Gość: test IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.10, 09:56 test Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: armina vanderbilt Re: test IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.10, 10:09 gdy pomysle, ze od srody,codziennie, musze pisac o sobie na roznych forach, portalach, blogach to juz teraz chce mi sie rzy--ac. rzy--gam na mysl, ze bede musiala na siebie patrzec, no ale sa gorsze rzeczy w zyciu. nie ma rady. do prezentacji pozostalo 5 dni. armina vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis! armina vanderbilt IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.10, 23:52 to moj ostatni wpis do ciebie. pozostal ci jeden dzien. wiecej listow nie bedzie. od srody zmieni sie twoje zycie. codziennie i to wiele razy bedziesz przegladac wyszukiwarki w nadziei znalezienia moich listow. od wyszukiwania bedziesz zaczynac i konczyc dzien. kazdego dnia bedziesz na mnie czekac i sprawdzac , czy juz napisalam. nie wszystkie wyszukiwarki mnie znajda, znajduja wylacznie wpisy na gw, wyciete rowniez. nie bedziesz zatem wiedziec kiedy, w jakiej ilosci i przede wszystkim gdzie bede pisac opowiadania, o sobie dzielic sie przemysleniami politycznymi, spolecznymi, czy prawnymi. na pewno nie bede pisac czegos, czego ty sama pod roznymi nickami nie powiedzialabys o sobie samej, mnie i innych- zwlaszcza o osobach publicznych. kazdego dnia bedziesz mnie tropic nie wiedzac, czy mam urlop, czy chwilowo nie pisze, czy tez nie znajdujesz informacji. i tak bedzie dzien po dniu. nie otrzymasz zadnej wskazowki. bede pisac do momentu o ktory ty sie postarasz. wiesz, co mam na mysli lub tez pewnego dnia zadzwonia do ciebie z zaproszeniem do telewizji. wtedy podam ci linki moich wpisow, byc mogla przygotowac sie na zarzuty. we wpisac o mnie nie bedzie klamstw. beda wylacznie slowa prawdy, ktore wypowiedzialas, a jesli dodam to czy owo od siebie, to i tak dla ciezaru informacji nie bedzie mialo specjalnego, dodatkowego obciazajacego znaczenia. to ostateczny koniec rozmowy do ciebie i przypominania twojego zas--nego obowiazku jakim jest przestrzeganie prawa, tu na forum gw. bez pozdrowien, isis! z wroclawia ze spotkania forumowiczow w gazecie wyborczej w marcu 2002 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armina_vanderbilt sroda/ isis! IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.10, 07:44 isis!, nie wierze wlasnym oczom, ze mozesz byc az taka glupia.! dla utrzymania blokady mojego nicka i ip na forum gazety wyborczej jestes w stanie poswiecic swoja prywatnosc?! jestes w stanie zmienic sie w najwieksza internetowa idiotke wystepujaca pod wlasnym nazwiskiem, zbrukac pamiec bliskich- poleglych za real tylko dlatego, zeby mnie nie odblokowac na forum? tylko dlatego, ze nie chcesz, zebym raz na jakis czas wpadala na rozmowy z januszem, ktorego odrzucenia do dzis nie mozesz wybaczyc? ty biedna, samotna, zapieczona w nienawisci pi-z--do! przez twoje ku--rws--kie zapieczenie bede musiala od dzis zajmowac sie twoja wszawa osoba, zmarym mezem, z ktorym bylas tylko dla pieniedzy i dzieckiem, ktorego odejscie sprawilo ci ulge, jak rowniez przekretami finansowymi twoich klientow, o ktorych pisywalas. maialas tydzien. jestes pewna, ze to kolejny straszak?+ to sie mocno zdziwisz. jestem twoja siostra, bedzie cechowalo mnie wszystko to, czym ty sie charakteryzujesz- z wyjatkiem cielesnej brzydoty i samotnosci w realu. zapieczenie, nienawisc do innych bede prezentowac dokladnie jak ty. nie, gorzej. nie bedzie granicy, ani swietosci, ktorej nie nalezoby tknac. co za idiotka! armina vanderbilt Odpowiedz Link Zgłoś
bulterier do skazanego na kobiety 14.07.10, 16:12 zostaw scierwo- niech gnije w swoim zyciu i nie trac prywatnego czasu na zajmowanie sie nim. pisac mozesz, wiec pisz. bulterier Odpowiedz Link Zgłoś