Gość: zyzol IP: 84.38.160.* 19.05.10, 21:49 nienawidzę tej pisiorskiej bandy. tych żałobniczych gadów co znów chcą swoje obłąkańcze wizje realizować w Polsce. I bardzo żałuję że ten drugi nie poleciał z bratem. Bardzo żałuję !!! PISda - spadaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hihi Re: Pisiory NA OUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 21:58 Jaki nienawistny urzędnik z UM! Ja też nie lubię, ale żeby aż tak! No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pisiory NA OUT IP: *.krak.tke.pl 19.05.10, 22:54 ja bardziej ich nienawidzę niż zyzol!!!! pisiory to zagłada kraju!!! ale widać, że natura sama usuwa zbędne elementy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Pisiory NA OUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 23:08 Nie przeginaj z nienawiścią. Ona jest złym doradcą i żadnym sposobem na problemy. Jarek ćwiczy milczka i zbiera punkty, a hrabia z bożej łaski pieprzy androny i traci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol powódź pod Wawelem ?? IP: 84.38.160.* 20.05.10, 09:00 Wielka powódź pod Wawelem Pod Wawelem wielka woda kiedy kaczka spłynie z krypty nie będzie mi jej szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Szczury z PO NA OUT IP: 89.171.192.* 20.05.10, 10:18 cieniutko piszczycie szczurki coraz cieńszy pisk. Sondaże spadają... woda się podnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol akt Bożego Miłosierdzia !! IP: 84.38.160.* 20.05.10, 11:07 jak wiadomo mały duchem i wzrostem ex prezydent z czołowymi pisiorami zginął w wigilię święta Bożego Miłosierdzia. Ukochani Bracia i Siostry - czyż nie jest to objawienie ogromu Bożego Miłosierdzia ?/ Nasz Pan i Zbawca dał nam w ten sposób znak, poprzez ten miłosierny akt, że czas oczyścić nasz kraj z pisiorów !! A więc w imię Boże - pamiętaj Ukochany Ludu Boży - tylko Pan Komorowski - szlachetny Syn Polskiej Ziemi powiedzie nasz lud umiłowany ku lepszej przyszłości. Miłosierdzie Boże jest wielkie ale nie zawsze można na nie liczyć - więc nie czekajcie na kolejny samolot - strąćcie kaczkę właściwym aktem wyborczym, Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam - zaufajcie bożemu wyrokowi z dnia 10 kwietnia roku pańskiego, Anno Domini, hokus pokus 2010 !!! Alleluja i do przodu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Żenująca odezwa... IP: *.wsd.rzeszow.pl 20.05.10, 11:55 Żal mi ludzi, którzy są tak płytcy i tak wielką nienawiścią ziejący... Szkoda, że są moimi współrodakami... I tylko malutka przestroga: nie używaj Bożego imienia do tak niskich celów i pobudek, bo kto mieczem wojuje ten od miecza ginie... I módl się zamiast kpić, by Cię objęło Miłosierdzie Boże, gdy Ci przyjdzie za własne postępki odpwiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 niech będzie pochwa...Jagienko !! 20.05.10, 14:01 ość portalu: jagienka napisał(a): > Żal mi ludzi, którzy są tak płytcy jego mi nie żal, co mi tam jakiś zyzol - a żal mi ciebie, biedny seminarzysto Wyższego seminarium duchowego z Rzeszowa !! To u was można tak płeć zmieniać?? wszak chowani jesteście na trzecią płeć , w stylu "witam panie, panów i Ciebie ojcze duchowny" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: niech będzie pochwa...Jagienko !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 16:04 Zakładam, że jesteś absolutnie PEWIEN tego co napisałeś wyżej? Tak na sicher? :-))) To wybacz: mnie jest Ciebie także żal... Wyciągasz zbyt pochopne wnioski. Kombinujesz w sposób najprostszy, nie biorąc pod uwagę innych możliwych opcji. Z dedukcji - laga! Pozdr, S. P.S. Ja WIEM kto kryje się pod nickiem jagienka. Wiem to na 101 procent. Dlatego wiem, że napisałeś babola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: niech będzie pochwa...Jagienko !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 18:55 kim jest jagienka? powiedz powiedz nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku Re: niech będzie pochwa...Jagienko !! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.05.10, 17:58 sio z forum prostaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka do ares-a19 i mu podobnych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 21:44 Tak się składa, że nie trafiłeś w obstawieniu... No cóż... Trzeba umieć używać głowy a nie tendencyjnie wszystkich ustawiać pod jedną, w tym wypadku kapłańską poprzeczką... Nie mam potrzeby ukrywania swojej płci, bo się jej nie wstydzę... A to, że mam szacunek do Boga, do wartości, do drugiego człwoieka i u mnie "tak" znaczy "tak" a "nie" - "nie" jest żle postrzegane, bo większość z dzisjeszych bohaterów forum kręci się tak jak wiatr zawieje... I biedny to Ty człowieku jesteś, bo umiesz tylko językiem z szuwarów rozmawiać, choć w sumie trudno te bełkoty rozmową nazwać... Szkoda, że nie możemy się spotkać twarzą w twarz bo skuliłbyś ogonek i słówka nie wydusił, gdyż odwaga osoby Twojego pokroju ważona jest li tylko przez anonimowość... Z ukłonami - JAGIENKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Najgłębszy jest katodebilizm:) 20.05.10, 17:36 Kamerdyner Dziwisz właśnie dał temu wyraz, trykając łbem o posadzkę przed szczątkami zdrajcy i kolaboranta, zwanego św. Stanisławem, w intencji zawrócenia fali powodziowej. Średniowiecze. Wystarczy zaufać kuriewnym a w Polsce zapanuje raj na ziemi. A kuriewni murem za Jarem. Rekonkwista ciemnoty i buractwa u bram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: akt Bożego Miłosierdzia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:31 Zyzol, jedno tylko mam pod rozwagę, bo widzę że się rozkręcasz: pamiętaj, że prawo do wymachiwania piąchą kończy się zazwyczaj na czubku czyjegoś nosa... :-) S. P.S. Rozumiem, że za tę agitację liczysz na wyższy stołek od Hrabiego von Bombenschacht? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: akt Bożego Miłosierdzia !! IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.10, 17:48 Ja rozumiem wiele. Można nie znosić partii, poglądów, ale żeby napisać coś takiego...:( To chore żeby nienawiść była tak głęboka,że inne poglądy prowadzą do takich wpisów. Cieszyć się z czyjejś śmierci? Szydzić z czyiś wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pisiory NA OUT IP: *.rz.izeto.pl 20.05.10, 12:51 ludzie nie lubia PiSu ale dlaczego ? dlatego, ze obnizyli podatki i zmiejszyli bezrobocie ? bo tak zrobili ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Pisiory NA OUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:03 Co komu zmniejszyli?! Nie rozśmieszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Pisiory NA OUT IP: 89.100.46.* 20.05.10, 13:29 Moda na celebracje cierpiętnictwa w naszym odwiecznie chorowitym kraju ma znacznie dłuższą genezę niż błazeństwa jakichś anonimowych Kaczyńskich... w normalnej demokracji milczenie ponoć poważnego kandydata na prezydenta na miesiąc przed wyborami, całkowity brak programu, wizji, którą broniłby w konfrontacji z rywalami na publicznym forum...już dawno by go całkowicie zdyskredytowały...pomijając fakt, że osoba nie sprawdziła się w służbie najwyższego szczebla i odpowiedzialności dla państwa znacznie wcześniej. Patologia demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
ares19 jestem za !!! 20.05.10, 13:53 dlaczego ? no bo nie było niczego bardziej kompromitującego jak dwa rządy pisu !!! przypominam - z Marcinkiewiczem i Jarkiem !!! To PIS wysłał nie wiadomo po co wojska do Afganu, to pis nie został ukarany za aferowe kupowanie poparcia samoobrony - pamiętna rozmowa Beger z Lipińskim !!!, to Jarek zrobił swoim zastępcą lepera (wicepremierem i ministrem czegoś tam) i to jarek okazał się totalnie nieudolnym premierem tracąc władzę na własne życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: jestem za !!! IP: 89.100.46.* 20.05.10, 14:19 Marcinkiewicza, najbardziej tandetnego oszusta III RP warto im zawsze wypominać. Ten błazen był wylansowany przez nich prawie na boga, kościół wspierał, ciemnogród wierzył, gdyż nigdy nie myślał. a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol Kościół znów miesza IP: 84.38.160.* 20.05.10, 16:08 Kościół i jego urzędnicy znów chcą mieszać w polityce - znów wskazują na kogo głosować na kogo nie glosować, Nawet seminarzyści z seminarium duchownego już próbują swych sztuczek na forum :)))) Więc jeśli tak będzie to plując na PIS trzeba będzie pluć i na nich. I nie mieszajcie w to Boga i Jezusa - bo jak to mówił Jezus?? "oddajcie Bogu co boskie a cesarzowi to co cesarskie". A gdzie tam Kaczyńskiemu do cesarza.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka wybitnie do zyzola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 22:32 No własnie zyzolu... Sam sobie przestrogę napisałeś więc się stosuj... I oddaj sierotko Bogu co boskie... Bo jak narazie w wyżej zamieszczonym przez Ciebie poście zszargałeś Jego imię wykorzystując je do kpiącej wypowiedzi... Jak chcesz być wiarygodny to badź jednolity a nie zmienny jak ten kurek na wieży... I może Kaczyńskiemu daleko do cesarza ale Ty i giermkowi do pięt nie sięgasz z tymi swoimi mądrościami wyklepanymi na ganku... A co do seminarzystów... gdzie są te ich rzekome sztuczki odnośnie głosowania? Jeśli odnosisz tę swoją kiepską koncepcję do mojej wypowiedzi to znów kula w płot.. Toż tam nie ma ani słowa na temat wyboru kandydata... Ja się odniosłam jedynie do postawy jaką załośnie reprezentujesz... Ale szkoda mojego pisania bo i tak nie zrozumiesz... Za mało u Ciebie przyjacielu wygimnastykowanych szarych komórek... Za mało... Pozdrawiam! JAGIENKA :) Odpowiedz Link Zgłoś