Dodaj do ulubionych

Upal - co robic?

IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.10, 10:50
Witam wszystkich.
Co można robić w Rzeszowie (pomijam spacerki nad Wisłokiem, dość klimatyczne ze względu na ilość komarów i zapach) w taki upał?
Pozdrawiam,
OTJJ
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaźmirz Do hipermarketu IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 10.06.10, 11:02
      Spacer między lodówkami z nabiałem działa kojąco.
      • Gość: Ona taka jak Ja Re: Do hipermarketu IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.10, 11:21
        Byłam wczoraj i nabawiłam się kataru. Który supermarket ma trochę słabiej chłodzące lodówki?
        • Gość: scpt sposób pewny choć ryzykowny :) IP: 84.38.160.* 10.06.10, 12:09
          setka gorzały (koniecznie zimnej) przed południem, setka po południu -
          na wieczór dwa pifka z zamrażalki i ....co mi tam upał :)
          • Gość: kazek Re: sposób pewny choć ryzykowny :) IP: *.rz.izeto.pl 10.06.10, 18:28
            ..seta przed seta po i po wakacjach na odwyk.
        • Gość: Kaźmirz Drobna poprawka IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 11.06.10, 20:42
          Ja nie napisałem, że należy położyć się między serkami. To ma być
          spacer w linii środkowej, niczym ruch samolotu po pasie startowym.
          Ja to praktykuję od dawna i żyję. Pozdrowionka.
    • lesny.dziad Re: Upal - co robic? 10.06.10, 12:24
      basen?
      • Gość: czi Re: Upal - co robic? IP: *.rz.izeto.pl 10.06.10, 12:29
        polecam spacer po parku papieskim, fajnie sie tam rozmysla a slonce opala na maksa.
        nie wiem w jakim wieku jestes...ale zawsze fajniej w grupie spedzac czas.
        • Gość: Ona taka jak Ja Re: Upal - co robic? IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.10, 19:23
          Park papieski? hmm ... trochę lat tu mieszkam i nie kojarzę miejsca.
          Mogę prosić o lokalizację?
          A wiek ... już "za stara" na deptakowe paczki :)
          Pozdrawiam, OTJJ
          • Gość: czi Re: Upal - co robic? IP: *.rz.izeto.pl 10.06.10, 21:52
            tak ci sie wydaje ze za stara, ja bym chetnie znalazla jakas kolezanke do
            spacerow ....do posmiania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka