Gość: Ona taka jak Ja IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.10, 10:50 Witam wszystkich. Co można robić w Rzeszowie (pomijam spacerki nad Wisłokiem, dość klimatyczne ze względu na ilość komarów i zapach) w taki upał? Pozdrawiam, OTJJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaźmirz Do hipermarketu IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 10.06.10, 11:02 Spacer między lodówkami z nabiałem działa kojąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona taka jak Ja Re: Do hipermarketu IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.10, 11:21 Byłam wczoraj i nabawiłam się kataru. Który supermarket ma trochę słabiej chłodzące lodówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpt sposób pewny choć ryzykowny :) IP: 84.38.160.* 10.06.10, 12:09 setka gorzały (koniecznie zimnej) przed południem, setka po południu - na wieczór dwa pifka z zamrażalki i ....co mi tam upał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: sposób pewny choć ryzykowny :) IP: *.rz.izeto.pl 10.06.10, 18:28 ..seta przed seta po i po wakacjach na odwyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Drobna poprawka IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 11.06.10, 20:42 Ja nie napisałem, że należy położyć się między serkami. To ma być spacer w linii środkowej, niczym ruch samolotu po pasie startowym. Ja to praktykuję od dawna i żyję. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czi Re: Upal - co robic? IP: *.rz.izeto.pl 10.06.10, 12:29 polecam spacer po parku papieskim, fajnie sie tam rozmysla a slonce opala na maksa. nie wiem w jakim wieku jestes...ale zawsze fajniej w grupie spedzac czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona taka jak Ja Re: Upal - co robic? IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.10, 19:23 Park papieski? hmm ... trochę lat tu mieszkam i nie kojarzę miejsca. Mogę prosić o lokalizację? A wiek ... już "za stara" na deptakowe paczki :) Pozdrawiam, OTJJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czi Re: Upal - co robic? IP: *.rz.izeto.pl 10.06.10, 21:52 tak ci sie wydaje ze za stara, ja bym chetnie znalazla jakas kolezanke do spacerow ....do posmiania Odpowiedz Link Zgłoś