Dodaj do ulubionych

Zobacz kto kandyduje do samorządu rzeszowa i se...

• Gość: Tomasz Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 11:31
      Nikogo nie promuję!

Od wszystkich polityków mnie mdli!

Czytaj uważnie!
    • Gość: rzeszowianka :) Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 14:12
      O widze znane nazwisko Ryszard Piekło ten sobie nie odpuści?Z jakiej parti teraz startuje:)???
      Pewnie znowu bedzie cyrk jak sie dostanie moze w stroju ludowym przyjdzie:):):):)
    • Gość: Rzeszowianin Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.krak.tke.pl 25.10.10, 17:18
      Warto głosować na Kultysa Jęczmienionke Adamowicza Cyprysia Walata Nie głosować na Ramskiego Ferenca Alota
      • Gość: PiSuar Re: Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: 216.104.38.* 25.10.10, 23:23
        A ten co warto na niego glosowac ser Adamowicz to jaki ma stosunek do alkoholu..... bo widze ze jaki radny tacy popierajacy go, postaw krzyz ale nie warszawski!

lubi se walnac z gwinta
        pije se samotnie bo tak najlepiej
        umiarkowany piwko przeciez kazdemu wolno lyknac w ilosci kilku sztuk

• Gość: dad Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.10, 19:26
      blekitna.tv/pl-gallery-14.html
    • Gość: piotr Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.182.183.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.10, 00:40
      raczej nie będę głosować na Edwarda Mazana 'ponieważ jest to człowiek bez matury .bezrobotny,bez osobistych osiągnięć,i co najważniejsze nic nie zrobił dla miasta-pewnie tylko szuka ciepłej posadki na starość
    • Gość: mieszkaniec Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.10, 19:27
      mieszkam na Osiedlu Mieszka I , oddam swój głos na radnego Jęczmienionkę.
      Jest to osoba zaangażowana w pracę na rzecz osiedla, miasta i jego mieszkańców. pozdrawiam
      • Gość: Spółdzielca Re: Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 14:13
        polecam Jerzego Jęczmienionkę , obserwując jego działalność dla miasta i mieszkańców można powiedzieć że robi to z sercem.
        jeczmienionka.pl
        • Gość: sweetberry jerzy nie wyglupiaj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 14:21
          Dwa posty pod soba naklaniajace do glosowania z tego samego komputera? kto uwierzy w te farmazony? Kolejna nieudana autopromocja.
        • Gość: Ziutek Re: Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.d-com.pl 09.11.10, 23:29
          Jak dla mnie , to ten Jęczmienionka sprawia wrażenie co najmniej lekko upośledzonego...
    • Gość: sobań Malinowska? Żarcik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 20:56
      Urszulka Malinowska? ja nie moge... znam ją niestety... intelektualna pustka... nie obrażając pustki... takiego zera to nigdy w życiu poza nią nie spotkałem. Jak ona sie dostanie do Rady Miasta to ja sie przeprowadzam.
      • Gość: hehe Re: Malinowska? Żarcik... IP: *.189.216.229.skyware.pl 09.11.10, 23:13
        hehe, pogratulowac Malinowskiej znajomych :) jakbym miał takich, to bym się na jej miejscu przeprowadził... i zrobił szybka lustrację komu zalazłem za skórę :D tępota nie zna granic, a dziadek Ferenc i tak musi odejść! ktokolwiek za niego-będzie lepiej... howgh!
    • Gość: belfer Kandydaci do Rady Miasta Rzeszowa IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.11.10, 21:02
      A ja się cieszę,że kandyduje Jadzia Wcisło - prawdziwy społecznik .Bliska sprawom ludzkim i kochająca zwierzęta,dla których wiele zrobiła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka