Dodaj do ulubionych

Vectra, programy tv.

IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 14:03
Mam pytanie, czy u Was Vectra też obcięła kilka kanałów czy tylko u mnie?
Płacę dalej tyle samo....
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Vectra, programy tv. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.10, 14:22
      brak historia history mini mini
      • Gość: aja Re: Vectra, programy tv. IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 14:24
        U mnie też, tvn style, VH1, i kilka innych...
        • Gość: ada Re: Vectra, programy tv. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.10, 21:20
          tvn style ma zmieniony kanał jest informacja.
          • Gość: ja Re: Vectra, programy tv. IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 21:39
            skontaktujcie się z Vectra, oni nie informowali, ale dają za darmo dekodery,
            można sobie w domu zainstalować, oni je wcześniej programują i ma się jeszcze
            więcej kanałów, w tej samej cenie - te same warunki umowy. O szczegóły
            dopytajcie w vectrze.
            • Gość: tv Re: Vectra, programy tv. IP: *.res.pl 18.07.10, 10:05
              Dekoder jest i owszem ale co z analogowymi? Np: drugi telewizor dla
              dzieci które oglądały bajki było mini mini i dwa inne ,został tylko
              nickelodeon.To celowe działanie tych szubrawców nastawionych na zysk.
              • chris1970 Re: Vectra, programy tv. 20.07.10, 23:51
                Można mieć dwa dekodery w mieszkaniu na jedną umowę.
                • Gość: Vectryk Re: Vectra, programy tv. IP: *.res.pl 22.07.10, 08:45
                  Dwa dekodery czyli dwa gniazda za które trzeba dodatkowo płacić?
                  • Gość: Mirek Re: Vectra, programy tv. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.07.10, 12:53
                    Jeśli masz dekoder cyfrowy z Vectry, to dowolną ilość gniazdek
                    jakie masz - może dalej używać w analogu "za darmo".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka