Dodaj do ulubionych

Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa

IP: 79.139.92.* 17.09.10, 22:18
On się nie nadaje
Ferenc przejdzie
i będzie łatał dziury Z panem Pod.
Nie ma ludzi w Rzeszowie
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebek Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 22:54

Szlachta czuł ze jego szanse są nikłe,czy Cupryś spełni postawione przed liderami PIS zadanie , to się niedługo przekonamy.Nie może być nijaki, musi pokaząć pazur, dynamikę i zdecydowanie.Zmiany w ratuszu sa konieczne nie zrobiły tego CBA i Prokuratura to zrobia to mieszkańcy Rzeszowa.Zdecydowana wiekszość przyznaje że pierwsza kadencja była o'key ale druga to już porażka, a najgorsze to ten układ nieformalny z znanym inwestorem.To on decydował co i gdzie będzie inwestowane w Rzeszowie, gdzie mają być remonty ulic (zazwyczaj wokół jego centów handlowych) i kto może inwestować.Przez ostania kadencję miasto skupiło się jedynie na tym aby wyrwać gminom majątek i poprawić wyniki statystyczne.Ale co urzędnicy zrobili dla mieszkańców, gdzie są tereny pod budownictwo mieszkaniowe, gdzie są tereny inwestycyjne i gdzie sa inwestorzy którzy podobno stali w kolejce do ratusza.Z zapowiedzi nie pozostało wiele wylanie asfaltu na stare drogi i posadzenie kwiatów to potrafi tylko gospodarz i administrator w spółdzielni.
      • Gość: ron Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 23:45
        Puknij się. Nigdy i nigdzie PiS nie kojarzy się z żadnym rozwojem, a szczególnie rozwojem miast. Wskaż choćby jeden przykład. A wyrywanie ościennym gminom wiosek to był pomysł przedni, gdyż wyrwano ich mieszkańców z objęć pisowskich wójtów i włączono w obszar cywilizacji. Najgorszy przykład na rozwój miast to Warszawa pod rządami L. Kaczyńskiego.
    • Gość: normalny Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 17.09.10, 23:26
      Jerzy Cypryś- BaRDZO DOBRY KANDYDAT PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI!POWODZENIA
      • Gość: Gościoowa Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 23:43
        Panujesz nad caps lockiem?
        Więc nie komentuj czegoś, czego na pewno nie ogarniasz.
        Jak PIS nie ma już nikogo, bo Szlachta o.s.r.a.n.y. , że przegra, to wystawiamy leszcza, ambitnego, ale bez możliwości konkurowania z kimkolwiek.

Gdyby PIS wystawił konia (jak Kaligula) to w wyborach powszechnych, ten koń wygrałby nawet z Cypysiem (skądinąd fajnym gościem), do momentu gdy ten nie zakumał, że PIS go wystawia na zasadzie - z braku laku Cypryś, bo Szlachta ma klimakterium (od dwudziestu lat).
        • Gość: władek Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 23:55
          Szlachta ma klimakterium a co dopiero ma piaskowy dziadek.Czyżby na Podkarpaciu była era Breżniewa czy Kastro, władzy już raz zdobytej nigdy nie oddamy.
      • anidar1 Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa 18.09.10, 09:59
        Hahaha! Ferenc wygra w cuglach! A uśmiechnięty Szlachta dobrze to zrozumiał. Pisowski prezydent w Rzeszowie to zagłada dla Rzeszowa.
    • Gość: zenobiusz Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 00:34
      Sądzę, że Cypryś jest bardzo dobrym kandydatem. A urząd miasta trzeba koniecznie przewietrzyć. Czas Ferenca już minął. W ogóle proponuję, abyśmy głosowali na młodych. W radzie miasta takżę za dużo jest emerytów i emerytek. Niech się zajmą piastowaniem wnuków i pisaniem pamiętników.
    • Gość: Jan Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 08:57
      Czas Ferenca się skończył - głosuję na Cyprysia
      • Gość: Zdzisław Re: Może Mieciu Janowski? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.09.10, 09:03
        Był dobrym i mądrym prezydentem,pełnym kultury a nie tak jak ten wulgar.
        • Gość: Mieszkaniec Cypryś albo Dec IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 18.09.10, 09:21
          Już Ferenc dwie kadencje rządził, w drugiej nic nie zrobił, więc dajmy szanse komuś innemu...
          • Gość: a Re: Cypryś albo Dec IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 18.09.10, 09:57
            Najwyższy czas na zmiany. Asfaltowy "dziadek" juz się przezył, no a jego zastępcy Wolicki i Sienko to kandydaci do kabaretów. Szkoda, że juz nie istnieje Meluzyna........
            • Gość: Były absolwent Re: Cypryś albo Dec IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 18.09.10, 10:12
              Czy to prawda, że nie można powołac nowego Dyrektora Liceum nr 1 w Rzeszowie przy
              ul. 3 Maja i trzyma sie tam osobę ktora jest już emerytem bo czeka się na roztrzygnięcia wyborcze by w razie przegranej wskoczył na to stanowisko ktoryś z Wiceprezydentów.?
    • Gość: stefanoitaliano Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: 178.219.25.* 18.09.10, 11:40
      Ferenc trzeba przyznać wiele zrobił dla Rzeszowa, ale coraz bardziej dają o sobie znać lokalne i nie do końca legalne układy m.in z podkulskim. Niestety, po dwóch kadencjach towarzystwo ratuszowe wymaga przewietrzenia. Uważam, że sam Ferenc dla własnego interesu powinien nie kandydować i pozostać w pamięci Rzeszowian jako dobry gospodarz miasta, a nie kurczowo uczepić sie stołka. Cypryś wydaje sie być dobrym kandydatem. Jest młody, ma doświadczenie w zarządzaniu - był dyrektorem II lo , kuratorem oświaty, pracuje w urzedzie marszałkowskim. Ma też wizje rozwoju Rzeszowa - lepszą niż wymiana asfaltu i poprawa infrastruktury. Rzeszów powinien mieć bezpośrednie połączenie ze stolicą i z Lublinem. Dzisiaj przez to, że nie ma takich rozwiązań komunikacyjnych jesteśmy bardzo zależni od Krakowa. Rzeszów powinien stać się metropolią kluczową dla południowo wschodniej części Polski - również dla województw świętokrzyskiego i lubelskiego
      • Gość: ja Re: Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 18.09.10, 11:48
        łżesz, łżesz, łżesz... łżesz jak bura suka... każde słowo twoje to mniejsze lub większe kłamstwo....

C. nie był kuratorem a wicekuratorem...
        za jego rządów II LO podupadło...
        gdzie mogę zobaczyć jego 'wizję'??...

• Gość: stefanoitaliano Re: Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: 178.219.25.* 18.09.10, 12:04
          widze że mam do czynienia z platformersem - tylko umiesz obrażać. W tym roku ukończyłem II LO i nie uważam, aby Cyprys doprowadził by ta szkoła podupadła. Wszyscy przeważnie go cenią i wypowiadają się na jego temat pozytywnie. A z jego wizją myśle że będziesz mógł się zapoznać w trakcie kampanii wyborczej lub osobiście jeśli wolisz. Wczoraj miałeś okazje zapoznać się z wizją rozwoju Wg Cyprysia zaprezentowana na zjezdzie PiS w Reszowie na podpromiu

per "Bura suka" możesz mówić do własnej matki jak Ci pozwala, nie rzucaj mięsem w internecie
          • Gość: ja Re: Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 18.09.10, 12:35
            typowy pisior się odezwał - jak nie po myśli jarkacza to na pewno z platformy...

• Gość: stefanoitaliano Re: Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: 178.219.25.* 18.09.10, 12:52
              masz problemy z logicznym rozumowaniem. Nie chodzi o to czy po myśli Jarka czy nie, tylko o to, że obrażasz i "plujesz jadem niczym palikot" czego dowodem jest stwierdzenie "bura suka"
              • Gość: ja Re: Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 18.09.10, 13:34
                ach.. gdzież to bywało twoje święte oburzenie gdy twoi polityczni idole pluli na innych?? wszak określenie 'bura suka' jest z pisowskiego słownika...

ale zapędziliśmy się za bardzo w rozważania na temat języka, a zapominamy o podstawowym fakcie - łgałeś, łgałeś, łgałeś.... czemu to w pisie jest takie powszechne?? wszak prawdziwy polak - katolik powinien kłamstwem się brzydzić....
          • Gość: obserwator Re: Każdy będzie lepszy od "asfaltowego Tadzia" IP: *.centertel.pl 18.09.10, 13:05
            Czy wiesz że jako dyrektor II LO dostał negatywną ocenę pracy - kto mu to odkręcił?
    • Gość: jacek Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: 94.42.117.* 18.09.10, 11:48
      Najzabawniejsze w tym wszystkim jes to ,że stary skoczek Ramski będzie kandydował na radnego z Pis-u .Ani człónek ani sympatyk ,Szlachta mu zawdzięcza przegrana,a takiego szuję biorą w swoje szeregi,tymbardziej ,że wyraża się wszędzie ,że PiS to obciaqch.HA,ha.Czy ten zarząd PiS zwariował.
    • Gość: Rzeszowiak Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.centertel.pl 18.09.10, 12:58
      Czas skończyć z wybieraniem historyków na urzędy państwowe, bo potrafią jedynie wywoływać histerię polityczną. Żyją przeszłością i nic nie zrobią dla przyszłości. Pan J. Cypryś wykazał głęboką indolencję w zarządzaniu w II Liceum , które podupadło za jego rządów. Jest człowiekiem zawistnym, nie dotrzymujący słowa – po prostu jest małym człowieczkiem szukający kariery. Rzeszowianie koniec z wybieraniem humanistów, jeżeli nie chcecie upadku Rzeszowa- czas na fachowców
      • Gość: ja Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 18.09.10, 13:37
        hmm.... z tego co pamiętam historycy z II LO zawsze byli wybitni - współpracowali z wydawnictwami krajowymi i zagranicznymi, sami tworzyli własne opracowania których merytoryczna wartość była nieoceniona... aż przyszedł Cypryś....

p.s.
        może ktoś napisze o promowaniu jego krewnych i znajomych w II LO ??
        • Gość: odp Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.19.165.80.osk.enformatic.pl 18.09.10, 19:38
          No pod względem promocji znajomych i krewnych (zapewnianiu im lukratywnych posadek) nikt nie przebije obecnej ekipy F.W.S w Ratuszu !!!!
    • Gość: Gościoowa Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 16:54
      Rzeszowiacy i Rzeszowianki!
      Tylko Jerzy Cypryś może być naszym kandydatem na prezydenta.

Jeżeli chcesz wspomóc jego kandydaturę odwiedź jego stronę internetową. Tam znajdziesz wszystko co dotyczy naszego kandydata na Prezydenta Rzeszowa.

www.jerzycyprys.pl/
      Pamiętaj - Jerzy Cypryś - zawsze myśli o mieszkańcach Rzeszowa i dla nich buduje swój program.

Przyjaciele z PISu
      • mal49 Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa 19.09.10, 17:10
        Może to i przyzwoity człowiek, ale dla mnie - szarego wyborcy - dyskwalifikują go na ten urząd następujące cechy:

1* jest kandydatem PiS - organizacji ludzi o hiper-ciasnych horyzontach
        2* jest nauczycielem - tzn. posiadł wiedzę z zakresu wychowania; ja mam to poza sobą
        3* jest z wykształcenia historykiem - czyli posiadł wiedzę z przeszłości, co powinno go w dostatecznym stopniu nauczyć, że wszystko już było i że lepiej też już było...

--------------
        ;-)
    • Gość: Dydek Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: 188.33.139.* 19.09.10, 17:10
      Brak prezia na Podpromiu i wystawienie Cyprysia jako kandydata na Prezydenta to początek końca bastionu PIS w Rzeszowie.
      • Gość: Gościoowa Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 20:33
        Pożegnajmy zatem naszych braci z PISu wspólnym odśpiewaniem piosenki Jarosława:

A kiedy przyjdzie także po mnie
        Zegarmistrz światła purpurowy
        By mi zabełtać błękit w głowie
        To będę jasny i gotowy

Spłyną przeze mnie dni na przestrzał
        Zgasną podłogi i powietrza
        Na wszystko jeszcze raz popatrzę
        I pójdę nie wiem gdzie - na zawsze.
    • Gość: Juzio Cypryś na krula Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 20:54
      Ja ówarzam rze kandydat PiSu pan Cypryś jest bardzo fajowskim kandydatem i na pefno bende na niego głosowal. Karzdy prafdziwy partyjota pofinien na niego glosować.
    • Gość: Tom Pomysł na kampanię IP: 89.231.205.* 19.09.10, 21:01
      wystarczy z kamerą objechać tzw. inwestycje Ferenca...
      w tej dziedzinie kompromitacja goni kompromitację. Sprawna ekipa z kamerą i fachowiec z branży inwestycyjnej (budowlano-drogowej) do komentowania + prawnik do spraw inwestycji i umów z Ryśkiem P. Wystarczy pokazać że król jest nagi - a jest.
      Jak PiS i PO to spaprzą i nie skopią postkomuny w kampanii to nie nadają się do kierowania miastem wojewódzkim.
      • Gość: Janek Re: Pomysł na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 10:12
        BYłem uczniem klasy maturalnej w II LO kiedy posadę dyrektora objął Pan Cypryś.
        BYł surowym i wymagającym facetem z własnymi zasadami. To może i plus, gdyby nie jego zapędy w stronę kościoła. Pan Cypryś z dumą podtrzymywał tradycję II LO, aby każdą szkolną uroczystość celebrować pod duchowym (i nie tylko) przewodnictwem jakiegoś klechy z pobliskiego kościoła Chrystusa Króla. Jestem przekonany, iż gdyby się tylko dało, w naszym pięknym II LO powstałby niejeden krzyż czy kapliczka. I własnie dlatego nie zagłosuję na Pana Cyprysia. Kwalifikacje bądź też predyspozycje -i owszem- ma pierwszorzędne, ale radykalnych poglądów zapewne się nie wyzbył.
        • Gość: Bożena Re: Prezydent musi mieć wizję nowoczesnego miasta. IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 10:52
          Nie można skupić się na tym, czy na spotkaniach jest biskup czy proboszcz z sąsiedniej parafii, bo czasy są obecnie takie, ze z wszystkimi trzeba współpracować dla dobra miast.W PRL zawsze był I sekretarz partii i nikogo to nie dziwiło.Zmiany w sposobie rządzenia w ratuszu są potrzebne a nawet konieczne, bo władza już zatraciła samokontrolę, co innego mówi ludziom a co innego robi.Potrzeba jest rozliczenia władzy z dotychczasowych osiągnięć, trzeba sprawdzić gdzie się podziały nasze podatki, czy w dobre pro rozwojowe inwestycje poszły dodatkowe środki finansowe,czy nie zmarnowano ich na finansowanie projektów typu skośny most czy kolejka gondolowa.W czasie ostatniej kadencji roztrwoniono pieniądze na nieistotne dla miasta inwestycje, upiększanie miasta ale nadal miasto nie ma uzbrojonych terenów pod budownictwo czy pod inwestorów zewnętrznych z wyjątkiem inwestycji miejskich wokół znajomego inwestora.Czy prezydent nadal ma być zakładnikiem jednego inwestora ,czy trzeba bo z tych nieformalnych zobowiązań uwolnić.Dwie kadencje i wiek jest odpowiednim już powodem do zmiany na tym stanowisku.Nie ma ludzi nie zastąpienych.
          • mal49 Re: Prezydent musi mieć wizję nowoczesnego miasta 20.09.10, 11:23
            Bożena napisał(a):

> Nie można skupić się na tym, czy na spotkaniach jest biskup czy proboszcz z sąs
            > iedniej parafii, bo czasy są obecnie takie, ze z wszystkimi trzeba współpracowa
            > ć dla dobra miast.

Jak na razie to tego 'dobra miast' nie widać. Odwrotnie. Widać dobra kościelne.

>W PRL zawsze był I sekretarz partii i nikogo to nie dziwiło.

Bo 'przewodnia rola' była zapisana konstytucyjnie. Było to zgodne z ówczesnym prawem.
            Dziś nie ma niczego takiego. Jest konkordat, ale to umowa międzypaństwowa, nie regulująca biegania facetów w sukienkach z kropidłem na każdą fetę.
    • Gość: Grzegorz Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 11:46
      Jaki program taki kandydat sami sprawdźcie..

www.jerzycyprys.pl/ :-)
      • Gość: hulagula O żyj Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 12:11
        Kandydat Cypryś ma też chyba drugą stronę:

[url=http://www.cyprys.rzeszow.pl]
    • Gość: Janek Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:11
      Bożeno,
      Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Jest jednak małe ale. Otóż żyję (wydawać by się mogło) w wolnym Państwie, gdzie istenieje zapisana rozdzielność Kościoła od tegoż to państwa. I nie koniecznie musi mi się podobać obecność czarnej władzy przy każdym otwarciu placu zabaw dla moich pociech, nowej szkoły, uroczystości z okazji dnia dowolnego. Wybierając kandydata Cyprysia godziłbym się na taki stan rzeczy, w sytuacji gdy jestem absolutnym zwolennikiem ograniczenia udziału kościoła w życie świeckie i polityczne.
    • Gość: rzeszowianin Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:36
      Ja w zblizających się wyborach prezydenckich będe wybierał osobę a nie partię. Właśnie w Polsce jest ten problem że jeżeli ktoś naprawdę mądry nie jest w partii rządzącej to automatycznie go sie autuje. Ja będe wybierał mądrą osobę jaką bezwatpienia jest Cypryś a to do jakiej partii należy odsuwam na drugi paln. Dla mnie Cypryś mógłby być nawet w LPR ale zawsze jest to ta sama osoba! Jurek powodzenia!!
      • Gość: ddr Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: 84.38.160.* 20.09.10, 16:38
        wybiorę mniejsze zło - wolę jakiś pomnik czy nawet o zgrozo jeszcze jeden kosciółek ale w sumie sensownego faceta jakim jest Pan Cypryś od ery Breżniewa przez następne lata - dla miasta ta zmiana zrobi wiele bo okres geriatrii czas zakończyć jako ze nic lepszego juz nie nalezy się spodziewać ...wszystko się zaczyna i wszystko kończy a jak nic się nie zmieni to doczekamy ze trzeba będzie budować pomnik i kupować aparaty tlenowe do ratusza - skoro chcecie zmian to zmieńcie !!!
      • Gość: Gościoowa Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 16:43
        Otóż i ja będę wybierał człowieka. Jeżeli ktoś, nawet sympatyczny Cypryś nie należałby do żadnej partii, startowałby bez obciążenia tego namaszczenia z litości jakie miało w jego przypadku - to pewnie zagłosowałbym na niego. Jednak Cyprysia wskazała partia. Zatem nie jest osobą prywatną i realizuje nie własny lecz partyjny rozkaz. Nie jest samodzielny (nie startuje jako kandydat niezależny). Dlatego tego Pana należy wyautować, właśnie za to, że nie jest samodzielny tylko przyssany do cyca partii.
        Nie pisz banałów, że będziesz wybierał osobę mądrą jaką bez wątpienia jest Cypryś.
        Nikt tego nie kwestionuje, jednak odsuwanie na dalszy plan faktu namaszczenia przez partię nie wolno odsuwać na dalszy plan. Takie odsuwanie świadczy o Twojej naiwności. Dawniej głosowałeś beż skreśleń, a teraz na człowieka z listy partyjnej. Weź się puknij w głowę.
        Panie Cypryś, Pan też na pewno wiesz dlaczego został namaszczony. Szlachta to tchórz. Wygodniej krytykować z boku. Nie było nikogo innego i Ciebie wzięli na zasadzie ence pence w której ręce. Albo raz, dwa trzy kandydatem będziesz TY.

Jaki prezes taki elektorat. Bezcenne.
    • Gość: BIKO Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.10, 19:01
      Jest szansa na to, ze Rzeszowem będzie rządził ktoś energiczny ,uczciwy, otwarty na ciekawe pomysły a tylko taką osobą jest Pan Jerzy Cypryś! Sorry ale Ferenc swoje już zrobił(drogi- po roku wyskakują dziury oraz chodniki) i teraz może spokojnie odejść na emeryturkę. Cypryś może zrobić z tego czystego miasta(zasługa Ferenca) miasto które ma swój klimat!
    • Gość: TYLKO CYPRYŚ Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.10, 19:04
      Cieszy mnie to ,że ludzie tego typu co Jerzy Cypryś wchodzą do polityki bo to dobrze rokuje na przyszłość dla naszego miasta.!
    • Gość: Rzeszowianin Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 19:05
      W końcu porządny kandydat, konkretny, uczciwy, a do tego młody, myślę, że to najbardziej odpowiedni kandydat, który może coś naprawdę dobrego zrobić dla Rzeszowa
    • Gość: mAREK Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 20.09.10, 19:10
      Kiedyś większość ludzi śmiała się z Tomasza Poręby a okazało się,ze to sw2ietny kandydat i obecnie bardzo dobry europoseł! Teraz trzeba dać szanse Jerzemu Cyprysiowi bo to konkretny facet!
    • Gość: mati Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:32
      czas na zmiany - zagłosuję na Cyprysia
      • Gość: axa Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.ostnet.pl 21.09.10, 15:54
        pozdrawiam kandydata wierze z Pan wygra- powodzenia
    • Gość: Boguś Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.rzeszow.mm.pl 24.09.10, 00:03
      Jerzy Cypryś musi wygrać,bo to człowiek inteligentny, który ma zdolnosci organizatorskie i takiego Rzeszów potrzebuje! Panu Ferencowi już serdecznie dziekujemy.
      • Gość: p Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 00:26
        Jakimi sukcesami Cypryś może się popisać?
        • Gość: leszek Re: Cypryś pokaż na co cie stać, nie jeden raz !!! IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 22:00
          Czy Cupryś bedzie lepiej zarządzał Rzeszowem i lepiej wykorzysta dodatkowe pieniądze z Unii Europejskiej przekonamy się na koniec kadencji. Co można powiedzieć o człowieku kiedy nie pozwolono mu nawet wypowiedzieć się jkie ma plany wobec wyborców.To jest nie równa walka, kiedy partia wystawia cię na rozgrywki polityczne a nie zapewnia zadnego wsparcia wsparcia.Jak można przekonac do siebie wyborców, co trzeba zrobić jakąś aferę a może powinien złożyć wniosek do prokuratury że dotychczasowy zarząd miasta wraz z członkami rady miasta jest skorumpowana i działa na szkodę mieszkańców.Czy taki wniosek może być zasadny, wiele faktów za tym przemawia ale trudno jest przeciętnemu obywatelowi i kandydatowi to udowodnić, może to zrobić organ kontrolny.Aby zaistnieć w mediach trzeba być przebojowym choćby jak Palikot, mówić to co ludzie chcą aby ktoś powiedział głosno to co oni o niektórych sprawach myślą ale nie chcą głośno mówić.Polityka jest brutalna i nie w niej sentymentów, podobnie jak na wojnie i w miłości, wszystkie chwyty dozwolone nawet te poniżej pasa.Razem przewietrzymy rzeszowski ratusz.Zmiany w samorządzie są konieczne.
    • Gość: wie Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: 89.230.85.* 05.11.10, 13:30
      gazeta fakty pod batutą pisu i cyprysia zaczyna pd kłamstw , tak robią padalce
      • Gość: ds16 Re: Cypryś kandydatem PiS na prezydenta Rzeszowa IP: 89.100.232.* 08.11.10, 22:32
        jakie są główne argumenty na NIE dla tego Cyprysia ? czy jako kandydat PISu da się wykorzystać w kolejnych wojenkach Psychola jako wierny szarik ?

To miasto jest tak wydrenowane z ciekawych ludzi, że tylko żal...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka