Gość: w IP: 204.124.181.* 06.02.10, 13:27 Proszę o wpisy osób które kupiły mieszkania w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: APKLAN opinie IP: *.res.pl 06.02.10, 18:17 ja:) przeczytaj topik o tytule "nie kupuj od apklan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: APKLAN opinie IP: *.rz.izeto.pl 06.02.10, 21:57 benek jesteś mieszkańcem tegoż osiedla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: APKLAN opinie IP: *.res.pl 07.02.10, 11:35 tak-jestem mieszkańcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: APKLAN opinie IP: *.rz.izeto.pl 15.02.10, 19:38 benek powiedz jak jest z parkowaniem samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: APKLAN opinie IP: *.res.pl 15.02.10, 22:22 Fatalnie.rozumiem że Ty będziesz mieszkać w tej nowej cześci ew rozważasz. nie wiem jak tam ale i u nas brakuje miejsca. niby przewidziano parking dla gości(zaraz przy drodze) ale o nim słyszymy już od 3 lat.poza tym powstanie niedługo część w której będzie jakaś lecznica :) i podejrzewam że oni zajmą większość parkingu-przynajmniej w godzinach pracy.najlepiej kupić z garażem -jeśli jest taka możliwość. jako mieszkańcy wspólnej działki każdy ma prawo zaparkować gdzie chce-nie ma przydzielonych miejsc postojowych.kwestia ew dogadania się wewnętrznie wśród mieszkańców ale jeśli Ci ktoś stanie na "twoje" miejsce to nie masz prawa go stamtąd wyrzucić. projektując nasze osiedle zaplanowali jedno miejsce na jedno mieszkanie wyłączając tych co mają garaż-oni powinni parkować własnie tam i dla nich miejsca nie ma. kolejna sprawa to co w wypadku gdy ktoś ma dwa samochody?? jeśli chodzi o kwestie parkinkgów t tak to niestety wygląda. nie wiem jak a w tej nowej części -wiem jak u nas. podjedz kiedyś wieczorem i zobacz na własne oczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: APKLAN opinie IP: *.rz.izeto.pl 17.02.10, 22:03 Dzięki za informacje ,narazie jestem na etapie wyboru ale zauważyłem problem właśnie z parkowaniem.Niestety dysponuję dwoma samochodami i tu mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś