bezpłatny numer 8043. Dopiero dzisiaj doczytałam regulamim na ich stronie i uwolniłam się od zalewu smsów. Raz na zawsze, mam nadzieję.
          • Gość: maciej cosmogirl IP: *.tktelekom.pl 11.01.11, 09:34
            Nie ma co się cieszyć za wczasu. Ja zrobiłem tak kiedyś .....pisało,że numer usunięty, a tu znowu ten spam przychodzi , bo inaczej tego syfu nazwać nie można.
            • Gość: cosmogirl Macieju IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.01.11, 12:42
              Ale przynajmniej od wczoraj mam spokój, bo wcześniej 2-4 smsy przychodziły dziennie, niektóre jak już wczesniej pisałam w tym wątku dość chamskie, np. "jaja sobie robisz", albo "człowieku oprzytomnij" itp. Wypraszam sobie takie coś! Jak znowu będą przychodzić smsy od nich, to znowu wyślę STOP , bo co jeszcze można innego w tej sytuacji zrobić. Pozdrawiam :)
              • Gość: mata_kari afera sms IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 11:31
                www.pudelek.pl/artykul/30107/oszukani_telewidzowie_skladaja_pozew_zbiorowy_chajzer_skompromitowany/
                • Gość: cosmogirl Re: afera sms IP: *.rzeszow.hypnet.pl 01.02.11, 16:22
                  Abstrahując od tego, że to, co piszą w tych smsach to kłamstwo, to treść tych wiadomości jest po prostu chamska i obrażająca. Dość tego. Współczuję ludziom, którzy dali sie na to nabrać. Mnie już sam niekulturalny ton tych smsów odstraszał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka