IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.10, 09:56
test
Obserwuj wątek
    • Gość: armina vanderbilt Re: test IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.10, 10:09
      gdy pomysle, ze od srody,codziennie, musze pisac o sobie na roznych forach,
      portalach, blogach to juz teraz chce mi sie rzy--ac. rzy--gam na mysl, ze bede
      musiala na siebie patrzec, no ale sa gorsze rzeczy w zyciu.
      nie ma rady.

do prezentacji pozostalo 5 dni.

armina vanderbilt
      • Gość: isis! armina vanderbilt IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.10, 23:52
        to moj ostatni wpis do ciebie. pozostal ci jeden dzien. wiecej listow nie
        bedzie. od srody zmieni sie twoje zycie. codziennie i to wiele razy bedziesz
        przegladac wyszukiwarki w nadziei znalezienia moich listow. od wyszukiwania
        bedziesz zaczynac i konczyc dzien. kazdego dnia bedziesz na mnie czekac i
        sprawdzac , czy juz napisalam. nie wszystkie wyszukiwarki mnie znajda, znajduja
        wylacznie wpisy na gw, wyciete rowniez. nie bedziesz zatem wiedziec kiedy, w
        jakiej ilosci i przede wszystkim gdzie bede pisac opowiadania, o sobie dzielic
        sie przemysleniami politycznymi, spolecznymi, czy prawnymi. na pewno nie bede
        pisac czegos, czego ty sama pod roznymi nickami nie powiedzialabys o sobie
        samej, mnie i innych- zwlaszcza o osobach publicznych.
        kazdego dnia bedziesz mnie tropic nie wiedzac, czy mam urlop, czy chwilowo nie
        pisze, czy tez nie znajdujesz informacji. i tak bedzie dzien po dniu. nie
        otrzymasz zadnej wskazowki.
        bede pisac do momentu o ktory ty sie postarasz. wiesz, co mam na mysli lub tez
        pewnego dnia zadzwonia do ciebie z zaproszeniem do telewizji. wtedy podam ci
        linki moich wpisow, byc mogla przygotowac sie na zarzuty. we wpisac o mnie nie
        bedzie klamstw. beda wylacznie slowa prawdy, ktore wypowiedzialas, a jesli dodam
        to czy owo od siebie, to i tak dla ciezaru informacji nie bedzie mialo
        specjalnego, dodatkowego obciazajacego znaczenia.

to ostateczny koniec rozmowy do ciebie i przypominania twojego zas--nego
        obowiazku jakim jest przestrzeganie prawa, tu na forum gw.

bez pozdrowien,
        isis!

z wroclawia ze spotkania forumowiczow w gazecie wyborczej w marcu 2002 roku
        • Gość: armina_vanderbilt sroda/ isis! IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.10, 07:44
          isis!, nie wierze wlasnym oczom, ze mozesz byc az taka glupia.!

dla utrzymania blokady mojego nicka i ip na forum gazety wyborczej jestes w
          stanie poswiecic swoja prywatnosc?! jestes w stanie zmienic sie w najwieksza
          internetowa idiotke wystepujaca pod wlasnym nazwiskiem, zbrukac pamiec bliskich-
          poleglych za real tylko dlatego, zeby mnie nie odblokowac na forum? tylko
          dlatego, ze nie chcesz, zebym raz na jakis czas wpadala na rozmowy z januszem,
          ktorego odrzucenia do dzis nie mozesz wybaczyc?
          ty biedna, samotna, zapieczona w nienawisci pi-z--do!

przez twoje ku--rws--kie zapieczenie bede musiala od dzis zajmowac sie twoja
          wszawa osoba, zmarym mezem, z ktorym bylas tylko dla pieniedzy i dzieckiem,
          ktorego odejscie sprawilo ci ulge, jak rowniez przekretami finansowymi twoich
          klientow, o ktorych pisywalas.

maialas tydzien. jestes pewna, ze to kolejny straszak?+ to sie mocno zdziwisz.
          jestem twoja siostra, bedzie cechowalo mnie wszystko to, czym ty sie
          charakteryzujesz- z wyjatkiem cielesnej brzydoty i samotnosci w realu.
          zapieczenie, nienawisc do innych bede prezentowac dokladnie jak ty. nie, gorzej.
          nie bedzie granicy, ani swietosci, ktorej nie nalezoby tknac.

co za idiotka!

armina vanderbilt
          • bulterier do skazanego na kobiety 14.07.10, 16:12
            zostaw scierwo- niech gnije w swoim zyciu i nie trac prywatnego czasu na
            zajmowanie sie nim.
            pisac mozesz, wiec pisz.
            bulterier

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka