Gość: niepolecam IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.10, 10:23 Po prostu porazka :( Dania kompletnie mdle, makaron rozgotowany, a dodatkow tyle co kot naplakal. W porownaniu do Sajgonu to tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: City Wok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 11:47 I tu się zgodzę! Ten bar wstyd przynosi kuchni azjatyckiej! Wiem, że ludzie już nazywają ten bar " Shit Wok " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: City Wok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 13:44 Bzdura, jedzenie na wynos, pudełeczka ciepłe, sajgon? dajcie spokój co wy w ogole porownujecie? ja polecam, spróbujcie i tyle. Kebab obok też mi posmakował, dobre mięso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: City Wok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:41 Nie ma czego zachwalać, chyba że się jest smakoszem naszego narodowego dania jakim jest kebab! Zawsze to jakaś nowinka w żołądku. Tak jak ktoś tu już napisał SHIT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: City Wok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 15:50 Jak dla mnie ilość dodatków jest wystarczająca i wreszcie jakaś zdrowa odmiana po rynkowych kebabach. Smak dania tak naprawdę w 100% zależy od ciebie i tego co wybierzesz. Szybko,smacznie i obsługa miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OK Re: City Wok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:24 Chyba tam nie byłes. Jedzenia bardzo dużo. Jak dla mnie nie do przejedzenia. Bardzo fajnie, że doszły do nas te pudełeczka, znane na całym świecie. Jedzenie oczywiście kwestia gustu, ale gotują chinczycy, a nie wietnamczycy. Posiłek bardzo ZDROWY i bardzo dobre sosy. A najlepsze, że sam wszystko wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuka Re: City Wok IP: *.rz.izeto.pl 03.04.11, 22:32 Jeśli niektórzy wolą te syfiaste kebaby to ich sprawa, jak dla mnie to żarcie w citywok smakuje jak najbardziej pozytywnie to raz. Dwa - klimacik w lokalu jest urzekający ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feee Re: City Wok IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 13:29 jedzienie niedobre syfiaste obrzydliwe tylko strata pieniedzy i naszych rzołądków:(:( Odpowiedz Link Zgłoś