Dodaj do ulubionych

Lokal na wesele

IP: 188.33.127.* 09.10.10, 12:47
Witam,
poszukuję godnego polecenia lokalu na wesele w rzeszowie lub w okolicach, prawdopodobnie na 100-120 osób, najlepiej z hotelem, fajnie gdyby bylo sporo miejsca do tańczenia :)
Jeśli ktoś coś wie na temat fajnych sal i tych które lepiej omijać, to będe wdzieczna za info :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Rylski&Rylski Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 12:53
      Dwór Ostoya w Jasionce!! Polecamy bardzo gorąco!!
    • disa Re: Lokal na wesele 09.10.10, 13:03
      Fenix w Jasionce www.fenixhotel.pl/
      Bardzo dobre jedzenie, fajna organizacja.
      • Gość: pawelek Re: Lokal na wesele IP: 94.254.128.* 10.10.10, 21:41
        Mam podobne rozterki - zastanawiam się pomiędzy Fenixem a Nowym Dworem w Zaczerniu.
        Jeżeli ktoś był w którymś z ww. proszę o pomoc :)
      • Gość: olo Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.10, 09:54
        Fenix jak najbardziel polecam, ale nie znajduje się on w Jasionce tylko w Nowej Wsi.
        • Gość: pawelek Re: Lokal na wesele IP: 94.254.236.* 16.10.10, 22:06
          Na 95 % jestem zdecydowany na Fenix- powiedzcie mi tylko jak tam jest z jedzeniem i obsługą - bo słyszałem że nieco żałują i nie donoszą gdy brakuje . :)
          • Gość: olo Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:14
            To źle słyszałeś! Wędliny, owoce, napoje, sałatki itp. są regularnie donoszone na stoły jeśli ich zabraknie. Ale z własnego doświadczenia wiem, że nie brakuje niczego a porcje są duże. Sam miałem wesele w Feniksie w tym roku a ponadto byłem jeszcze na innym weselu i wszystko było ok. Nie masz się czym martwić, lokal jak najbardziej godny polecenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka