IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:56
Witam,
czy mozecie polecic jakiegos dobrego dentyste. Chodzi przede wszystkim o jakosc wykonanej obslugi, cena gra duzo mniejsza role. Interesuja mnie zwlaszcza opinie osob ktore mialy robiona rekonstrukcie zeba, poniewaz tez mnie to czeka bo paskudnie sobie zlamalem. Moga byc takze bliskie okolice rzeszowa.

Prosze Was o pomoc drodzy forumowicze :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Dentysta IP: *.rzeszow.mm.pl 17.02.10, 18:01
      forum.gazeta.pl/forum/w,69,70952870,70952870,czy_w_Rzeszowie_lecza_dobrzy_stomatolodzy_.html
      Do prac estetycznych( złamany ząb do tego się kwalifikuje) polecam
      Cierplikowskiego. Ale też powstała przez parę lat masa podobnych klinik.
      Radziłabym wybrać właśnie taką specjalizująca się w estetyce stomatologicznej.
      • Gość: dertu Re: Dentysta IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 17.02.10, 19:53
        Zdecydowanie polecam biodent na hetmanskiej i zdecydowanie odradzam Klimowicz na
        okulickiego. Sprawdzilem na sobie.
    • Gość: gość Re: Dentysta IP: 94.42.116.* 17.02.10, 21:06
      nie ma
    • Gość: Agnieszka Re: Dentysta IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.02.10, 21:15
      Co pacjent to opinia. Ja ze swojej srony polecam dr Pawla Strzepka albo dr
      Grazyne Szafran. Nadkladala mi zabka, ktory mi sie ulamal i zrobila to bardzo
      fachowo. Jak dotad jestem zadowolona. U Strzepka leczylam zeby bardzo dawno
      temu, z tym ze u niego bylo samo leczenie bez prac "estetycznych".
      • Gość: gtw Re: Dentysta IP: 208.115.210.* 18.02.10, 07:33
        dr Rainer z przychodni stomatologicznej przy Piłsudskiego 1, wejście
        od 8-marca, zaraz
        koło Zakładu Energetycznego, odbudowala mi zęba praktycznie od
        korzenia
    • nikosia85 Re: Dentysta 17.06.14, 09:54
      Ja polelcam dobrego i sprawdzonego dentyste starowiczdental.pl/ miałam podobny problem jak Ty i musze przyznać, że mi świetnie naprawił zęba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka