Dodaj do ulubionych

Woś drugim wicewojewodą

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 19:52
Nie ma komentarzy bo nie ma co komentować.
Bardzo słuszny wybór, a czy wielmożne państwo WSIOWIE mają jeszcze jakieś
rodzeństwo, no bo jeśli tak to niesprawiedliwie że tylko oni będą trzepać
kapuchę!! Składam wniosek żeby zatrudnić całą WSIOWĄ familję, a nie tylko
wybrańców. Przecież mają na pewno żony, dziatki, teściowe itp. Niech tamci
nie żyją w nędzy tylko coś od życia mają. Ta pOLSKA jest niesprawiedliwa.
Żadnego szacunku dla fachowców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 23.03.04, 21:22
      Wosia na wojewodę, Martensa do Parlamentu Europejskiego, Ciesielskiego na
      premiera, Kalenieckiego na szefa SLD, krytykantów i czarnowidzów do obozów
      pracy - proletariusze wszystkich krajów - łączcie się !!!!!!!!!!!!!!!!! /mi
      wystarczy posada szefa PNN ORLEN/ Sędzia Partyjny Adam KOZAK
      ps.postuluję wprowadzenie PIT-ów w kolorze czerwonym dla członków SLD - pełne
      zwolnienie z wszelkich podatków !!!!!!!
    • Gość: max Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 01:03
      Bat i lejce burakowi i niech wypier...la z Rzeszowa bucefał jeden.
      mam go daleko w dupie
    • Gość: RX Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.enformatic.pl 24.03.04, 08:19
      Ile to będzie kosztować.Co można byłoby za te pieniądze zrobić w mieście.
      Panowie to granda.
      • Gość: B Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.pul.tke.pl 24.03.04, 10:17
        Wg informacji podanych w mediach, miesięczna pensja p. Wosia będzie wynosić ok
        9 tys. złotych. O dodatkach nie wspomniano. Wesołych Świąt.
        • Gość: Ryszard Re: Kosztowny Woś IP: *.man.rsk.pl 24.03.04, 14:35
          Wyliczenia stanowczo zaniżone.
          Pensja wicewojewody to ok. 10 tys.
          Pensja doradcy - 3 tys.
          Pochodne od tego - 5 tys.
          Jakaś premia - kilka tys.
          Komórka wicewojewody - abonament ok.40 zł i 150 min. rozmów
          Komórka kierowcy - abonament ok. 40 zł.i 30 min. rozmów
          Telefon służbowy - ilość rozmów nieograniczona
          Codzienne dojazdy do Sieniawy x 4 kursy z Rzeszowa i do Rzeszowa
          Podróże służbowe - delegacje
          Wydatki reprezentacyjne
          Licząc z grubsza wyjdzie jakieś - 30 tysięcy miesięcznie.
          A SLD mówi, że trzeba oszczędzać na administracji! Społeczeństwo nie jest takie
          głupie, jak SLD-owcy myślą!
          • Gość: Andy Re: Kosztowny Woś IP: *.acn.pl 24.03.04, 14:49
            I pewnie jeszcze se kochankę zatrudni na dobrze płatnym etacie za jakies 3-4
            tysiace, i komorka i inne duperele dla niej.
    • Gość: Benek Re: Jesteśmy z Woślandu - folwarku LSD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:27
      Cieszmy się i radujmy się - Woś Franciszek nam nastał.
    • Gość: mnb Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:29
      E tam! jak taki stary pierdoła może mieć lasię na boku?
      Chyba kozę lub maciorę!
      Won z takim kmiotem
    • Gość: mnb Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 16:29
      Chyba kozę lub maciorę!
      Won z takim kmiotem
      Chyba kozę lub maciorę!
      Won z takim kmiotem
      • Gość: Satyr Re: Jesteśmy z Woślandu IP: *.man.rsk.pl 24.03.04, 17:45
        Żyjemy w Woślandzie - gdzie brak pieniędzy na komputery w szkołach, ale są na
        kolejnego urzędnika pana Millera. Kurwica człowieka bierze!
        • obserwator997 Re: Jesteśmy z Woślandu 24.03.04, 17:57
          Mam kosmiczną satysfakcję! Komuna mnie nie zaskoczyła. Nie muszę pluć sobie w
          brodę, że na nich głosowałem. Inna rzecz to postawa Franciszka Wosia - to
          praedziwy bohater, odważny aż do bólu.
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 24.03.04, 21:27
      na przekór wszystkim krytykantom osobiście udzielę tow. Wosiowi lekcji /gratis/
      jak unikać płacenia podatków !!!!! /sam nie zapłaciłem prawie 400000 - i się
      nie przejmuję - towarzysze mnie obronią/
      • Gość: Urzędnik Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.man.rsk.pl 24.03.04, 23:41
        Rozmowa w dzisiejszej "GW" pokazuje, że facet nie ma pojęcia o funkcji
        wicewojewody, więc bajdurzy o rolnictwie.
        • Gość: Obserwator+ Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 08:04
          Chłopie, jesteś urzędnikiem i nie wiesz?!: Po co Wosiowi wiedza o
          funkcjonowaniu urzędu i inne wiedze? Woś wie, że w kieszeni nosi legitymację
          partyjną od Jagiellińskiego i wiedza o tej legitymacji jest w tej chwili
          najważniejsza.
          • Gość: B Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.pul.tke.pl 25.03.04, 14:40
            Niestety, zgadzam się z Obserwatorem. I takich "fachowców" od siedmiu boleści z
            legitymacją za pazuchą mamy coraz więcej i na coraz wyższych stanowiskach.
            Kundlą się nam "elyty" rządzące w sposób zastraszający.
            • Gość: Dobry podatnik Re: Wośland IP: *.man.rsk.pl 25.03.04, 22:43
              SLD zmienił Podkarpacie w Wośland, w którym rządzą partyjni "fachowcy".Tylko
              dlaczego ja mam za to płacić?
              • bambo2406 Re: Wośland 25.03.04, 22:55
                Nie płać, zapisz się do SAMOOBRONY
                • Gość: Dobry podatnik Re: Wośland IP: *.man.rsk.pl 30.03.04, 20:37
                  Bambo nie kpij, bo i z twoich podatków utrzymujemy część zbędnej biurokracji
                  rządowej - także "wstęgowego" wicewojewodę Wosia.
                  Musiałbym zostać posłem Samoobrony, żeby Urząd Skarbowy się mnie bał i nie
                  zmuszał do płacenia. Na taki dyskomfort się nie narażę. Wolę być dobrym
                  płatnikiem.
                  • bambo2406 Re: Wośland 30.03.04, 20:55
                    Gość portalu: Dobry podatnik napisał(a):

> Bambo nie kpij, bo i z twoich podatków utrzymujemy część zbędnej biurokracji
                    > rządowej - także "wstęgowego" wicewojewodę Wosia.
                    > Musiałbym zostać posłem Samoobrony, żeby Urząd Skarbowy się mnie bał i nie
                    > zmuszał do płacenia. Na taki dyskomfort się nie narażę. Wolę być dobrym
                    > płatnikiem.
                    To mogę poradzić inne wyjście: Musisz zaprzyjaźnić się z posłem Ciesielskim,
                    albo Sędzią Kozakiem. Oni Cię nauczą jak unikać płacenia podatków.
                    Pozdrawiam
    • Gość: Ken Re: Mleczarz w sobotę pakuje zabawki bo Miller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 09:22
      Mleczarz w sobotę pakuje zabawki i wraca do brata bo Miller poddaje rząd do
      dymisji.
      • Gość: Ciekawski Re: Mleczarz w sobotę pakuje zabawki bo Miller IP: *.man.rsk.pl 27.03.04, 06:18
        To do przecinania wstęg nie wystarczy dyrektor wydziału, tylko trzeba powoływać
        aż wicewojewodę?
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 27.03.04, 18:45
      osądzę surowo wszystkich krytykantów !!!
      Sędzia Partyjny Prezes Towarzysz Adam KOZAK
      • bambo2406 Woś stawia na brata, brat Wosia stawia na... 30.03.04, 20:52
        Woś stawia na brata, brat Wosia stawia na Jagielińskiego, Jagieliński stawia na
        Millera. Pytanie: na kogo stawia Miller? Miller stawia na Sędziego Kozaka
    • bambo2406 Woś na premiera 30.03.04, 21:02
      Na zbliżający się kryzys rządowy mogę zaproponować ekonomiczne rozwiązanie: Woś
      na premiera. W ten sposób spełnione zostaną życzenia Wosia, brata Wosia i
      Jagielińskiego a jednocześnie Uczciwy Podatnik nie będzie musiał płacić
      dodatkowych podatków na wicewojewodę od przecinania wstęg. Co ciekawsze. Woś w
      Rzeszowie w jest i w najbliższym czasie będzie bez zajęcia, gdyż władze SLD i
      PSL nie kończą żadnych inwestycji i nawet wstęg nie trzeba przecinać! W związku
      z tym należy głośno krzyknąć: Woś na premiera, Martens na prezydenta,
      Ciesielski do paki, Sędzia Kozak do Banku Swiatowego.
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 30.03.04, 21:40
      Do Banku Światowego proponuję Martensa - nauczy chłopaków grać w karty !!!!!!!!
      Mojej skromnej osobie wystarczy posada szefa PKN ORLEN i darowanie zaległści
      podatkowych!!!!!!!!!
      Sędzia Partyjny SLD Prezes Adam KOZAK
      • Gość: AFW Re: Woś drugim wicewojewodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:03
        Nie dręczcie Wosiów panowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka