ascii2 18.05.10, 12:41 gdzie można zaopatrzyć dziecko w fajne ciuszki w Rzeszowie, jestem z osiedla Baranówka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moyyra Re: odzież używana 20.05.10, 16:44 Na Baranowie 3 to chyba tylko to masz do wyboru Polo na Of. Katynia drugie Polo- kolo Biedronki obok papierniczego "na kładce" jest sklep z "lepsza" odzieża - we wtorki towar w cenie 40 zł, jest jeszcze inny - troche dalej "Baby moda" na Osmeckiego Odpowiedz Link Zgłoś
ascii2 Re: odzież używana 21.05.10, 12:07 napisałam że mieszkam na baranówce... ale mogę ruszyć na polowanie w miasto tylko gdzie??? a ten na osmeckiego to gdzie dokładnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: odzież używana 21.05.10, 20:08 sorry, zrozumialam, ze szukasz sklepu w swoimmiejscu :0 ten na Osmeckiego to od strony sklepu ogrodniczego, za stomatologiem i jeszcze kawałek do góry, dom prywatny, po lewej stronie, dośc łatwo trafić- są reklamowe tablice, a na miescie to najczesciej łaziłam do NOT-u, ale tam tez juz trochu drogo, nie mowiac o tym, ze we czwartki to sie zabijają o szmatke, Odpowiedz Link Zgłoś
ascii2 Re: odzież używana 24.05.10, 21:55 właściwie to też nie lubię takich typu not bo jak widzę tyle tego to uciekam! po prostu przerastają mnie te ilości no i rzeczywiście to wyrywanie tych ciuchów...ech Odpowiedz Link Zgłoś
jolik113 Re: odzież używana 26.05.10, 15:18 Baby Moda na Osmeckiego - polecam !!! Wszystkie ciuszki starannie posegregowane, na wieszaczkach. Często jest nowy towar. Przemiła Pani. Jak dla mnie wszystko na duży PLUS. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paola_81 Re: odzież używana 08.06.10, 12:44 Skuszona pozytywnymi opiniami o BUTIKU baby moda byłam tam sprawdzić co oferuje. Po pierwsze smród zwykłego szmateksu. Po drugie zero ciekawych ubranek. Może dla niektórych ubranie używanych i spranych spodenek za 14 zł ale z GAP-a to norma, ale uważam że nazwanie tego miejsca butikiem, z ekskluzywną odzieżą jest niestosownym nadużyciem wprowadzającym w błąd szczególnie tych, którzy do owego 'lokalu' musieli wybrać się z odległej okolicy. W Tesco oferują lepszy nowy towar w korzystniejszej cenie. Przepraszam, ale musiałam to napisać, a wszystkie pochwalne teksty o tym miejscu piszą sobie chyba tylko sami właściciele. I jeszcze jedno - polecam wybranie się tam mamo w ciąży. Tylko po to by zobaczyć jak nie chciałybyście wyglądać w ciąży. Litości. Te ubrania są na jakieś 80 letnie kobiety. A nie na kobiety w ciąży w 21 wieku. Brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
atyde_88 Re: odzież używana 09.06.10, 11:26 ja osobiście zadowolona jestem z notu. trzeba trochę pogrzebać ale się opłaca. kupuje tam szczególnie spodnie dla dziecka bo są nie zniszczone i nie drogie za ogrodniczki dla półtorarocznego chłopca kupiłam za 3 zł jak nowe . kiedyś udało mi się trafić na dzień w którym było wszystko za 50% i na prawdę można super ubrać dziecko. Jak mówię komuś ze kupuje studnie dal małego w nocie za taka cenę to nikt nie wierzy. Ja na prawdę polecam. i życzę wytrwałości w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
goneki Re: odzież używana 10.06.10, 09:12 Ja chodziłam wcześniej do NOTu i zawsze obkupiłam młodego w ciuchy, tam bardzo zabijają się o ciuchy dla starszych czy buty (SZOK!!!) dziecięce jeszcze w miarę, generalnie dla małego kupowałam pajacyki za 1 zł (śmiech taniocha a niezniszczone), koszulki, spodnie.... naprawdę warto. Teraz nie chodze bo pracuję, ale zawsze chodziłam w czwartki na nowy towar;) Fajne ciuchy są na Wicentego Pola, tam drogo za kg 40-50 zł ale mozna fajne rzeczy wyszukać, szczególnie dla starszych dzieci 4-10 lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemahurt Re: odzież używana 10.11.14, 22:07 Witam ! Obecnie oferujemy Państwu towar najwyższej rynkowej jakości. Towar sprowadzany przez nas bezpośrednio z Irlandii od rodziny, jest bardzo zróżnicowany, obfitujący w ubrania oryginalne a także odzież nową z metkami. B. dużo tzw. " perełek " towar aż się świeci. Marki takie jak river island, new look, h&m, zara, next, tommy hilfiger, ocean club, ralph lauren, abercrombie & fith, atmosphere, louis vuitton, marks & spencer, gap, adams kids, disney baby, esprit, only, stradivarius, reserved , levi’s, calvin klein, imberland, tom taior, campus, columbia, wrangler, benetton, bershka, rebel, clarks, ecco, f&f, topman, nike, reebok, puma, lonsdale, lacoste, dkny,diesel, russel, jordan, gucci, chanel i inne, oraz typowe dla Irlandii g- star, pauls butikue, ugg australia, i tp. Sprzedaż prowadzona jest z drewnianych boksów. Niesort prosto z tira. Realizujemy także indywidualne hurtowe zamówienia w zależności od Państwa potrzeb i wymagań na specjalnych zasadach współpracy. Przy dużych zakupach istnieje możliwość negocjacji cen lub uzyskania rabatu. Dbamy o rozsądną politykę cenową oraz właściwe podejście do klienta.W naszej hurtowni sami wybieracie każdą sztukę. Zapraszamy do odwiedzenia naszej hurtowni, abyście mogli bezpośrednio zapoznać się z ofertą , mając nadzieję na stałą długofalową współprace, tak jak z większością naszych klientów. W celu uzyskania szerszych informacji prosimy o kontakt telefoniczny lub sms o każdej porze. 889373013, 600120133 / 05 - 420 Józefów k / Otwocka ul. Bema 1 Pozdrawiam. N. Cybulska Odpowiedz Link Zgłoś