Gość: MR. SMIGIEL IP: *.client.comcast.net 02.04.04, 05:03 TYLKO STAL RZADZI W RZESZOWIE CO TY NA TO resoviaczku z basementu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1000-lecie power Re: Wisła II Kraków - Stal Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 11:19 Ten musimy wgrać!!!Wygramy, wygramy, wygramy!!! Wisłe pokonamy!!!hej Stal Rzeszów klubie ty NASZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Wisła II Kraków - Stal Rzeszów IP: 195.136.31.* 02.04.04, 14:54 Wierzę w to, że Stal się wreszcie przełamie i zacznie grać skutecznie. Podejście trenera Kuźmy jest profesjonalne - grać swoje, tzn. ofensywną piłkę. Na dłuższą metę to powinno dać efekty. Życzę mojej drużynie Stali Rzeszów osiągnięcia dobrego wyniku w Krakowie. PS Zauważyłem, że Mr Śmigiel (z Chicago?!) prowadzi żałosną dyskusję z kimś, kto jest prawdopodobie kibicem Resovii. Ta czy owak, sam się ośmiesza się w ten sposób nie mając zbyt wiele do powiedzenia na temat sportu. Szkoda tylko, że robi to w artykułach poświęconych Stali. Panie Smigiel - prawdziwy kibic tak nie postępuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z Chicago Re: Wisła II Kraków - Stal Rzeszów IP: *.client.comcast.net 06.04.04, 03:36 Widzisz Andrew jaki poziom intelektualny reprezentuje smigiel(ale nie MR.bo na to, to trzeba miec wyglad i pieniadze).Dwie ostatnie odpowiedzi na moje listy,nie sa pisane przez niego(chociaz kto wie,moze klikal sam ale dyktowal mu sztab doradcow,Walesa tez "napisal" ksiazke),wystarczy przeczytac jego wczesniejsze rzygi.Taka transformacja w tym przypadku nie jest mozliwa! Najlepszym dowodem na ciemnote tego "kakrocia",jest fakt ze dal sie sprowokowac jak dziecko.Ja zrobilem to celowo i zamierzony efekt osiagnolem.Nie bede wiecej polemizowal z tym ciemniakiem,bo z DEBILAMI sie tego nie robi!!! Odpowiedz Link Zgłoś