Gość: Kasia IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.10, 19:10 Polećcie mi jakiegoś fajnego fryzjera... z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jael53 Re: Szukam fryzjera 01.07.10, 19:22 Załoga Soho, I p. w galerii Graffica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Szukam fryzjera IP: 82.160.118.* 01.07.10, 22:43 Ja polecam Panią Anię właścicielke zakładu ANNA na ulicy Wita Stwosza. Bardzo mila i fachowa obsługa a ceny bardzo przystępne. Jako stał klientka balejaż na półdługich włosach + ścięcie płace 60-65 zł. Zależy od ilości kolorów;))). Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Szukam fryzjera 02.07.10, 11:33 mogę polecić salon gdzie od niedawna z Siostrą chodzę i obie jesteśmy bardzo zadowolone: www.kreatornia.rzeszow.pl/ w innych salonach przeżyłam: z szatynki zrobili mnie na brunetkę tłumacząc "zmyje się po kilku myciach" - no więc kazałam Babie to myć ...zmyło się po 2 miesiącach ;/ zamiast koka miałam kokon ;/ PODCIĘCIE końcówek skończyło się na obcięciu 10cm włosów i później jeszcze 6cm na równanie(w tej kreatornii mi poprawiali i równali) wszędzie są samozwańcze fryzjerki po 2 dniowych kursach ;/ Odpowiedz Link Zgłoś