veeto1 26.10.06, 23:24 Jakiś czas mnie tu nie było i tak właśnie się zastanawiam, że znikł jak sen jaki złoty nasz bard oralno-analny, niejaki Morfik. Czy sie pogniewał, wyprowadził, umarł albo cuś w tym rodzaju? Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: puszcza sie na innych forach:-) była na KK:-) 26.10.06, 23:28 W Kopytkowie bywam, ale jakoś nie spotkawszy. Dobrze, że jest Dziewic, też ma fajny klimat. Odpowiedz Link
mmagi Re: puszcza sie na innych forach:-) była na KK:-) 26.10.06, 23:29 obaj po kleju)))))) Odpowiedz Link
dziewice Re: puszcza sie na innych forach:-) była na KK:-) 26.10.06, 23:32 maly modelarz te sprawy w zyciu licza sie takze inne rzeczy takie jak modele plastikowe samolotow etc Odpowiedz Link
dziewice Re: puszcza sie na innych forach:-) była na KK:-) 26.10.06, 23:30 ja niestety jestem na najnizszym poziomie piramidy Maslowa, czyli mysle tylko o seksie i o jedzeniu pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Maslow.svg Odpowiedz Link
dziewice Re: puszcza sie na innych forach:-) była na KK:-) 26.10.06, 23:30 a moze i odwrotnie, tak odwrotnie, najpiew musze jesc Odpowiedz Link
dziewice Re: puszcza sie na innych forach:-) była na KK:-) 27.10.06, 01:10 ano czasem bez sie nie da Odpowiedz Link
dziewice Re: ja jeszcze o zwyczajnym spaniu myślę :PPP n 27.10.06, 01:09 a ja wlasnie zaliczylem drzemke, a tylko na chwile mialem sie wygodnie polozyc Odpowiedz Link