Gość: koza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 18:10 Zaczynam pierwszy krok. Kto się chce ze mną zapoznać, to niech coś napisze o sobie oprócz jednej osoby, która mnie chyba rozpozna (pozdrawiam). Miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kozioł Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 20:21 Nie chce mi się z toba gadać .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołeczek Re: poznajmy się IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.11.10, 20:53 meee, a mi się chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 21:01 Nie brak Wam poczucia humoru na tym forum. Nie jest źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziołeczek Re: poznajmy się IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.11.10, 21:14 Poczucie humoru to podstawa ;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozik Re: poznajmy się IP: *.171.46.221.static.crowley.pl 20.11.10, 22:13 ty koza dasz numer meeeeee ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozucha kłamczucha Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 22:26 :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 22:29 meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: poznajmy się IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 22:32 Ocena ,przyjęty na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary cap Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 22:32 Póki co przestałem się chwalić bo jest cisza wyborcza ale chętnie po niedzieli pokaże ci swoje precjoza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 22:39 Jaka ładna nazwa"precjoza"- koza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: poznajmy się IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 23:19 Chwalił się stary cap kozie że precjoza ma od woza. Długie,grube ,cętkowane i powszechnie dyszlem zwane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozucha kłamczucha Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 11:13 A przed ciszą pokazywałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: poznajmy się 20.11.10, 23:29 Homo sum, humani nihil a me alienum puto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megazyzol Re: poznajmy się IP: 89.100.232.* 21.11.10, 00:15 sranie w banie na tapczanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 04:07 Pozwolisz, że troszkę poprawię. homo sum et nil humanum a me alienum esse puto. Miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: poznajmy się 21.11.10, 08:42 Źródła podają różne brzmienie. Pozdrawiam takoż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 09:17 Moje źródło to moja głowa, kiedyś bardzo lubiłam ten przedmiot. Tak zapamiętałam, być może są błędy. Już tyle lat minęło. Udanej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: poznajmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.10, 11:40 podają różnie ale "esse" (jest) musi być Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: poznajmy się 21.11.10, 12:43 Z tym, że nie napewno. ;) Raz Dwa Trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 13:03 Zaskoczyłeś mnie. Jestem pewna, że moja nauczycielka od łaciny uczyła nas mojej wersji. Może Ty masz rację? U Ciebie też tak cieplutko? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: poznajmy się 21.11.10, 13:22 Nie uczyłem się niestety łaciny, choć otarłem się trochę o nią i po prostu lubię ten język. Tę sentencję pamietam również w tej wersji, w której Ty ją podałaś, ale... Jako że mało we mnie wiary, w tym we własną pamięć, zanim napisałem - zapuściłem googla. I wyszło to, co wyszło. A pogoda, dziękuję, radosne 9 dodatnich Celsjuszów. Sloneczko. Szkoda, że nie było tak wczoraj, gdy wybrałem sie na małą wycieczkę, ale dzisiaj też się jeszcze gdzieś wyciągnę. Nawet za chwilkę, bo dzień krotki. Do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 16:55 Dwie godziny jeździłam rowerem (spacerek w międzyczasie w lesie). Super! ŚWIAT JEST PIĘKNY, TYLKO TRZEBA TO DOSTRZEC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagienka Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 17:05 Zgadzam się w tym twierdzeniem w 100%... Jest piękny w wielu szczegółach... Ale człowiek generalnie szuka rzeczy wielkich i jest niezadowolony, gdy nic takowego go nie spotka... A tak naprawdę niewiele trzeba... :))) Ukłon serdeczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 21:20 dobranoc rzeszowskie Duszki utulę Was do poduszki. Najtrudniejszy pierwszy krok może wrócę tu za rok (żartowałam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeeeeeeeeeeeeeeee Re: poznajmy się IP: *.tktelekom.pl 08.03.11, 13:33 beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koza poznajmy się ale daj telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koziołek Matołek Re: poznajmy się IP: *.rzeszow.mm.pl 21.11.10, 21:26 meeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 22:01 z małolatami nie gadam, aTy masz pewnie ze 2-3 miesiące(pierwsze sylaby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 22:50 Do Koziołka Matołka-żartowałam. Życzę Wam słodkich snów. Dobranoc. ŚPIJCIE RZESZOWSKIE DUSZKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 18:20 Niech Boże Narodzenie co przychodzi co roku rozświetli nasze życie a ludziom daje pokój. Niechaj z potrzeby serca rodzi się dobro w Nas a wszelkie smutki duszy ukoi światełek blask Niech narodzone w żłóbku Dziecię przyniesie pokój ludziom na świecie. Niechaj przy wigilijnym stole nie zabraknie polskich kolęd. Jak tradycja polska każe złóżmy je Dzieciątku w darze. Na pasterkę każdy bieży bo to Bogu się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: poznajmy się IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.12.10, 19:03 witam cię kozuniu najcieplej ,najserdeczniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 21:06 Dla Hycla za ciepłe powitanie. www.youtube.com/watch?v=KYhaZ2pV0CQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: poznajmy się IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.12.10, 09:37 liczą się chęci,ale z tą ckliwa piosemeczką nie trafiłas,niemniejdziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 13:32 Niech się spełnią noworoczne życzenia te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnia te duże i małe te mówione głośno lub wcale. Niech Was Aniołki zawsze pilnują i ze swych skrzydeł nie wypuszczają. Niechaj Was strzegą dnia każdego aby nie stało się Wam nic złego. Sylwestra życzę szampańskiego!!! Powrotu do domu szczęśliwego. Niech się spełnią wszystkie, krok po kroku Tego Wam życzę w Nowym roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary cap Re: poznajmy się IP: *.rz.izeto.pl 30.12.10, 19:56 wszystkiego najlepszego w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 08:14 Dla każdego coś miłego w ostatni dzień roku. www.youtube.com/watch?v=EYBlrcKH-pE www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYHQBw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capuś Re: poznajmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.11, 16:03 czy masz może na zbyciu niepotrzebne buty koziojebki, pilnie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 16:33 a jaki rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Capa od kozy. Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 08:54 Zerwijmy kartkę w dzień ostatni, wybaczmy sobie krzywdy, niesnaski. Zapominając o starym roku zostawmy kłótnie i dajmy spokój. Nowy Rok trzeba duszkiem pić każdego dnia wesołym być. A więc przestańmy już narzekać, bo życie nam szybko ucieka. A co Nowy Rok przyniesie? Ja wciąż mam nadzieję, niektórzy staną się lepsi ja w to mocno wierzę. Moje serce jest gorące, choć czasem płacze w ukryciu. Niech zawsze świeci Wam słońce, samotnym miłości w życiu. Niechaj Nowy Rok przyniesie zdrowia i trochę nadziei. Marzenia Wasze spełnią się. Bądźmy dla siebie mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 18:44 Dla nauczycieli : www.youtube.com/watch?v=hCc-OPnHiEk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla kmdr_rohan Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 09:33 Koza o sobie:-) Trudne czasy wtedy były, dzieci często się rodziły. Lecz więcej radości było, chociaż nielekko się żyło. Dzisiaj każdy w auto siada, na wsi nie ma z kim pogadać. Dzieci starszych nie szanują, Uczniowie na belfrów plują. Bułki do kosza rzucają, Za nic też rodziców mają. Mile wspominam te czasy, choć na wsi nie były wczasy. Dzieci ciężko pracowały, szacunek do ludzi miały. Pamiętam chwile radosne, gdy siałam z tatą na wiosnę. Siankosy fajne były, dzieci w słońcu się smażyły. niezłe były także żniwa, snopek po snopku przybywał. Dzieci powrósła robiły, nieźle się przy tym trudziły. By powrósło było mocne i nie rwało się na wiosnę. Pamiętam również omłoty, każdy dawał siódme poty. Baby z powrósłami stały dzieci snopy odnosiły. Papierówki się zjadało jakoś to wszystko leciało. A gdy młocka się skończyła, młodzież nad rzekę chodziła. Choć było 3 kilometry, to szliśmy przez las na skróty. Pływaliśmy nocną porą tych urwisów było sporo. Gdy wykopki się zbliżały, dzieci w szkole wolne miały. Bardzo się tym radowały, zbierać ziemniaki wolały. cdn.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: poznajmy się 26.02.11, 09:52 Hmmm... No naprawdę nie wiem, co powiedzieć. W każdym razie miło mi. :) Ja niestety nie poeta, więc zgrabnym wierszem nie odpowiem, ale tęsknota za starymi czasami, kiedy nawet kamienie były twardsze, a jabłka słodsze - i mnie nachodzi. Cóż, tempus fugit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 18:45 w359.wrzuta.pl/audio/afTUaB5kY2g/urszula_sipinska-chce_wyjechac_na_wies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.capone Re: poznajmy się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.11, 11:43 koza,to znowu ty ? ale masz talenta wierszoklety,nie rób tego więcej bo ci się rogi wyprostują,wolałbym abyś coś kozioskocznego zaśpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Capone Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 12:12 www.youtube.com/watch?v=9dZwOvCkqqk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 17:36 Ile zjedliście pączków? Bo ja trzy. Zaraz idę na aerobic a Wy się zajadajcie pączkami. Myślami będę z Wami. Pozdrawiam. Tylko prawdę mówić , nie oszukiwać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:28 www.youtube.com/watch?v=_O8s2kg8ufc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Panów Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:42 Egoistki Kiedy żona wyjechała, Dreptak sprzątnął swe mieszkanie. Kupił wódkę, metr kiełbasy, cukier, kawę i herbatę, A następnie poobdzwaniał rozmaite takie panie I z młodzieńczym entuzjazmem pozapraszał je na chatę. Jakoż wszystkie obiecały, lecz nie przyszła ani jedna, Bo kobieta ma naturę tak podstępną i tak marną, Przy tym tak jest nieżyczliwa (żeby nie powiedzieć - wredna) Że nie lubi by ją nagle wezwać niby straż pożarną. Każda chciałaby miłości, telefonów co nie miara, A gdy dzwonisz raz do roku, chłodno pyta cię i krótko: - Co u ciebie, czyżby wreszcie wyjechała twoja stara? A mężczyzna - szczera dusza - woła: - Owszem - przyjdź prędziutko!!! Wtedy ona obiecuje, ale jakoś niezbyt pewnie, Narażając go na straty finansowe i wysiłek. Bo, jak już się wyżej rzekło, będąc nastawionym rzewnie Facet bufet uzupełnia i usuwa każdy pyłek. Dreptak też z ufnością czekał prawie całe dwa tygodnie. Mył naczynia, prał skarpetki, tu posprząta, tam naprawi. To w wazonie zmienia kwiatki to prasuje sobie spodnie, Bo wciąż wierzy, że się wreszcie któraś z pań u niego zjawi. Ale one, podejrzewam, że nie miały Boga w sercu Nie przybyły, postępując nieetycznie i łajdacko. Wreszcie żona wraca z wczasów. Patrzy: Dreptak na kobiercu Coś tam czyści i pucuje, a mieszkanko lśni jak cacko. Żona padła mu w objęcia a on padł w objęcia żony. Zanosiło się na scenę romantyczną jak z Petrarki. Ale Dreptak do porządków tak już był przyzwyczajony, Że odłożył ją na tapczan i poleciał czyścić garnki. Trudno ukryć, że ta nowość jego żonie dość dogadza. Gdy on krząta się i sprząta, pichci, albo myje miski, Ona, mając nadmiar czasu, najcyniczniej jego zdradza. A to wszystko przez te panie co nie przyszły - EGOISTKI. Andrzej Waligórski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 18:08 Wiosenne pozdrowienia: www.youtube.com/watch?v=p9cpvDzsL1w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: poznajmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 20:12 Mam do Was prośbę. Jak odbieracie ten wiersz. Nie chodzi mi o poziom "poezji" tylko o to, czy obraża uczucia osób niewierzących. Proszę o szczere wypowiedzi. Jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam. Wybrałam pewną życiową drogę idę nią prosto, zboczyć nie mogę. Nie szukam innych, krętych dróg przez nią prowadzi mnie sam Bóg. Czasami na niej są kamienie niepokój, rozpacz i zwątpienie. Bywa,że dusza płacze w ukryciu, lecz wkrótce wschodzi słońce w życiu. Wokół otacza mnie przyroda każdej chwili zmarnować szkoda. Cieszy mnie zieleń, las i łąka i delikatny śpiew skowronka. Lubię podróże, zwiedzanie świata, w każdym człowieku widzę brata. Szczyty gór oraz rwące potoki płynące po niebie obłoki. Ślę wszystkim uśmiech dookoła, daje mi radość wiejska szkoła. Gości z uśmiechem witam w progu, jestem szczęśliwa- dzięki Bogu. Szanuję pracę innych ludzi Miłość Rodziców podziw budzi. Mam też szacunek do wiary, chleba. Więcej do szczęścia mi nie potrzeba. Cenię, gdy człowiek otwarty,szczery skromny i ma dobre maniery. Bardzo nie lubię zakłamania, teraz już kończę, pozdrawiam - Dana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza 26 maja- Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 20:43 www.youtube.com/watch?v=oIASjAZvZCA www.youtube.com/watch?v=kc8EkWdEydA www.youtube.com/watch?v=e2yvjatUjpY&feature=related www.youtube.com/watch?v=jrE_tQzzY1g www.dailymotion.pl/video/xdf1e6_pieyy-o-matce-mieczysyaw-fogg_music Pozdrawiam serdecznie. Miłego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: 26 maja- Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 20:23 www.youtube.com/watch?v=noHlrgPKX5U&feature=related Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: 26 maja- Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 10:29 No, dobra piszę na tarnobrzeskim forum. Łatwo mnie rozpoznać. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanej soboty. Piszę pod innym nickiem. Zapraszam do mojego kącika:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: 26 maja- Dzień Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 21:47 www.youtube.com/watch?v=JxtpUl8l-aodobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Szczęśliwego Nowego Roku 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 16:28 www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYHQBw Pozdrawiam serdecznie, samotnych zapraszam na Sylwestra do tarnobrzeskiego forum, miłej zabawy:-) Odpowiedz Link Zgłoś