Dodaj do ulubionych

Mistrzyni w opałach

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 22:03
Zdaje mi się, że p.Dzierżak to też prawnik...
Skumbrie w tomacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szakal Re: Mistrzyni w opałach IP: *.rzeszow.mm.pl 16.03.04, 23:03
      Widocznie w naszym kraju jest bardzo dobrze skoro radne zajmują się takimi
      pierdołami...obie chyba warte siebie. Nie ma to jak własciwy człowiek na
      własciwym miejscu.
      • Gość: Wilkołak Re: Mistrzyni w opałach IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:51
        Mam wrażenie że Pani Dzierżak nie ma się czym zająć i szuka dziury w całym....
        Nie pojmuje jej postępowania... Może potrzebny jest jej psychoterapeuta? albo
        seksuolog?
    • Gość: Monty-P Re: ProMOCja IP: *.rzeszow.mm.pl 16.03.04, 23:59
      "Pani przewodnicząca chce się wypromować na moim sportowym autorytecie"
      - ale chyba nie w hipermarkecie ?
    • Gość: normalny człowiek do następnych wyborów robaku Dzierżak! IP: 81.15.189.* 17.03.04, 00:06
      drugi raz na radną cie nie wybiorą,sam bede zdzierał twoje plakaty wyborcze
      hamico
      • Gość: Kurczak Re: do następnych wyborów robaku Dzierżak! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:44
        Nie wiem o czym "normalny człowieku" piszesz? Nie ty wybrałeś Panią Niewczas na
        Radną. Wg mnie zasługuje jak nikt inny na to żeby tam się znaleźć.To ona
        wczoraj na sesji budżetowej zawnioskowała o 200.000 tyś złotych na sport dla
        dzieci i młodzieży. Ja jestem dumny, że mamy taką radną. Reprezentuje godnie
        nasze miasto, szkoli dzieci i młodzeż a przede wszystkim dba o pieniądze na
        szkolenie dzieci i młodzieży w zakresie kultury fizycznej. Nic dodać nic ująć!
        • Gość: lolo Re: do następnych wyborów robaku Dzierżak! IP: 195.136.36.* 17.03.04, 14:40
          Kurczak ty chyba nie znasz Marty Niewczas. Ona się nadaje na radną jak kurczak
          na schabowe. Ona nie ma pojęcia o niczym. Przyjdz kiedyś na obrady. Szacunek
          dla niej za sportowe sukcesy. Ale chamisko z niej straszne to jest prawda.
    • Gość: RSC Mistrzyni w opałach IP: *.rzeszow.mm.pl 17.03.04, 01:36
      Wiosna idzie! Niech się lepiej pani Dzierżak weźmie za zbieranie śmieci nad
      Wisłokiem, może przydałaby się do przewalania piasku przy budowie obwodnicy, bo
      już mam dość tych radnych, którzy nic nie robią poza mąceniem wody.
    • Gość: zza Re: Mistrzyni w opałach IP: *.client.comcast.net 17.03.04, 02:48
      Czy ku... mac w tym miescie nie ma nic innego do roboty!!!?? Nudzi im sie w tej
      radzie miasta czy jak? A moze by tak p. Marta skorzystala choc troszeczke ze
      swoich umiejetnosci i tak ta Dzierzak zdrowo trzasnela z raz albo i dwa? ;)
    • Gość: rzeszowianin Re: Mistrzyni w opałach IP: *.dab.tke.pl 17.03.04, 09:33
      Ten gniot zwany dzierżak przez dotychczasowy okres brania naszych pieniędzy
      pierdzi tylko w stołek rady .Jeszce nic dobrego nie dokonała i nigdy nie
      dokona. Jej pięć minut już minęło.
      • Gość: Karina Mistrzyni wygraj tę walkę!!! IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:37
        Mistrzyni ta Święta Krowa ( Dzierżak) nie zasługuje na to żebyś z nią nawet
        polemizowała.....Nie wie jaką wspaniałą pracę wykonujesz z dziećmi.Jaki masz
        autorytet wśród ludzi sportu. Przygotowuj się do zawodów i nic sobie nie rób z
        tej Pani - to dada ci sił.
    • Gość: Marcin Re: Mistrzyni w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:02
      Ta sprawa była już raz poruszana w Gazecie. I wówczas sporo było na ten temat
      komentarzy. Myślę, ze tak jak pisali wówczas ludzie trzeba byłoby sprawę oddać
      do ooceny prawnej przez niezależnego od Ferenca prawnika. A takie gadanie, że
      Dzierżak nic nie zrobiła, to można pisać ale o Niewczas. Przy takim prezydencie
      to się trzeba mocno napracować i należałoby tylko uznać takich ludzi jak p.
      Dzierżak. Ja tam nie słyszałem o Niewczas jako radnej, żeby się czymś zajęła i
      podjęła jakąś inicjatywę. Siedzi dieta leci i przy okazji załatwi swoje sprawy.
      • Gość: Lutek Re: Mistrzyni w opałach IP: *.rzeszow-moniuszki.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 11:18
        Szkoda że pan nie słyszał ale ja słyszałem że jako jedyna radna wczoraj na
        sesji budżetowej zadbała o pieniądze dla sportu rzeszowskiego.
        Rozumiem że z Pana wypowiedzi wynika że chce Pan oddać sprawę pod osąd
        niezależnym prawnikom....wskazanym przez p. Dzierżak - mam rozumieć?. Prawo
        mamy jedno i z tego co wiem każdy interpretuje go w taki sam sposób.Więc po co
        wydawać miejskie pieniądze?
    • Gość: Gośka Re: Mistrzyni w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:10
      O ile mi wiadomo to p. Niewczas to trenuje ale dorosłych. A mówi, że dzieci,
      bo to zawsze lepiej brzmi i chwyta za serce. Zresztą nie za darmo, bo za kurs
      trzeba zapłacić. Ciekawe czy p. Niewczas to z budżetu miasta nie wzięła na
      akademię pieniędzy ? Pewnie Ferenc jej dał, bo tak można kupić jej głos. A
      wszystko to za nasze pieniądze. Jeśli p. Nieweczas jest uczciwa to powinna być
      za wyjaśnieniem sprawy , a póki co to gra politycznie, a Dzierżak merytorycznie.
    • Gość: Zdzich Re: Mistrzyni w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:22
      Ciekawe jak to się można wypromować na sportowym autorytecie p. Niewczas ? To
      Dzierżak też karate uprawia? Nie widzę ze strony E. Dzierżak nagonki na
      Niewczas, co Pani Marta sugeruje. Myślę,że jak każdy sportowiec uprawia
      strategię, że najlepszą obroną jest atak. Odwraca tym samym uwagę od swojego
      niemoralnego zachowania, bo korzysta z tego do czego prawnie nie ma
      prawa.Niewczas mówi o sobie jakby była największą gwiazdą, a przecież jako
      sportowiec roku nawet w naszym województwie nie otrzymała pierwszego miesca.
      Byli od niej lepsi.
    • Gość: Józek Re: Mistrzyni w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 11:41
      A co to gwiada karate już zapomniała z jakiego komitetu startowała i dzisiaj
      mówi jedynie o autorytecie sportowym. Przecież była na liście jednego z
      komitetów SLD-owskich. Utrzorzyli ten komitet żeby ludzi zmylić, że to niby oni
      nie SLD, bo SLD ma inną listę. Widzę, że niektórzy dali się nabrać. Oj ludzie,
      ludzie. Czy wy nie pójdziecie po rozum do głowy wreszcie ? Co nie postawili wam
      Laty na liście SLD, a głupie chłopy poszły bo to Lato. No to dzisiaj
      mają.Niewczas siedź cicho, nie podskakuj, bo nie masz racji i Ty o tym wiesz,
      że korzystasz na tym układzie i nie opowiadaj bajek o twojej dobroczynności.
      Kto w to uwierzy ? Przecież jesteś w klubie SLD w radzie. Wiec głosujesz jak Ci
      Ferenc każe, a spróbuj inaczej , to po Tobie.
      • Gość: jamnik Re: Mistrzyni w opałach IP: 198.7.249.* 17.03.04, 18:24
        smiechu warte
        juz dawno za taki przekret powinni wywalic to prosta karateczke na wioche
        ona sie smieje wam ludziom w twarz, chwalcie dalej prostaczke za czyny ktorych
        nie dokonala a _dobrze_ na tym wyjdziecie

to ze niefczas nie nadaje sie na radnego to juz calkowicie inna sprawa - brak
        wyksztalcenie, doswiadczenia itd,
        • Gość: romulus Re: Mistrzyni w opałach IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 18:51
          Tak niskiego poziomu dyskusji na forum już dawno nie widziałem.Żadnych
          konkretów.Słownictwo lepiej nie mówić.Ale taki jest nasz naród a ściślej
          zaściankowe myślenie naszych rodaków mieszkańców Rzeszowa.Nic tylko swój własny
          czubek nosa.A jak ktoś osiągnie sukces to mu wtedy dokopać.Zwykła zazdrość nasz
          głowny grzech.A wydaje się że jesteśmy bardzo wierzący.Wg. mnie
          największymi"warchołami" w tej radzie miasta to są członkowie LRP i ten
          zakompleksiony były Prezydent Miasta Rzeszowa z paroma swoimi zwolennikami.Co w
          tym nagannego ,że Pani Radna wynajmuje salę.Płaci za to.A Pani Przewodnicząca
          powinna zająć się innymi tematami które sa ważne dla rozwoju Rzeszowa.
          • Gość: krzysiek Re: Mistrzyni w opałach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 08:07
            Wy przewodniczącej nie tykajcie, bo powinniśmy się cieszyć, że tacy ludzie są w
            różnych organach, co lepsza Niewczasowa, co interesy robi na waszych oczach, a
            jak jej zwrócić uwagę to się oburza, że ktoś śmiał jej to powiedzieć. Przecież
            to korupcja co ona robi, to na to się nie oburzacie. Taka jest wasza
            moralność.Widziecie innych ale Niewczasowa jak łamie prawo to w porządku?
            • Gość: Caballero Mistrzyni w opałach IP: *.prz.rzeszow.pl 18.03.04, 11:45
              Jeśli twierdzicie, że Marta Niewczas jest skorumpowana to wybieram "twórczą
              korupcję", przy której niektórzy spędzą czas na nauce karate niż "mąciciela
              nieroba".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka