Gość: roma IP: *.rzeszow.mm.pl 31.05.10, 20:59 Jeśli zarząd nie ma odwagi by zgłosić sprawę policji to w jaki sposób może zapewnić bezpieczeństwo piłkarzom i ich rodzinom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eh Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.05.10, 21:42 Won jak najdalej sprzedawczyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XP Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.05.10, 21:53 Drodzy Sponsorzy to już końcówka sezonu więc wszystkich zapraszamy od nowego na ul. Hetmańską wspierać ZKS STAL RZESZÓW jedyny klub w Rzeszowie z prawdziwymi kibicami!!! Pani Marto już czas sie nawrócić:) Wybaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:15 A co tu jest niby do wybaczania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 09:53 Frajerska wazelina!!! ŚnieŻKa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteor Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.ostnet.pl 31.05.10, 22:22 Międlar,najpierw to trzeba typków zdemaskowć bo inaczej będziesz ścigał widma.W ogóle po co pchać policjantów w to szambo. A swoją drogą,wypowiedzenie kontraktów przez kopaczy to świetny pomysł.Dopóki bydło na trybunach,dopóty szkoda grosza na taki sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adf Dlaczego piłkarze nie chcą ...... IP: 89.230.85.* 31.05.10, 23:00 Czy w trakcie zajścia piłkarze byli trzeźwi? Na to pytanie również powinna być jasna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk a to ma jakies znaczenie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 00:01 A jakie to ma znaczenie czy byli? hm z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: a to ma jakies znaczenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 08:08 pijani byli, pewnie mataczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKaida znajdźcie se koziołka matołka co sie przyzna IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 01:39 i dalej bedzie git, resowvia bedzie rządzić na ratuszu i pod nim i w szatni bydło, jedno wielkie bydło wstyd mi żem z tego miasta dlatego wolę przedmiejskie grunty niebieskie jepani jesteście drechole z mordowni za żydów za bicie dziewczyn i przechodni nkt was nie kocha i nikt po was nie zaszlocha najwyżej spuści na was szczocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo yo i zarapuj mi bracie jak jesteś w temacie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 01:49 chętnie to poczytam choć rymu nie naklikasz boś zbyt ograniczony, bo dalej szukasz żony wśród swoich meneli, chuli i pedalców, jedyne na czym znają się to na zakalcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK i pokaż im dalej i pokaż im ziom, IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 01:54 że to jest Twoje miasto i tu jest Twój dom, rzeszowski deszcz spadnie wam z nieba na ulice zaleje podwórka i całe dzielnice, swymi słowy w nich jest mowy czar, a w szklanych lufkach tli się pokoju żar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ze Sportowej Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 07:42 Jeżeli sam Bentkowski boji się kibiców i zastanwia się czy zgłosić sprawę na policje ? to ja się pytam jakie on mi zapewni bezpieczeństwo gdy przyjdę na mecz z dzieckiem ?????????? Koniec z chodzeniem na Resovię już moja noga tam więcej nie stanie, wolę sobie pojechać na Crasnovię, Izolator lub przejść się na Stali bo wiem że tam mi się nic nie stanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 08:09 nie pier.. bialo niebieski gownojadzie z obroncow stalingradu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 15:04 Uuu widzę, że kibic ze Sportowej trafił w czuły punkt przedstawiciela stadionowego bydła :) Odpowiedz Link Zgłoś
giez99 Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów 01.06.10, 08:16 Czy nie lepiej byłoby dla rzeszowskiej piłki kopanej, by zamiast dwóch marnych klubów powstał jeden dobry? Byłyby z tego same korzyści. No i kibole przestały by się okładać, bo nie byłoby przeciwnika z wrażej drużyny. Wiem, że pan B. jest przywiązany do "resovianej" piłki kopanej z dziada pradziada, ale "pro publico bono" mógłby postąpić po męsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.rzeszow.mm.pl 01.06.10, 08:37 Już kiedyś mocodawcy twojego klubiku zakładowego z KW PZPR próbowali "stworzyć" jeden piłkarski klub w Rzeszowie. Skończyło się na tym, że skaperowali po rozmowach towarzyszy z zydo-komuny trzech zawodników Resovii i awansowali dzięki temu do I ligi. Później tak kupowali, że co roku musieli opłacać miejsce wsród najlepszych druzyn w kraju, a dowodem na to jest spowiedź trenera Kazimierza Trampisza. Resovia w swojej 105 letniej historii musiała zmagać się z waszą żydokomuną i dała sobie radę! Teraz da sobie radę z kibolami bandyatmi. A ja na waszym miejscu martwiłbym się nie o Resovię ,lecz o to, abyście wygrali z Pelikanem. Nie wygracie, lecicie, bo sześć zespołów ma już załatwioną degradację z II ligi grupy wschodniej! Po porażce z Pelikanem Kolejarz opłaci Wolbrom i znajdziecie się tam, gdzie na Was czekają!:):):) Czołem zarzdewiali wszarze, czyhający tylko na czyjeś upadki i wpadki. To własnie histora waszego sztucznego tworu w mieście Rzeszowie, który powstał na zyczenie żydokomuny, gdy czcicło sie Hankę Sawicką, Janka Krasickiego i samego Jozefa STALina! Sami jesteście mniej niż zero, co pokazały ostatnie derby, he,he,he:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara resovia Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: 79.139.93.* 01.06.10, 09:52 Jeszcze kilkanaście lat temu kochałem chodzić na Malte oglądać mecze. Teraz, gdy na trybunach siedzi banda naćpanych debili, ktorzy zamiast kibicować szukają zadymy, zamiast śpiewać skandują wulgarne hasła, to jest mi tak bardzo szkoda starej Resovii, tego klimatu na trybunach, że już wiem NIE MA TAM PO CO CHODZIĆ! Kibole, zabijacie swój własny klub. Koniec Resovii jest blilski. Na początku wycofają się sponsorzy. Klub podupadnie bo nie będzie komu grać. Nikt nie będzie chciał marnować się na Resovii. Jaka będzie liga? Istnienie klubu straci sens. Teren kupi jakiś cwaniak i zrobi tu kolejną galerię handlową. A w historii rzeszowskiego sportu napiszą: Wskutek bandyckich zachowań pseudokikiców i po wycofaniu się wszystkich sponsorów i osób popierających istniejący od 1905 roku klub RESOVIA został po ponad stu latach działalności ZLIKWIDOWANY!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: 195.47.201.* 01.06.10, 11:18 Mylisz się maksymalnie moze poleciec 5 drużyn poki co Stal nie leci ( poczytaj regulamin ). I z przepisami i z historią jesteś niestety na bakier widzisz to co chcesz widziec. Pozdrawiam kibic ( nie kibol) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Re: Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.06.10, 09:23 te pan r i co koledzy ci o tym wszystkim powiedzieli pod blokiem?:) ciekawe historie opowiadasz, moja racja jest najmojsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Piłkarze Resovii grożą zerwaniem kontraktów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 08:25 Myślę że samym piłkarzom odniechce się grania przy takiej hołocie jaka wypowiada się na tym forum.Kultury sportowej zero.Jeżeli będzie tak dalej to sponsorzy zarówno resovi jak i stali odejdą,a kibole będą kopać to co krówka robi na pastwisku. Ciekawe za co Pani Marta Pułtorak ma przepraszać, to dzięki Niej w Rzeszowie jest żużel i to dzięki Jej mogę spokojnie iść na mecz,gdzie jest spokojnie i kulturalnie.Osobiście zachęcam wszystkich do uczestnictwa w kibicowaniu na meczu żużlowym.Pamiętajmy że kibic pokrywa około 30% kosztów jakie trzeba wyłożyć w ten sport.Kibic z Baranówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Sprzedawczyki IP: 62.93.43.* 01.06.10, 09:48 Dlaczego piłkarze boją się policji? Może jednak transparent mówił całą prawdę i obawiają się zbyt głębokiego śledztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gago Pytam! IP: 80.50.128.* 01.06.10, 11:26 Komu i czemu mają służyć fora internetowe, gdzie roi się od inwektyw, obraźliwych epitetów, ferowania "wyroków", nadinterpretowania spraw niewyjaśnionych, siania nienawiści i szowinizmu, szargania nazwiskami przez niedowartościowane i zakompleksione osoby!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderka resovia park ??? hahaha... IP: *.rzeszow.mm.pl 01.06.10, 13:16 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: resovia park ??? hahaha... IP: *.rzeszow.mm.pl 01.06.10, 14:23 axel - o tym ile druzyn poleci dowiesz się po zakończeniu rozgrywek. Jak masz problemy, to poczytaj regulamin rozgrywek. Resovia na pewno nie będzie zdegradowana! A czy Stalinowska drużyna? O tym dowiemy się już wkkrótce:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.06.10, 16:42 Jak stal jest stalinowska, to resowia cesarsko-węgierska... nawet nazwa klubu nie po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 01.06.10, 17:03 Cracovia też jest nazwą nie polską?:):):) Typowy nieuk komunistycznego odłopgu, he,he,he. Ale niech Ci będzie; lepiej mieć w rodowodzie cesarsko-węgierską nazwę, jak żydokomuny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:35 Widzisz resoviacki kundelku cracovia to nie jest wyrażenie pochodzące z języka polskiego. Niech resoviacki kundelek się odrobinę poduczy i dopiero potem niech resoviacki kundelek daje głos. Czy resoviacki kundelek zrozumiał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.06.10, 09:26 resoviacki psie lecz swoje kompleksy gdzie indziej. wstydzisz sie swojego izraelskiego pochodzenia, ze tak innych od zydow chrzcisz? stal ma tyle z zydami wspolnego co i ty czyli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.10, 11:00 To trzeba mieć prawdziwie poczucie wiadomości. Kompromitacja na całego nie kundelku, ale psie buldogu z Hetmańskiej. Resovia, podobnie jak Cracovia jest łacińską odmianą miasta Rzeszów, podobnie jak Cracovia - Krakowa. Mówią o tym najstarsze zapisku, znajdujące się w zasobach Archiwum, między innymi księdza Michno. Ujmuje to pan profesor Zaborniak w swojej książce o Resovii! Ale ty czerwony psie, poza statut PZPR, który ci pozostawili w spadku krewni, nie sięgasz do czytania po nic więcej:):):) Ale dobrze tłuku, posiadający przodków spod rzeszowskich wiosek, że to napisałeś. Teraz trudno o większa kompromitację! He, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.10, 11:04 PS; Do niedzielnego meczu z Pelikanem, będziecie mieć niezłą sraczkę!:):):)Po porażce Wisły Płock na 90@ leci z I ligi do II grupy wschodniej wszystkie cztery ostatnie drużyny! To oznacza, że z tej grupy w II lidze leci 6-7 drużyn!!! Przypomnijcie sobie żydowskie zaklęcia: - Abra, Makabra, bo jak przegracie, albo tylko zremisujecie, Stal przesunięta będzie do III ligi. No, najwyżej żydokomuna załatwi wam granie w lidze Tel Avivu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.06.10, 15:57 Niech cię o to twoja głowa nie boli. Stal sobie poradzi, ty martw się lepiej o tzw. "resoviacki charakter" twoich kopaczy. Ci, którzy żyją dłużej od ciebie obszczymurku wiedzą, że nic takiego w przyrodzie nie występuje. Ja dobrze pamiętam czasy gdy twoja drużyna ledwo tylko zapewniła sobie utrzymanie w drugiej lidze rozpoczynała handel punktami a takie postaci jak stary Madeja czy Henek Pawiłowski to żywe legendy tego procederu.Spytaj starszych jak jedyna szansa na grę w ekstraklasie poszła się paść bo "ludzie honoru" puścili mecz Motorowi albo co wyprawiał bramkarz żeby Śląsk wygrał w pucharze Polski. Nie wyjeżdżaj też z tym komunizmem gdyż twój klub największe sukcesy święcił w epoce "późnego Gierka" czy też w najczarniejszą noc stanu wojennego. Nazywanie kibiców Stali żydami jest tak absurdalne, że jeśli ty w to wierzysz to z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością mogę orzec iż jesteś imbecylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 17:22 A od kiedy kundelku językiem urzędowym w polsce jest język łaciński? :) Jak pisałem wcześniej poducz się troszeczkę, a potem szczekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 03.06.10, 18:10 Noc co komunistyczne pieski?:):):) Sracie już w pory? Trzeba wygrać dwa mecze, aby utrzymać się w II lidze. Resovia musi też wygrać dwa mecze, ale po to, aby awansować! Taka jest właśnie róznica między Stal i Resovią w Rzeszowie:):):)! Nieuku, łacińska odmiana Resovia, jest własnie nazwą polskiego miasta po łacinie, a nie zydokomunistycznej odmiany ulicy Obrońców Stalingradu!:):):)Nie ściemniaj, bo nie możesz szcz... po murze. Co najwyżej ze strachu lejesz w gacie:):):) Nie płacz, czerwony psie, bo w III lidze nie jest źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.10, 18:29 Czytaj kundelku ze zrozumieniem, jeśli nie potrafisz poproś kogoś kto opanował tą szlachetną sztukę :) Jeśli już zrozumiesz moje pytanie to odpowiedz na nie, a nie bełkocz o swoim rodowodzie kundelku :) Zrozumiał kundelek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.10, 09:00 Nie ujadaj brytanie z Obrońcow Stalingradu. Siad na zad i wyj do księżyca, bo III liga coraz bliżej!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 10:24 No tak, typowa resoviacka suka. Pier.olić potrafi, ale nic sensownego z tego nie wynika :) Ale przynajmniej pośmiać można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.10, 11:01 Goń się oszołomie po polach Drabinianki. Jeden pies wie o co ci chodzi. Powinieneś znaleźć sobie jakąś staloską burą sukę. Powodzenia w krzakach i burakach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 11:16 Po burakach? Mam ci po rodzinie biegać? :) Zresztą nawet nie wiem po co, skoro lepszej suki niż Pan R nigdzie nie znajdę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.10, 14:17 To znaczy, że jesteś Edzio-Pedzio ze Stali Rzeszów... Goń się więc jak dzika świnia na zakręcie! Przed ostatnimi meczem zaśpiewaj sobie hymn pożegnalny waszego żydokomunistycznego klubiku o biało- niebieskich barwach z naszą rzeszowską i biało-czerwoną RESOVIĄ: To ostatnia niedziela, wkrótce się rozstaniemy, na dobre już; więc pu,puk,puk w zarzdzewiały staloski żydokomunistyczny mózg!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 14:45 To, że tobie koledzy ze sportowej zrobili z odbytu otwór o średnicy denka od słoika nie znaczy, że każdego to bawi :) Nie mierz wszystkich swoją miarką resoviacka suczko :) Tak więc następnym razem wysil odrobinkę to dziurę wypełnioną betonem, którą masz pomiędzy uszami, inaczej będziesz się ciągle ośmieszał ... nie to żebym miał coś przeciwko, ale twoi koledzy mogą w końcu przestać cie kochać, a przecież tak to lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.189.216.232.skyware.pl 04.06.10, 14:57 Dobra. Prawda jest taka, że jakby patrzeć na to wszystko z perspektywy barw, to Resovia to komuchy i bolszewiki, a Stal źydzi... Ale jeden ciul. Obie drużyny są z Rzeszowa i to się liczy. Co prawda wielu "kibiców" z piłki nożnej to kretyni, ale na żużel można pójść czy na siatkówkę i wszystko jest w porządku. Ja obu drużynom życzę jak najlepiej. Resovii awansu, a Stali utrzymania. Ja rozumiem, że w ekstraklasie może być rywalizacja o mistrzostwo, ale kuźwa w jakiejś II... heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 04.06.10, 16:09 Edziu-Pedziu, masz bardzo słaby, aby nie powiedzieć, mało staloski system nerwowy. A może masz hiva? Wcale bym się nie zdziwił, bo twoje niektóre sformułowania najwyraźniej świadczą o zboczeniach. A może biało-niebieskie barwy do reszty przesłaniają ci mózg i stać cię jedynie na rzeźbienie dziurek w metalowych przedmiotach?... Na forum wałęsają się przeróżni zboczeńcy dla których rzekoma miłość do klubow sportowych ma uwarygodnić ich normalność i przykryć prawdziwe skłonności. Pies i twoja wymarzona suka, niech ci mordę liżą. Idź się umyj do Mikośki, bo cuchniesz jak najbardziej zardzewiała stal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 02:05 Widzisz suczko, tylko różnica jest taka, że temat pedziów ty zacząłeś więc musi być coś na rzeczy :) I jak pisałem wyżej przestań mierzyć swoją miarą, jeśli lubisz walenie dziur w płocie to ok, twoja sprawa, ale nie każdy ma takie hobby :) Co do przedostatniego zdania to masz rację, przyjdzie tak Pan R pogada o gejach i o dziurach w przedmiotach i pewnie na koniec powie, że ma 12 lat :) Chociaż z tym ostatnim to też musi być coś na rzeczy, bo sypie teksty na poziomie niezbyt rozwiniętego gó...arza :) No ale to u resoviackich suczek norma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.10, 09:28 Teraz już nikt nie ma wątpliwości, że jesteś posycholem. Utylizacja - znasz ten termin?... Od tego stal-inizm w Polsce nie ucieknie. He,he, Nie żyłuj się, bo ci gały wyskoczą:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 10:49 Tobie z kolei przydałaby się kastracja, znasz ten termin? Bo aż strach pomyśleć co może spłodzić taka resoviacka suczka jak ty :) Chociaż z drugiej strony, od praktykowanego przez ciebie walenia w odbyt jeszcze chyba nikt nie zaszedł. No ale, jak to się mówi, przezorny zawsze ubezpieczony :) Więc czym prędzej umów się na wizytę z weterynarzem, jak nie masz kasy to wyśle jakiegoś sms-a o treści "Pomagam" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.10, 14:51 Oto do czego zdolny jest mutant potomków z podrzeszowskich wiosek. Czas zakończyć żenujące igrzyska...Gdyb twoi rodzice i dziadkowie pochodzili z Rzeszowa, miałbyś do wyboru Resovię i tylko Resovię!!!:):):) Pozostała ci jeno stal i co najwyżej sznur z rozpaczy... Pociesz się, że przy twoim mózgu nie wiele rozumiesz z tego wszystkiego. Bądź szczęśliwy łowco burych, metalowych suk...Ujadaj teraz do równych sobie pod każdym względem, bo już dość długo prowokowałem cię do tego, abyś stał się i był pośmiewiskiem całego forum:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak stal jest stallinowska... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.10, 21:51 Mam nadzieje, że nie palisz bo przez nieuwagę mógłbyś podpalić sobie słomę w butach resoviacka suczko z dziada pradziada :) Nie mniej jednak dobrze, że kończysz swój żenujący występ bo o ile jeszcze kilka postów temu byłeś zabawny to teraz jesteś jedynie żałosny :) Adios resoviacka suczko :) PS. muszę cie poznać ze swoim psem, on lubi takie wyszczekane suki jak ty :) Odpowiedz Link Zgłoś