Gość: antyklerykalny Kaczyński już rządził !!! IP: *.chello.pl 21.06.10, 09:46 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:50 chrabia prezydentem? Marzenia ściętej głowy. Przecież trwa ogólnopolskie odkomorzanie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAD Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.rzeszow.pl 21.06.10, 09:50 JEDNO SPROSTOWANIE BO NASTĄPIŁO PRZEKŁAMANIE , NIE KACZYŃSKI GÓRĄ A DEBILIZM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Dlaczego obraącie mieszkańców Podkarpacia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:54 Bardzo dużo wpisów na tym forum obraża "zacofane" Podkarpacie. Czy to jest "polityka miłości" i "zgoda buduje"??? Czy Waszym zdaniem Szanowni Adwersarze demokracja polega na opluwaniu tych, którzy myślą inaczej niż Wy? Głosowałem na Kaczyńskiego z pełną świadomością. I jestem zaprzeczeniem obrazu Jego wyborcy jaki rysują niektórzy socjologowie. Fakt od kilku lat mieszkam na Wsi pod średniej wielkości miastem, ale tu koło mnie w pięknych domach mieszkają w większości zamożni i dobrze wykształceniu ludzie, którym się w życiu powiodło. I co ciekawe oni też głosowali na Jarosława Kaczyńskiego. Jeśli w II turze wygra Bronisław Komorowski to nikt z nas nie będzie opluwał myślących inaczej - to jest wybór demokratyczny i z wolą Narodu trzeba nauczyć się zgadzać. Życzę Wam więcej pokory wobec życia i większej tolerancji o której tak dużo mówicie przy wielu innych okazjach... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Dlaczego obraącie mieszkańców Podkarpacia. 21.06.10, 10:06 ...aby tak myslec trzeba miec klase.Pokolenie wspolczesnych szmaciakow wychowanych na Nie,madrosciach Dody,Rozmowach w kroku czy Wojewodzkim traktuje polityke jak gre komputerowa.Tam ludziki sie nieszczy za dotknieciem myszki.Tak tez widza otaczajacy ich swiat bezrefleksyjne istotki.Glosowalem i bede glosowal na Kaczynskiego.Jezeli wygra Komorowski bedzie tez moim Prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor Walter Ein Volk, ein Reich ein Komorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 09:57 Gdzie się nie obrócisz wszędzie POpaprańcy. Komu miła pamięć PZPR niech wycina w wyborach Komorowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-50 Podkarpacie najwięcej złoiło z UE IP: *.lanet.net.pl 21.06.10, 10:02 A przecież to kaczory i muchomor byli najbardziej przeciwko UE. Teraz zaś stają się orędownikami łojenia z UE i z mojego podatku. Na opaczne świątynie, na hreczkosiejów dwuhektarowych, na babcie roratnie i ciężarne, na skoki i podskoki, na rydzyki, na kilometrowych fedrowiczów (dawniej fedorowiczów), na bogojczyźnienych głupków, na nieudaczników, na czarnych ze zbukami noszonymi na wszelki wypadek. Ja w związku z tym Podkarpaciu życzę tylko kolejnej powodzi. Ale już na własny rachunek ubezpieczeniowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westi Re: Podkarpacie najwięcej złoiło z UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:06 Gość portalu: j-50 napisał(a): > Ja w związku z tym Podkarpaciu życzę > tylko kolejnej powodzi. deganeracja POpaprańców jest jak widać nieuleczlna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Podkarpacie najwięcej złoiło z UE IP: *.multimo.pl 21.06.10, 10:07 Typowy POjeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westi Podkarpacie to Zachód a nie Wschód ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:03 Podkarpacie to mentalny i cywilizacyjny Zachód. Tzw. Polska zachodnia jest spadakobierczynią emigrantów zza Buga, przesiedleńców z Ukrainy, ludzi niezakorzenionych, nie mających w sobie wiary ani tradycji. Prawdziwy Naród jest w Małopolsce i Mazowszu. Bądźmy z tego po wieki dumni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grasuh Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:05 To spuścizna ponad tysięcznej historii,telko ze to nie ten koń. Lewica zadecyduje kto będzie prezydentem i powinna wymóc pomoc dla zapuznionego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 11:00 Spadaj ty!!!!!! będzie p. Kaczyński górą Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów 21.06.10, 10:06 Ściana wschodnia została nadal wschodnią,i nadal to trzeba utrzymać tak mówią o.Rydzyk i PiS ,drogi słabe zasięgi mediów też to dobrze utrzymuje się rygor ,a jak znowu PiS wygra to szef Ziobro agentatóre utworzy i będzie więcej miejsc pracy bo będzie potrzeba dużo agentów w wersji Tomasza.Polska ma ponad 1000 lat ale historycy kiedyś nasze dwudziestolecie określą jako najgorsze.Najgorsze, że być może znowu w kościele będziemy śpiewać "ojczyznę wolną racz zwrócić Panie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacie gorą Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:23 też mi OŚWIECONA, ZMODERNIZOWANA ściana "zachodnia" - GDZIE malanka w Gorzivi, Kaziuki w Poznaniu i ukraiński flklor w Szczecinie :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodowiec; Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.chello.pl 21.06.10, 10:07 Zawsze w tym regionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 11:03 ja popieram Ciebie nie mieszaniec tylko rdzenny Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEREMI Kaczyński górą IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 10:09 Ogólnie,Im bardziej zabite dechami wiochy,(pan wójt i pleban)PIS GÓRĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Kaczyński górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:20 zazdrościsz cepie bo u was nawet tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa-wa Re: Kaczyński górą IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 10:52 zwijasz pierdoły cała wa-wa za p. Kaczyńskim a to nie dura zabita dechami a PiS będzie górą bo to dobry wubór by Polska była Polską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Podniecacie się tymi wyborami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:17 jakby cokolwiek miały zmienić. Niektórzy na tym forum od rana jadem plują i jakby im dać AK-47 to wystrzelaliby wszystkich którzy myślą inaczej. Jacy wy poloczki jesteście małostkowi, naiwni i zakompleksieni!!! Śmiać mi się z was chce bo macie mentalność dzieci w piaskownicy ("moja zabawka jest lepsza", "nie, bo moja", "a chcesz w pysk?"). Normalnie dzień świra. A co ten prezydent, jakikolwiek by nie był, może w tej Polsce? Nic. Może wetować, przepychać się do samolotu, obrażać, strugać bohatera, walczyć z wszystkimi wkoło albo udawać dobrego wujka. I tak to nic nie zmieni. W Polsce będzie syf jak był, nikt wam do kieszeni większych pieniędzy nie włoży, szemrane biznesy nadal będą kwitły, uczciwi przedsiębiorcy nadal będą po d.... lani, zwykły Kowalski nadal będzie szarym przeciętnym i nic nie znaczącym obywatelem mającym płacić tylko podatki, dzieci w szkołach dalej będą otumaniane nic nie znaczącą pseudowiedzą z programu napisanego przez bandę nieżyciowych urzędników...Urośnie kilka drzew, przyjdzie kolejna zima która znów zaskoczy drogowców, kolejna powódź która znów zaskoczy ludzi mieszkających na terenach zalewowych... A prezydent? Będzie. I na tym się kończy jego rola. Więc zamiast się wyzywać od tumanów na tym forum, zapalcie sobie zioło, walnijcie setę lub pifko dla rozluźnienia i dajcie siana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Podniecacie się tymi wyborami... IP: *.rzeszow.mm.pl 21.06.10, 10:29 Asd, dokładnie się pod tym podpisuję. Do tego tak jakoś wyszło, że wszelakie bydło się zleciało na podkarpackie forum, aby w poniedziałek z rana leczyć swoje kompleksy. Choć nie jestem zwolennikiem Jara, to powiem wam, że g...o was to obchodzi, jak kto głosuje. Ale ktoś ma w tym cel, żeby ludzi ze sobą skłócać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Podniecacie się tymi wyborami... IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 11:11 Tak to PO skłuca naród a media trochę to koloryzują przekupne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eire Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: 89.126.9.* 21.06.10, 10:30 Podkarpacie to taki skansen pIs-uarów, jarek kłamczyński jeździ się tam dowartościowywać, mam nadzieję że obecny rząd odpowiednio zajmie się teraz tym skansenem i wyprostuje tej ciemnocie światopogląd ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfghjk Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:34 Gość portalu: eire napisał(a): > mam nadzieję że obecny rząd odpowiednio zajmie się teraz tym > skansenem i wyprostuje tej ciemnocie światopogląd ;-) obecny rząd ma na Podkarpaciu g..wno do gadania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 11:13 Ty oświecony spadaj co się w-dalasz Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 12:17 Gość portalu: eire napisał(a): > Podkarpacie to taki skansen pIs-uarów, jarek kłamczyński jeździ się tam > dowartościowywać, mam nadzieję że obecny rząd odpowiednio zajmie się teraz tym > skansenem i wyprostuje tej ciemnocie światopogląd ;-) Czyli,że każe to wszystko zalać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Paradoks Podkarpacia: Pomimo tego że większość IP: *.net.autocom.pl 21.06.10, 10:33 uważa, że żyje się źle i potrzeba zmian, to i tak ta większość swe głosy oddaje na Pana K, który tylko pogłębi stagnacje wetując wszelkie inicjatywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAPI Re: Paradoks Podkarpacia: Pomimo tego że większoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:37 inicjatywy ma się rozumieć Palikota, Mira, Zbycha i całEGO ZAPLECZA ZŁODZIEJI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Nie, IP: *.net.autocom.pl 21.06.10, 11:05 inicjatywy dzięki którym może coś ruszy w Podkarpaciu, które nie może się odnaleźć chyba w obecnej rzeczywistości. Kaczyńscy mieli już swoją szansę (cała władza była w ich rękach) może teraz spróbujmy dać ją PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yapi Re: Nie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:17 PO - jest w Sejmie, Senacie i w każdej lodówce - tym panom juz dziękujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m tak IP: *.net.autocom.pl 21.06.10, 15:11 A jaka jest alternatywa? Pozatym zawsze można wybrać na prezydenta kandydata PiSu w sejmie większość niech ma PO a w senacie SLD. Ciekawe ile wtedy ustaw by przeszło? Kto się nie rozwija ten się cofa, a wolałbym znowu z szabelkami na czołgi nie atakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Paradoks Podkarpacia: Pomimo tego że większoś IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 11:15 ty przygłupie jeśli nie będzioe wetował to niedlugo będzioesz republiką rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Dziękuję, że mnie Pani obraziła IP: *.net.autocom.pl 21.06.10, 15:06 Nie przypuszczam abyśmy kiedykolwiek byli pod zaborami jeszcze, A Pan K szabelką macha i walczyć chce z całą Europą zamiast wypracowywać dobre stosunki dyplomatyczne. Co więcej Pan K od tej samej "złej" Europy pragnie brać dopłaty i dofinansowania. Hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łódzkie Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 10:48 Wygra [b]Pan Kaczyński to miejsze zło za niego Polska będzie Polską bo za PO republiką ruską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pÓŁTusk Komorowski wygrał w Sanoku 90 % IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:51 a dokładnie w obwodzie nr 22 tj. Areszt Śledczy, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komorowski wygrał w Sanoku 90 % IP: *.skierniewice.pl 21.06.10, 11:17 debil! podobno nie brak takich de...li śmierdzi mi tu PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram na was Jebac Podkarpacie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:23 Zeby tych katolickich debili ze sciany wschodniej i poludnia Polski zalalo i to tak, zeby te lajzy zapamietaly na 1000 lat!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtuk Re: Jebac Podkarpacie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:26 Gość portalu: sram na was napisał(a): > poludnia Polski > zalalo i to tak, zeby te lajzy zapamietaly na 1000 lat!!!!!!!!! piękny program ma PO i gajowy Komorowski ::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sram na was wreszcie zacofane mendy dowiedza sie co o nic mysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:30 reszta Polski!!!! Nie bedziemy dluzej robic na te lajzy z poludnia i wschodu Polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: wreszcie zacofane mendy dowiedza sie co o nic IP: 91.207.203.* 21.06.10, 11:34 jeśli ci płacą za pisanie takich rzeczy, to mogę to zrozumieć, jak piszesz tak z przekonania to jak najszybciej udaj się do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) przeciez to fakt, ze podkarpacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:46 to najbardziej zacofany region w calej UE!!! Wy i lubelskie jestescie na ostatnim miejscu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow koniec z utrzymywaniem nierobow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:51 "Sześć polskich województw to najbiedniejsze regiony Unii Europejskiej - wynika z opublikowanych w czwartek danych unijnego urzędu statystycznego Eurostat. Najbiedniejsza jest Lubelszczyzna, gdzie PKB na jednego mieszkańca wynosi (w zaokrągleniu) 33 proc. średniej unijnej. Najbogatszy jest Londyn, z PKB sięgającym 278 proc. średniej. Minimalnie "bogatsze" od Lubelszczyzny jest województwo podkarpackie (także 33,2 proc. unijnej średniej), podlaskie (35,7 proc.), świętokrzyskie (36,7 proc.), warmińsko-mazurskie (37 proc.) i opolskie (37,3 proc.). Poza nimi w pierwszej dziesiątce najbiedniejszych regionów UE znalazły się regiony z Węgier i Słowacji" Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: koniec z utrzymywaniem nierobow! 21.06.10, 12:26 Powiedz mi brudny bydgoski studenciku ile zarabiasz i jaki jest Twój wkład w PKB. Chętnie porównam z moim i moich znajomych z Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyt Re: przeciez to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:52 Gość portalu: :-) napisał(a): > to najbardziej zacofany region w calej UE!!! ale jakie piękne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargul z Kresow tam gdzie Europa, tam wygrywa PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:37 PiS wygrywa w AZJI!!!! Zabor pruski i ziemie odzyskane chca do Europy!!! Podkarpacie i reszta to AZJA!!! www.trystero.pl/wp-content/uploads/2008/12/wyniki-wyobor-a-zabory.jpg www.kolej.one.pl/mapy/1/1088025256.png www.kolej.one.pl/mapy/1/1088025256.png Koniec z utrzymywaniem holoty ze wschodu i poludnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow my chcemy do Europy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:40 Dosc utrzymywania nierobow!!! Gdyby Podkarpacie bylo niepodleglym panstwem to to PKB mielibyscie na poziomie Albanii i Kosowa!!! upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/42/Deutsches_Reich1.png/609px-Deutsches_Reich1.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfg Re: my chcemy do Europy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:46 Gość portalu: kargul z kresow napisał(a): > Dosc utrzymywania nierobow!!! ty biznesmen weź sie lepiej do zmywania garów bo cię szef z roboty wyleje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Tacher Re: tam gdzie Europa, tam wygrywa PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:44 Gość portalu: Kargul z Kresow napisał(a): > Zabor pruski i ziemie odzyskane chca do Europy!!! Tylko niedowartościowana chołota marzy o zmywaku w Londynie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow uczony mieszkaniec Podkarpacia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:53 Piszemy Thatcher i holota:-) Widze, ze ciagle macie problemy z pisaniem w jezyku polskim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Re: uczony mieszkaniec Podkarpacia 21.06.10, 11:58 Minie jeszcze kilka pokoleń zanim repatrianci zaczną poprawnie posługiwać się poprawnie jeżykiem polskim zawsze górę nad edukacja biorą rodzinne tradycje językowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyuk; Re: uczony mieszkaniec Podkarpacia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:12 Gość portalu: kargul z kresow napisał(a): > Piszemy Thatcher i holota:-) ty tryzub nam tu nie rezunuj ::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow ten nick nawiazuje do waszego pochodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:22 Bo etnicznie mieszkancy Podkarpacia to zadni Polacy!!! Kulturowo jestescie w AZJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: ten nick nawiazuje do waszego pochodzenia IP: *.multimo.pl 21.06.10, 12:54 napisał to student idiota z zerową wiedzą historyczna :) Wy się tam najpierw nauczcie poprawnie wysławiać po polsku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi a wy nauczcie sie pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:03 bo macie 2 lewe rece do roboty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: a wy nauczcie sie pracowac IP: *.multimo.pl 21.06.10, 13:10 Rzekł zakasując rękawy zapracowany klakier PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Re: tam gdzie Europa, tam wygrywa PO 21.06.10, 11:51 Przesiedleńcy z za Buga glosują na PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow idioto podkarpacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:58 Gdzie masz w Wielkopolsce czy na Kujawach przesiedlencow zza Buga??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Re: idioto podkarpacki 21.06.10, 12:02 Nie denerwuj się tak bo Ci żyłka pęknie naucz się czytać łajzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow to wynika z waszego nieuctwa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:12 Zaden rozwoj u was nie jest mozliwy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: to wynika z waszego nieuctwa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:18 Gość portalu: kargul z kresow napisał(a): > Zaden rozwoj u was nie jest mozliwy:-) tracisz tu swój bezcenny czas - ty szmato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Re: to wynika z waszego nieuctwa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:25 Poki co to MY was utrzymujemy a nie wy NAS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: to wynika z waszego nieuctwa!!! IP: *.multimo.pl 21.06.10, 12:52 Najpierw doprowadźcie do porządku te wasze rudery poniemieckie dopiero pogadamy bo jak jadę w te twoje strony to widzę syf i menelstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: to wynika z waszego nieuctwa!!! 21.06.10, 12:28 Ten biedny studencina z Brombergu żyje tylko za to co rodzice dadzą i za to co uciuła na weekend. Raz w życiu pojechał do Hiszpanii i myśli że jest kimś :) Współczuję Ci. Właśnie dlatego że jesteś nikim to przypisujesz sobie czyjeś zasługi i piszesz brednie o nieróbstwie. A Twoje miasto to dno, zarobki niższe niż w Rzeszowie a ceny mieszkań na bardzo niskim poziomie - kto by chciał mieszkać w tym śmierdzącym Brombergu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow A teraz wez sie za robote, leniu:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:35 Latwo zgadnac dlaczego mieszkancy zacofanego Podkarpacia glosuja na czlowieka, ktory pol doroslego zycia byl na utrzymaniu mamy,a przez drugo polowe zyl na koszt podatnikow:-) Kiedy wasz wodz, gdzies pracowal albo prowadzil jakas dzialalnosc gospodarcza???;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow bohater sciany wschodniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:48 Mieszkania nie ma ,samochodu nie ma, zony nie ma, dzieci nie ma, ale ma kota i stary pistolet:-) "Wesoły odprysk dzisiejszej medialnej przepychanki o zagłuszanie pielęgniarek. Prezes PiS przyznał się, że jest "nieposiadaczem" telefonu komórkowego. "Gazeta Wyborcza" opublikowała pismo, w którym Jarosław Kaczyński wydaje polecenie w sprawie zagłuszania pielęgniarek. Festiwal tłumaczeń i wzajemnych przytyków trwa od rana. Głos zabrał w końcu sam zainteresowany. Co dokładnie powiedział przeczytajcie sobie tu. My zajmiemy się krótkim fragmentem, w którym odniósł się do zarzutu o narażenie zdrowia pielęgniarek. Bo Jarosław Kaczyński mimochodem poczynił pewne istotne wyznanie: Jest taka teoria, że posiadanie komórki naraża zdrowie wszystkich posiadaczy. Ja jestem, jak sądzę, jedynym "nieposiadaczem" komórki, czyli się zabezpieczyłem. Tak więc to katalogu atrybutów samodzielności, których prezes PiS nie posiada, takich jak konto w banku i prawo jazdy, dołącza kolejny. Dobrze, że chociaż pozwolenie na broń ma ważne, dodam złośliwie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: A teraz wez sie za robote, leniu:-) IP: *.multimo.pl 21.06.10, 12:57 Zerknij co robił twój idol :) chociaż malowanie kominów to całkiem fajna fucha jak na taka niedojdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Re: A teraz wez sie za robote, leniu:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:00 Ale ma rodzine, mieszkanie, samochod, pracowal:-) A wasz idol cale zycia obijal sie, ale to dla was typowy styl zycia, bo zawsze mozna zebrac na ulicy o 50 groszy na winko albo ukrasc babci kilka zlotych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: wreszcie zacofane mendy dowiedza sie co o nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:38 Gość portalu: sram na was napisał(a): > Nie bedziemy dluzej robic na te lajzy z poludnia i wschodu Polski!!!! przenieś się do Korei będziesz robił na bachory Kim Ir Sen ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow wyciagacie wasze brudne lapska po pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:45 bo pracowac nie potraficie. Przeciwko UE glosowali, ale kase biora!!! Swinie bez honoru!!!! To nie sa nasi rodacy to banda LENI i DARMOZJADOW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Re: wyciagacie wasze brudne lapska po pieniadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:47 zamiast stukac po klawiaturze stuknij się lepiej w czoło nierobie ::) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Re: wyciagacie wasze brudne lapska po pieniadze 21.06.10, 11:53 Typowy wyborca PO głoszący politykę miłości i pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Jebac Podkarpacie!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interq.pl 04.07.10, 21:03 Akurat tak się składa, że ja w Podkarpaciu mieszkam i jest bardzo fajnie, a jak masz coś do niego do się idź lecz psycholu i uważaj żeby ciebie nie zalało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.80-202-247.nextgentel.com 21.06.10, 11:45 Wstyd mi, że pochodzę z tego regionu gdzie panuje taka ciemnota :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: Kaczyński górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:50 Gość portalu: Damian napisał(a): > Wstyd mi, że pochodzę z tego regionu gdzie panuje taka ciemnota :( srasz na wlasne gniazdo, bo jesteś g..owno wart ::) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kaczyński górą 21.06.10, 11:54 Taka sobie ciekawostka z aresztu sledczego na Mokotowie; prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/140000/146505_1115.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Re: Kaczyński górą 21.06.10, 11:55 Bo elektorat Po albo już jest w więzieniu albo wcześniej czy później tam trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow a wy jestes banda rozmodlonych leni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:01 pracowac nie umiecie, pic nie macie za co:-) No modlcie to moze Rydzol wam da pieniazki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Re: a wy jestes banda rozmodlonych leni 21.06.10, 12:09 Słaba riposta. Nie pamiętam nawet kiedy ostatnio byłem w kościele młodzi ludzie nie wierzą już w tego typu zabobony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow statystyki nie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:17 najwiecej katolskich fanatykow na poludniu i wschodzie:-) Podkarpacie najlepsze! www.iskk.ecclesia.org.pl/praktyki-niedzielne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Re: statystyki nie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:18 Tab. 16. Dominicantes i communicantes według diecezji w 2007 roku Diecezja Dominicantes Communicantes % Polska 44,2 17,6 białostocka 47,9 19,3 bielsko-żywiecka 50,6 18,6 bydgoska 43,4 17,8 częstochowska 41,8 15,8 drohiczyńska 54,9 21,8 elbląska 32,2 12,7 ełcka 38,1 20,0 gdańska 44,2 19,1 gliwicka 43,6 18,5 gnieźnieńska 44,7 18,0 greckokatolicka wrocławsko-gdańska 50,0 19,7 kaliska 49,0 20,3 katowicka 46,0 18,9 kielecka 47,1 20,3 koszalińsko-kołob. 30,5 12,3 krakowska 53,4 18,0 legnicka 35,9 14,7 lubelska 43,4 20,9 łomżyńska 49,4 23,1 łowicka 36,5 15,3 łódzka 28,6 12,2 opolska 50,7 22,8 ordynariat polowy 44,2 16,1 pelplińska 52,8 21,1 płocka 36,0 12,2 poznańska 46,2 20,6 przemyska 64,2 18,2 przemysko-warszawska obrządku greckokatolickiego 49,5 19,1 radomska 45,2 17,1 rzeszowska 68,5 19,1 sandomierska 47,4 19,1 siedlecka 51,3 20,0 sosnowiecka 33,3 12,6 szczecińsko-kam. 29,3 12,0 świdnicka 34,6 13,7 tarnowska 72,0 25,6 toruńska 42,3 17,9 warmińska 35,3 14,3 warszawska 33,6 14,9 warszawsko-praska 37,8 15,6 włocławska 38,8 13,3 wrocławska 39,8 16,4 zamojsko-lubacz. 49,9 22,1 zielonogórsko-gorz. 34,3 14,1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: statystyki nie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:20 tracisz tu swój bezcenny czas jełopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Re: statystyki nie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:26 Pomodl sie poglowku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Re: statystyki nie klamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:23 Najgorzej wyksztalceni, najbiedniejsi, ale najbardziej religijni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: statystyki nie klamia IP: *.multimo.pl 21.06.10, 12:49 Najważniejsze że twojemu bronkowi pokazali środkowy palec reszta bez znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow teraz my wam pokazemy srodkowy palec:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:51 Koniec z utrzymywaniem leni i darmozjadow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: teraz my wam pokazemy srodkowy palec:-) IP: *.multimo.pl 21.06.10, 12:56 Możecie sobie wsadzić ten swój palec głęboko w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ym Re: teraz my wam pokazemy srodkowy palec:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:57 Gość portalu: kargul z kresow napisał(a): > Koniec z utrzymywaniem leni i darmozjadow:-) wydalanie dwutlenku węgla to praca obecnego premiera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow jestescie najbardziej zacofani w calej Europie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 11:54 "Sześć polskich województw to najbiedniejsze regiony Unii Europejskiej - wynika z opublikowanych w czwartek danych unijnego urzędu statystycznego Eurostat. Najbiedniejsza jest Lubelszczyzna, gdzie PKB na jednego mieszkańca wynosi (w zaokrągleniu) 33 proc. średniej unijnej. Najbogatszy jest Londyn, z PKB sięgającym 278 proc. średniej. Minimalnie "bogatsze" od Lubelszczyzny jest województwo podkarpackie (także 33,2 proc. unijnej średniej), podlaskie (35,7 proc.), świętokrzyskie (36,7 proc.), warmińsko-mazurskie (37 proc.) i opolskie (37,3 proc.). Poza nimi w pierwszej dziesiątce najbiedniejszych regionów UE znalazły się regiony z Węgier i Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Walter Re: jestescie najbardziej zacofani w calej Europi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:11 jaśnie oświecony kazak z tryzybem w zębach nie będzie nam tłumaczył co to jest zacofanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Podkarpacie i okolice a reszta kraju IP: *.182.150.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 12:23 kiedy do Polski przyjeżdżają mieszkańcy innych krajów Europy pierwsze ich wrażenie jest takie że Polacy to bardzo religijne społeczeństwo, przeważnie odwiedzają Warszawę,Trójmiasto i tereny poniemieckie, ciekawe co by powiedzieli o Polakach gdyby zobaczyli Podkarpacie,pewnie takiego fundamentalizmu nie spodziewali by się w wielu miastach islamskich dziwię się tym ludziom z południowego wschodu że popierają człowieka nieporadnego życiowo,ideologa mściwego w stosunku do osób którym udało się dorobić, który chce wszystkim patrzyć na ręce wyznający moralność kalego,namiętnie religijnegoz partii reprezentującej zakompleksienie w stosunku do zachodniej Europy i podsycającej XIX wieczną rosyjską nienawiść, chcecie żeby postrzegano was jako region rozwijający się a chronicie na swoich terenach przesarzałe relikty feudalizmu,kontroli społecznej, patriarchatu i teokracji oraz mało wydajne rolnictwo zamiast agroturystyki czy usług niedługo kolejne wybory,do samorządów wybieracie podobnie jak w innycvh wyborach i nie miejcie pretensji do partii proeuropejskich czyli SLD i PO o to ze o was zapominają, skoro ten zepsuty moralnie zachód jest taki zły to po co wy tez macie mieć tak zle pozdrawiam z północy kraju Odpowiedz Link Zgłoś
mikael20 Re: Podkarpacie i okolice a reszta kraju 21.06.10, 12:32 Miałem przyjemność ugościć blisko 200 zagranicznych gości w Rzeszowie i wszyscy byli zachwyceni. Ostatnio jeden Anglik powiedział że aż go mdli od tej czystości i kolorów i że przesadzamy pod tym względem :) Co ciekawe znajomi z Hiszpanii i Włoch wcześniej byli w Łodzi i po przyjeździe do Rzeszowia mówili że to inny świat i tylko południowa część Polski wygląda normalnie bo reszta to bieda, brud, szarzyzna i że tak właśnie wyobrażali sobie Rosję. Dlatego co mnie obchodzą opinie jakichś poznaniaków czy bydłoszczaków skoro wiem że ludziom z Madrytu, Mediolanu lub Manchesteru w Rzeszowie się podobało. Ich kompleksami nie ma się co przejmować. To chorzy ludzie, za blisko mają do Niemiec i stąd ta ich frustracja. Pojedźcie ludzie na zachód i zobaczcie że oni żyją jak świnie w chlewie. Takiego brudu to nigdzie w Europie nie ma, nawet południowe Włochy przebija. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Podkarpacie i okolice a reszta kraju 21.06.10, 12:36 mikael20 napisał: Niektórzy lubią folklor. > Miałem przyjemność ugościć blisko 200 zagranicznych gości w > Rzeszowie i wszyscy byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Podkarpacie i okolice a reszta kraju IP: *.182.150.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 12:53 akurat Łódzkie to rejony historycznie bardziej wschodnie niż zachodnie bliżej im architektonicznie i kuturowo w stronę wschodniej granicy niz Wielkopolski czy Pomorza poza dużą Łodzią także tam słabo z inwestycjami, przyjedz kolego Mikael na tereny byłych Prus ,na Śląsk,Pomorze nie tylko do Wawy- czerwona dachówczka murowane nie tylko domy w miastach ale i stodoły na wsiach które juz bardziej robią za zabytek, ludzie odchodza od rolnictwa na bardziej dochodową agroturysttykę, niemieckie budynki są dużo bardziej okazałe niż małe polskie budki na wschodzie czesto drewniane lub pokryte blachą,jeżeli Podkarpacie jest czyste i zadbane to gratuluje ale czysto jest teraz w wielu rejonach a samo ładne podwórko nie podnosi poziomu życia, głosujecie na człowieka za którego śp.brata w Wa-wie realizowano najmniej inwestycji bo inwestorom i prezesom chciał patrzyć na ręce ,żyjcie sprawiedliwie zgodnie z waszymi wewnętrznymi moralnymi wskazówkami ale nie narzekajcie na brak inwestorów i najniższe dochody na 1 mieszkańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Podkarpacie i okolice a reszta kraju IP: *.multimo.pl 21.06.10, 12:59 Prezydentem Lublina jest polityk PO i takiego syfu jak za jego kadencji to nie było tu nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_jaro Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów 21.06.10, 11:53 Nam też wstyd że mieszkają tu tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Gospodarna Wielkopolska wybrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:13 prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/300000.htm A nieuki glosouja na kurdupla:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: Gospodarna Wielkopolska wybrala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:17 Gość portalu: kargul z kresow napisał(a): > A nieuki glosouja naucz się lepiej pisać, żeby cię cyganie nie okradli z tej Wielkopolski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow pomodl sie nierobie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:20 Pewnie babe wyslales do roboty na zachod, a ona dorobia rozkladajac nogi, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: pomodl sie nierobie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:22 pilnuj lepiej wlasnej d..upu POpopaprana cnotko :::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Re: pomodl sie nierobie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:27 A ty pewnie czekasz az cie zaprosi ujek z chicagowskiego Jackowa?? Moze niedlugo zwolni sie miejsce w piwnicy, w ktorej mieszka 30 synkow z Podkarpacia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: pomodl sie nierobie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:32 Gość portalu: kargul z kresow napisał(a): > Moze niedlugo zwolni sie miejsce w piwnicy, w ktorej mieszka 30 > synkow z Podkarpacia:-))) mieszka ale 30 ukrainców spod Szczecina ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kargul z kresow Widac po poparciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:40 ponad 80% Polakow z Chicago poparlo waszego idola:-) Kazdy wie skad oni pochodza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Widac po poparciu IP: *.multimo.pl 21.06.10, 13:09 90% więźniów poparło bronka by żyło się lepiej im oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYKACZOR Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 12:39 wstyd mi za takie wyniki, jak zwykle podkarpacie = ciemnogród WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtjul Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:52 wstydem jest głosować na hrabiego Komorowskiego, na Kaczyńskiego to zaszczyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:06 Komorowki ma zone, 5 dzieci, przykladny katolik, wykladal w seminarium. Pochodzi z hrabiowskiej rodziny, jego wuj byl dowodca Armii Krajowej, kuzynka jest zona belgijskiego nastepcy tronu. ciemnota glosuje na typa, ktory prawdopodobnie nigdy nie mial seksu z kobieta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.182.150.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 13:18 tu nie chodzi o seks z kobietą lub jego brak lecz o klapki na oczach podkarpacian, ciekawe czy jak PiS w kolejnych wyborach wystawiłoby na tych terenach krowę to tez by wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:32 Gość portalu: Marcin napisał(a): > ciekawe czy jak PiS w kolejnych wyborach wystawiłoby na tych > terenach krowę to tez by wygrała jeśli będzie gwiazdą TVN, Wyborczej i Polsatu to na pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.182.150.248.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 13:40 Wyborcza i inne media wiedzą ze to nie miało by sensu, czytelnik wyborczej czy newsweeka prędzej porozumiał by sie ze scianą niż z mieszkańcem terenów na których wydaje się że dożywotnio wszczepiono galicyjski feudalizm Odpowiedz Link Zgłoś
