Gość: wolanow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:10 Panie Prezydencie Komorowski - proszę zapamiętać te wyniki i wyciągnąć w odpowiednim czasie wnioski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jon Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:15 Kochany Rzeszowie ja myślem, że tam jest więcej inteligencji. No cóż mylić się jest rzeczą ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płn-zach. Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.chello.pl 21.06.10, 08:27 Gość portalu: jon napisał(a): > Kochany Rzeszowie ja myślem, że tam jest więcej inteligencji. No cóż > mylić się jest rzeczą ludzką. O co ci chodzi ,że ktoś nie POznał się na Ynteligencji plujów - "prof." Władzia Bartoszewskiego lub Palikota? W innych miastach POlski także się nie POznali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Nie dziwi wynik w powiecie bieszczadzkim - ludzie IP: *.ip.jarsat.pl 21.06.10, 08:54 mają tam kontakt ze światem, cywilizacją - turyści przyjadą i powiedzą co się dzieje na świecie, doedukują. W wioskach okołorzeszowskich ludzie żyją jeszcze w komuniżmie. No i te wyniki pokazują że nadajniki Radia Maryja osiągnęły już na Rzeszowszczyżnie odpowiednią moc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.multimo.pl 21.06.10, 09:11 Dowartościował się z rana typowy wyborca PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:20 Taka jest prawda, chłopcze. Spójrz sobie na statystyki GUS.Za Jarem jest generalnie zacofana ściana wschodnia . Czy się nie zgadzasz? Może to są tereny przodujące edukacją i higieną? Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... 21.06.10, 09:57 Widać pajacu że w d... byłeś i g... widziałeś. Ja byłem w każdym państwie EU, wyjeżdżam na spotkania raz na miesiąc i takich porąbanych ludzi jak na zachodzie PL to nigdzie nie ma. To właśnie oni są brudni, niewykształceni, żyją w syfiastych, rozpadających się poniemieckich domach i wyznają zaściankowe myślenie że jak ktoś nie popiera PO to jest głupi. To świadczy o waszym zamknięciu i mentalnym zacofaniu. Ale czego od was wymagać jak większość z was była co najwyżej w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_j Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:05 Ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.multimo.pl 21.06.10, 10:09 Szczekaj więcej piesku ze sztabu Po to lek na moją duszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:15 Bóg to zauważyl i chciał ich potopić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: 213.155.182.* 21.06.10, 12:28 ja was pazdrawjiaju towariszcz michaił;) taka niespodzianka po latach. widzę, że nic się nie zmieniłeś zakompleksiony wiejski ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 13:22 A ja byłam na Słowacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfl1972 Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:41 chyba na google maps to po pierwsze, po drugie mieszkam na podkarpaciu, głosowałem na PO, i szlag mnie trafia gdy nieroby piszą głupoty, socjal z Kaczyńskim wam się marzy, chyć się roboty a nie pisz głupot gdzie to nie byłeś i co to nie jesteś - dwie średnie krajowe - aż tyle - hahahaha bo sam sobie wystawiasz taką a nie inną ocenę. Jeszcze Ci kolego dużo brakuje, w głowie i w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.06.10, 15:50 prawie kazdy kierowca TIRa bywa od czasu do czasu na zachodzie Europy,zapewne ty tez zaliczasz się do tego grona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.multimo.pl 21.06.10, 09:59 Do edukuj się kolego Lublin ma najwięcej uniwersytetów ze wszystkich miast w Polsce prawie 1/3 mieszkańców miasta to studenci. Co do higieny to komentował nie będę bo jesteś śmieszny, chciałeś się tym dowartościować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:12 Co z tego? Statystyki GUS są bezlitosne dla Polski B. Bezzębna, niedomyta ludność marząca o wyższym zasiłku socjalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... 21.06.10, 10:20 Szkoda gadać z tępakami przesiedlonymi z UA którzy martwią się czym dom ogrzać i za co go otynkować :) I palą w piecu jakimś syfem (w każdym mieście na zachodzie PL unosi się smród) Wyniki matur mówią same za siebie - na zachodzie potomkowie analfabetów z UA zdają najsłabiej. Co do socjalu bez komentarza, w zach-pomorskim i lubuskim bezrobocie jest wyższe niż u nas. Przypominam że w zeszłym roku Podkarpacie miało najwyższy wzrost gospodarczy mimo kryzysu 4,5% także już niedługo będą się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... 21.06.10, 12:00 mikael20 napisał: > Szkoda gadać z tępakami przesiedlonymi z UA którzy martwią się czym > dom ogrzać i za co go otynkować :) I palą w piecu jakimś syfem (w > każdym mieście na zachodzie PL unosi się smród) Wyniki matur mówią > same za siebie - na zachodzie potomkowie analfabetów z UA zdają > najsłabiej. Co do socjalu bez komentarza, w zach-pomorskim i > lubuskim bezrobocie jest wyższe niż u nas. Przypominam że w zeszłym > roku Podkarpacie miało najwyższy wzrost gospodarczy mimo kryzysu > 4,5% także już niedługo będą się cieszyć. Bezrobocie tam zmaleje,pod warunkiem zatrudnienia przy usuwaniu skutków powodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... 21.06.10, 11:58 Gość portalu: jaro napisał(a): > Do edukuj się kolego Lublin ma najwięcej uniwersytetów ze wszystkich miast w > Polsce prawie 1/3 mieszkańców miasta to studenci. Co do higieny to komentował > nie będę bo jesteś śmieszny, chciałeś się tym dowartościować? Ale co to za uczelnie,jedynie na miarę tubylców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Niby domyty, a cuchnie nawet przez kable.. IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.06.10, 10:04 Polska jaka jest zawdzięcza stołycy - to tam kierowano przez kilkadziesiąt lat rozwojem kraju - "cały naród buduje swoją stolicę!" - dziś naród słyszy, że jest biedny, zacofany i nie zasługuje na wsparcie.. Może trzeba okna umyć czasem, by zobaczyć jaki ten naród jest? Albo pojechać choćby PKP? Dopóki stołyca nie zabrała wszystkich połączeń.. I czasem wyprać swoje skarpetki nawet w oświeconym miejscu, może wtedy przestanie śmierdzieć. Gdyby ściana wschodnia miała samodzielną decyzyjność i budżet, to oświecone i bogate landy nie sięgałyby pięt - vide choćby Asseco czy przemysł lotniczy Świdnika, Mielca, Rzeszowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Chcesz powiedzieć że masz wszystkie zęby? To IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:15 niemożliwe. Czytałem wyniki ostatnich badań tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Chcesz powiedzieć że masz wszystkie zęby? To IP: *.multimo.pl 21.06.10, 10:35 Chłopie skoro Ty masz sztuczne to nie oznacza że wszyscy muszą być szczerbaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat To wybitny przejaw inteligencji - umiesz czytać :) IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.06.10, 10:36 Statystycznie, jeśli ja mam wszystkie, a 20 innych osób ma ubytki ponad 50 %, to ja też mam ubytki. Statystycznie, jesli zjadłeś 2 obiady, a ja żadnego, to obydwaj jesteśmy po obiedzie. Badania co mówią każdy widzi. Badania mówią, że wraz ze wzrostem dobrobytu, zanika instynkt samozachowawczy, a wzrasta bezradność życiowa.. Mam nadzieję, że jakoś przeżyjesz.. Jak cały dobrobytowy elektorat.. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Niby domyty, a cuchnie nawet przez kable.. 21.06.10, 12:05 Gość portalu: elektorat napisał(a): > Polska jaka jest zawdzięcza stołycy - to tam kierowano przez > kilkadziesiąt lat rozwojem kraju - "cały naród buduje swoją > stolicę!" - dziś naród słyszy, że jest biedny, zacofany i nie > zasługuje na wsparcie.. Może trzeba okna umyć czasem, by zobaczyć > jaki ten naród jest? Albo pojechać choćby PKP? Dopóki stołyca nie > zabrała wszystkich połączeń.. I czasem wyprać swoje skarpetki nawet > w oświeconym miejscu, może wtedy przestanie śmierdzieć. Gdyby ściana > wschodnia miała samodzielną decyzyjność i budżet, to oświecone i > bogate landy nie sięgałyby pięt - vide choćby Asseco czy przemysł > lotniczy Świdnika, Mielca, Rzeszowa.. Żeby była pełnia szczęścia,musieliby jeszcze przepędzić "czarnych",co jest nie możliwe,a więc nici z Eldorado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Ani białych, ani czarnych - czerwonych - na gębie, IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.06.10, 18:32 w sumieniu i na sumieniu.. Krew płynie z tego pocenia się "wierzących inaczej".. Oni mają na sumieniu samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:41 Szczególnie przeglądając te dotyczące edukacji prawdopodobnie byłbyś zaskoczony! Nie znam dokładnych statystyk dotyczących higieny, ale zakładając, że średnia dożywanego wieku najwyższa jest akurat na Podkarpaciu to też nie do końca masz rację! krakow.dlastudenta.pl/dlaMaturzysty/?act=show_ar&id=23419 Nie jestem wyborcą PiS-u, ale nie dziwię się tym wynikom. W ciągu dwóch dekad wolnej Polski nie powstały tutaj żadne poważne inwestycje (nie licząc 4 km obwodnicy Piask k/Lublina). Zamknięto wschodnią granicę, co doprowadziło do upadku wiele regionalnych firm itd. Nic więc dziwnego, że wygrywają tutaj populiści typu Kaczyński. Ta sytuacja powtarza się co wybory, i aż dziw bierze, że kolejne rządy o tym zapominają. Inna sprawa, że wyborcy też zapomnieli, że rządy PiS, Samoobrony i LPR nie zmieniły nic na lepsze w tej części Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.multimo.pl 21.06.10, 10:58 Nareszcie ktoś zdiagnozował poprawnie preferencje wyborców na wschód od Wisły. Wybór PO gwarantuje 100% pogłębiania różnic miedzy zachodnią a wschodnią Polska wiec chyba wynik wyborów nikogo nie dziwi. Nie są to jakieś wymysły zaślepionego wyborcy PIS tylko wystarczy patrzeć jak wygląda sprawa budowy infrastruktury i ogólnie inwestycji za rządów PO. jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie powiedział by wyborca ze ściany wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:12 Masz rację, ale... PiS i AWS, które wygrały wybory w tych wschodnich regionach i już rządziły kilka ładnych lat też nic nie zrobiły dla tych ludzi. Jarosław Kaczyński obiecał - www.pis.org.pl/article.php?id=8792 - np. szybkie wybudowanie drogi S19 ale nawet nie zadał sobie trudu aby ponownie wpisać ją (wykreślił ją rząd AWS-u) do planu budowy dróg. Jedynie sfotografował się na tle dwupasmowego odcinka zbudowanego za Gierka. Problem polega na tym, że ludzie o tym nie pamiętają i za wszystko obwiniają żydów, komunistów, liberałów itd. Inną sprawą tłumaczącą sukcesy prawicowych (ale tylko pod względem obyczajowym bo nie ekonomicznym) formacji jest rola kościoła katolickiego, który otwarcie je popiera. Sprawdza się stare powiedzenie mówiące, że im bogatsze kościoły tym biedniejsi mieszkańcy. Kościół jest gotowy zrobić (i robi) wszystko aby utrzymać swój status w tych regionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: 91.207.203.* 21.06.10, 13:20 a co robił Tusek dla tych regionów aby na niego miały głosować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:17 A co zrobił Kaczyński? Myślę, że tyle samo co Tusk (czyli bardzo mało lub nic) a jednak głosują. I jak to wytłumaczyć? I zupełnie innej beczki; Kaczyński w swoim rządzie zatrudniał sędziego Andrzeja Kryże (syna sędziego Romana Kryże, odpowiedzialnego za mordy sądowe w procesach politycznych w okresie stalinowskim), który skazywał w czasach PRL opozycjonistów na kary więzienia (m. in. W 1979 działacza ROPCiO Adama Wojciechowskiego a w 1980 Wojciecha Ziembińskiego, Jana Józefa Janowskiego oraz Bronisława Komorowskiego i Andrzeja Czumę na od miesiąca do trzech miesięcy więzienia za zorganizowanie manifestacji pod Grobem Nieznanego Żołnierza w Warszawie 11 listopada) a jednak to on uchodzi za zdecydowanego przeciwnika komuny. Nie widzę innego wytłumaczenia dla fenomenu tego poparcia jak podatność na populizm i wsparcie Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: 91.207.203.* 21.06.10, 15:47 zobacz kogo zatrudnia albo zatrudniał Tusk w swoim rządzie, hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 17:53 Przypomnij mi proszę, bo nie wiem o kim myślisz! Nie jestem Rydzykiem czy Kaczyńskim, którzy wszystko wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 17:15 Aktualnie w Rzeszowie i okolicach budowana jest autostrada A4 i droga S19. Przypomnijmy że w 2000 roku A4 była już w krakowie, dopiero za rządów PO prace nabrały tępa, a przez 10 lat nic ... fakt może to i dzięki EURO 2012, ale nie mniej jednak odwalili kawał dobrej roboty w kierunku przyśpieszenia i odbiurokratyzowania inwestycji. Przydała by się jeszcze szybka kolej od granicy do krakowa UA do krk. To jest jeden z zarzutów wobec PO że wykreślili ten projekt z PLANÓW !!! i musimy o to walczyć, może teraz uda się coś wynegocjować :) jak PO ma stracha . Mimo wszystko i tak głosowałem na komorowskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.multimo.pl 21.06.10, 13:45 Z tym kościołem to kwestia czasu widzę to po sobie i znajomych młodzi nie dają się już tak ogłupić dla kościoła zguba będzie społeczeństwo informacyjne dostęp do mediów i wiedzy w postaci internetu. Jak zaczną cienko pierdzieć finansowo jak np w Czechach to i powołań nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abudżaba Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.basl.cable.virginmedia.com 24.06.10, 16:19 Tereny przodujące edukacją i higieną??? Co to ma wspólnego z głosowaniem??? Pewnie jesteś z zachodu skoro tak piszesz... Owszem wstyd mi za moje województwo że taki wynik osiągnęło, z drugiej zaś strony,ty jako przedstawiciel hitlerowskiej ściany zachodniej, pisząc takie bzdety i pokazując swój niski poziom edukacji i dobrego wychowania pokazujesz jacy ludzie mieszkają na zachodzie, tylko 'pogratulować'. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... 21.06.10, 10:20 Napisał zwolennik polityki miłości, której hasła na sztandarach wyborczych niesie B. Komorowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianka Re: To zacofana, niedomyta i bezzębna Polska B... IP: *.19.165.21.osk.enformatic.pl 24.06.10, 20:13 No trochę ostra ta wypowiedź.Reprezentuję tą część Rzeszowiaków ,która glosowała za Komorowskim,jest "domyta",z pełnym uzębieniem i nie czująca się źle,że mieszka w "Polsce B" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Nie dziwi wynik w powiecie bieszczadzkim - lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:10 dokładnie, podkarpacie to bastion prostactwa, ciemnoty, dewocji, zacofania, zabobonu i wsteczniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Tak trzymać!!! 21.06.10, 09:32 > dokładnie, podkarpacie to bastion prostactwa, ciemnoty, dewocji, > zacofania, zabobonu i wsteczniactwa. Sam jesteś ciemniakiem i prostakiem. Ściana wschodnia i Małopolska to rdzeń Rzeczypospolitej. Pozostała część Polski bardziej podatna jest na manipulację pomyleńców z Unii Europejskiej i prymitywną propagandę Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Przerażające, że połowa Polaków ma to du..ie IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.06.10, 09:42 Ta reszta broni mniejszego zła. Przerażające, że Orwell miał rację.. Służby górą nawet na forum.. Przerażające, że można tak napisać o sąsiedzie. To nie jest demokracja, miał rację JKM, to idiokracja wsparta sondażowymi tortami za medialny kapitał.. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: Nie dziwi wynik w powiecie bieszczadzkim - lu 21.06.10, 10:22 Gość portalu: sa napisał(a): > dokładnie, podkarpacie to bastion prostactwa, ciemnoty, dewocji, > zacofania, zabobonu i wsteczniactwa. Przynajmniej mieszkają od setek lat na swoim, a nie w poniemieckich domach, jak jaśnie oświecony elektorat Komorowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
jotka24 znalezione w sieci o kaczynskiej 21.06.10, 08:42 Oto życiorys Marty Kaczyńskiej - córki Marii i Lecha Kaczyńskich , bratanicy kandydata PIS na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego : Urodzona w 1980 roku. Córka Marii i Lecha Kaczyńskich. Absolwentka prawa na Uniwersytecie Gdańskim. Dzieci: Ewa i Martyna. Pierwszy mąż: Piotr Smuniewski (ur. 1978)- ślub 2001 Dziecko ze związku: Ewa- ur. 2002 Drugi mąż: Marcin Dubieniecki- absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Gdańskiego, aplikant adwokacki, członek Okręgowej Izby Adwokackiej w Gdańsku. Pracujący w kancelarii swojego ojca (syn znanego działacza lewicy, startował też w wyborach samorządowych z list Sojuszu). Ślub odbył się w Urzędzie Stanu Cywilnego w Gdyni 21 kwietnia 2007 roku. Przyjęcie miało miejsce w ośrodku prezydenckim w Juracie. Pani młoda była już wówczas w piątym miesiącu ciąży. Romans z Marcinem Dubanieckim trwał już w czasie kampanii prezydenckiej Lecha Kaczyńskiej choć na billboardach pokazywał się on z całą rodziną, łącznie ze szwagrem, gdy w istocie małżeństwo jego córki było już fikcją. Jarosław Kaczyński nie przyszedł na ślub młodej pary. Dziecko ze związku: Martyna- ur 6 czerwca 2007 . Jak wyjaśniał Marcin Dubaniecki imię Martyna, nadane córce, powstało ze "spontanicznego połączenia" imion Marcin i Marta. Portal Pardon podaje : "Były mąż chciał się widywać ze swoim dzieckiem. Marta K. odmówiła. Jako powód odmowy podała, że to nie jest dziecko jej byłego męża. Czyli po rozwodzie zaprzeczyła dotychczas uznawanemu ojcostwu." Czyli w trakcie pierwszego małżeństwa miała kochanka ? Z drugim mężem żyje bez ślubu kościelnego ? Jak nazwać takie postępowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Re: znalezione w sieci o kaczynskiej 21.06.10, 08:48 To jest postepowanie pozostajace w pelnej zgodzie z pogladami lewicowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: znalezione w sieci o kaczynskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:50 Może zrobię to za ciebie: Hipokryzją Jarka Kaczyńskiego. Ale, ale, co ma pełnoletnia Marta do swojego stryja ? A no właśnie nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: znalezione w sieci o kaczynskiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.10, 08:59 JEŻELI NIE WIESZ PRAWDY TO NIE PISZ GŁUPOT BO MOŻESZ ZOSTAĆ OSKARŻONY I MYŚL CO PISZESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBYWATEL Re: znalezione w sieci o kaczynskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:24 Piękny życiorys inteligentnej,wykształconej młodej osoby.Życzymy jej wszystkiego najlepszego,a ty piękna inaczej może byś podała swoje nazwisko i załączyła zdjęcie chętnie bym cię poznał moja ty piękna i uczciwa.Oczekuję na propozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.med Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 18:24 Ksiądz przecież powiedział na ambonie,że kto zagłosuje na innego kandydata niż Jareczek będzie miał grzech.....Ręce opadają ale to fakt autentyczny..... Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów 21.06.10, 08:17 Kiedy Pan Bog stwarzal Podkarpacie, zmiarkowal ze popelnil blad - stworzyl je zbyt piekne; dla rekompensaty stworzyl gorali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:43 Oj chłopie... nie obrażaj ty GÓRALI... (Byłeś ty z raz na góralskim weselu?) :-))) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:01 czlowieku! gdzie Podkarpacie, a gdzie górale!!!??! Rzeszowszczyzna to polska ziemia prymitywów, pod Tatrami Komorowski wygrał (na szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:07 Jeżeli masz na myśli Zakopane to faktycznie tam wygrał, ale poza Zakopanem to jedna wielka porażka. prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/121701.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:11 Daj spokój... Dla imć pana geografa pod Tatrami jest tylko Zakopane, a górale - to wyłącznie ci z Podhala... Szkoda słów... S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:09 A ty nie jesteś prymitywem, nieuku??? Jasne. Jak górale - to tylko podhalańscy... :-)))) Błysnąłeś panie geograf i wystarczy. Możesz śmiało oddać dyplom :-) S. P.S. Niech zgadnę: jesteś elektoratem PO zapewne?... Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Tam szukaj gorali IP: *.80-94-b.business.telecomitalia.it 21.06.10, 10:11 w znaczeniu ogólnym (w języku polskim) – mieszkańcy terenów podgórskich i obszarów górskich (np. górale kaukascy), w ujęciu szczegółowym – mieszkańcy terenów od doliny Ostrawicy na zachodzie po dolinę Białego Czeremoszu (na wschodzie), w przedwojennej Polsce – niejednolita etnicznie ludność pochodzenia ruskiego i polskiego. Pierwsza zamieszkuje Gorgany i Czarnohorę (na obecnej Ukrainie), Bieszczady i częściowo Beskidy, druga pozostałą część Beskidów, Podhale z Tatrami w Polsce oraz region poczynając od Podtatrza na wschodzie, poprzez Górną Orawę do Kysucy i Czadcy na zachodzie w Słowacji i Śląsk Cieszyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Wnioski wyciągnęli wyborcy drogi przedmówco.. IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.06.10, 08:18 A wynik świadczy o tym, że nie tylko na Podkarpaciu.. Najwięcej głosów gajowemu odebrał dekiel od komunistów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry dekiel? IP: 212.160.138.* 21.06.10, 08:31 chodzi ci o jednego z najmądrzejszych polskich polityków - Cimoszewicza? Jedynego, który miał yaya aby przypomnieć powodzianom, że powinni się ubezpieczyć PRZED powodzią, a nie tylko skamleć o pieniądze PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektorat Wypchnięty na kandydata Napieralski, wykorzystał IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 21.06.10, 09:50 swoje 5 minut perfekcyjnie. Żaden z wyjadaczy SLD nie chciał stać się synonimem kolejnej porażki, a on pokazał "towarzyszom", drętwemu Komorowskiemu, a zwłaszcza sztywnemy Pawlakowi, że można mieć progresywny wynik. To był taki "dekiel bezpieczeństwa" SLD - albo przeżyje, albo się utopi.. A co do mądrości Cimoszewicza - każdy ma prawo wyciągać wnioski, na jakie mu pozwala wiedza i inteligencja. Ja nazwałbym to raczej sprytem drobnego cwaniaka, aniżeli mądrością. Ważny był mentorski ton głosu, jakim głosił te komunikaty.. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Jak ktoś liczy dutki to nie gra z PO 21.06.10, 08:19 Średniakom Po wcale nie służy. Gra z "wielkimi" i to tak aby ostrzyc wszystkich innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el ciemnogrod IP: *.chello.pl 21.06.10, 08:20 skad w ludziach wiara w czlowieka tak falszywego, tak obludnego, tak zacofanego, tak obrzydliwie zawistnego, jak Kaczynski? kilka smutnych min, kilka frazesow, calowanie po dupie sprzedajnego Rydzyka, zerowy dorobek, jako premiera i juz - ciemny lud pedzi do urn, by w poklonach doczekac sie swojego pupila w prezydenckim palacu. upadek, zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: ciemnogrod 21.06.10, 08:26 Gość portalu: el napisał(a): > skad w ludziach wiara w czlowieka tak falszywego, tak obludnego, > tak zacofanego, tak obrzydliwie zawistnego, jak Kaczynski? kilka > smutnych min, kilka frazesow, calowanie po dupie sprzedajnego > Rydzyka, zerowy dorobek, jako premiera i juz - ciemny lud pedzi do > urn, by w poklonach doczekac sie swojego pupila w prezydenckim > palacu. upadek, zenada... ********************** Po kulturze twojej wypowiedzi widać że to ty jesteś z ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ciemnogrod IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 21.06.10, 08:32 Gość portalu: el napisał(a): > skad w ludziach wiara w czlowieka tak falszywego, tak obludnego, tak > zacofanego, tak obrzydliwie zawistnego, jak Kaczynski? kilka > smutnych min, kilka frazesow, calowanie po dupie sprzedajnego > Rydzyka, zerowy dorobek, jako premiera i juz - ciemny lud pedzi do > urn, by w poklonach doczekac sie swojego pupila w prezydenckim > palacu. upadek, zenada... ?????? bo to Polska właśnie!!!!!! Dwóch Polaków trzy partie. Z których Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimbus z po Re: ciemnogrod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:49 zapomniales dodac www.żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Re: ciemnogrod 21.06.10, 08:52 A skad w ludziach wiara w dyletanta, ktory nie ma ani jednej samodzielnej mysli i jest kukielka Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Re: ciemnogrod IP: *.80-94-b.business.telecomitalia.it 21.06.10, 08:54 Dobre Pytanie, ale odpowiedz jest juz mniej dobra - wyborca wybiera kandydata najbardziej podobnego do siebie samego - wiem ze to brutalne, ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: ciemnogrod IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.06.10, 09:43 Wszystkim przegranym wyrazy wspolczucia. Moze trzeba bylo wystawic corkę lecha .Tez z nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuy Re: ciemnogrod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:56 To nie Kaczyński jest tego przyczyną ale miernota PO, która nie jest w stanie nic im zaoferować poza straszeniem przed Kaczyńskim. Strachem nic nie osiągnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Re: ciemnogrod 21.06.10, 09:03 To prawda, ale to tez działa w każda inną stronę. Dlaczego Napieralski dostał tyle głosów? Część wyborców nie chciała popierać miernego PO i jeszcze bardziej miernego Pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuy Re: ciemnogrod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:09 Mój ojciec - zagorzały katolik - różaniec w ręku,co tydzień w kościele, nisko kłomnia się klerowi a głosował na Napieralskiego - coś w tym jest co mówisz. Ble jakością aż od nich śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuy masz rację Re: ciemnogrod,dr Rydzyk popiera PO IP: *.chello.pl 21.06.10, 09:18 w tym marszalka PO z Torunia -Piotra Całbeckiego ...tego na foto www.kujawsko-pomorskie.pl/images/wiadomosci/20100208_biskup/foto_7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.chello.pl 21.06.10, 08:21 bigoteryjne, chciwe na dutki moherowe wieśniaki zagłosowały na swego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 08:21 Gość portalu: wolanow napisał(a): > Panie Prezydencie Komorowski - proszę zapamiętać te wyniki i > wyciągnąć w odpowiednim czasie wnioski ******************* Panie Komorowski (obojętnie czy pan zostanie prezydentem czy też nie)- proszę doradzić PełO aby skończyło z krętactwem i korupcją a wzięło się do roboty. Może na początek za zaniechane na początku waszych rządów zabezpieczenia przeciw powodziowe. Szczerze radzę wyciągnąć takie wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
krk01 To nie sondaze zawiodly!!!! 21.06.10, 08:23 To zaklamane szmatlawce typu GW i Onet i TVN uparcie jak za komuny i Urbana wciskaja notorycznie propagande 45% hura ten zly zaznaczony na czerwono slupek 33%!!! vivat nasz kandydat vivat przyszle wałki!!! buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.globalconnect.pl 21.06.10, 08:26 Wybór pomiędzy Kaczyńskim a Komorowskim jest dużym nieporozumieniem. O ile Kaczyńskiemu nie można odmówić inteligencji wykorzystywanej jednak do realizacji maniakalnej polityki nienawiści do wszystkich, którzy ośmielają się mieć inne poglądy niż ma prezes PiS-u, to Komorowski ma klasę Maliniaka z 40-latka ( popełnia gafę za gafą, a to co powiedział (chyba jako dowcip) po paradzie zwycięstwa w Moskwie świadczy, że jest kiepsko wykształconym, pozbawionym inteligencji człowiekiem, bez jakiegokolwiek obycia. Obaj. ( Kaczyński i Komorowski ) nie mają elementarnych kwalifikacji do reprezentowania Polaków na tak wysokim urzędzie, obaj mają ultrakatolickie poglądy i nie są w stanie przeciwstawić się ekspansji kościoła katolickiego we wszystkie sfery życia. I to jest niestety tragedia , że jeden z tych dwóch zostanie niestety prezydentem RP. Głosowanie na Komorowskiego lub Kaczyńskiego jest głosowaniem za bylejakością, za dominacją kościoła katolickiego w życiu publicznym i zacofaniem cywilizacyjnym. Kandydatami o klasę lepszymi byli Olechowski i wyrazisty Napieralski. Namawianie przez ludzi lewicy do nie głosowania na Olechowskiego czy Napieralskiego było zwykłym łajdactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: 195.47.201.* 21.06.10, 08:31 jestem komuchem z dziada pradziada. I zaprawde powiadam wam ZA to ze PELO zabrało mojemu ojcu esbecka emertuture i z wyzszym wykształcemien prawniczym ma 700 pln netto emerytury NIE ZAGŁOSUJE NA PEŁO. Mam was w dupie. Mimo ze moje serce komusze sie kraje wole KACZORA niz was przechrzty z peło dzieki którzy upodlilismie moja rodzienie .ch w w dupie wole kaczora niz was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry wyrazisty Napieralski hahahaha IP: 212.160.138.* 21.06.10, 08:33 chyba jak umizgiwał się do tych dwóch niuni co mu śpiewały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:28 Znowu wstyd na całą Polskę!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podział wzdłuż... Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 08:35 ...Wisły Tam gdzie mocny KK wygrał kandydat katonazistów. Tam gdzie ciemnogród wygrał kandydat katonazistów. Niestety to kolejne wybory,w których nie miałem na kogo głosować:( Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 08:44 Wyobraź sobie że są na Podkarpaciu ludzie mający 2x średnią krajową, znający kilka języków, którzy zwiedzili sporo świata i głosują na Kaczyńskiego. Gdyby jeden z drugim czerwony nos z PGR-ów pod Koszalinem miał takie doświadczenia to na pewno zrewidowałby swój światopogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 09:36 mikael20 napisał: > Wyobraź sobie że są na Podkarpaciu ludzie mający 2x średnią krajową, > znający kilka języków, którzy zwiedzili sporo świata i głosują na > Kaczyńskiego. Gdyby jeden z drugim czerwony nos z PGR-ów pod > Koszalinem miał takie doświadczenia to na pewno zrewidowałby swój > światopogląd. Zwiedzili sporo świata w poszukiwaniu zmywaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 10:01 Na zmywaki to jeżdżą dzieci zachodnich PGRów. Ja jeżdżę na spotnia biznesowe i wiem więcej o świecie niż jakiś zadufany w sobie typek mieszkający w poniemieckim domu z odpadającym tynkiem. Najlepiej o was świadczy wygląd waszych domów i ogrodów, upodobanie do życia w brudzie niespotykane już nigdzie więcej w EU. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 11:50 mikael20 napisał: > Na zmywaki to jeżdżą dzieci zachodnich PGRów. Ja jeżdżę na spotnia > biznesowe i wiem więcej o świecie niż jakiś zadufany w sobie typek > mieszkający w poniemieckim domu z odpadającym tynkiem. Najlepiej o > was świadczy wygląd waszych domów i ogrodów, upodobanie do życia w > brudzie niespotykane już nigdzie więcej w EU. Ale jest wygodnie,swojsko i nie trzeba się przemęczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.06.10, 16:06 mikael20 i pół ,juz wiem. Jezdzisz na spotkania biznesowe jako kierowca ,po prostu jestes szoferem,co mozna wywnioskowac po sposobie twojego prostackiego wyslawiania się.Ty chomoncie przepocony fakt ze bywasz za granicą nie usprawiedliwia ciebie żebyś obrazał innych,tym bardziej ze sam jeszcze nie dawno chodziłes srac za stodołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 21.06.10, 08:39 Kiedy mieszkańcy podkarpacia zrozumieja znaki z nieba dawane przez Boga.Chcecie poprawki, będziecie ją mieli Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywka-1 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 08:45 Panie Prezydencie Kaczyński: Bóg - Honor - Ojczyzna - te słowa na Podkarpaciu to świętość, tylko oni rozumieją sens tych słów, tylko oni potrafią przeżyć za 800 zł pensji i cieszyć się życiem. Jestem tam każdego roku i widzę ich pracowitość, ale niestety czytałam również o wykorzystaniu tych ludzi jako tanią siłę roboczą w wielkich metropoliach. Tego robić nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uon Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:27 Gadasz z trupem? Odpowiedz Link Zgłoś
chu-go Re: Kaczyński górą 21.06.10, 08:48 Wybory odwołane ze względu na rażącą niezgodność z sondażami. Jeszcze trzeba by Komarowskiego poparł Wałęsa - koniecznie trzeba to ogłosić - wygrana Kaczyńskiego pewna! Odpowiedz Link Zgłoś
wyspybahama Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów 21.06.10, 08:49 E, nie macie się co ekscytować tym, że gdyby to tylko wasz region się w głosowaniu liczył, to Prezydentem zostałby w I turze Kaczyński. U nas też tak jest... tylko w drugą stronę. Gdyby to Warszawa wybierała Prezydenta RP, to zostałby nim w I turze Komorowski. Są dzielnice, gdzie otrzymał niemal 60% głosów, a w żadnej nie przegrał z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.10, 08:52 PLATFORMA BYŁA ZA PEWNA ŻE WYGRA ALE NIE MOGĄ TEGO ZROZUMIEĆ ŻE PAN KOMOROWSKI NIE NADAJE SIĘ NA PREZYDENTA TYLE ATAKÓW NA KACZYŃSKIEGO PRZEZ WSZYSTKIE PRAWIE STACJE ALE NIE OSIĄGNĘLI TEGO CO CHCIELI.WCZORAJ TVN I POLSAT PODAWALY NAWET PONAD 50% DLA KOMOROWSKIEGO ALE SIĘ NIE SPRAWDZIŁO TO RÓŻNICA 4,48% WIĘC BARDZO MAŁA I WIERZĘ ŻE PAN KACZYŃSKI WYGRA BO TO NAJLEPSZY KANDYDAT UCZCIWY INTELIGENTNY WIE CO CHCE. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 09:41 Gość portalu: JS napisał(a): > PLATFORMA BYŁA ZA PEWNA ŻE WYGRA ALE NIE MOGĄ TEGO ZROZUMIEĆ ŻE PAN > KOMOROWSKI NIE NADAJE SIĘ NA PREZYDENTA TYLE ATAKÓW NA KACZYŃSKIEGO > PRZEZ WSZYSTKIE PRAWIE STACJE ALE NIE OSIĄGNĘLI TEGO CO > CHCIELI.WCZORAJ TVN I POLSAT PODAWALY NAWET PONAD 50% DLA > KOMOROWSKIEGO ALE SIĘ NIE SPRAWDZIŁO TO RÓŻNICA 4,48% WIĘC BARDZO > MAŁA I WIERZĘ ŻE PAN KACZYŃSKI WYGRA BO TO NAJLEPSZY KANDYDAT > UCZCIWY INTELIGENTNY WIE CO CHCE. Tak,ma inteligencje mojej świnki morskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów 21.06.10, 08:53 ..J.Kaczynski tak lalwode na podkarpaciu az ich zalalo........ ludzie dajac glosy J.Kaczynskiemu w takiej ilosci,wybrali agresje glosowali na czlowieka,ktory odda wszystko za wladzei tu trzeba zastanowic sie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.wsisiz.edu.pl 21.06.10, 08:56 Szkoda, ze rodacy z Podkarpacia nie odrozniaja bycia patriota od mowienia, ze sie jest patriota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.chello.pl 21.06.10, 08:58 Gość portalu: P. napisał(a): > Szkoda, ze rodacy z Podkarpacia nie odrozniaja bycia patriota od > mowienia, ze sie jest patriota... a kto niby jest patriotą ...hrabia od WSI?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: 91.207.203.* 21.06.10, 09:03 dokładnie..., i mogę jeszcze dodać wyłączcie TVN a włączcie mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppp wązkie horyzonty Polski B IP: *.chello.pl 21.06.10, 09:17 Właśnie,wyjdź z domu,bo Świat to nie widok z kuchennego okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: wązkie horyzonty Polski B IP: 91.207.203.* 21.06.10, 09:19 oj ta tak... bardzo wąskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.10, 09:03 .... i po raz kolejny Polska C popisała się - WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie Pitera była? Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.chello.pl 21.06.10, 09:11 Gość portalu: Jacek napisał(a): > .... i po raz kolejny Polska C popisała się - WSTYD!!! O co ci chodzi ,czy jestes cieniem cienia Tuska ,czy rychem ,zbychem ,króry obawia sęe ,że nie zakombinuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąbrakadabra Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: 82.139.53.* 21.06.10, 09:08 Wynik nie dziwi. Czego innego można się spodziewać po potomkach uczestników "rabacji galicyjskiej". Mentalność mają zapisaną w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:14 Chłopi obrócili się przeciwko swoim Panom. Ojojoj. jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Tymczasem 21.06.10, 09:10 Znow idzie deszcz na Polske Kaczynskiego Narod wybrany dostanie kolejna porcje blogoslawienstwa od Milosiernego. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów 21.06.10, 09:12 W tych regionach Polski,gdzie zamieszkuje katolicka ciemnota,wygrywa Kaczor,nic nowego.Gdyby kandydatem był Rydzol,wygrałby w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
qc PiS i Plebania 21.06.10, 09:21 maja wspolna metode zagospodarowania tego samego bezrefleksyjnego koltuna ktorego latwo przestraszyc kotlem ze smola i diablem z widlami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bredzisz jak POrąb Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.chello.pl 21.06.10, 09:22 www.pardon.pl/artykul/9806/ojciec_rydzyk_komunista_-_dwa_bratanki/4 mus-zek0 napisał: > W tych regionach Polski,gdzie zamieszkuje katolicka ciemnota,wygrywa > Kaczor,nic nowego.Gdyby kandydatem był Rydzol,wygrałby w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUMANISTA Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:04 W regionach gdzie zamieszkuje czerwono-różowa chołota-ciemnota tam wygrywa komorowski-miernota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBYWATEL Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:26 JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA-BÓG HONOR OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 11:51 Gość portalu: OBYWATEL napisał(a): > JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA-BÓG HONOR OJCZYZNA Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 12:35 mus-zek0 napisał: > W tych regionach Polski,gdzie zamieszkuje katolicka ciemnota,wygrywa > Kaczor,nic nowego.Gdyby kandydatem był Rydzol,wygrałby w pierwszej turze. ------------------------------------- a ty pewnie jaśnie oświecony stajenny chrabiego. Teraz jesteś wściekły że nie będzie kopalni łupków i ze stajni do lepszej roboty się nie przeniesiesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 12:50 prawie_magister napisał: > a ty pewnie jaśnie oświecony stajenny chrabiego. Teraz jesteś wściekły że nie > będzie kopalni łupków i ze stajni do lepszej roboty się nie przeniesiesz..... Nie mam powodów do wściekłości,do żadnej roboty zabierać się nie muszę,bo nie mam takiej potrzeby i nie lubię pracować,wolę leniuchować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halflitra W Ameryce D miał jescze lepszy wynik. IP: *.chello.pl 21.06.10, 09:13 ciemnu lud to kupił. Oj ciemny on to będzie jeszcze przez dekady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mig Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:17 Piszecie przewrotnie, że Kaczyński górą, a ja od wczoraj widzę zupełnie inne wyniki???- czyżby ta wasza hipokryzja osiągnęła punkt zenitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Przyczyna jest prosta IP: *.elk.mm.pl 21.06.10, 09:18 w duzych miastach istnieje spora grupa ludzi, ktorzy na lodach robionych przez innych cos skorzysta. W mniejszych aglomeracjach juz tak "dobrze" nie ma, wiec i nie glosuja za ludzmi, ktorzy beda konserwowali ukladzki. Bo niby jakie? Uczciwi sa udupiani na starcie przez hordy rozjuszonych urzednikow, wiec i chec do glosowania przeciwko aktualnie rzadzacym duza. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright a kto krecil lody w palacu namiestnikowskim? 21.06.10, 09:45 ilu dobral sobie sp. LK? Ilu jest potrzebnych, a ilu w przechowalni? Insynuujesz, ze PiS jest uczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Przyczyna jest prosta IP: *.finemedia.pl 21.06.10, 10:06 Nie wypisuj bzdur. Niby kilka milionów ludzi z miast kręci lody i to jest powód głosowania na PO/Komorowskiego? Wolne żarty. "Uczciwi sa udupiani na starcie przez hordy rozjuszonych urzednikow" Uczciwi i nie - bez różnicy. Ale po pierwsze takie udupianie w małych sprawach najczęściej ma miejsce w niewielkich miejscowościach. Po drugie Ci co udupiają są nieraz z nadania lokalnej władzy, którą sam sobie wybrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright zabor rosyjski i Galicja za Kaczynskim, Europa za 21.06.10, 09:42 Komorowskim. To widac z mapy. Polska B za kandydatem B. Jak sobie wybierzecie, tak sie w areszcie wyspicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: zabor rosyjski i Galicja za Kaczynskim, Europ IP: *.multimo.pl 21.06.10, 10:05 Przesiedleńcy z za Buga za komorowkim rdzenna Polska za Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś