Gość: aja IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 14:03 Mam pytanie, czy u Was Vectra też obcięła kilka kanałów czy tylko u mnie? Płacę dalej tyle samo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Vectra, programy tv. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.10, 14:22 brak historia history mini mini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Vectra, programy tv. IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 14:24 U mnie też, tvn style, VH1, i kilka innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Vectra, programy tv. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.07.10, 21:20 tvn style ma zmieniony kanał jest informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Vectra, programy tv. IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 21:39 skontaktujcie się z Vectra, oni nie informowali, ale dają za darmo dekodery, można sobie w domu zainstalować, oni je wcześniej programują i ma się jeszcze więcej kanałów, w tej samej cenie - te same warunki umowy. O szczegóły dopytajcie w vectrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: Vectra, programy tv. IP: *.res.pl 18.07.10, 10:05 Dekoder jest i owszem ale co z analogowymi? Np: drugi telewizor dla dzieci które oglądały bajki było mini mini i dwa inne ,został tylko nickelodeon.To celowe działanie tych szubrawców nastawionych na zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Vectra, programy tv. 20.07.10, 23:51 Można mieć dwa dekodery w mieszkaniu na jedną umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vectryk Re: Vectra, programy tv. IP: *.res.pl 22.07.10, 08:45 Dwa dekodery czyli dwa gniazda za które trzeba dodatkowo płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Vectra, programy tv. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.07.10, 12:53 Jeśli masz dekoder cyfrowy z Vectry, to dowolną ilość gniazdek jakie masz - może dalej używać w analogu "za darmo". Odpowiedz Link Zgłoś