ale.kalksztajn Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow 21.06.10, 14:02 Gość portalu: Marcin napisał(a): > tu nie chodzi o seks z kobietą lub jego brak lecz o klapki na oczach > podkarpacian, ciekawe czy jak PiS w kolejnych wyborach wystawiłoby na tych > terenach krowę to tez by wygrała To czlowiek, ktorzy przez 40 lat doroslego zycia wlasciwie nie podjal normalnej pracy zawodowej. Od 1989 roku zyje z geby, a wczesniej utrzymywala go mama. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow 21.06.10, 13:20 Gość portalu: wawa napisał(a): > Komorowki ma zone, 5 dzieci, przykladny katolik, wykladal w > seminarium. Pochodzi z hrabiowskiej rodziny, jego wuj byl dowodca > Armii Krajowej, kuzynka jest zona belgijskiego nastepcy tronu. > > ciemnota glosuje na typa, ktory prawdopodobnie nigdy nie mial seksu > z kobieta:-) Co wspólnego ma seks z prezydenturą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Blochowiak Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:30 Gość portalu: wawa napisał(a): > ciemnota glosuje na typa, ktory prawdopodobnie nigdy nie mial seksu > z kobieta:-) i wychodzi na wierzch liberalizm i swoboda światopoglądowa POpapranców :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:46 nie ma zony, dzieci, konta w banku, telefonu komorkowego, prawa jazdy, mieszkania, oszczednosci. Czy taki czlowiek nadaje sie na prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:25 Gość portalu: ? napisał(a): > nie ma chamstwo POpaprańców, do wszystkiego chcieli by mieć dostęp i kontrolę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! wybierzecie go na prezydenta wolnego Podkarpacia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:35 Bedziecie rywalizowac z Kosowem o miano najbardziej zacofanego kraju w Europie. Potencjal macie podobny:-) Powierzchnia 17 845,66 km² Ludność 2 097 338[1] mieszk. (2008) Gęstość zaludnienia 118[1] mieszk./km² Urbanizacja 40,6% pl.wikipedia.org/wiki/Wojew%C3%B3dztwo_podkarpackie Powierzchnia • całkowita 10 887 km² Liczba ludności (2003) • całkowita • gęstość zaludnienia • narodowości 2,1 mln 220 osób/km² pl.wikipedia.org/wiki/Kosowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyui Re: wybierzecie go na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:55 Gość portalu: ! napisał(a): > Bedziecie rywalizowac z Kosowem nie pyskuj buraku, bo wizy nie dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:37 "chamstwo POpaprańców, do wszystkiego chcieli by mieć dostęp i kontrolę" A wy wstydu nie macie, zeby tyle lat zyc na nasz koszt! Dobrze wam sie zyje za nasze pieniadze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: to pokazuje tepote podkarpackich baranow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:52 Gość portalu: ! napisał(a): > Dobrze wam sie zyje za nasze pieniadze, nie? weź se te swoje pieniądze i spier...dalaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) krewni Komorowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:13 A Jarek ma kota:-) pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Ignacy_Komorowski Adam Ignacy Komorowski herbu Korczak (ur. 24 maja 1699 – zm. 2 marca 1759) – arcybiskup gnieźnieński, prymas Polski. pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_B%C3%B3r-Komorowski Tadeusz Komorowski, ps. Bór, Znicz, Lawina (ur. 1 czerwca 1895 w Chorobrowie w pow. Brzeżany, zm. 24 sierpnia 1966 w Buckley w Anglii) – generał dywizji Wojska Polskiego, dowódca Armii Krajowej. pl.wikipedia.org/wiki/Matylda_d%27Udekem_d%27Acoz Mathilde Marie Christine Ghislaine d'Udekem d'Acoz (ur. 20 stycznia 1973) – żona następcy tronu Belgii, Filipa, księcia Brabancji. Nosi tytuł Jej Królewskiej Jest najstarszym dzieckiem hrabiego Patricka d'Udekem d'Acoz (1936- 2008) i hrabianki (obecnie hrabiny) Anny Komorowskiej (ur. 24 września 1946, w Białogardzie) Polki, wnuczki Adama Zygmunta Sapiehy. Urodziła się w Uccle (dzielnica Brukseli). Dzieciństwo spędziła w pałacu Losange, w Villers – la – Bonne – Eau. Jest najstarszym z 5 dzieci swoich rodziców. Ma 3 siostry i 1 brata: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Iwan Re: krewni Komorowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:28 Gość portalu: :-) napisał(a): > A Jarek ma kota:-) Niuu , a teraz SLD i Napieralski przekaże swoje głosy na hrabiego co ma księżniczkę w drzewku genealogicznym :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik ciezko to pojac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 13:44 Jak ludzie z religijnej ponoc Galicji moga glosowac na czlowieka, ktory pochodzi z wybitnie lewicowego domu, w ktorym, jak twierdza jego znajomi, jeszcze w latach 70 tych nie odrozniali Bozego Narodzenia od Wielkanocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryukl Re: ciezko to pojac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:23 Gość portalu: Kazik napisał(a): > Jak ludzie z religijnej ponoc Galicji moga glosowac na czlowieka, Kazik ćwoku, o Jakubie Szeli słyszałeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: ciezko to pojac IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 21.06.10, 15:26 Mieszkańcy tego "gospodarnego" (a tak naprawdę śmierdzącego i szarego) Poznania, woj. wielkopolskiego i lubuskiego mają najwięcej długow i największe problemy ze spłatą kredytów. A najwięcej oszczędności mają mieszkańcy Podkarpacia. Również oni mają najmniej problemów ze spłatą kredytów. Polecam poszukać badań na ten temat w necie, niedawno je publikowano. Odpowiedz Link Zgłoś
ale.kalksztajn Re: ciezko to pojac 21.06.10, 15:40 Bo pieniadze zarobione na zachodzie trzymacie w przyslowiowej skarpacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rojber Tak glosuje europejskie miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:52 prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/046101.htm prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/046301.htm prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/306401.htm prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/226101.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Tak glosuje europejskie miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:58 jakoś mnie ta wiocha podpoznańska mało przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Tak glosuje europejskie miasta! IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 21.06.10, 16:06 Najwieksza różnica, pokazująca kto jest zacofany a kto na poziomie to fakt że mieszkańcy Podkarpacia nie zaczynają pierwsi i nie obrażają tych ze ściany zachodniej za inny światopogląd. M.in. w internecie. Natomiast po każdych wyborach pełno tu wpisów tych z zachodu, świadczących o ich zamknięciu na każdy inny pogląd (czyli zaścianek w dosłownym znaczeniu) i pogardzie dla myślących inaczej. Tu widac kto jest w Europie a kto na siłę próbuję w niej być. I tacy ludzie nie mają żadnych merytorycznych argumentów, po prostu w TVN usłyszeli i tak myślą. Nie znają programów, planów, sami nic nie osiągnęli i przypisują sobie mityczną gospodarność itp głupstwa. To są ludzie którzy nic nie widzieli, nigdzie nie byli a komentują. Nie ma sensu się zresztą wysilać, każdy kto był na tym "zachodzie" to wie jaka to ruina i syf i każdy kto jeździł po EU widzi że Rzeszowowi dużo bliżej do niej niż tym poniemieckim zasiedlonym potomkami ukraińskich analfabetów miastom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Najbardziej zacofani w Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:10 "Sześć polskich województw to najbiedniejsze regiony Unii Europejskiej - wynika z opublikowanych w czwartek danych unijnego urzędu statystycznego Eurostat. Najbiedniejsza jest Lubelszczyzna, gdzie PKB na jednego mieszkańca wynosi (w zaokrągleniu) 33 proc. średniej unijnej. Najbogatszy jest Londyn, z PKB sięgającym 278 proc. średniej. Minimalnie "bogatsze" od Lubelszczyzny jest województwo podkarpackie (także 33,2 proc. unijnej średniej), podlaskie (35,7 proc.), świętokrzyskie (36,7 proc.), warmińsko-mazurskie (37 proc.) i opolskie (37,3 proc.). Poza nimi w pierwszej dziesiątce najbiedniejszych regionów UE znalazły się regiony z Węgier i Słowacji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds podkarpacka elita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:06 "W 1880 roku Galicja miała 77 % analfabetów wśród mieszkańców powyżej szóstego roku życia. Dla porównania na ¦ląsku w tym czasie było 8 %, a w Czechach tylko 4% analfabetów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: podkarpacka elita IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 21.06.10, 16:10 Nie frustruj się tak, to nie nasza wina że jesteś biednym nieudacznikiem i żyjesz na garnuszku rodziców kmiotku. Idź lepiej popracuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rojber Re: podkarpacka elita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:19 "Nie frustruj się tak, to nie nasza wina że jesteś biednym nieudacznikiem" To nie moja wina, ze mimo olbrzymiej pomocy ze strony Polski i calej UE ciagle jestescie najbardziej zacofanym regionem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: podkarpacka elita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:55 Gość portalu: Rojber napisał(a): > ciagle jestescie najbardziej zacofanym regionem:-) znudziło ci się to twoje pseudo bogactwo, że włazisz tu i pierdzisz bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ciezko to pojac IP: *.182.33.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 16:12 Mieszkańcy Podkarpacia nie maja problemów z ich spłatą bo rzadko je biorą,żeby brać kredyty trzeba mieć odpowiednie dochody,jak się bierze kredyt to oczywiste jest że trzeba go spłacić, powstaje dług, to ze Podkarpacianie trzymają kasę zamrożoną,ciułają ją oznacza pewnie że inwestują mniej niż Wielkopolanie w gospodarstwo domowe, mniej wydają,Jarek też odkłada do skarpety nie ma konta i nie bierze kredytów - XVIII wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halny Re: krewni Komorowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 14:30 www.polityka.pl/wybory/1506392,1,drzewo-genealogiczne-bronislawa-komorowskiego.read Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowianka Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.rz.izeto.pl 21.06.10, 15:16 Niesprawiedliwe i zjadliwe te opinie i po co?.To "piękna robota agitacyjna" kleru daje taki efekt!!Co niektórzy mogli by się zdziwić zamożnością np:mieszkańców Rzeszowa i okolic. Zapytajcie o obroty w supermarketach.Niesmaczne te komentarze jakieś takie" pisowskie"?! Nie wszyscy głosowali na Kaczyńskiego - to bez uogólnień!!!-jeśli łaska "POLSKO A" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:37 W samym Rzeszowie byl remis. To podkarpacka wies glosowala na Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep Re: Kaczyński górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:40 miejmy nadzieję że zwycięży :) Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kaczyński górą 22.06.10, 06:39 Gość portalu: rep napisał(a): > miejmy nadzieję że zwycięży :) Chyba na Podkarpaciu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g 21.06.10, 15:54 Gość portalu: Ben napisał(a): > W samym Rzeszowie byl remis. To podkarpacka wies glosowala na > Kaczynskiego. ----------------------------- oznacza to że na podkarpackiej wsi zachowałsię jeszcze normalny Polski patriotyzm...... ============--=========================== Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę Stanisław Ignacy Witkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bok Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 17:47 To oznacza jedynie, że podkarpacka wieś bezkrytycznie słucha tego co jej kler powie. I tak oto z rozdziawionymi japami ci "patrioci" idą stawiać x przy kaczyńskim i kolejne trzy iksy chcąc się podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherowy beret Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 14:35 > To oznacza jedynie, że podkarpacka wieś bezkrytycznie słucha tego co jej kler > powie. I tak oto z rozdziawionymi japami ci "patrioci" idą stawiać x przy > kaczyńskim i kolejne trzy iksy chcąc się podpisać. ----------------------------- na Pokarpaciu są zwyczajni uczciwi ludzie. nie podobają im się te chłopaki z podwórka czyli miry, zbychy i grzechy. Nie chcą być za stajennych u chrabiego, albo zapie...ć na zmywaku w ziemi obiecanej przez cudaka czyli w Irlandii. panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnePodniebienie wy i uczciwosc:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 07:37 od roboty na zmywaku w Irlandii lepsze jest zycie w chicagowskim Avondale i mieszkanie w wynajetym przez wujka basementcie:-) o tym marza kresowe iwany z Podkarpacia:-) takim matolom imponuje zyciowy nieudacznik Kaczynski!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: wy i uczciwosc:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 09:42 Gość portalu: CzarnePodniebienie napisał(a): > od roboty na zmywaku w Irlandii lepsze jest zycie w chicagowskim > Avondale i mieszkanie w wynajetym przez wujka basementcie:-) > > o tym marza kresowe iwany z Podkarpacia:-) > > takim matolom imponuje zyciowy nieudacznik Kaczynski!:-) --------------------------------------------------------- tylko że tych mieszkających w basementcie jest o wiele mniej niż szczęśliwców na zmywaku. A Iwany z Podkarpacia po II wojni światowej wyjechały na ziemie odzyskane i teraz mam skutek. Chrabia obiecał odkrywkowe kopalnie łupków i myślą ze będą miały pracę. Znów cudaki w akcji, to jeszcze gorsze niż matoły , to idioci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: wy i uczciwosc:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 10:01 Bo otwarte granice to do Irlandii i UK moze wyjechac kazdy:-) Niech tylko Amerykanie zniosa wizy to polowa Galicji wyjedzie do ujkow we Hameryce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) uczciwosc:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 14:32 500 zł nagrody wyznaczył prezydent Tarnobrzega dla osoby, która pomoże złapać sprawcę okradzenia niemieckich ratowników pomagających powodzianom rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,90286,8052578,Niemieccy_ratownicy_okradzeni__gdy_pomagali_powodzianom.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: uczciwosc:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 14:53 Trza POszukać, oj trza Poszukać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: wy i uczciwosc:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 14:52 Gość portalu: :-) napisał(a): > Bo otwarte granice to do Irlandii i UK moze wyjechac kazdy:-) > Niech tylko Amerykanie zniosa wizy to polowa Galicji wyjedzie do > ujkow we Hameryce:-) ------------------- ale tam będą zakładać swoje firmy i dawać pracę innym tak jak to dotychczas czynią ujkowie, a ci ze zmywaka jadą na wyżerkę do rodziców do Plski bo tak maja tam dobrze. A gdyby nie ci ujkowie z Hameryki to już by było po Podkarpaciu. Popaprane by już dawno zaorali i hrabia by se POlowania urządzał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) to jest wasz katolicyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:07 kumpela Jarka przyznaje sie do kilku aborcji:-) Bronek ma zone i 5 dzieci! www.dziennikpolski24.pl/pl/aktualnosci/opinie/1010047-trzy-aborcje-i-polska.html Romans ze znanym politykiem i publicystą Aleksandrem Smolarem. Kilka lat wspólnego pomieszkiwania z Ireneuszem Iredyńskim, znanym z niekonwencjonalnego stylu życia poetą i prozaikiem, po którym pozostało jej na ciele kilka blizn. Niespełniona miłość do (nie wymienionego z nazwiska) wysokiego funkcjonariusza PRL, aktywnego jeszcze w czasach III RP. Dwa małżeństwa i dwa rozwody. Trzy zabiegi przerwania ciąży. Kilkanaście (kilkadziesiąt?) romansów, w tym jeden z prominentnym działaczem czechosłowackiej Praskiej Wiosny. To materiał na prawdziwy tabloidowy przebój, przewyższający atrakcyjnością większość spisanych czy możliwych biografii polskich celebrytek. A zarazem autentyczna biografia prof. Jadwigi Staniszkis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: to jest wasz katolicyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:43 Gość portalu: :-) napisał(a): > kumpela Jarka przyznaje sie do kilku aborcji:-) to jest wasz liberalizm i tolerancja światopoglądowa POpaprańcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.182.33.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 16:27 ojej supermarkety to naprawdę obecnie jest ogromny wyznacznik zamożności, to jest właśnie ta mentalność faudalno poddańczego Podkarpacia: postawią supermarket,zrobią sciezkę rowerową i swiatła na skrzyzowaniu i już tam myslą że fajno jest, szczyt dobrobytu i całuja pana po butach, na zachodzie kraju rodacy nie zadowalają się ochłapami maja wieksze apetyty i wymagania, takie pierdy jak supermarkety widzieli 15 lat temu, zreszta klasa srednia i najbogatsi których obiektywnie więcej jest na "terenach platformerskich" nie robia zakupów w supermarketch i dyskontach tam zaopatrują się mniej zamożni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rojber Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:42 Na rozkładzie głosów dla Bronisława Komorowskiego maturzyści mogliby się uczyć historii. Dobrze bowiem widoczne są kordony, czyli granice państw zaborczych po 1815 roku. Bronisław Komorowski cieszył się największym poparciem wśród obywateli mieszkających na terenach dawnego zaboru pruskiego i tzw. Ziem Odzyskanych. Zdecydowanie słabsze wyniki uzyskał w Galicji i Kongresówce, z wyjątkiem największych miast oraz terenów zamieszkałych przez mniejszości wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8042738,Wybory_2010__Jak_glosowalismy___ciekawostki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.182.33.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.10, 16:10 Mieszkańcy Podkarpacia nie maja problemów z ich spłatą bo rzadko je biorą, żeby brać kredyty trzeba mieć odpowiednie dochody,jak się bierze kredyt to oczywiste jest że trzeba go spłacić, powstaje dług, to ze Podkarpacianie trzymają kasę zamrożoną,ciułają ją oznacza pewnie że inwestują mniej niż Wielkopolanie w gospodarstwo domowe, mniej wydają,Jarek też odkłada do skarpety nie ma konta i nie bierze kredytów - XVIII wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirek Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 17:33 Jestem z Rzeszowa czyli podkarpackie, głosowałem na komora więc nie całe podkarpackie jest do d...y - przywalcie się też do małopolski i lubelskiego. Poza tym nie wiem czy wiecie, że u was też porządki są do zrobienia bo oszałamiających wyników nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yendrula Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.rz.izeto.pl 21.06.10, 18:12 Wymik na podkarpaciu to wstyd, żenada,ciemnogród. Mieszkam w Rzeszowie i jestem zbulwersowany, wstydzę się, że jest tutaj tak wielu ludzi o tak niskiej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. g IP: 91.207.203.* 21.06.10, 18:20 a Ty w ogóle wiesz co to inteligencja? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz i nie wierz we wszystko co Ci powiedzą w TVN i GW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealista1 Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 18:55 Dobrze przewidziała gazeta Echo Rzeszowa, że Napieralski będzie czrnym koniem tych wyborów i odniesie bardzo duży sukces. Ja go popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Kaczyński górą na Podkarpaciu - 54,92 proc. głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 18:59 Mój Tato ma tą gazetę Echo Rzeszowa i te przewidywania czytalem i zgadzam się, że Napieralski to czarny koń tych wyborów. Ja go w pełni popieram i cieszę się, że taki młody człowiek tyle osiągnął. Jest moim wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś